Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed contact en een prettige service!"

"Contact kwam online tot stand en we zijn voortreffelijk geadviseerd en geholpen door Dennis Mous!"

2021-10-20 | Jacob en Willy Faber | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed geregeld,en de auto is weer als nieuw."

"Ben tevreden als klant bij jullie garage."

2021-10-20 | Dorrit | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en lekkere koffie"

"Werd goed in/voorgelicht over de mankementen aan de auto"

2021-10-20 | Herman Analbers | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen bij de aankoop van een Volvo V60"

"Voor een nette prijs en dito inruil bij Jelmer Bos een mooie V60 gekocht. Auto stond op afgesproken tijdstip keurig gepoetst en nagekeken in showroom. Lekker flesje wijn erbij. Kortom alles zoals het hoort en een klant behandeld wil en moet worden in een ongedwongen en vriendelijke sfeer."

2021-10-20 | Henk | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Aardige verkoper en goede inruilprijs voor mijn auto."

"Goede ervaring qua aankoop en inruilprijs voor mijn eigen auto."

2021-10-20 | Marcel | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" mijn ervaring met vertegenwoordigers en iedereen er omheen is geweldig !"

"Vriendelijk en correct zijn alle medewerkers op de werk vloer bij Broekhuis Opel in Zwolle !"

2021-10-19 | Gerda Lourens | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer positief"

"Prettig contact"

2021-10-19 | Gijs | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed en bekwaam "

"Goede communicatie met klant"

2021-10-19 | Ben Gijsbertse | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn prettig en goed begeleid bij het kopen van een auto."

"Er is goed geluisterd naar onze wensen bij het zoeken naar een auto die bij ons past. Keurig afgeleverd met duidelijke uitleg. Hartelijk dank."

2021-10-19 | Fam. A Scheer van der | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helder en duidelijk."

"Bij de aankoop van onze nieuwe auto heel goed geholpen."

2021-10-19 | Wilhelm | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ze zijn snel en serviceverlenend"

"Ik woon in Haarlem en de Broekhuis-dealer waar de Volvo van mijn keuze stond, zit in Hoogeveen. Dat bleek geen probleem. De auto werd naar Haarlem gereden waar ik een proefrit maakte. De schatting van mijn in te ruilen Alfa Romeo Mito ging op basis van foto's en verder verliepen de onderhandelingen keurig volgens het boekje. Ik zal wel niet het onderste uit de kan hebben gehaald haha. Alle WhatsAppjes, mailtjes en telefoontjes werden heel snel en adequaat afgehandeld door mijn contactpersoon Jordy Bezema. En alles liep ook op rolletjes bij het ophalen. Daarvoor ben ik wel naar Hoogeveen gereden, want ik wilde graag uitleg en hulp bij het aansluiten van mijn mobiele telefoon."

2021-10-19 | Greetje | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige en vriendelijke hulp!"

"Ik werd op woensdag 13 oktober 2021 aangereden door een achteruit rijdende auto met mijn kleinzoontje achterin. Ik heb direct Broekhuis gebeld om de schade te melden. Werkelijk iedereen die mij geholpen heeft, zowel per telefoon als per mail, was zo ontzettend vriendelijk (lief) begripvol en behulpzaam. Ik was heel erg geschrokken en daarvoor was alle begrip. De afhandeling van de schade wordt volledig uit handen genomen en de volgende dag stond er een vervangende auto voor de deur! Alle afspraken worden keurig nagekomen maar de vriendelijke manier maakt het verschil. Het maakt een nare ervaring echt zoveel minder naar. Dus voor iedereen die mij geholpen heeft bij Broekhuis: ontzettend bedankt en petje af!"

2021-10-19 | Isabele | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"de eerste ontvangst was prettig en vriendelijk de verdere gang van zaken was ook heel goed complimenten voor Mark"

2021-10-19 | Arjen | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal prima"

"We zijn goed geholpen."

2021-10-19 | Harrie | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Jaarlijkse beurt is prima gedaan"

"De jaarlijkse beurt is volgens afspraak prima en snel gedaan. De wachtruimte was uitstekend met koffie en lectuur."

2021-10-19 | Wijnand | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geen klachten dus uitstekend ."

"Uitstekend"

2021-10-19 | Jan | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed op de hoogte gehouden en afgehandeld."

"Nette garage, goede informatie en overleg over de reparatie. Ik heb een paar keer gebruik gemaakt van de diensten, niets op aan te merken gehad."

2021-10-19 | Wilbert Wormgoor | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"Wederom super geholpen door Laurens"

2021-10-19 | Maarten | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen"

"Van de afspraak tot en met de aflevering zeer goed"

2021-10-19 | Joop Hartman | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"de service is prima alleen werd de ruitenwisser vloeistof in rekening gebracht ondanks dat dat het tankje vol was en vooraf bij de receptie was afgesproken dat er niet naar gekeken hoefde te worden. Vandaar de 9 in plaats van de (terechte) 10."

2021-10-19 | H.G Middelweerd | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het klopt allemaal bij Ford De Bilt."

"Ontspannen en toch bij de les."

2021-10-19 | Cees de Graaf | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Nieuwe auto gekocht prima service en goed geholpen."

2021-10-19 | John | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede kennismaking met private lease "

"Op zoek naar een nieuwe auto (private lease) ben ik bij Opel Broekhuis in Zwolle terecht gekomen. Online heb ik een leuke Opel Corsa gezien, samengesteld en het contactformulier ingevuld. Tijdens het gesprek in de showroom heb ik alle vragen over de mogelijkheden kunnen doorspreken met de adviseur. EN natuurlijk hebben we ook een proefrit mogen maken met de Corsa. Aangezien ik nog nooit een nieuwe auto gekocht heb en nog noit gebruik gemaakt heb van private lease vond ik het erg fijn dat ik alle tijd kreeg om al mijn vragen hierover te kunnen stellen. Inmiddels heb ik mijn Corsa nu een week en ik ben dik tevreden!"

2021-10-19 | Arthur | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De jaarlijkse autobeurt is prima gedaan."

"De afspraak is nagekomen en de auto is keurig nagekeken."

2021-10-18 | Theodorus | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service"

"Ik kom al vele jaren bij Broekhuizen in Amersfoort en ben altijd zeer ge geholpen. De mensen in het bedrijf, waar ik mee te maken heb gehad, zijn zeer behulpzaam"

2021-10-18 | Harry | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vlug en vlot "

"Vlug en vlot"

2021-10-18 | Maas | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijk, goede thuisbrengservice , prima vakmensen. Echt al jaren fijn contact."

2021-10-18 | Trees | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"tevreden."

"Ik ben tevreden over Broekhuis."

2021-10-18 | T Buining | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, heldere afspraken, prettig geholpen"

"Ik ben prima tevreden de auto, 15 jaar oud wordt al jaren goed onderhouden door Broekhuis."

2021-10-18 | wouter | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel positieve ervaring."

"Wij zijn op een hele fijne manier benaderd door verkoper Jordy en door jullie stage loper."

2021-10-18 | HENK Koekoek | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top"

2021-10-18 | Alireza | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed en zeer vriendelijk"

"Zoals hierboven. Ik heb ca. 15 jaar ervaring met Broekhuis Nijkerk en die is nog steeds zeer positief. Minder goed vind ik het dat mijn auto in uw systeem niet dezelfde is als die ik heb. Daar kan broekhuis niets aan doen"

2021-10-18 | Martin Borst | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Waar de klant nog echt klant is"

"Persoonlijke aandacht Luisteren naar je verhaal Komen afspraken na"

2021-10-18 | Ton Mostert | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Niets dan lof over de service, de afhandeling en behandeling van het personeel"

2021-10-18 | Ronald Rikken | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, behulpzaam, welwillend, probleemoplossend gericht."

"Al vele jaren vaste klant ....... prima garage....wordt snel geholpen en als klant prettig te woord gestaan. Reparaties in goed overleg en indien nodig is er een leenauto. Een vast en vertrouwd team."

2021-10-18 | M. Peters | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende kwaliteit en service "

"Vanuit het bedrijf werd er mee gedacht en prima ontvangst en vervangend vervoer. Tussentijds word ik op de hoogte gehouden van de status en de kosten."

2021-10-18 | Louis | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel erg goed geholpen "

"Wij werden heel fijn geholpen dat is al jaren zo een hele fijne auto bedrijf"

2021-10-18 | Koen Pfeiffer | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes ontvangen en behandeld, alleen bij de aflevering heeft men enkele steekjes laten vallen "

"Twee van de drie sleutels werkten niet. Na 2 dagen bleken de ventielen niet goed aangedraaid, waardoor 2 banden druk verloren. Vloermat rechtsachter ontbreekt. Tot nu toe werden enkele mankementen wel adequaat opgelost."

2021-10-18 | Marcel | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en keurig geholpen."

"Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan bij de aanschaf van onze 2e Volvo. Totaal niet opdringerig en er werd alle tijd voor ons genomen, ook tijdens de aflevering."

2021-10-18 | K.J. | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service."

"De servicebeurt is zoals altijd goed verlopen: e-bike stond klaar bij het brengen van de auto, ik werd op de hoogte gehouden van het verloop van de beurt en de extra kosten, auto stond bij het ophalen schoon op me te wachten."

2021-10-18 | Ria | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren