Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
88 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Doen exact wat er verwacht word, met onderbouwing."

22-11-2022 | Fred, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top !"

"Mooie auto gekocht en door hele fijne verkoper Marcel geholpen door het hele aankoopproces."

17-11-2022 | Lydia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De Jaarbeurt en de mobiliteitsservice is een uitstekend concept"

"De Jaarbeurt en de mobiliteitsservice is een uitstekend concept"

15-11-2022 | Bert, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn geholpen"

"Vanaf dag 1 fijn geholpen."

07-11-2022 | Hennie , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super!"

"Personeel denkt mee. Is behulpzaam en gezellig. Lijkt wel of ik mijn auto bij vrienden breng!"

05-11-2022 | Ronald, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en kundig geholpen"

"Onze auto ging voor een standaard jaarbeurt maar een klein defect met de gordels werd kosteloos opgelost...."

26-10-2022 | Bart , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Goede auto gekocht"

"Prima auto, hij rijdt goed. Jammer dat een Samsung mobiel voor de navigatie niet is aan te sluiten op de board computer van de auto. Ik had duidelijk een leveringsdatum afgesproken en helaas is dat niet goed in het systeem gezet. Gelukkig kon toch op de geplande datum worden geleverd."

25-10-2022 | Paul van den Heuvel, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en goed onderhoud"

"Goede service en goed onderhoud. Snel geregeld en goede informatie in algemene zin."

18-10-2022 | Jurrie, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettige ervaring met auto kopen"

"Onze dochter heeft hier een nieuwe Peugeot 208 GT gekocht,afgelopen zaterdag opgehaald van A tot Z goed geholpen van aankoop tot aflevering. Het extra alarm werd een paar dagen later ingebouwd auto netjes opgehaald en weer thuis gebracht top service... Omdat we in Almere wonen gaat ze daar met de auto in onderhoud daar blijken ook leuke mensen te werken ,we gaan het meemaken. Peugeot (Marcel) bedankt"

30-09-2022 | Edwin , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel erg goed"

"Na wat strubbelingen met onze auto zijn we heel erg goed geholpen! Zowel met het maken van de auto en het krijgen van een leen auto. Onze auto rijd weer geweldig, onze dank daarvoor!"

25-09-2022 | Erwin en patricia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer prettig en vakkundig geholpen bij de aankoop van een jonge occasion"

"prettig geholpen door Akshay Parbhoe. Hij gebruikt de juiste mix van zakelijkheid, kunde en persoonlijke, informele touch. Auto rijdt heerlijk en als dat zo blijft en in de toekomst de service optimaal blijft dan krijgen ze van mij 5 sterren."

24-09-2022 | richard, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig afgehandeld en blij met onze nieuwe auto"

"Door Akshay Parbhoe Verkoopadviseur hartelijk ontvangen en geholpen, na wat wensen besproken te hebben en kenbaar gemaakt wat we willen een mooie Peugeot E2008 uitgezocht ,moet nog een trekhaak onder maar dat gebeurd later vanwege lever tijden,ook financieel en tech. uitleg alles keurig afgerond, kortom ..tevreden !"

23-09-2022 | Henk , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Alles keurig geregeld en afgehandeld. Erg klantvriendelijk."

21-09-2022 | Theo Huijzer, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden + 1 klein slordigheidje"

"De service beurt + WPK is naar tevredenheid uitgevoerd. Het kleine slordigheidje betreft een kap die onder het stuur hoort te zitten niet terug gezet was. Toen ik er een medewerker op attendeerde is die alsnog snel terug gezet. De mw. van de receptie was erg vriendelijk voor mij."

20-09-2022 | G. Haarman, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ervaring"

"Ik ervaar het het kopen van een andere auto altijd een beetje als naar de tandarts gaan. Ik hou niet van auto's maar je hebt er wel een nodig. De medewerkers van Broekhuis zorgden er voor dat het hele traject van a tot z vlekkeloos verliep. Er werd gevraagd, ik werd geadviseerd al met al een prettige ervaring. En geen gaatjes!"

13-09-2022 | Roger van der Klugt, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar"

"Ze bellen voordat ze tot reparatie overgaan met de geschatte kosten. Men maakt fotos van de reparatie en of euvel en te vervangen onderdelen om evt argwaan bij de klant weg te nemen. Vriendelijk personeel. Ze zijn niet goedkoop maar hebben alle gereedschap en ervaring in huis, daar hangt ook een prijskaartje aan. Ze kunnen alles snel maken en alle storingen oplossen. 100% betrouwbaar."

11-09-2022 | Norman, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend."

"Duidelijk, vriendelijk, alles volgens afspraak."

07-09-2022 | Joop van Vessem, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"perfect....als altijd!"

"Wederom een auto bij Broekhuis Lelystad aangeschaft en onze daar destijds gekochte auto weer netjes ingeruild. Service tot over de drempel en altijd een glimlach, ik zeg doen!"

07-09-2022 | Natalia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige en deskundige hulp"

"Prima"

06-09-2022 | Jos Mol, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Ronduit gecompliceerd"

"Hele stroeve start met gezeur over banden die een ongelijk profiel diepte hadden (3-7) op 1 as. Het argument was, wij hanteren de 3mm regel. ook al is het op een as. Na veel gepraat, toch gewisseld voor een band met 7mm. Dit was volgens broekhuis een nieuwe band. Bij ophalen van de nieuwe auto, bleek de rolspanner kapot van de gordel, kan gebeuren, wel heel vervelend! Opgelost, dmv, oude auto weer op mijn naam en daarmee op vakantie. Bij terugkomst, de nieuwe auto ophalen. De vreugde was echter al snel weg bij het ophalen, omdat ik ontdekte dat de airco niet en dan weer wel werkte. Weer terug..(2) Werkplaats airco gevuld, 1,5 uur wachten, Ik rijden, airco nog steeds stuk, weer terug(3) Nu fase leenauto. Bij nr4 dat de software een probleem had en er zelf niet uitkwamen. Was/ben ik het zat en heb aangegeven dat ik, of het aankoopbedrag terug wilde, of een gelijkwaardige auto. Toen kwam de afleverbeurt van 695 euro ter spraken. Ja, die zou je weer moeten voldoen, bij een andere auto (erg behulpzaam). Nog geen dag in de auto kunnen rijden zonder problemen. De optie (inclusief korting) waar Lelystad mee kwam, was minder lux en minder in vermogen, waardoor ik het niks vond. Heb zelf toen een andere auto uit gezocht in een ander filiaal. Deze is in Lelystad afgeleverd, en met een mooie boekhoudkundige truck op papier is het verschil wat ik bij moest bijbetalen, gefactureerd. Dan voel je best in de maling genomen.. Omdat er nu op papier winst gemaakt is maar daarvoor met de prijzen niks geregeld kon worden Enige positieve, is de vergoeding voor de maand belasting van mijn inruil auto. en de leenauto.. De vreugde van een nieuwe leuke auto, is wel weg.. Dat doe ik nooit meer op dezen manier, gewoon weglopen bij de eerste discussie voortaan. Scheelt je een hoop stress en gezeur."

06-09-2022 | johan, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Bouwt, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van het contact dat wij met u hebben gehad, en de oplossing die wij geboden hebben, vinden wij het spijtig om te lezen dat dit alsnog uw ervaring is geweest. Wanneer wij, in de toekomst, iets voor u kunnen betekenen dan bent u van harte welkom bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Lelystad

10

Daarom ben ik enthousiast

"altijd vriendelijk"

"Zeker niet de goedkoopste garage. Maar heel belangrijk; deze garage heeft service hoog in het vaandel staan. ik wordt hier altijd netjes en vriendelijk behandeld. Er wordt altijd met mij meegedacht. Daar kunnen anderen nog wat van leren!"

27-08-2022 | Patricia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Top service gehad. Dankjewel. Vriendelijke medewerkers Na het ophalen van de auto kreeg ik nog een belletje. Met de vraag als alles in orde was Bedankt !"

24-08-2022 | Xyomara, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk, behulpzaam, doen wat ze zeggen"

"Op een vrijdagochtend, onaangekondigd, heb ik mijn auto af laten leveren voor een reparatie. Ondanks de zomerdrukte en het onverwachte bezoek van mijn auto hebben de medewerkers van Broekhuis Peugeot Leystad tussendoor mijn auto nog "even" kunnen repareren. Nogmaals bedankt voor de service en behulpzaamheid!"

23-08-2022 | Bianca, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke en volledige informatie"

"Vriendelijke en service gerichte benadering door receptie. Duidelijke informatie en goede afspraken over geconstateerde problemen."

18-08-2022 | Henk, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet tevreden"

"4 mei auto betaald, Peugeot 208 GT Line. Prachtige auto maar geen boekje van auto aanwezig, moet aangevraagd worden, raar want auto is 2 jaar oud met 4200 nog wat op km stand. We kregen geen garantie? Maar met onze vorige auto van 2010, golf wel 3 maanden.... 2 weken geleden ging ik een boodschap brengen in onze woonplaats Lelystad bij een vriendin, onderweg 3 keer stilgestaan, auto gestopt en rook heel veel benzine. Uiteindelijk bij vriendin aangekomen en Broekhuis Lelystad gebeld, mijn nummer doorgegeven en situatie uitgelegd. Ik zou teruggebeld worden en ze wisten op welk adres ik zat... Na 2 uur niks gehoord en teruggebeld werd me verteld dat er niemand komt alleen bij een kapotte accu? ANWB toen maar gebeld, gelukkig al vele jaren lid, die zag al gelijk wat t was., Slang kapot en deze meneer vroeg mij over garantie en hoe lang we deze auto al hebben, ik verteld en hij vond t schandalig. Meneer van ANWB netjes opgelost! Volgende dag ga je naar Broekhuis, wat is t probleem mevrouw? Nou volgens ANWB moet er een slangklem op de brandstof toevoer. Ik neem maar bakkie koffie blabla pauze zus zo,...na een uur komt meneer en zegt ja mevrouw idd slang zus zo maar geen slangklem. Moet nieuwe slang op. Ja ik maak maar afspraak dan ervoor. Ja over 2 weken... Ok eind augustus 2022 half 9 auto brengen. Top! Kom ik thuis... Ja garage al gebeld. Ik zeg huh? Kom er net vandaan. Ja zegt manlief, vertelden me even wat t ga kosten,! Ik zeg ooowh waarom zeggen ze dat niet tegen mij dan? Ik was r net? Paar dagen later geef auto een beurt aan,... Kom er ook nog eens bij! Mijn man heeft deze auto kunnen kopen omdat hij een schadevergoeding heeft gehad van defensie voor Chrome6! Daarvan konden we eindelijk een aardig nieuwe auto kopen... Maar door dit gezeur zijn we er eigenlijk klaar mee! Dankjewel Broekhuis Lelystad!"

17-08-2022 | Erwin en patricia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"betrouwbaar "

"goed overleg en afhandeling volgens afspraak"

08-08-2022 | Els , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Auto was binnen de opgegeven tijd klaar en bovendien gewassen en van binnen gezogen"

02-08-2022 | Mariette, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super goed geholpen, mijn auto rijdt weer als een zonnetje"

"Er waren een aantal dingen die gemaakt moesten worden naast de apk. Er wordt gekeken hoe een oplossing gevonden kan worden zonder gelijk de duurste te kiezen. Eerst werd er overlegd voordat er beslissing werd genomen."

26-07-2022 | Dorien, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"De Jaarbeurt weer tot volle tevredenheid uitgevoerd"

"Vriendelijke behandeling. Van en naar huis gebracht."

19-07-2022 | Ron, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, conform de gemaakte afspraken en zeker niet duur!"

"Geheel volgens afspraak, prettige haal- en brengservice en persoonlijke begeleiding bij de aflevering van de auto. Complimenten voor de service en de afhandeling van de servicebeurt."

19-07-2022 | Rob, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel klantvriendelijk en meedenkend"

"Enorme goede service, we zijn fijn geholpen en Dennis dacht goed met ons mee, met het gevolg dat we 2 auto’s hebben aangeschaft"

11-07-2022 | Angelique, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en voorlichting bij aanschaf gebruikte auto."

"Professioneel geholpen door verkoper. Jammer dat de verkoper de voicemail van zijn telefoon heeft afgezworen. Nu was hij niet geïnformeerd dat de afspraak een dag later was geworden ( door de boeren protesten). Al mijn zakelijke relaties gebruiken gewoon voicemail.... Soi, verder uitstekend geholpen!"

07-07-2022 | Gerrit, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Goef geholpen, duidelijke afspraken over het onderhoud en de haal en beng service is goed geregeld."

29-06-2022 | Lucien, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service "

"Heel netjes, goede ervaring. Zeker de beste keus. Dus als je een auto zoekt, kom even langs bij Broekhuis in Lelystad daar zijn het professionals."

28-06-2022 | David Leenhouts, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitermate tevreden"

"Door ernstige ziekte dochter was ik zelf niet in staat auto voor apk en grote beurt te brengen. Medewerker was bereid auto op te halen en terug te brengen. Ook heldere informatie over wat echt wel en wat niet echt vervangen moest worden"

24-06-2022 | ivo, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen! "

"Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek aan Broekhuis Peugeot. Eerlijk en betrouwbaar advies ontvangen, en mijn auto is meer dan perfect opgeleverd. Niets op aan te merken!"

06-06-2022 | Jordinho, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geregeld"

"Snel reactie en kon de auto de zelfde dag weer ophalen reparatie voor een redelijke prijs"

04-06-2022 | Kaj, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Mijn auto moest voor apk en onderhoud. Erg mooi toelichting met email en foto's wat met mijn auto aan de hand was. Hele snel was ik gebeld door aardig medewerker en gerustgesteld dat alles wodt opgelost. Ik was zeer tevreden hoe ik benaderd was erg goede service."

30-05-2022 | Krystyn Zebrowska, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Als altijd netjes geregeld. En niet hoeven te betalen wat ze de vorige keer ook gedaan hadden."

30-05-2022 | Cora, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service beurt"

"Na een service beurt en keuring van mijn auto ben ik geheel tevreden."

30-05-2022 | Lex , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren