Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Heldere en nagekomen afspraken "

"Auto na een succesvolle APK keurig en netjes afgeleverd"

28-11-2022 | Hans Looije , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Klantvriendelijk goede afspraken"

28-11-2022 | Henk Hania, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf"

"Auto inruil foto's opgestuurd daarna een bod gekregen naar Doornspijk gereden en proefrit gemaakt goed geholpen door Dave en auto gekocht naar financiële rompslomp waar Dave zijn best voor heeft gedaan daar we toch tot elkaar zijn gekomen hebben wij onze Ford eco sport vrijdag j.l opgehaald Dave nogmaals bedankt !!"

28-11-2022 | Chris , | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige en behulpzame ontvangst."

"Door moeilijke problematische foutoorzaak hebben de mensen van Hyundai Broekhuis Zwolle dit op zeer goede wijze aangepakt en opgelost.hierdoor heb ik volledig vertrouwen in deze dealer gekregen.nogmaals dank hiervoor alsmede de goede tussentijdse communicatie met mij."

28-11-2022 | Hans, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring!"

"Vriendelijke verkopers, er wordt fijn meegedacht. Alles verloopt vlot en soepel en zaken die eventueel nog aangevuld dienen te worden worden meteen nabesteld. Ronduit een hele fijne autodealer om zaken mee te doen."

28-11-2022 | Marnix, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd een warm ontvangst "

"Allemaal vriendelijke mensen of het nu de verkopers zijn of de mensen achter de receptie. Ze nemen de tijd voor je dat is zeker een plus punt! Ga zo door."

27-11-2022 | Marina, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Prettig contact, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, komen afspraken na"

27-11-2022 | Elte Griede, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Professionele goede service, alle afspraken werden nagekomen."

27-11-2022 | Astrid, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren tevreden"

"Al meerdere jaren kom ik bij Broekhuis Zeist en al vanaf het begin zeer tevreden. Dit mede omdat deze dealer voor mij vertrouwen uitstraalt. Ze behoren weliswaar niet bij de prijsvechters, maar zijn ook niet duurder dan dat je elders een merkbeurt laat uitvoeren. Pluspunten; Klantgerichte en vriendelijke benadering. Goede uitleg na onderhoud. Afgelopen weken een mooie “nieuwe” occasion gekocht. Ook het verkoop proces was van A tot Z goed geregeld. Alle vragen worden zeer snel beantwoord door vriendelijke verkoper. Service punten (nav proefrit) ook snel opgepakt. Al met al ben ik meer dan tevreden."

27-11-2022 | Ronald, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring met het bedrijf."

"De prettige ontvangst en goede service. Tevens de vooraf gegeven prijsopgave en het telefonisch doorgegeven extra werkzaamheden."

26-11-2022 | Paul, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik blijf klant"

"Na een klacht ben ik door Broekhuis redelijk gecompenseerd. Ik blijf klant"

26-11-2022 | Wim, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service! "

"Prettig en goed geholpen door David! Hele goede service en vriendelijk personeel."

26-11-2022 | Lous, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geregeld en snelle levertijd"

"Prettige verkoper die alles duidelijk uitlegde."

25-11-2022 | Frank Martens, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen"

"Goede uitleg werkzaamheden , Je wordt gebeld bij bijzonderheden en uitleg"

25-11-2022 | Henk, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijke service en duidelijke uitleg"

25-11-2022 | Stefan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Reparatie snel en profesioneel"

"Bijzondere vriendelijke en technische ontvangst bij de receptie ( dhr. Vandongen) bij Boekhuis in Elst. Klant wordt door de monteur telefonisch op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Deze dealer is zeker een aanrader."

25-11-2022 | John Doekbrijder, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen "

"Alles is goed geregeld."

25-11-2022 | Tom van Beers, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer compleet plaatje"

"Ik heb hier mijn volgende werkpaard gekocht; Peugeot Expert. Vriendelijke ontvangst, uitgebreid de tijd, goed advies, open en eerlijk verhaal. Reële prijs voor het oude beestje. Uitstekende aflevering. Kortom een fijne ervaring bij best wel een uitgave. Mocht het nog eens nodig zijn, dan zal ik zeker weer naar hun aanbod kijken. Ook voor een geel kenteken."

24-11-2022 | Peter, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Groningen: klant- en servicegericht "

"Onze jonge verkoper/contactpersoon die zagen we in bijna een jaar( wachtend op onze nieuwe auto) uitgroeien tot een prettige en bekwame verkoper. Mooi om te zien! De sfeer op de locatie te Groningen voelde als heel plezierig en servicegericht!"

24-11-2022 | Kees&Riet, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed en vriendelijk."

"goede services bij ontvangst en auto-onderhoud,alles is overlegd als er een probleem is aan de auto. Netjes afgeleverd."

24-11-2022 | Theo Brans, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig"

"Vaklui. Prettig ontvangst. Prima voorlichting over kosten en onderhoudszaken."

24-11-2022 | Andries Brans Brans, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden met mijn nieuwe auto"

"We zijn geholpen door verkopen Max Hardiek. Zijn netjes te woord gestaan en een faire prijs gekregen voor mijn inruil. Toen was de handel snel gemaakt."

24-11-2022 | Harry , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel met een empathische betrokkenheid. "

"De gehele Broekhuis organisatie heeft ons professioneel geadviseerd en geholpen. De verkoper heeft ons deskundig uitleg gegeven van mogelijke opties, uitgaande van onze wensen. Ook de aflevering van de auto was professioneel georganiseerd waarbij ruim de tijd werd genomen voor uitleg en werking van bepaalde opties. De kleine attentie die we hebben ontvangen is zeer gewaardeerd."

24-11-2022 | Paul, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en afspraken worden nagekomen"

"."

24-11-2022 | WJ, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles keurig netjes geregeld en een super ontvangst!"

"Zeer positief"

24-11-2022 | Henk, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Mijn volkswagen t cross heeft voor het eerst bij Broekhuis in Haarlem een servicebeurt gehad en de winterbanden zijn er onder gezet. Alles keurig verzorgd, communicatie verloopt prima, afspraken worden keurig nagekomen. Heel tevreden."

24-11-2022 | Wil, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Super geholpen , er heerst een proffesionele familie sfeer"

24-11-2022 | George, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service, we zijn blij met onze nieuwe auto!"

"Dank Rens!"

23-11-2022 | Vera, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als vanouds, waardige opvolger van Kamp!"

"Ik heb heel erg fijne herinneringen aan Teun. Dit ivm met wel heel erg bijzondere omstandigheden. Maar mijn eerste ervaringen met Frank geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst!"

23-11-2022 | Ben, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijn geholpen met mn nieuwe audi a1 door Mark."

"Prettig, fijn en zeer kundig geholpen, neemt alle tijd voor je, is eerlijk in zn advies daardoor hebben we de perfecte auto voor mij gevonden. Mark mijn dank is zeer groot, groetjes Krista"

23-11-2022 | Krista, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top "

"Zeer goed en correct ontvangen en vriendelijk behandeld door Tim Tim neemt wel tijd voor je, niet effe snel afraffelen. De auto was eerder dan verwacht afgeleverd. Toppers"

23-11-2022 | Richard Damen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Mijn eerste auto bij Twan gekocht. Keurig en vakkundig geholpen. Alles stond netjes klaar voor de proefrit en de aankoop was snel afgerond. Heb de auto nu een week en ben er ,tot op heden, zeer tevreden mee."

23-11-2022 | Rob, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen!"

"Na eerder hier een nieuwe Ford Mondeo te hebben gekocht en laten onderhouden, gekeken of mijn vrouw en ik, de overstap konden maken naar één gezamenlijke auto. Best wel een dingetje, aangezien niet iedere autodealer zit te wachten op twee auto's die worden ingeruild, zo bleek bij een paar andere merkdealers. Dit was voor Martijn geen enkel probleem. Wij hadden onze ogen laten vallen op een Ford Kuga, als potentiële kandidaat. Na een proefrit, kwamen wij beiden tot de conclusie, dat het een hele prettige en ruime auto is. Dezelfde dag nog elders naar een ander merk en type gekeken, maar de gedachten gingen toch terug naar de Ford Kuga. In het weekend de knoop doorgehakt en op maandag een goede deal met Martijn kunnen sluiten. Inmiddels hebben we al de nodige kilometers tot volle tevredenheid gereden. Broekhuis Doorn is door ons absoluut aan te bevelen!"

23-11-2022 | Fred, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst tevreden; zeer veel service (gebruik leenauto’s) geen verkooppraatjes."

"Uitermate plezierig!! Als klant werd alle ruimte gegeven om een beslissing te maken. Voorbeeldfunctie voor een autoverkoper. Voorbeeld bij uitstek van “ klant is koning”"

23-11-2022 | Ludy, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Alles oké"

23-11-2022 | Colleen, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Auto opgehaald en weer thuis gebracht. Beurt netjes, en een erg schone auto weer terug ontvangen."

23-11-2022 | Bert, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en professioneel geholpen"

"Prima en professioneel geholpen."

23-11-2022 | Olaf, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Gemaakte afspraken nagekomen"

"De gemaakte afspraak nagekomen en gebeld als er bijzonderheden waren is er contact opgenomen om dit te bespreken en een prijs doorgeven"

23-11-2022 | Tom, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en fijn geholpen "

"Na slechte ervaringen met een andere broekhuis vestiging heeft Broekhuis Zwolle laten zien hoe het (in mijn ogen) wel hoort. Wat begon met een proefrit in een blauwe Ford KA, die niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed, resulteerde het uiteindelijk in de aankoop van een prachtige witte Fiesta. Daarbij uitstekend geholpen en begeleid door verkoper Joram Muntiga."

23-11-2022 | Mark, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, maar in de details ruimte voor verbetering"

"We hebben een Audi Q3 gekocht. Het aankoopproces met contact, begeleiding, offertes en aanpassingen verliep prima. De opvolging en uitvoering hiervan was ook goed. De aflevering verliep prettig en goed contact met de verkoper, maar een aantal dingen waren niet geregeld, zoals aanmelding navigatie, volle tank en aanmelding op MyAudi of begeleiding daarbij. Niet onoverkomelijk, maar wel punten van aandacht voor een ultieme klantervaring."

23-11-2022 | Frank, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren