Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Als ik de auto breng voor onderhoudsbeurt wordt de auto altijd van binnen en buiten schoongemaakt Als er wat is wordt er overlegt"

08-08-2022 | Paul Sonneveld, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles opnieuw naar tevredenheid verlopen!"

"Zeer netjes en correctie behandeld na een gedane onderhoud beurt. Goede voorlichting (prijs)afspraken en keurig netjes en schoon gewassen auto op de geplande tijd weer opgehaald."

08-08-2022 | RJ, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Aardige medewerkers prima uitleg goed product"

08-08-2022 | Kjeld, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Prima ontvangst, attente medewerker en ter zake. Planning klopte niet maar wel netjes opgelost. Algehele mening alles correct en vriendelijk. En vooral meegedacht. Goed gevoel."

08-08-2022 | Wim, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Jammer dat ik weer terug moest komen (vanuit Bussum) om een lakstift op te halen die ik van te voren wel had besteld (om dit te voorkomen), waren ze vergeten te bestellen. Fout van de werkplaats. Bambi (receptioniste) is een topper overigens!"

08-08-2022 | Peter, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen en van een nieuwe auto voorzien"

"Keurige overzichtelijke website.Auto (Mokka e) was in eerste instantie reeds verkocht maar twee weken later kreeg ik van Joran een telefoontje dat de auto weer beschikbaar was.Erg attent en verder een prima verkoop traject doorlopen met een fijne service.Erg goed gegaan!"

08-08-2022 | Henny, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en er wordt goed meegedacht in oplossingen"

"Na een proefrit de auto meegenomen naar Deventer. Wat puntjes aangegeven en kreeg zelfs wat extra service. Goede auto voor een mooie prijs met goede service en een lach!"

08-08-2022 | Saskia, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en vlotte service!"

"Altijd prettig contact met de werkplaats waar ik al jarenlang deskundig en goed wordt geholpen."

08-08-2022 | Ludie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"De service is vriendelijk en correct."

08-08-2022 | Carina Broers, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Had niet anders verwacht!!"

"Bij de aanschaf van de Tucson vorig jaar was het al uitstekend allemaal, en dat was nu weer het geval. Snelle service, iedereen was bereid om de dingen die wij niet kregen ingesteld voor ons op te lossen, chapeau !!!"

08-08-2022 | Ron, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"De mensen zijn niet opdringerig en gewoon rustig, zij denken met je mee."

08-08-2022 | Hennie Meerbeek, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en snel geholpen"

"Aardige verkoper die de tijd voor ons nam en ons goed en snel heeft geholpen."

08-08-2022 | Arend, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Snel gekomen tot aanschaf"

"Tot de aanschaf beperkt is de ervaring prima, snel tot aanschaf van een mooie auto gekomen."

07-08-2022 | Tom, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"service gericht"

"Jarenlang naar volle tevredenheid een frans automerk ging het bij de laatste hoewel op leeftijd en ondanks vernieuwend uitgevoerde reparatiesHet volledig mis. zodat ik plotseling zonder vervoer kwam. Ondanks recente bouwjaren en nog rond de 100.000 KM kent hetzelfde merk structureel motorproblemen .... Voor mij als 8i jarig gepensioneerd AOW afhankelijke reden om te zien naar een als bekend staand occasion van recente datum . Zo kwam ik bij informatie terecht bij Uw employee Max Diepenhorst bedrijfsvestiging te Haarlem Gezien mijn buitenl. auto vak.afspr. diende ik op korte termijn weer over eigen vervoer te beschikken. Op vrijdag voorgaande bracht ik hem oo de hoogte van mijn wensen waarna hij mij op maandagmiddag 18.40 belde over occasion dat mogelijk aan beoogde wens voldeed De auto werd komende donderdag in haarlem. geleverd.Vrijdag morgen naar tevredenheid proefrit gemaakt waarbij geconstateerd dat de zoals de Wel geadverteerde en gezochte opties zoals extra getinte ramen en trekhaak niet aanwezig bleken.... Onder de toezegging hier achteraf alsnog een voor mij coulante oplossing te gaan vinden heb ik gezien deze belofte en tijdsdruk de koop gesloten waarna de auto op zelfde dag nog de afleverbeurt kreeg en ik de auto zaterdag morgen 09 juli 2022 heb opgehaald om de volgende dag zondag , naar frankrijk te kunnen vertrekken. De snelle daadkracht en coulant correcte wijze waarop de onder - en afhandeling koop tot stand kwam werd als plezierig ondervonden. Ga zo door MAX !"

07-08-2022 | arthur, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goede service Net een nieuwe skoda fabia gekocht moest er wel lang op wachten maar dat was mij wel van tevoren verteld dit ivm een tekort aan onderdelen. Alles netjes kunnen regelen en alles ook goed kunnen afwerken. Zeer tevreden over de verkoper en de firma broekhuizen"

06-08-2022 | J.l. kleine, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto is bij Broekhuis Peugeot Almelo in goede handen."

"Ik ben content met de wijze waarop het onderhoud aan mijn auto is uitgevoerd. Het was eenvoudig om een door mij gewenste afspraak te maken en deze werd ook netjes nagekomen. Er is op de dag van het onderhoud telefonisch overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden en de daaruit voortvloeiende kosten."

05-08-2022 | H. W. G. Bevers, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Mijn DS 3 Crossback E-Tense voor 25.000 KM onderhoud naar Broekhuis gebracht. Stad ingegaan om auto (zoals gepland) drie uur later op te halen. Snle bericht gekregen dat bij controle de airco moest worden ge-update. Zou nu iets langer duren. Bij terugkomst bij Broekhuis bleek de airco niet te werken ondanks update. Ook hadden wij eerder aangegeven dat deurklinken en achterraam niet naar tevredenheid functioneerden. Oplossing van Broekhuis was top: Een leenauto mee naar huis (wij wonen in Den Bosch), de onderdelen worden besteld en na reparatie worden wij gebeld om auto op te halen. Week later was de DS3 gereed. Onderhoudskosten afgerekend en Broekhuis plus DS namen de andere kosten voor hun rekening. Garantie. Echt top!"

05-08-2022 | Ron, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en begripvol"

"Vlot een zeer nette deal gekregen met inruilen, weinig heen en weer babbelen om tot elkaar te komen. De auto zou eigenlijk na het weekend klaar zijn om wat schade te herstellen, maar omdat we op vakantie gingen kregen we m toch mee en konden bij een eigen schadebedrijf de schade laten herstellen. Dat is inmiddels gelukt en ook weer zonder probleem afgehandeld. Zeer tevreden met de gang van zaken!"

05-08-2022 | Rien, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk ontvangen en wordt meegedacht."

"Met pech op de weg beland, toevallig dicht bij een dealer. Ondanks drukke planning in de werkplaats, binnen anderhalve dag mijn auto keurig terug met apk die ik eigenlijk een week later gepland had staan. Ze hebben hun best gedaan om zo snel en goed mogelijk de auto klaar te hebben zonder dat er 2 bezoekjes voor nodig zouden zijn. Dit ondanks hun drukke planning."

05-08-2022 | M., | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig verkoop personeel."

"Doen al het mogelijke om tot een goede keuze te komen."

05-08-2022 | Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Had een afspraak tijdens de boeren blokkades de A50 A1 heb uren lang in de file gestaan! had de garage van te voren al gebeld. ben 1 ,5 uur eerder van huis gegaan dan gepland, doch kwam toch nog 1.5 uur te laat voor mijn afspraak. Geen gemor, zij hebben de grote beurt gedaan. Op de terugweg hetzelfde probleem, was Laat thuis! maar het fijne was dat ik geen nieuwe afspraak hoefde te maken voor deze beurt."

05-08-2022 | Thed, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitermate tevreden. "

"De 1ste jaarlijkse controle beurt. Wat een verrassing: auto van binnen! en buiten helemaal schoon. Geweldig!!"

05-08-2022 | Riet, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Servicegericht "

"Heb recentelijk een mooie Opel Mokka 2021 automaat aangeschaft. Het eerste contact voelde goed en daarna nog snelle updates omtrent mijn bod ook daar was er geen discussie wat wel en niet kon. Een auto aangeschaft waarop ik trots kan zijn. DANK. Klantvriendelijkheid geweldig!"

05-08-2022 | Jaouad, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden!"

"Tevreden klant tot heden. Nooit eerder zaken met jullie gedaan. Verkoper Hans Last prima zaken mee gedaan. Mooi bedrijf vriendelijke mensen."

04-08-2022 | S. Hazenberg, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service"

"Helemaal top auto op tijd klaar Factuur zoals van te voren besproken Geen verrassingen achteraf"

04-08-2022 | Aldi, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk, deskundig en vlot onderhoud uitgevoerd"

"Het maken van een afspraak voor regulier onderhoud was snel gemaakt. Bij inleveren van de auto vooraf duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden en daaraan verbonden kosten. Na afronding van de werkzaamheden direct een telefoontje. En bij ophalen werderom heldere uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en conditie van de auto. Dankzij het door de jaren heen deskundig en zorgvuldig uitgevoerde onderhoud heeft mijn auto (km stand 105.000) mij nog nooit in de steek gelaten. Samengevat: klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar."

04-08-2022 | Wim, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima Volvo dealer"

"December 2021 een XC40 T5 Recharge Full Options besteld na taxatie en goede inruilprijs huidige Volvo. Door problemen met halfgeleiders ( heeft gehele auto industrie last van) geplande aflevertijd augustus 2022. Eind juli bericht dat de auto 3 augustus opgehaald kon worden dus perfect volgens afspraak. Dank aan Matthijs van Vliet voor de prettige en correcte afhandeling en het prima verlopen traject. En nu genieten van de nieuwe Volvo!"

04-08-2022 | Harry en Aukje Sloots, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"in 1 woord kan het ook ... uitstekend"

"verkoper Mark zorgt ervoor dat je met een goed gevoel een auto aanschaft bij Broekhuis Purmerend inruil afspraken tijd alles komen ze netjes na top bedrijf !!!"

04-08-2022 | michel van maris, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en duidelijke afspraken."

"Bij het brengen van de auto wordt er duidelijk afgesproken en aangegeven wat er aan service wordt uitgevoerd. Wanneer er tijdens de service beurt extra werkzaamheden benodigd zijn dan wordt dit tijdig bekend gemaakt en besproken alvorens er reparaties worden uitgevoerd. Dus geen verrassingen bij het ophalen van de auto."

04-08-2022 | CP, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd en deskundig advies en service"

"Al bijna 10 jaar "kind aan huis" bij Peugeot Broekhuis Enschede met mijn derde Peugeot. Vriendelijk en deskundig personeel die klant het gevoel geeft dat hij/zij welkom is. Die bereid zijn om net dat ene stapje extra te doen, als dat nodig is, zodat de klant met een zeer tevreden gevoel en met een tiptop onderhouden auto de zaak verlaat. Zoals het er nu naar laat uitzien zal ik ook de komende jaren nog wel "kind aan huis" zijn bij Broekhuis Peugeot/Opel Enschede."

04-08-2022 | Edwin, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"we zijn goed geholpen."

"Mijn ervaring is goed."

04-08-2022 | Wim, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk, vriendelijk, snelle afhandeling."

"We zijn goed geïnformeerd. Daarna was al snel duidelijk waar de financiële grenzen lagen."

04-08-2022 | Marianne, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en denken oplossingsgericht"

"Ik had een auto gekocht, maar nadat er problemen mee waren, heeft Broekhuis me aangeboden om de auto kosteloos in te ruilen voor een andere. Ik vond dat een hele goede oplossing. Broekhuis heeft alles netjes afgehandeld."

04-08-2022 | Petra de Raad, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede ervaring met de firma Broekhuis"

"Alles perfect gegaan volgens afspraak. Zo hoort het eigenlijk altijd."

04-08-2022 | H, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vakkundig "

"Goed en vakkundig geholpen bij het kopen van een nieuwe auto vooral de uitgebreide uitleg over de auto verkoper was goed op de hoogte."

04-08-2022 | Klaas, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"deskundig personeel en zeer klantvriendelijk!"

"Al vele jaren is onze auto in onderhoud bij Broekhuis Doornspijk. Wij zijn zéér tevreden over de medewerkers van het bedrijf. Ze zijn deskundig, geven goede en eerlijke adviezen en zijn klantvriendelijk. Om de wachttijd aangenamer te maken kun je aan de leestafel een kop koffie nemen, maar de mogelijkheid is er ook om een (elektrische) fiets te gebruiken om later op de dag de auto op te halen. Voordat er een reparatie uitgevoerd wordt, neemt de monteur contact op om te overleggen en het probleem voor te leggen. Dit stellen we zeer op prijs, zodat je niet met onaangekondigde hoge reparatiekosten geconfronteerd wordt!"

04-08-2022 | W.G. Balfoort, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig contact met verkoper."

"Prettig contact met verkoper. En nu maar hopen dat we lang plezier van de auto zullen hebben."

03-08-2022 | J, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"perfect"

03-08-2022 | henk, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en fijn personeel."

"Goed geholpen door Felix, we wonen in weert en zijn door broekhuizen goed geholpen met de aanschaf van een Vw T roc, ze zijn vanuit Haarlem naar weert gekomen om ons een testrit te laten doen, dit omdat we zelf geen auto meer hadden. Deze beviel zo goed dat we hem ook hebben genomen. Dank aan de man die tot twee maal toe naar Weert is komen rijden."

03-08-2022 | Peter Horijon , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Allemaal goed verlopen, prima service"

"Ik had al een enquête ingevuld, maar per vergissing een 1 in plaats van een 10 ingevuld. Maar ben dus erg tevreden en geen klachten!"

03-08-2022 | Frieda, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren