Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, accuraat, snel en deskundig geholpen."

"Zoals ik al eerder heb aangegeven vind ik de medewerkers aan de servicebalie voor onderhoud klantvriendelijk, accuraat, snel en deskundig."

29-11-2022 | Gerda, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service waarbij afspraak afspraak is."

29-11-2022 | Marcel , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring met de laatste onderhoudsbeurt zijn goed."

"De beurt is goed uitgevoerd. Werd tijdens de beurt gebeld over de ruitenwisserbladen waar scheurtjes in zaten. Ook bij het ophalen van de auto werden enkele vragen gesteld."

29-11-2022 | D. van de Weerd, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Werd netjes en correct behandeld en duidelijk verteld over de staat van de auto."

29-11-2022 | Berry , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"normaal goed"

"Op de kosten ,na wel goed"

29-11-2022 | P.H van Oene, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis heeft bij de eerste jaarbeurt van mijn Crossland weer goed zijn best gedaan!"

"Broekhuis Barneveld is een heel prettig autobedrijf. Altijd vriendelijk, behulpzaam en benaderbaar. Een mooie verrassing was dat bij de beurt de auto ook door de wasstraat was gehaald."

29-11-2022 | Frans, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service voor een redelijke prijs"

"uitstekende service voor een redelijke prijs"

29-11-2022 | Letty, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Auto voor een beurt en vier nieuwe banden. Auto netjes opgehaald en gebracht. Auto rijdt weer fijn Airco weer fris. Goede service en fijn geholpen."

29-11-2022 | cor, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Gegarandeerde rijzekerheid"

"Ik ben blij met het automatische herinneringsseintje voor beurten. Ook de alertheid van de medewerkers als er iets vervangen of verbeterd moet worden aan de auto is goed. Een verbeterpunt is het prijsniveau, dat stijgt wel heel erg hard."

29-11-2022 | Jan Holterman, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top Dealer"

"Bij het selecteren van mijn lease auto een BMW X3 super geholpen door Rolf Demmers, terzake kunding en de beste aflevering qua informatie die ik in 30 jaar lease auto rijden heb gehad echt top."

29-11-2022 | Arjen Snijder, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Klantvriendelijk is zeer goed"

29-11-2022 | Herman Willem, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wat een geweldig goed bedrijf"

"Ik ben al meer dan tien jaar klant en altijd gaat alles zoals wij hebben afgesproken. Een perfect bedrijf met en dankzij de uitstekende medewerkers."

29-11-2022 | Jan , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service top geregeld "

"Snelle goede service, zo blijft mijn volvo v60 in topconditie."

29-11-2022 | Robert Grootenboer , | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Marjon heeft mij super geholpen!!"

"Tijdens een netwerkbijeenkomst bij Broekhuis in Zwaag wees mijn vrouw de ID5 aan. Marjon ving dit op en heeft direct een proefrit geregeld. Eenmaal terug werd er even gekeken welke auto's snel leverbaar waren en toevallig was er een zwarte ID5 onderweg. 5 weken later reed ik de showroom uit. Super geregeld en heel speciaal in een tijd waarbij we moeten wennen aan een auto bestellen die over minimaal een half jaar pas leverbaar is."

29-11-2022 | Pieter Plas, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals gewoonlijk zeer goed"

"deskundig"

29-11-2022 | Ad , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en duidelijk"

"Goed en duidelijk"

29-11-2022 | Dennis, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer matig"

"Zijn met onze movano bus stil gevallen, is door deze dealer uitgelezen en zij konden geen oorzaak vinden en vertelden dat dit wel eens kon gebeuren, echter zijn nu een week verder en de wagen staat weer stil met het zelfde probleem. Waar is de tijd dat er nog auto monteurs waren en geen uitlezers van computers."

29-11-2022 | Ips, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Fijne communicatie. Goede service, Top!"

29-11-2022 | Melinda, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Werd keurig op tijd gebeld dat hij klaar stond en wat de kosten waren"

29-11-2022 | Kees, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"We kwamen kijken voor een witte BMW al snel zagen we een zwarte BMW staan we werden vriendelijk. Geholpen en om dat ik vertelde dat m’n vriendin niet goed te been was werd daat gelijk wat voor gedaan en werd de auto netjes naar benden gehaald voor een proefrit. Meteen. Gelijk verkocht aan de zwarte bmw alles ging snel en soepen klant vriendelijke mensen en ook zeker in voor grapjes wat het voor ons nog soepeler en fijner verliep we rijden de bmw nu met alle plezier en kijken echt met een goed en heel fijn en betrouwbaar gevoel op dit alles terug echt een fijne en goede autogarage met echte klantvriendelijke mensen"

29-11-2022 | Fam. Stinissen visser, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed"

"Een goede service"

28-11-2022 | Janpaul, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service en leuk contact!"

"Aanrader om hier je auto te kopen!"

28-11-2022 | Diederik, | Broekhuis Utrecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede begeleiding en alert op alle zaken."

"Een uitstekende verkoper en ik ben uitstekend geholpen."

28-11-2022 | Govert Breedijk, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"KLANT ONVRIENDELIJK "

"De vestiging Almere is telefonisch NIET bereikbaar,en balie medewerker BartJan Klomp Bueter doet loze beloften. TEL BEREIK;op 21 nov '22 getracht tel enkele aanvullingen door te geven voor mijn onderhoud afspr.van 22 nov..Resultaat 20 min.in wacht volgehouden,daarna toch maar naar contact centrum door geschakeld,betr dame betwijfelde of aanvullingen wel geplaatst konden worden,maar... zij ging een terug bel actie regelen.Broekhuis heeft niet meer gebeld.De genoemde balie medewerker hierop aangesprokenop 22 nov ; commentaar ''is een kwestie van geld. LOZE BELOFTEN ;Aan gen.balie nedew. gevraagd om historisch overzicht van mijn onderhoud.( analogie onderhouds boekje) Eerste leugen ;krijgt U bij als hard copy bij de onderhoud factuur.Tweede leugen t.t.v.afrekenen ;verwijzing naar een online overzicht op de website MIJN HYUNDAI.Resltaat ;na opbouw van een account op de site ''GEEN ONLINE OVERZICHT BESCHIKBAAR !!!!!!!Mijn overall conclusie ; BROEKHUIS NIET KLANT VRIENDELIJK ,NIET PROFESSIONEEL."

28-11-2022 | Jack, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle, meedenkend bedrijf"

"Goeie service"

28-11-2022 | Anoniem , | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en correct geholpen."

"Afspraken zijn netjes na gekomen. Vragen mbt de aankoop van de auto zijn gefuldug en met kennis en kunde (professioneel) beantwoord. Leuke "Broekhuis" verrassing ontvangen bjj ophalen auto."

28-11-2022 | Wilfred, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk"

"Klant vriendelijk Prima overzicht wat er gedaan is. De auto schoon gemaakt wat ik zeer op prijs Stelde."

28-11-2022 | Willem, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect bedrijf"

"Afspraak gemaakt en alles perfect nagekomen"

28-11-2022 | Hans, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend vriendelijk en vakkundig geholpen"

"Uitstekend geholpen Auto op afgesproken tijd en netjes terug gekregen. Extra lakstift moest besteld worden binnen 24uur thuis ontvangen Personeel vriendelijk en behulpzaam"

28-11-2022 | Dirk , | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele prettige gang van zaken."

"Niets op aan te merken"

28-11-2022 | Bep, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Bij Emerpark ging het beter."

"Er moesten 4 nieuwe banden onder de auto. Er kwamen 4seizoenen-banden af, wat zet je er weer onder???? Geen zomerbanden dus. Na nog een dag wachten zaten er toch 4seizoenen banden onder. Slordige fouten."

28-11-2022 | Louis, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Zeer klantvriendelijk, meedenken, vriendelijk. Voorbeeld en klantgericht."

28-11-2022 | Luuk Sieben, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Op naar de volgende 25000 km!"

"Ik ben tevreden over mijn Kona electric en dat geldt ook voor de afgelopen grote beurt. Ik werd netjes geïnformeerd over de (kleine) reparaties en kreeg hem keurig gewassen weer terug. Op naar de volgende 25000 km!"

28-11-2022 | Teake , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn goed geholpen"

"Top"

28-11-2022 | Erwin, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed overleg en goede service"

"Handig online afspreken, prijsopgave vooraf, alleen wat noodzakelijk is wordt gedaan, gratis navigatie update gehad en auto netjes gewassen afgeleverd."

28-11-2022 | Vincent, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over behandeling bij mijn laatste bezoek ."

"Ik ben tevreden omdat ik goed behandel ben ik de werkzaamheden na tevredenheid zijn afgehandeld ."

28-11-2022 | Johan kleef, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nette en korrekte afhandeling van onze service beurt."

"Zeer goed."

28-11-2022 | Angeli , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service met een hoofdletter! "

"Na een proefrit was de koop snel gesloten. De auto ophalen lukte vanuit Broekhuisniet op de afgesproken tijd. De auto werd daarom thuis gebracht. ook al is dat ruim twee uur rijden. Chapeau! Met Broekhuis-medewerker Timo prima contact gehad. Complimenten voor hem!"

28-11-2022 | Geert, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch geholpen door Geert"

"Op een zeer deskundige en vriendelijke manier geholpen. Er wordt veel tijd voor je vrijgemaakt, na aankoop nog een belletje. Top!!!"

28-11-2022 | Ismail, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Absoluut geweldig"

"Super geregeld en verzorgd door de heer P.Pommer in Alkmaar. Een waar "gastheer"! Alles perfect verzorgd, en dik fijn voor elkaar."

28-11-2022 | Seth Jongerius, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren