Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,0 gemiddeld
129 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht en zorgvuldig"

"Ik ben goed en waar er vragen waren ook vlot geïnformeerd. Er werd meegedacht zonder verkooptrucs."

21-11-2022 | Stef , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen, er wordt naar de klant geluisterd."

"Ik wilde een nieuwe VW ID.3 rijden in 2022, dankzij hun netwerk hebben zij een optie kunnen vastleggen. Fijn geholpen en met enige fabriek vertraging heb ik mijn nieuwe auto dit jaar ontvangen."

21-11-2022 | Martin, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service. In 1 woord geweldig."

"Prima service In een woord geweldig"

16-11-2022 | WH. Gillespie, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Follow Up"

"Na contact te hebben gezocht zou ik worden terug gebeld, dat gebeurde 3 dagen later, ik heb de telefoon niet eens op genomen. Na de eerste grote service beurt, bleek er tijdens de eerste lange auto rit teveel olie bijgevuld en iets met bandenspanning, kon ik weer naar de garage en dat koste weer bijna een middag Terug gebeld door Broekhuis, excuses voor fouten die gemaakt zijn en is in het Broekhuis team doorgesproken als een leer momentje en om gefocust te blijven. Fouten kunnen gemaakt worden, maar liever niet bij mijn auto :)"

15-11-2022 | Cor, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service ondanks het personeelstekort "

"Prettig contact met de medewerkers, een deskundig advies over het onderhoud en uit te voeren reparaties. Fijn dat er coulance werd gegeven op de uit te voeren reparaties om de totaal kosten voor een oudere Polo dragelijk te houden, waardoor de auto betrouwbaar en veilig is en blijft (inclusief garantie)."

14-11-2022 | Robert, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heldere en duidelijke afspraken."

"Vooraf prijsopgave en bij afwijkingen wordt er gebeld."

08-11-2022 | Co, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf"

"Altyd goede service Optyd klaar"

07-11-2022 | Hans Hoogendoorn, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima service"

01-11-2022 | C.J Rootjes, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles volgens afspraak. Top!"

"Contact gehad met Marc Pierik, alles 100% Ga zo door."

31-10-2022 | Helen, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"Fijne dealer welke de auto netjes aflevert"

"De dealer heeft onze auto netjes afgeleverd en een goed uitleg gegeven. Ook de "nazorg" is prima verlopen. Aan de levertijd kunnen ze niets doen en na wat overleg hebben we een goede communicatie gehad omtrent dit punt."

31-10-2022 | John Driesen, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aandacht voor de klant staat voorop!"

"Zowel het maken van de afspraak waarbij een duidelijke offerte van de werkzaamheden werd afgesproken als ook de ontvangst, het innemen van de auto en het weer afgeven van de auto na het onderhoud zijn allemaal zaken die Broekhuis goed op orde heeft. De auto stond gewassen klaar en de werkzaamheden werden keurig doorgesproken. Tussentijds was er niet gebeld dus de rekening zoals afgesproken: geen cent te veel!"

25-10-2022 | Menno, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed geadviseerd door Peter Pommer de autoverkoper."

"Op zeer vakkundige / vriendelijke wijze geadviseerd bij het kopen van onze nieuwe T-Cross. Zeer behulpzaam bij het samenstellen van onze wensen m,b,t. de aanschaf. Kregen zelfs nog een taart mee naar huis."

20-10-2022 | Rob Steeman, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal goed"

"Liep allemaal goed, dus ……"

18-10-2022 | Tjerk J, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goede prijs/kwaliteit verhouding. "

"Bij aanmelden bij de receptie krijg je meteen te horen wat de kosten zijn voor de longlife beurt behalve dan de eventuele extra noodzakelijke werkzaamheden. Naast de 15% korting bij wat oudere wagens wordt je karretje ook nog eens door de wasstraat gehaald. Je auto motorisch en van binnen en buiten weer tiptop in orde met weer een garantie dat je weer 30k km (of 2 jaar) onbezorgd kunt rijden."

17-10-2022 | Richard , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Eerste kennis met broekhuis, na verhuizing. Prima ervaring Goed contact"

12-10-2022 | Rene, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Jeffrey is een topper"

"Ontzettend klantvriendelijke Officeman, denkt met je mee en zoekt naar oplossingen"

12-10-2022 | Jos, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn zeer tevreden met alle diensten van Broekhuis !!"

"Nvt"

12-10-2022 | Joao, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"telefonische intake inspectie bleek onjuist te zijn ingevoerd"

"Omdat ik een hekel heb aan de verplichte cookies kan ik niet via de website een afspraak maken en moet dat telefonisch. Allemaal erg lastig en klantonvriendelijk. Bij aankomst garage bleken telefonisch doorgegeven data verkeerd te zijn ingevoerd en moest een medewerker alles opnieuw invoeren en mijn afspraak wijzigen. Gelukkig werd ik toch snel geholpen en kon na ruim een uur weer naar huis."

11-10-2022 | Henk Oonk, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Uitgevoerd zoals afgesproken "

"Werkzaamheden tijdig uitgevoerd, gebruik gemaakt van de leen fiets. Auto op tijd gereed volgens afspraak."

10-10-2022 | Dennis , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bijna goed"

"Op zich prima verkoper zeer vriendelijk auto prima aflevering vond ik wat slordig, ramen vies aan de binnenkant ,wielkuipen smerig en hier en daar poetsresten maar verder tot nog toe prima"

04-10-2022 | Andre, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Skoda. Topbedrijf. Fijne werknemers. goede service"

"servicebeurt voor mijn Skoda. Goed ontvangen en duidelijke uitleg bij afgifte en ontvangst auto. Alles netjes geregeld. Ik blij."

04-10-2022 | Nico, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Goed geholpen, meegedacht en service prima! Haal en brengservice goed"

03-10-2022 | Bernard , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Een reminder vooraf van de afspraak. Goede uitleg omtrent de servicebeurt. Kostenberekening vooraf."

03-10-2022 | Eveline de Waard, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service, zeer klantvriendelijk "

"We hebben een Skoda Octavia gekocht bij Broekhuis in Alkmaar en werden zeer goed geholpen. De verkoper had kennis van zaken en we konden rustig een proefrit maken en aankomen met alle vragen. De auto is keurig klaar gemaakt en afgegeven en we hebben er veel plezier van"

03-10-2022 | Rene, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede afspraken en goede service. Vriendelijke bediening "

"Zie boven"

03-10-2022 | Aart van Sligtenhorst, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volledig voldaan aan verwachting "

"60.000km uitgevoerd. Auto rijd weer heerlijk en is ook nog eens uitgezogen en gewassen. Top service"

28-09-2022 | Jonne , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon zoals het hoort"

"Broekhuis vertelt wat-ie gaat doen en doet wat-ie gezegd heeft. Zoals je het mag verwachten. Tijdens het onderhoud werd ik netjes opgebeld over een probleem met een band. De oplossing bespaarde me de aankoop van een set nieuwe banden."

27-09-2022 | Rob Hartman, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vlot en vriendelijk geholpen,professionele medewerkers"

"In de zoektocht naar een nieuwe auto,alle wensen snel vervuld.Uiterst prettig contact en door fijne mensen geholpen .Binnen twee weken een nieuwe Arona"

26-09-2022 | Sjors, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en persoonlijke benadering van je wensen"

"Ben uitstekend geholpen om mijn keuze binnen mijn budget te verwezenlijken."

22-09-2022 | JE Boom, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen "

"Zeer goede verkoper, legt het goed uit en komt zijn afspraken na."

20-09-2022 | Rob, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Net afgehandeld"

"Snel en vakkundig afgehandeld en prima communicatie over de kosten."

19-09-2022 | Christian, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik enthousiast

"ik geef Broekhuis Alkmaar een onvoldoende "

"Een maand geleden is mijn auto voor een grote onderhoudsbeurt geweest. Een ouder auto heeft onder nodig en zo nu kwamen er bij de onderhoudscheck een aantal gebreken naar voren. Om dat de meer prijs van het onderhoud aanzienlijk was heb ik mijn auto laten checken door een andere dealer/ garage, Er kwamen er gebreken naar voren die met groot onderhoud naar voren hadden moeten komen. Op basis van deze bevindingen had ik een voldoende geven aan Broekhuis. Nu de prijs/ kwaliteit verhouding, een dealer is duurder dat weet ik maar dit verschil gaat me wel een beetje te ver meer dan 1000 euro voor de zelfde reparaties. Hierdoor geef ik Broekhuis voorheen Martin schilder een zware onvoldoende"

16-09-2022 | Ronald, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ronald, Bedankt voor uw enquête, we vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft opgedaan bij ons en dat er gebreken aan uw auto waren. We komen graag met u in gesprek om dit prijsverschil te bekijken en uit te zoeken, er kan verschil zijn maar zijn met u eens dat dit niet zo groot kan zijn. Wij betreuren het dat we een onvoldoende scoren bij u en komen graag met u in gesprek. Wilt u contact met ons opnemen via: alkmaar@broekhuis.nl of via 072-5410640 Met vriendelijke groet, Bas Kroonenberg

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed, de auto denkt zelf na"

"Het is even wennen met een zelfdenkende auto, maar hij kan veel en tot op heden zijn we zeker tevreden. Het enigst rare is dat het beeldscherm elke morgen zichzelf uitschakelt en dan met een paar minuten weer ingeschakeld wordt. Voor de muziek kan ik wel even wachten, maar voor de navigatie is dit toch en probleem."

15-09-2022 | wilma looijen, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede beurt en prima service"

13-09-2022 | Frank, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"buiten verwachting"

"Alles netjes uitgevoerd, goed overleg met de leasemaatschappij en als extra service van binnen en buiten schoon gemaakt."

13-09-2022 | Pascal , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Mensen heel vriendelijk,maar het bedrijf niet."

"Voor 20 juli een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt. Werden we gebeld. Die afspraak kon niet doorgaan, want er moest ook nog een nieuw stuur in worden geplaatst i.v.m. een terughaal actie. Naar 27 juli verplaatst. Worden we weer gebeld. Het werd 5en 6 september!! En hadden tot die tijd geen mobiliteitsgarantie. Als wij nog op vakantie wilden werd ons geadviseerd om in Nederland te blijven!!! Uiteindelijk gemaakt met een rekening van 634 euro voor de eerste onderhoudsbeurt voor een auto van 2 jaar oud!!"

12-09-2022 | Marian, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Marian, Op de eerste plaats willen wij u bedanken voor uw review. Feedback op onze dienstverlening is erg waardevol. Wij hebben geprobeerd om contact met u op te nemen zodat wij de review met u kunnen bespreken. Helaas hebben wij u tot op heden nog niet kunnen bereiken. Wilt u contact met ons opnemen via alkmaar@broekhuis.nl of via 072-5410640 Met vriendelijke groet, Broekhuis Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Verkoper Rik heeft ons uitstekend geholpen en alles uitgelegd. Helaas blijft deze info voor een groot deel niet bij ons “hangen” . Misschien als optie een dagcursus infotainment bedienen aanbieden bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Volkswagen. Ook een soort kort boekwerk van de belangrijke onderwerpen zou welkom zijn. De beschrijving van VW die bij de auto aanwezig is is veel te dik en omslachtig. Dus daar zit zeker een verbeter punt in."

12-09-2022 | Marcel, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"alles prima en duidelijk geregeld"

"goed ontvangen , na aflevering van auto direct uitleg over de verwachte meer kosten , vervangend vervoer stond al klaar , na service beurt werd de rekening keurig uitgelegd , en de auto kon ik weer schoon en goed gekeurd meenemen. in een woord Prima!!"

10-09-2022 | Ruud Roozendaal, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles bij elkaar :prima bedrijf ."

"Ik heb een APK en grote beurt voor het eerst laten uitvoeren door Broekhuis .Alles liep zoals voorzien . De uiteindelijke prijs was zeer redelijk . Al met al een goede ervaring."

08-09-2022 | Meindert, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles volgens afspraak"

"Vooraf duidelijk gemaakt wat er ging gebeuren, telefoontje bij afwijkingen, die ook weer vooraf werd uitgelegd."

07-09-2022 | Peter, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren