Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,0 gemiddeld
86 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Een uitstekende service en goede afspraken."

23-11-2022 | Shane , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voor uitstekende service ga je naar Broekhuis Wageningen"

"In alle gevallen, ook als het tegenzit, houdt het team van Broekhuis je veilig op de weg."

21-11-2022 | M. de Bruijn, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijk en deskundig personeel Service auto gewassen en gezogen retour"

15-11-2022 | Thijs, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Het is goed verlopen"

"Goed verlopen."

15-11-2022 | Rene Krosse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Correcte behandeling."

15-11-2022 | Aty, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijke en vriendelijke benadering"

"Zeer vriendelijke benadering en meedenkend."

17-10-2022 | Eveline, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad. Na de proefrit in de auto, deze gekocht en alles goed en volgens afspraak afgehandeld. Ook na het vinden van een mankement, is dit goed en vakkundig opgepakt. Het probleem wordt verholpen."

10-10-2022 | Jos, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed geholpen, echt blij mee."

"Goed geholpen, na wat onduidelijkheid in het begin is alles heel goed en professioneel opgelost. De juiste adviezen gehad, echt heel blij mee."

04-10-2022 | Nel, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heel plezierig en praktisch.! "

"Met mijn 1.54 kan ik zo naar binnen 'lopen'... alles kan op mijn maat ingesteld worden en dan zoef ik met veel plezier naar familie, vrienden en de schilderclub, waar ik oa een grote map mee naartoe neem: schuifdeur open en hup, alles erin! Heel praktisch..."

04-10-2022 | Ria de Kuijper, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"niet slecht"

"De aankoop en proefrit ging goed. Medewerker zeer vriendelijk en kundig. Prijs over inruil werd aangepast met 500 euro minder ivm kleine parkeerschades. Teleurstellend maar ok. Aankoop werd gesloten en over 3 weken (waarom zo lang?) konden wij de auto ophalen. Deze verkoper was erg gehaast, zei gelijk dat hij niet zoveel tijd had en ook zei hij geen verstand te hebben van een Adam!? (beetje vreemd als je bij Opel dealer werkt. Uiteindelijk ging hij wel eea uitleggen waarschijnlijk omdat mijn gezicht boekdelen sprak. Het ging haastig. Erg jammer als je toch een flink bedrag neertelt voor een nieuwe auto."

15-09-2022 | José Simone Camonier, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige, persoonlijke service "

"De verkoper, Rafael, was erg vriendelijk. Proefrit was goed voorbereid. We hadden een auto om in te ruilen en onderhandeling verliep serieus. Uiteindelijk een prachtige auto gekocht bij Broekhuis Wageningen. We zijn er erg blij mee!"

12-09-2022 | Remco, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geregeld "

"Prima geregeld weer thuisgebracht auto thuis afgeleverd"

06-09-2022 | TGH Bos, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk, goede service en duidelijk over de kosten"

"Bij Broekhuis Opel/Ford Wageningen is (de onderhoud aan) je auto in goede handen en men is transparant over de (verwachte) kosten. Een extra pluspunt is dat het interieur van je auto na de servicebeurt ook netjes gestofzuigd wordt!"

02-09-2022 | Marloes Pals, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijne ervaring.."

"Heel fijn geholpen en goede aflevering!"

29-08-2022 | Jcm, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Correcte afhandeling"

23-08-2022 | Arie, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bereid mee te denken met klant en houdt zich aan afspraken."

"De aflevering van de aangekochte auto duurde wat langer dan voorzien. Probleem was dat tussentijds de APK van de inruilauto verliep en daarmee formeel niet meer mocht worden gereden. In overleg werd besloten dat ik de nieuwe auto na een inspectiebeurt alvast in gebruik kon nemen, zodat ik niet zonder vervoer zou zitten. Tegelijkertijd is een afspraak gemaakt voor een afleveringsbeurt. Deze vindt binnenkort plaats."

17-08-2022 | Henny Schipper, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"een betrouwbare garage"

"Onze ervaring met garage Broekhuis is al jaren zeer prettig. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk in de omgang."

16-08-2022 | Ans en Klaas Muller, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De eerste Opel bij Kirpestein, vanaf begin klant bij Broekhuis, fijn bedrijf."

"Denken altijd mee aan een goede oplossing. Vriendelijk, behulpzaam."

15-08-2022 | Joke, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne mensen díe je goed behandelen als klant. "

"Zie hierboven"

01-08-2022 | Arnold Janssen , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord geweldig."

"Zoals het al jaren gaat. De service is altijd goed."

25-07-2022 | Cees, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Uitstekend"

25-07-2022 | Joep, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Tegenvallend"

"Als jarenlange loyale klant ben ik teleurgesteld in het feit een incomplete auto gekocht te hebben waar vooralsnog geen oplossing voor is gevonden. Verstand van auto's heb ik niet en ik verwacht goed te worden voorgelicht. Dat is helaas niet gelukt en het rechtzetten hiervan blijkt veel moeite te kosten."

12-07-2022 | F., | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk personeel "

"Goed geregeld auto thuis ophalen en weer terug brengen geen probleem.vriendelijk personeel.goed overleg. Fijn via de email wat er allemaal aan is gedaan.en wat het gaat kosten."

11-07-2022 | Jolande, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Veel kosten bespaard omdat de mensen meedachten over een alternatief bij mijn reparatie."

"Bij APK keuring bleek de uitlaat lek. Uiteraard precies bij het katalysatordeel ( kosten vervanging +/- 2000 euro). De mensen van de garage stelden voor om een flexibel stuk er tussen te lassen waardoor de katalysator niet vervangen hoefde te worden. Besparing voor mij meer dan 1500 euro. Verder ben ik sowieso tevreden, ik ben al jaren vaste klant, en ben altijd netjes geholpen en de tarieven zijn redelijk."

28-06-2022 | Gerard, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Plan B werkte moeizaam"

"Bij de jaarlijkse APK en onderhoudsbeurt werden 2 problemen geconstateerd waardoor mijn auto nog een keer terug moest naar de garage (plan B dus). Daarbij viel het me op dat het inplannen van de extra afspraak (voordat de APK-keuring verliep) moeizaam verliep en dat de inschatting van de reparatieduur vooraf niet adequaat was (ik moest mijn auto uiteindelijk 3 dagen missen). Dit viel me op omdat ik gewend ben dat alles normaliter soepel verloopt. Zowel de keuring als onderhoud/reparaties worden dan binnen 1 dag afgerond. Het plannen van extra noodzakelijke activiteiten blijkt dus in de praktijk wat moeizamer te verlopen. Dit alles neemt overigens niet weg dat voor de rest de service verder gewoon weer goed was."

22-06-2022 | GAHA, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en behandeling van de auto en lekkere koffie."

"Vriendelijke medewerkers en de auto rijdt weer pico-bello."

21-06-2022 | Niesje Heutink, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"PRIMA GEREGELD, ZOALS GEBRUIKELIJK"

"Eén telefoontje is genoeg om e.e.a. soepel en plezierig te regelen."

21-06-2022 | Gerard, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Adequaat "

"Volledig naar wens"

14-06-2022 | Cees , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klasse"

"Stipte opvolging van de gemaakte afspraak en APK keuring."

14-06-2022 | G.H. Verwey, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service is voor geweldig, monteurs hebben veel kennis in huis."

"Ik rij al vanaf mijn 18 jaar Opel naar volle tevredenheid. Een dingetje jammer dat de werkplaats uit Veenendaal is over gegaan naar Wageningen."

07-06-2022 | Marius van Gellicum, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede Service"

"Auto is netjes opgehaald en weet terug gebracht."

06-06-2022 | Marc, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Hele goede ervaringen, altijd vriendelijk en goed geholpen."

31-05-2022 | Christina, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Koelvloeistofniveau onder minimum na grote beurt "

"Bij de onderhoudsbeurt is wel geconstateerd dat de waterpomp lekkage vertoont, maar is blijkbaar niet het niveau van de koelvloeistof gecontroleerd. Daar kwam ik zelf achter toen ik ik ging kijken wat de ernst van de lekkage was. Gezien de potentiele vervolgschade vind ik het nogal slordig dat geen koelvloeistof is bijgevuld. Voor zover ik weet hoort de controle en eventueel bijvullen van de vloeistofniveaus standaard bij een onderhoudsbeurt."

31-05-2022 | Jac, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte klant, Bedankt voor uw reactie en beoordeling. Wij hebben inmiddels contact met u gehad hierover. Met vriendelijke groet, Broekhuis Wageningen.

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ontvangst, vakkundige informatie en behulpzaam voor de beste oplossingen voor de aankoop v"

"De gewenste auto is zeer compleet afgeleverd met een ruime uitleg van de bediening. Kortom: zeer tevreden!"

29-05-2022 | JOHANNES Nakken, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"10"

"afspraak gemaakt voor onderhoud en gezegd dat ik wilde wachten de koffie stond klaar extra reparatie is in overleg gegaan kortom alles goed gegaan hele vriendelijke medewerkers en de nota gelijk afgerekend kortom alles heel goed verlopen"

25-05-2022 | Wilma, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn tevreden over de werkzaamheden aan onze auto"

"Goed"

09-05-2022 | Herma , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede Garage aan te bevelen."

"Goede afspraken wat er aan de auto gedaan moet worden en goede uitleg (wat er gedaan is) als de auto opgehaald wordt."

14-04-2022 | Taeke Evertse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Nooit een andere garage gehad. Niet voor een koop, niet voor onderhoud. DIK TEVREDEN. Vanaf 1974."

05-04-2022 | Helena Leushuis van de Kamp, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Volgens afspraak alles in orde en verder genieten van mijn mooie auto"

"Prettig geholpen en binnen de afgesproken tijd. De bestuurdersmat was niet meer helemaal schoon te noemen, maar ik kreeg 'm netjes gezogen weer terug. Top!"

29-03-2022 | Ria Orsel-Delwig, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed werk verricht."

"Zeer tevreden. Er is, zo als iedere keer,weer goed werk verricht. Zeer vriendelijk personeel."

22-03-2022 | M.J. Muurling, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren