Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service en goed contact. Heel netjes en eerlijk. Meestal heb je het idee dat je word bedrogen bij een garage maar deze ervaring had ik totaal niet! Alles werd overlegd en uitgelegd. Kortom, een hele fijne ervaring"

09-08-2022 | Peter, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettig"

"Ben prettig geholpen"

09-08-2022 | Dick Pothof, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"Op de planning ging het een en ander mis maar het is goed gekomen. De service is goed en eerlijk. Er worden geen dingen aan de auto gedaan die nog niet nodig zijn. Ik kom er al jaren en dat zal ook zo blijven."

09-08-2022 | Claudia, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zakelijk, maar met een persoonlijke aandacht!"

"Afspraak voor een proefrit is snel gemaakt met Rutger en op korte termijn mogelijk. Later, bij de koffie, komt de techniek van de hybride aan de orde, stellen we allerlei vragen en met een financieel voorstel gaan we naar huis. Enkele dagen later zijn we de tevreden kopers van een XC60 plug-in hybride. De afleveringsdatum is veertien dagen later, want vakantietijd, dus minder personeel. Extra's als een volle tank, een laadkabel en winterwielenset horen bij de deal."

09-08-2022 | P eter Luyckx, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijke benadering"

"zeer klantgericht"

09-08-2022 | Greet Wolke, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"ben al jaren klant"

09-08-2022 | G. van Wechem, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"Neemt alle tijd, Is vriendelijk. Lost problemen snel op. Heeft kennis van zaken"

09-08-2022 | Ruud , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer prettig ontvangen en goed op de hoogte gehouden"

"Heel fijn om van te voren te weten waar ik rekening mee moet houden mbt het onderhoud. mooi en duidelijk overzicht van de werkzaamheden. Fijn dat ik een e-bike kon gebruiken. Zeer goed!"

09-08-2022 | Margo, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Peugeot dealer. "

"Al jarenlang een zeer betrouwbare Peugeot dealer. Prima service en fijn personeel."

09-08-2022 | Jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles keurig"

"Alle afspraken nagekomen. Alles volgens verwachting. Cursus aangeboden gekregen leuke verrassing! Prima!"

09-08-2022 | Erik van Gent, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden Top bedrijf"

"Deze keer een grote beurt en is geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Zowel de receptie als werkplaats een dikke 10!"

09-08-2022 | Willem , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Ik werd goed geholpen,daarna werd ik gebeld wat er aan de auto mankeerde en wat ging kosten dat was prima geregeld. Een prima garage. Voor lederen aanbevolen."

09-08-2022 | Harry, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goede en vriendelijke accurate service en ontvangt "

"Zoals al gezegd Sinds jaren tevreden over service maar vooral ook de goede eigenschappen van personeel die je het gevoel geven dat je er toe doet!!!"

09-08-2022 | Sjaan, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"perfecte ontvangst auto perfect schoon van binnen en van buiten afgeleverd tot de volgende jaarbeurt"

09-08-2022 | Jan Willem de Kruijff, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top auto dealer."

"Fijne vestiging in Deventer, wordt daar vriendelijk geholpen en ontvangen."

09-08-2022 | Gert, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer positieve, professionele verkoper. "

"Ik heb een gebruikte, oude(re) Renault bij deze Volvo dealer gekocht. Ondanks dat de prijs van deze auto in geen verhouding stond tot de prijs van een gemiddelde gebruikte Volvo, werd ik fantastisch geholpen. Er werd alle tijd voor mij gemaakt, ik voelde mij belangrijk en de auto stond klaar voor een proefrit. En.....de aflevering was een feestje! Alsof ik een echt nieuwe auto gekocht had. Terwijl de verkoper, de heer Kroon, door de vakantieperiode, er alleen voor stond! Chapeau!"

09-08-2022 | Alexander, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en zorgvuldig werk"

"Prettig geholpen en contact over aanbevelingen voor onderhoud airco. Aanbeveling opgevolgd."

09-08-2022 | Hans, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer terug bij de vertrouwde garage."

"Na vele jaren in een Opel te hebben gereden (Astra en in een wegens handicap aangepaste Zafira), zijn wij overgestapt op een aangepaste Renault Kangoo. Door een verlaagde bodem, een uitklapbare oprijplaat en nog wat verdere aanpassingen kan men daar met rolstoel en al inrijden. Na een uitstapje naar een andere garage zijn wij, nadat we hoorden dat Broekhuis ook deze auto probleemloos kan onderhouden, terug op het oude vertrouwde nest."

09-08-2022 | Gerrit Drost, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige sevice."

"Prima geholpen,vakmensen aan de balie en in de garage TOP."

09-08-2022 | Johan, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"afspraak exact nagekomen. resultaat prima en afrekening correct"

09-08-2022 | J L Bergman, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen, auto netjes geleverd "

"Auto netjes geleverd, communicatie verloopt soepel."

09-08-2022 | Jeffrey , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd een prima service. "

"Klantvriendelijk altíjd meteen klaar staan om je helpen."

09-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Uitstekende service"

09-08-2022 | Albert, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Werkelijk Fantastisch"

"Begin maart de nieuwe A1 besteld, levertijd zou toch wel een jaar duren vanwege beperkte grondstoffen (chips) en Oorlog Ukraine. Ik zou de nieuwe A1 in januari op zijn vroegst kunnen verwachten. Daar ging ik mij dus maar op richten, als een soort toetje op de leuke december maand. Op 22 juli, onderweg en verheugd naar mijn laatste werkdag voor het weekend, werd ik opgebeld door mijn verkoper Bart. Deze wist mij te vertellen dat (ondanks alle narigheid in de wereld) mijn auto "klaar" was en stond gereed voor transport naar Nederland. Dit heeft iedereen geweten op mijn werk en zelfs pleite ik ervoor om 4 augustus tot nationale feestdag uit te roepen. Afgelopen donderdag was het dan zo ver, verhuld onder een zwartlaken in de showroom. Werkelijk waar prachtig geconfigureerd en nauwkeurig samengesteld, echt een eye catcher. De eerste kilometers fantastisch voelde, een werkelijke belevenis, autorijden zal voor mij een hele nieuwe dimensie krijgen. Afgelopen week ritje naar Groningen, dankzij de cruise control zeer ontspannend waarbij ik vermoed dat mijn zakelijke relatie met het CJIB ernstig gaat verwateren. Heerlijke en een mooie auto en met alle gemakken voorzien. Ook die kleur is geweldig, echter is die momenteel niet te configureren (Audi ik deze zeker weer in de kleurenpaletten opnemen). Het is een mooie en opvallende auto geworden, volgens mijn collega past deze prima bij mij aangezien ik dat ook schijn te zijn. Top."

09-08-2022 | Ben, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"geen klachten"

09-08-2022 | arno, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn uitstekend geholpen en het kon niet beter."

"Samuel heeft ons heel goed geholpen van het begin tot het einde. Goede uitleg gehad en ook flink de tijd genomen. Wij hadden een niet zo luxe auto en kwamen toen in deze mooie BMW. Wat een luxe, was natuurlijk wel even wennen, maar we konden zo even bellen en alles was zo weer geregeld. Ook de andere verkoper was erg behulpzaam. Ik zou zeggen, ga zo door."

09-08-2022 | Rien, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Matig "

"We zijn Prima geholpen. Maar de auto was zeer maar dan ook zeer slecht van binnen schoongemaakt. Dat is wel jammer. Heb echt het gevoel gehad dat een schone auto bij aflevering niet zo belangrijk is . Nogmaals jammer verder rijd de auto prima. vrg E Verstraate"

09-08-2022 | Ed Verstraate, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen door Bambi en de monteur "

"Mijn eerste contact met de dealer verliep via Bambi zij heeft alles geregeld en wat zij niet wist ging zij vragen een topper voor jullie bedrijf net als dr monteur die mijn Hyundai tucson een beurt heeft gegeven en m’n 3e achterlicht heeftt vervangen hij nam de tijd voor me en beantwoordde al mijn vragen Kortom als zij representatief zijn voor broekhuis dan komt het zeker goed"

08-08-2022 | Ruud, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"betrouwbaar "

"goed overleg en afhandeling volgens afspraak"

08-08-2022 | Els , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Zie hieronder jou"

"Zoals in het verleden totaal geen citroen gevoel meer. Vorige dealers vooral Slenters en Coolen gaven een warm gevoel en vertrouwen."

08-08-2022 | Chiel Albers, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als je je als klant behandeld wilt worden"

"Positieve ervaringen in de aanschaf van een nieuwe auto. Als klant heb je he5 gevoel dat niets te veel is. Dat geldt voor de telefonische behandeling, en zeker ook in de showroom."

08-08-2022 | Karim, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgerichte en klantvriendelijke benadering."

"Ik ben jaren tot volle tevredenheid klant bij deze dealer. Reden van mijn tevredenheid is het goed aanvoelen van mijn wensen en eisen t.a.v. het onderhoud van mijn Volvo XC70, hetgeen resulteert in een auto in prima staat van onderhoud. Zelfs na 14 jaar en meer dan 320.000 km."

08-08-2022 | Marco van den Ende, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Servicebeurt adequaat uitgevoerd. Prima. "

"Advies: bezetting aan de balie zou uitgebreider kunnen/moeten. Wachttijden smorgens lang."

08-08-2022 | L. Oosting, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige communicatie met betrouwbaaar personeel zowel in de verkoop als in de werkplaats."

"Daarvoor kom ik al jaren met plezier vanuit Zwolle naar Rijssen gereden!"

08-08-2022 | J. van der Ploeg, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Positief"

"Werk uitgevoerd volgens schema. Na gereed goede en duidelijke uitleg van de monteur."

08-08-2022 | Jan J. Medema, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goede service"

"Goede service Duidelijk overleg Denken mee met klant"

08-08-2022 | H, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en ik werd goed geïnformeerd "

"Ik werd netjes op tijd geholpen. Prima wachtruimte waar ik kon werken. Ook werd alles van tevoren overlegd zodat er geen verassingen op de factuur stonden."

08-08-2022 | Jessica , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"Eerlijke informatie"

"Goede terugkoppeling. Er werd tijd voor genomen. Fijn."

08-08-2022 | Nanda Klaassen , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Blij dat we op korte termijn een afspraak konden maken."

"Prima en snelle service en probleem met de airco meteen opgelost."

08-08-2022 | Dick , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service maar zwak afsprakensysteem."

"Afspraak maken via de site gaat goed maar er volgen dan meerdere bevestigingen die ook nog eens verschillend zijn. Volgens informatie moet de lokale dealer de afspraak handmatig overnemen in zijn eigen systeem. Dat gaat dus weleens fout en levert een extra bevestiging op."

08-08-2022 | René, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren