Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch geholpen met de aankoop van een andere auto."

"Ik zocht een speciaal type Opel wat ze niet in de bedrijfsvoorraad hadden, maar er is fantastisch meegedacht met occasions die toevallig in de buurt te koop stonden. Broekhuis deed een goed aanbod om deze auto eerst zelf aan te kopen, helemaal in orde te maken, en met garantie aan mij te verkopen. Natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan, maar dat is een eerlijke prijs. Ook toen er nog even gewacht moest worden op een onderdeel, kreeg ik een goede vervangende auto mee. Fijn zaken doen daar in Doornspijk."

2021-10-25 | Wijnand | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voortreffelijke service!"

"Het samenwerken met Broekhuis Almelo vond ik erg prettig. Ik kreeg via de telefoon al meteen een goed gevoel bij Broekhuis waar ik van begin tot eind ontzettend goed ben geholpen door Hardy bij de aanschaf van mijn e-208. Ze houden zich aan wat ze zeggen, zijn betrokken, de info die je geeft onthouden ze, zelfs mijn navigatie naar huis werd ingevoerd tijdens de instructie. Alleen maar lof en een aanrader!"

2021-10-25 | Geerten | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Soepel en meedenkend. "

"Vriendelijke mensen , super goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe occasion. Zelfs aflevering buiten openingstijden was te regelen , heeft mij super geholpen . Zou dit bedrijf iedereen aanraden ."

2021-10-25 | Jarno | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"mankeert niks aan!"

"ik heb niets toe te voegen aan de bovenstaande zin; daar mankeert niets aan"

2021-10-25 | C A Bos | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Uitstekend ervaring met de inruil van onze Volvo XC40, kregen een prachtig inruil voorstel waar we niet over hoefden na te denken. Nu rijden we in een prachtige Volvo V60 B3 waar we uitermate blij mee zijn."

2021-10-25 | Henk | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super goed"

"Netjes geïnformeerd bij uitzoeken vd auto. Auto op tijd geleverd en goede uitleg gekregen bij aflevering. Leuk presentje gehad bij aflevering. Leuk!"

2021-10-25 | Jacqueline | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heldere toelichting op de werkzaamheden"

"Goed en duidelijk geìnformeerd over de werkzaamheden. Meedenkend over tijdstip ophalen. Top service."

2021-10-25 | Erik | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Net als andere jaren een goed begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe opel"

"Wederom goede voorlichting en hulp bij het bepalen van een nieuwe auto. Ook de afhandeling van de koop en de inruil van de vorige auto naar tevredenheid verlopen."

2021-10-25 | Theo Scheffer | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geregeld!"

"Goede communicatie, goede service en de auto rijdt weer als vanouds!"

2021-10-25 | Jarno | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correcte, vriendelijke behandeling. Goede service, en een heerlijk schone auto."

"Geweldig! En in mijn schone auto lag oorknop een doosje muntjes !!"

2021-10-25 | Marthe | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima Service met een Hoofdletter,"

"Altijd goed luisterend naar de klant,prima sevice,kortom dik in orde,ga zo door."

2021-10-25 | Rob Kooijman. | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geholpen! Goede service!"

"Super geholpen en blij met mijn nieuwe BMW! Thanks!!"

2021-10-25 | Amaan | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Alles gewoon goed"

2021-10-25 | Harry | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uit de kunst."

"Helemaal tevreden, van tevoren te horen gekregen wat er gebeuren moet en de prijs te horen gekregen."

2021-10-25 | Joke | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima behandeling! "

"Fijn, thuisgebracht en ook weer opgehaald!"

2021-10-25 | Wil | Peugeot Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden."

"Prettig contact bij de receptie. Ook telefonische uitleg over werkzaamheden zeer duidelijk. Auto rijd weer top."

2021-10-25 | Gerard | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het was een keurige en vriendelijke transactie."

"Goed inruilvoorstel. Na de overeenkomst uitstekende communicatie ten aanzien van de leverdatum. Bij aflevering een duidelijk en heldere uitleg.De wagen is als besproken uitgevoerd.In één woord geweldig."

2021-10-25 | Martin | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen!"

"Heel fijn om zo een auto te kopen. Leuk ook een auto met een hoes erom heen die je eraf haalt!"

2021-10-25 | Sandra | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kan helaas geen 11 geven."

"Kan niet beter...."

2021-10-25 | Jos | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed"

"Gewoon goed"

2021-10-25 | H.j.b Blaak | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"Goede service en duidelijke afspraken daar houden Wij van"

2021-10-25 | Wim | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service! "

"We hebben een 2e hands Ford Fiesta gekocht. Het hele aankooptraject verliep bijzonder goed. Er wordt in de service geen onderscheid gemaakt in de aankoop van een nieuwe of tweedehands auto. Leerlingverkoop Ard van der Linden heeft voor ons gestreden, wat een topper! Hij is goed geïnformeerd en doet zijn uiterste best om het voor de klant zo optimaal mogelijk te regelen. Hij omschreef het als ” Broekhuis ontzorgt”! Zo hebben we het ook ervaren."

2021-10-25 | Louise | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"excellente service"

"al 2 jaar klant voor onderhoud van onze passat - altijd excellente service. Prijsafspraken worden nagekomen"

2021-10-24 | Alexander | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en plezierig ontvangst."

"In overleg met de monteur het jaarlijkse onderhoud van mijn auto laten uitvoeren. Prima service en een vriendelijke ontvangst."

2021-10-24 | Gerard | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis (opel) komt gebreken niet na"

"Ik heb mijn vorige auto bij Broekhuis Ford in Harderwijk gekocht. Omdat ik zeer tevreden was heb ik besloten ook nu een aankoop te doen bij Broekhuis, dit keer bij Opel in Harderwijk. Tot aan de aanschaf van de auto ging alles goed, na de proefrit heb ik aangegeven dat ik bij de echter banden een raar geluid hoorde daar zou nagekeken worden. bij het ophalen van de auto werd er gezegd dat er een steentje in de band zat wat er uit is gehaald, Na een dag rijden in de auto kwam ik er achter dat de banden een brommend en bonkend geluid maakten. Na een korte rit met een monteur heeft de verkoper met moeite besloten om de achterbanden te vervangen en de voorbanden niet omdat er genoeg profiel op zat, profiel op alle banden waren zelfde dat was het probleem ook niet, het brommende geluid en gebonk hoorde bij de eigenschappen van deze banden werd mij verteld, we hebben het over Michelin banden. Dit is een klacht die ik niet eerder ervaren heb met Michelin banden Het is voor mij teleurstellend hoe Broekhuis Opel met deze klacht is omgegaan. Met vriendelijke groet, A.Yirci"

2021-10-23 | Attila Yirci | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima transactie"

"De ontvangst, informatie en verkooptransactie zijn op een professionele en vriendelijke wijze afgehandeld. Zeker een reden om een keer terug te komen"

2021-10-23 | Jan | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Met een goed gevoel mijn auto ingeruild."

"Altijd toch wel weer een dingetje…onderhandelen over de inruilwaarde. Ik moet eerlijk zeggen dat verliep prima. Eerst per mail en daarna op de locatie van Broekhuis in Almelo. In prima sfeer tot een overeenkomst gekomen tot tevredenheid van beide partijen. Wat mij opviel was de gemoedelijke sfeer en de klantgerichtheid binnen het bedrijf. Top…!!! De 3008 kon binnen een week worden opgehaald. Oplevering was op een prettige wijze en de uitleg over de auto was uitstekend. Ook leuk om even voorgesteld te worden aan de heren van de receptie. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Klein puntje van kritiek, de binnenkant van de auto vertoonde wat gebruikersporen. Dit had wel wat beter gereinigd kunnen worden. Al met al een tevreden klant."

2021-10-23 | Jan-Willem | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima adviezen"

"goede advisering m.b.t. aankoop en onderhoud"

2021-10-22 | Harm Hoekerswever | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als van ouds de service en het onderhoud."

"Zeer vriendelijke medewerkers,duidelijke uitleg en prijsopgave.Mijn al wat oudere auto kan weer een jaar de weg op,daar kan ik weer op vertrouwen."

2021-10-22 | Dirk | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk, keurig en netjes fouten hersteld"

"APK keuring en onderhoudsbeurt laten doen. Bij de eerste rit na dit onderhoud begonnen meerdere lampjes op het display te branden. Na contact met de garage is de auto opgehaald. En de fouten, door een technisch medewerker veroorzaakt, hersteld en de auto weer teruggebracht. Jammer dat dit is gebeurd, maar tevreden over de reactie en snelle afhandeling van de garage."

2021-10-22 | Bram Kraal | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"een beetje teleurgesteld"

"De haal- en brengservice is heel klantvriendelijk en een uitkomst voor mij. Afspraak kon digitaal worden ingepland. Helaas is niet alles volgens afspraak verlopen. 1. Het opgegeven schadegevalletje (reflector links achter) was niet verholpen. (verkeerde besteld?) 2. Kon hiervoor de volgende dag zelf langskomen. 3. De volgende dag verholpen, echter ook een lamp vervangen, was niet bekend dat deze stuk was. 4. Afspraak dat de bumper met bumperzwart zou worden behandeld is niet gedaan. 5. Afspraak dat de auto gewassen zou worden teruggelverd is niet gedaan. Ben deze nalatigheden niet gewend van mijn dealer."

2021-10-22 | Henk Schenk | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en netjes geholpen "

"Meedenkend en met vragen kun je altijd terecht."

2021-10-22 | Bert Knol | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"+punt Aftersales -punt auto huren"

"Na telefonische afspraak voor groot-onderhoud en APK voor mijn Peugeot Expert is bij afleveren niet door gekomen dat ik een huur-auto had besproken. Dit is alsnog geregeld maar de 1e afrekening voor de huur auto klopte niet. Gelukkig zijn we er na contact uit gekomen en blijf ik toch terug komen bij deze garage! Vriendelijk bedankt."

2021-10-21 | Mart Herink | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topbedrijf "

"Broekhuis regelt het allemaal perfect!"

2021-10-21 | Richard de Bruin | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk en behulpzaam."

"Auto voor grote beurt en APK en wederom was de service top. De onderhoudskosten worden besproken en zijn transparant. Het geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel dat ik er van op aan kan."

2021-10-21 | Irene | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"En een goede uitleg van de auto en vriendelijke personeel"

2021-10-21 | Jan van den berg | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vlotte no nonsense afhandeling."

"We zijn al jaren klant bij Broekhuis, en altijd naar tevredenheid. Auto op de website uitgezocht en besteld. Alles werd vlot in orde gemaakt en de papieren waren binnen 2 dagen binnen. Na 14 dagen kon ik al rijden."

2021-10-21 | Jimmy | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig onderhoud en advies tegen markt conforme prijzen "

"Inmiddels heb ik mijn (nieuw gekochte) Volkswagens al 22 jaar en 570.000 km in onderhoud bij Broekhuis (voorheen Heron) Zwaag. In al die jaren heb ik louter positieve ervaringen over zowel mijn auto’s als het onderhoud. Het onderhoudsadvies is altijd kundig en het geeft vertrouwen als er wordt aangegeven dat een bepaald onderdeel nog niet vervangen hoeft te worden. Dat geeft een goed gevoel dat er wordt meegedacht en bovenal dat het niet alleen gaat om geld te verdienen. Het geeft veel vertrouwen dat, door onderhoud door een VW dealer, met gebruik van officiële VW onderdelen, je een mobiliteitsgarantie krijgt voor heel Europa tot aan de volgende onderhoudsbeurt. Incidenteel is het voorgekomen dat ik mij kon beroepen op ( fabrieks) garantie en daar heb ik louter positieve ervaringen mee."

2021-10-20 | Peter | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en goed geholpen"

"Aflevering auto. To the point, professioneel, genoeg tijd en heldere uitleg."

2021-10-20 | Johan | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden!!!"

"Fijn geholpen"

2021-10-20 | Yusuf | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren