Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Voor eerste keer bij Broekhuis geweest en fijne afhandeling."

2021-10-18 | Ruud | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle servicebeurt "

"Mijn eerste servicebeurt met mijn Ford Fiesta, goed en snel geregeld ,nieuwe vestiging in Amersfoort zag er zeer netjes uit."

2021-10-18 | Peter | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Correcte gang van zaken vanaf service afspraak en correcte uitvoering werkzaamheden"

2021-10-18 | LM Lagendijk | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals gewoonlijk...perfect"

"De afhandeling van een servicebeurt is bij Broekhuis Audi Purmerend perfect geregeld. De medewerker van de servicebalie, Ben Overeem, is niet alleen een professional maar ook vriendelijk, voorkomend en oplossing gericht. Een belangrijke reden om Audi te (blijven) rijden is de serviceverlening van de dealer. Het personeel in de garage toont iedere keer weer dat men precies weet waar men mee bezig is. Kortom...chapeau!!"

2021-10-18 | Dick Grijpink | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service!!"

"Zeer prettig geholpen alles is prima verlopen!!"

2021-10-18 | Gerrit | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Ben al jaren klant bij de Opel"

2021-10-18 | René | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntent"

"Service was niets op aan te merken. Medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. Ben enorm blij met de aankoop van mijn auto. Bedankt voor alles."

2021-10-18 | R keizer | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd"

"Mijn auto rijdt weer prima. Gemakkelijk en op een prettige manier een afspraak kunnen maken. De auto werd op tijd opgehaald en ik werd gebeld toen de auto klaar was. De rekening was zoals afgesproken."

2021-10-15 | Willem | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Al jarenlang een betrouwbare dealer met klantvriendelijk personeel"

"Ik had recent een spoedklus, net voordat ik met vakantie ging. Ze staan gelijk voor je klaar en denken met je mee."

2021-10-15 | Paul | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"De 1ste mokka die ik wilde kopen raden ze me af vanwege gebreken die zij constateerden, toen een andere uit ge zocht en maakten ze schade bij het plaatsen van de trekhaak wat ze top hebben verholpen en de overdracht was ook super, alleen maar lof"

2021-10-15 | John edzes | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Heel correct behandeld. Goede service en er word gehandeld zoals afgesproken."

2021-10-14 | Jan | Peugeot Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Straalt een vertrouwde indruk uit over de volle breedte!!"

"Voel mij thuis als klant."

2021-10-14 | Reindert | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Heel slecht"

"Nooit meer een auto van Broekhuis !!!!!"

2021-10-14 | Hennie Mentink | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Opnieuw goede service"

"Eerste onderhoudsbeurt van de tweedehands auto die ik vorig jaar bij dezelfde garage heb gekocht. Geen bijzonderheden qua reparaties en onderhoudsbeurt correct afgewerkt. Correcte en vriendelijke service."

2021-10-14 | Andrea | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super bedankt "

"Ook na. Afloop. Nog een goede service. Super."

2021-10-14 | Dennis | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring geeft een beetje een dubbel gevoel."

"Afspraak gemaakt voor onderhoud, updates van alle systemen, Volvo app weer laten activerend en lawaai in voorwielophanging. Telefonisch is mij dit allemaal keurig toegelicht bij het maken van de afspraak. De onderhoudsbeurt en alle updates zijn keurig uitgevoerd. Het lawaai in de voorwielophanging werd ook gevonden. Hier moesten we een nieuwe afspraak voor maken. Bij het ophalen van de auto na de onderhoudsbeurt is gelijk de factuur betaald. Het onderdeel dat vervangen moest worden i.v.m. het lawaai van de voorwielophanging viel onder de fabrieksgarantie. Nu valt ons op dat op de factuur een bedrag staat van € 27,50 ex BTW voor het opsporen van het lawaai in de voorwielophanging. De auto zat op het moment van diagnose nog in de fabrieksgarantie. Het bedrag lijkt ons onterecht doorberekend. Bij het ophalen na de reparatie 11 oktober hebben wij dit aangegeven bij de persoon die de sleutel meegaf. Helaas was toen niet de juiste persoon aanwezig om dit met ons af te handelen. Er zou contact met ons worden gezocht werd verteld. Helaas is het contact nog niet geweest. We hebben in december 2020 ongeveer hetzelfde voorval gehad. Er trad een storing op in onze auto en deze hebben we laten uitlezen bij jullie en de storing is gereset. Hier kregen wij een nota van, van €35,- Bij navraag bleek deze nota ook onterecht aan ons doorberekend omdat onze auto nog in de fabrieks garantie zat. Dit is echter keurig door jullie aan ons terugbetaald. Vandaar ook onze vraag of het door ons betaalde bedrag van €27.50 ex BTW wel had moeten worden berekend aan ons? Graag hoen wij van jullie. Het factuurnummer is 57025985 Vriendelijke groet, Bert Hoiting 0610698927 Betreft: Volvo XC40 Kenteken: G-712-HS"

2021-10-14 | Bert | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd alles goed geregeld"

"Ik ben bekend met een goede snelle service en ook dat de afspraak wordt nagekomen. Deze keer is dat ook weer goed geregeld"

2021-10-14 | G.F. Martens | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijke en vakkundige mensen"

"100% tevreden"

2021-10-14 | Alc | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Goede informatie vooraf!! Juiste analyse van de problemen welke wij hadden met ons Peugeot boxer. Je bent gewoon beter af bij een dealer!!"

2021-10-14 | Erik Graumans | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima oplevering, service en goede - realistische - deal"

"Auto (Volvo) ingeruild voor een andere Volvo occasion. Prima oplevering, zeer tevreden met de ‘nieuwe’ auto"

2021-10-14 | Arjen | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede verkopers zonder kapsones, ik ken ook andere bmw dealers"

"Dit is een top bedrijf mocht ik weer wat nieuws willen dan kom ik hier zeker terug, klant vriendelijkheid is hier ook een sterk punt"

2021-10-13 | Gerard | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel vriendelijk en deskundig geholpen. "

"Vanaf het moment van afspraak maken tot aflevering heel prettig geholpen. Marco is niet bezig met de verkoop maar stelt de koper centraal. Dit heb ik al zeer prettig ervaren. Daarnaast een onwijs mooi boeket bloemen gekregen. Heel erg bedank BMW Enschede! Nu op naar vele veilige kilometers!"

2021-10-13 | Faiz | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Goed geholpen"

2021-10-13 | EHovestad | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden "

"Zeer tevreden, denken goed met de klant mee."

2021-10-13 | Diana | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekend"

2021-10-13 | Bart Gijsbertsen | Ford Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verzorging en benadering"

"Buitengewoon klantvriendelijk"

2021-10-13 | H.J.Brinkman-Oomkes | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk te woord gestaan"

"Ik ben vriendelijk ontvangen en te woord gestaan bij de aankoop van de auto. Echter bij het ophalen op het afgesproken tijdstip, was de auto nog niet klaar, tevens werd de auto in een erge vieze stoffige staat afgeleverd."

2021-10-13 | Peter | Opel IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Dienstverlenend"

"Vooral fijne wachtruimte als de auto wordt gerepareerd, met fruit, koffieapparaat en cup-a-soup. Zoals je mag verwachten bij een dealer wordt de auto gewoon gerepareerd. Verzoek om meteen de remvloeistof te vervangen kon helaas niet. Daar moet een brug voor 'vrij' zijn en dat was er niet doordat alles strak gepland wordt."

2021-10-13 | C.J. Brouwer | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Overall good experience with some improvements needed"

"I bought a second hand car from Broekhuis Meppel few days ago and overall, it was a smooth deal. The representative who dealt with me gave me enough time and responded well to all my queries, paper work went well, their facility (place) is nice 'n tidy, car was serviced as promised. There are small things which they should take care of further to make customer experience even better: (1) cleaning of the car delivered to me was suboptimal, the floor mats were full of dust and sand, (2) there was a cable stuffed underneath a floor mat which looked like disconnected from something and left out/forgotten"

2021-10-13 | Jayesh | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend"

"Wij rijden nu al 45 jaar opel! en het navolgende doet ons weer honkvast maken voor het merk. Het gehele proces met zorg behandeld door de verkoper ondanks de tegenvaller van het later (6 maanden) leveren van de nieuwe Mokka door problemen met de levering van chips voor de fabricage van de auto. Zeer vriendelijk, correct en uitermate bekwaam. Tussentijds op de hoogte gehouden van het proces en tijdens onze vakantie werden foto's gestuurd toen de auto bij de dealer was gebracht. Duidelijke instructies gekregen over de bediening van het instrumentenpaneel en de werking daarvan. Chapeau!"

2021-10-13 | Kris Došen | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer positief "

"Klantvriendelijke ontvangst , goede communicatie en heel precies in de werkzaamheden. Na de servicebeurt zag de auto er piekfijn uit. Heel tevreden over!"

2021-10-13 | Pieter | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig netjes ontvangen en een goed afgeleverde auto"

"Zeer tevreden over de verkoper, snel en netjes alles geregeld. De auto is keurig netjes afgeleverd"

2021-10-13 | Hans van Kampen | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd betrouwbare service door vakbekwame mensen"

"Zie boven"

2021-10-13 | Geert | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"De verkoper die mij hielp tijdens de aanschaf van mijn nieuwe auto heeft mij uitstekend geholpen en naar wens! Het voelde vertrouwd aan, absoluut geen verkoop praatjes aangesmeerd en real gebleven. Ik zal in de toekomst zeker weer bij Broekhuis Haarleem een kijke nemen! Bedankt Tim voor de hulp. Groetjes, Melisa"

2021-10-12 | Melisa | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische service "

"Wat een goede service. Maartje heeft ons heel goed geholpen bij het maken van de goede keuze."

2021-10-12 | Post | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kan niet beter."

"Alles naar tevredenheid verlopen, wat er wordt beloofd is nagekomen. Fijne service."

2021-10-12 | Nel | Ford Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Prima"

2021-10-12 | Bert | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer prima geholpen"

"De auto heeft een onderhoudsbeurt gehad. Is prima verlopen. We werden hartelijk ontvangen met koffie."

2021-10-12 | G.J.H. Roest | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima service, goed advies"

"Goede uitleg en advies over extra werkzaamheden bij onderhoud. Ondanks extra werk toch op dezelfde dag kunnen uitvoeren."

2021-10-12 | Brigitte Groener | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen "

"Goed geadviseerd bij de aankoop van onze Toyota."

2021-10-12 | Gerard | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren