Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.646 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Huren ging perfect, auto was perfect, dus de klus perfect kunnen oplossen."

20-11-2020 | Malika, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geholpen, nette auto"

"Goed geholpen en een nette auto"

19-11-2020 | Marco, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top verhuurbedrijf."

"Auto stond netjes klaar, nette bus, reed erg fijn. Vriendelijk personeel. Avond tarief was niet duur."

17-11-2020 | Rob, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en snelle behandeling"

"Zie boven"

17-11-2020 | Peter de Wit, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik voel me gewaardeerd als klant."

"De medewerkers van Broekhuis zijn respectvol en denken mee met de wensen van mij als klant. Ik huur ongeveer 20x per jaar een auto in het weekend en ieder jaar een maand via Shortlease en doe dat altijd bij Broekhuis. Complimenten aan Willem en zijn team!"

17-11-2020 | Hans, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Goede advisering, snelle reservering en vriendelijke medewerker"

13-11-2020 | Thomas, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service!"

"Gewoon goed geregeld!"

13-11-2020 | Gertjan, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service, snel vriendelijk, leuke auto en een hele goede prijs!"

"Plotseling een auto nodig, binnen een half uur reed ik in de gehuurde auto. Perfecte auto, lekker zuinig vrijwel nieuw 33000 op de teller. Tegen een prijs waar anderen niet tegenop kunnen. Heel erg bedankt en tot een volgende keer!"

13-11-2020 | Arthur, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik kreeg zoals altijd de service die verwacht."

"De reservering gaat soepel en klantvriendelijk. Mocht een auto toch niet aanwezig zijn dan wordt dat opgelost door een gratis upgrade. De kwaliteit van de auto's is prima, of het nu een goedkope of duurdere auto is. Ik heb al veel soorten auto's gehuurd bij Broekhuis en ben altijd tevreden geweest over de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Nooit gedoe gehad en ben zeer tevreden."

06-11-2020 | Michael, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Compleet, deskundig "

"Goed geholpen en geïnformeerd. Goede service, snel afgehandeld en keurig duidelijk factuur. kortom voor herhaling vatbaar in de toekomst. Vriendelijke groet, Sacha Keur"

03-11-2020 | Theo, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en voordelig!"

"Heel goede ervaring. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling. Behalve het terugstorten van de borg. Dat duurt wel wat lang."

03-11-2020 | Metten, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden! "

"Enig puntje van kritiek wat mijn huurervaringen bij Broekhuis tot dusver betreft, is dat restitutie van de borg wel sneller mag. M.a.w. een uitstekende score wat mij betreft! Binnenkort zal ik weer graag van jullie diensten gebruik willen maken."

03-11-2020 | T, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service, flexibel en bijzonder klantvriendelijk."

"Persoonlijke benadering, uitstekende service en flexibiliteit; ook snel inspelen op last minute-boekingen of wijzigingen. Zeer klantvriendelijk. En altijd een mooie auto, natuurlijk ;-)."

28-10-2020 | Patrick, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Motor en rem probleem direct geholpen"

"Ieder mankement komt plotseling zo ook een probleem met een vreemd motorgedrag en slecht werkende rem. Reden losgeschoten vacuumslang, dit is in no-time verholpen en tegen een vriendelijk bedrag. Voor mij een super service in zeer korte tijd en klantvriendelijk."

27-10-2020 | H.H. Scheelings, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed"

"Zoals altijd goed en zeer vriendelijk geholpen"

27-10-2020 | Co, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en professionele service en dienstverlening!"

"Prima geregeld vanaf moment van digitaal reserveren t/m het inleveren van de sleutels buiten kantoortijd."

25-10-2020 | Rogier, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service alles lekker snel geregeld"

25-10-2020 | Kristine, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Excellent"

"Everything is just fine. Friendly employees and quality cars."

24-10-2020 | Babursah, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Klantvriendelijk, ruime keus uit huurauto’s. Afhandeling snel en correct"

24-10-2020 | Irene, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld"

"Goeie bus, fijne service."

23-10-2020 | W, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet te pakken te krijgen om vragen over afronding te beantwoorden "

"Huur was goed, nazorg 0."

20-10-2020 | Wim, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Probleemloos en klantgericht"

"Goede afstemming, meedenken en flexibiliteit over tijdstip halen en brengen. Goede uitleg over huurvoorwaarden. Klantgerichte benadering door de medewerkers."

18-10-2020 | Marinus, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede uitleg en duidelijke instructies mbt tot de auto"

"Duidelijke, klantvriendelijke behandeling."

15-10-2020 | Ron, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super goed"

"Kon een uur na dat ik gebeld had de auto die ik wilde huren al ophalen. Vriendelijk personeel en de prijs ook prima."

15-10-2020 | Melissa, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring"

"Ik heb een bus gehuurd bij Broekhuis. Alles is soepel verlopen, de bus was prima."

12-10-2020 | Steven, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede ervaring"

"SNelle afhandeling, servicegericht en vriendelijk personeel!"

12-10-2020 | Evert, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"aardige mensen; leuk superzuinig autootje die VW Up en zal zeker de volgende keer weer terugkomen."

12-10-2020 | C.J. van Veelen, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service "

"Altijd zeer vriendelijk, goede service en perfect auto's. Spik en span elke keer weer. Snelle afhandeling."

11-10-2020 | Donna, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Als positief ervaren"

"Naar volle tevredenheid."

11-10-2020 | Pauline, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Prima auto meegekregen en als je één maal in het systeem zit is alles snel geregeld"

11-10-2020 | Petrus, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd zeer goede service ervaren bij Broekhuis Haarlem"

"Ik huur meerdere malen per jaar een auto en ik heb geen enkele reden om een concurrent op te gaan zoeken. De auto's die ze meegeven zijn netjes, schoon en om mee te shinen op de weg. Tevens is de service van de medewerkers uitstekend en altijd meedenkend. Dank daarvoor!"

11-10-2020 | Shannon, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd helemaal top!"

"Altijd vriendelijk, en goed geholpen door Mehmet of Remco. Prachtige auto,s. Kortom, alles prima, niets veranderen graag."

10-10-2020 | Rene, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"gast vrij klant vriendelijk net en mooi uitgebreid wagenpark "

"Klant vriendelijk en zeer fijn om een auto te huren"

08-10-2020 | Jacco, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed altijd verzorgde auto"

"Wij hebben een goede ervaring met Broekhuis auto verhuur en zou het zeker aanbevelen bij andere mensen"

08-10-2020 | Wijnen, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig materiaal en netjes en snel geregeld."

"Prima eerste ervaring en smaakt zeker naar meer"

08-10-2020 | Pieter, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd weer goed geregeld "

"Prima service en altijd goed geregeld"

08-10-2020 | Pascal, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Paar keer auto gehuurd, ging prima. Eerste keer ging beetje moeilijk met paspoort etc. Als jouw gegevens eenmaal in hun systeem staat, gaat alles vrij soepel. Aardige mevrouw (Joyce) die ons elke keer heel vriendelijk helpt!"

08-10-2020 | Cindy, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Aardige mensen, goede prijs. De sleutel inleveren via tankstation Is ideaal."

08-10-2020 | Annemariecke, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke geholpen!"

"Voordelige autohuur Vriendelijk personeel"

08-10-2020 | Wendy, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service uitstekende kwaliteit en vakkundige medewerkers."

"Niet voor het eerst en zeker ook niet voor het laatst zaken gedaan met deze verhuurder."

07-10-2020 | Paul, | Autoverhuur Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren