Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Doordat er onderdelen ruitenwisherbladen niet op voorraad zijn, duurt het wat lang voordat de kleine beurt is afgerond, van 8,00uur tot 17,45 uur"

23-11-2022 | Gerrit Brummel, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend verzorgde onderhoudsbeurt"

"Onze nu 17 jaar oude Peugeot 307 sw onderging bij Broekhuis Peugeot Almere zijn reguliere onderhoudsbeurt. Tot mijn verassing was de auto ook gewassen en het interieur gereinigd. Maar bovendien was op eigen initiatief van Broekhuis de afstandbediening gerepareerd, heel plezierig. Al deze extra werkzaamheden waren niet, op de zeer redelijke prijs, in rekening gebracht. Misschien heeft het er mee te maken dat ik al meer dan 10 jaar klant ben? In ieder geval zie al die jaren steeds dezelfde kundige receptionisten Daniella en Sasja en monteurs, dus geen personeelsverloop, zij kennen je auto en als klant."

23-11-2022 | Karel, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Erg tevreden over hoe de beurt voor mijn auto is gedaan!"

23-11-2022 | jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede en fijne service"

"Mijn auto is op afgesproken tijd opgehaald en aan het einde van de weer netjes thuis bezorgd. zelfs na het melden van een klein probleempje werd dit alsnog snel opgelost."

23-11-2022 | w Petersen, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service bij onderhoudsbeurt"

"Mijn auto voor een onderhoudsbeurt naar Ford Broekhuis Hoogeveen gebracht. Buiten dat de beurt voor zover ik kan waarnemen goed is uitgevoerd, werd ik ook naar huis gebracht en weer opgehaald zodat ik niet op de besproken leenfiets door de regen hoefde. Prima service dus !"

23-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Een uitstekende service en goede afspraken."

23-11-2022 | Shane , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Persoonlijke aandacht, eerlijk advies, eersteklas service. Ik onderhoud al een jarenlange relatie met Albert van Peugeot Dronten. Ik heb meerdere auto's bij Albert gekocht. Peugeot Dronten heeft een zeer deskundige werkplaats. Staan altijd voor je klaar, met een onafhankelijk eerlijk advies. Wat er ook is, het wordt altijd tot volle tevredenheid opgelost. Nu mijn 'oude' 508 ingeruild voor 'de nieuwe 508'. Wederom een hele fijne auto. Bedankt Albert en natuurlijk Jasper die in afwezigheid van Albert, voor een korte vakantie, mijn aanspreekpunt was en de overdracht begeleidde."

23-11-2022 | Michel, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en correcte afhandeling van de opdracht"

"Auto voor een jaarbeurt naar deze garage gebracht. Prima ontvangst en afhandeling van de werkzaamheden."

23-11-2022 | Jan, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"mijn ervaring was zeer goed wat ik ook gewend ben bij deze garage"

"Zoals ik hierboven al beschreven heb ben ik perfect geholpen zowel door de werkplaats als door de verkoop medewerker Stijn van Erp"

22-11-2022 | sebo woldringh, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en duidelijk uitleg. Vriendelijk."

22-11-2022 | Kees, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd overleg en meedenken "

"Keurig gebeld dat mijn auto in plaats van een jaarbeurt een grote beurt verdiende gezien het aantal kilometers; vooraf prijsopgaaf gehad en geen verrassingen op de factuur. En het belangrijkste: auto loopt weer als een zonnetje."

22-11-2022 | Erik, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima klantvriendelijk en goede afspraken."

22-11-2022 | P. Boekhout, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Top!"

22-11-2022 | Marten Kruisinga, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede afhandeling feedback"

"Contact met vestigingsdirecteur was adeqaat"

22-11-2022 | Herman de Mönnink, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Supergoed gedaan "

"Prima communicatie over mijn jaarbeurt met goede adviezen."

22-11-2022 | Jan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service"

"Alleen jammer dat de app nog niet werkt"

22-11-2022 | Daniëlle, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Het is duidelijk minder dan voorheen "

"Allereerst werd mij een kosten overzicht aangeboden van een "grote beurt" t.w.v. ruim € 500,00. Uiteindelijk heb ik ca.€ 324,00 betaald. ( kleine beurt). Na inspectie bleek mijn auto diverse technische mankementen te hebben zodat de auto niet door de APK kon komen. Daar kan de fa Broekhuis niets aan doen en vandaag is alles volgens een vooraf aangeboden prijs afgewerkt. Voorheen werd er op reparaties van auto's ouder dan 5 of 10 jaar een kortingspercentage gegeven. Dat schijnt niet meer zo te zijn. Wat mij ook tegenviel was de koele niet echt klantvriendelijke ontvangst bij de receptie van de werkplaats. Mijn eerdere ervaringen van ca 6 jaar bij deze vestiging was duidelijk beter. Als laatste viel mij op dat na eerder onderhoud de auto even door de wasstraat werd gereden. Dit is deze keer helaas niet gebeurd. Met vr gr R. Hermans Arnhem"

22-11-2022 | Rob Hermans, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en netjes geregeld"

"Ik kwam voor een kleine servicebeurt en ben goed geholpen. Toen de receptie mij vroeg om de auto te wassen stemde ik daarin toe. Voor extra kosten ben ik vooraf gebeld om toestemming. Bij het ophalen werd ik verrast door het ook gestofzuigd zijn van het interieur."

22-11-2022 | R Teunissen, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een super service!!"

"Heel erg tevreden over de verleende service. Ik moest naar het ziekenhuis en werd er heen gebracht en weer opgehaald,ik zou op de fiets er heen maar ivm het slechte weer kreeg ik een lift aangeboden door de collega's van Broekhuis,ik was er verbluft en verrast van!!"

22-11-2022 | Aline Beens, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden met het onderhouden van mijn auto"

"Al jarenlang tevreden klant van broekhuis hengelo"

22-11-2022 | Suzanne , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goede ervaring"

"altijd keurig geholpen alles wat besproken is wordt netjes en goed opgelost."

22-11-2022 | Willem Stoel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en goed overleg wat extra moest"

"Goed en duidelijk behandeld extra dingen die plaats moesten vinden overlegd"

22-11-2022 | Hendrikus , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig personeel"

"Fantastisch"

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie en altijd een goede service. "

"Goede service."

22-11-2022 | EvdB , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en zorgvuldig"

"Ik heb een gebruikte Opel Crossland X gekocht en ben zeer te spreken over de wijze waarop de medewerker me heeft geholpen!"

22-11-2022 | Ed van Hell, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kwalitatief prima bedrijf met uitstekend personeel."

"Hier kom je graag terug. Het overzicht, service en aandacht voor de klant werkt positief."

22-11-2022 | Hans Kuster, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend "

"Alle afspraken klopten. Prijzen redelijk. Fijne medewerkers."

22-11-2022 | jacky , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima gehopen"

"goede commucatie"

22-11-2022 | jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke ontvangst door o.a. receptie, werkplaats en showroom!"

"Bij binnenkomst weet de receptie meteen wie er binnen komt. De ontvangst door de monteur is zeer vriendelijk en de klant kan precies uitleggen wat de bedoeling is van het bezoek. De wachtruimte met leestafel en koffieautomaat is prima uitgerust. Tijdens de wachttijd is een bezoek aan de werkplaats mogelijk, met daarbij een goed en kundig gesprek met de monteur. De klant wordt zo ook op de hoogte gehouden van de werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt en de eventueel ontdekte mankementen. Prima, ga zo door!"

22-11-2022 | Hans , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"klantvriendelijk, informatief over de kosten, telefonisch overleg over eventueel uit te voeren reparaties."

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Doen exact wat er verwacht word, met onderbouwing."

22-11-2022 | Fred, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Waren opzoek naar een andere auto . Na veel speurwerk terecht gekomen bij Peugeot Broekhuis Dronten. Wij zijn daar heel vriendelijk geholpen door de adviseur. Rustig persoon en hij was erg vriendelijk. Mede daardoor voelde het erg vertrouwd. We zijn daar geslaagd voor een andere auto."

22-11-2022 | D de Vries, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte behandeling"

"Gevraagde opdrachten netjes uitgevoerd geen klachten en tot de. volgende onderhouds beurt"

22-11-2022 | P.Pronk, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Service van Broekhuis is geweldig Vooral de haal-en brengservice van de auto is geweldig. Een aanrader"

22-11-2022 | Hans, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijke behandeling."

"Vragen en opmerkingen werden goed beantwoord. Afspraken op tijd. Keurige afwerking. Vriendelijke benadering. Heel fijn."

22-11-2022 | Riekje Westerink, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!!!"

"Vriendelijke receptie. Goede uitleg van wat er aan de auto moest gebeuren. Daarna een overzichtelijke offerte. Dien overeenkomstig uitgevoerd. Kortom: overzichtelijk proces, en klantvriendelijk afgerond! Chapeau."

22-11-2022 | Dr. Pier Slump, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed en netjes afgewerkt"

"Heb mijn s,morgens mijn auto er heen gebracht, laat middag weer terug gebracht maar was nog niet klaar Volgende dag weer de auto terug gebracht omdat die nog niet klaar was, later op de morgen heb ik hem weer terug gekregen. Alles is netjes af gewerkt, wat dingen vervangen, dus ik kan er weer een jaar tegen aan. Dank je wel Groetjes Hennie van Dartel-Koning"

22-11-2022 | Hennie van Dartel-Koning, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Niet alleen goed werk geleverd maar ook begrip voor mijn persoonlijke situatie."

22-11-2022 | Trineke, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles klopt, vriendelijk personeel en heerlijke koffie"

"."

22-11-2022 | Angelique, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke communicatie"

"Alles netjes afgehandeld"

22-11-2022 | F.vdV, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren