Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige en deskundige wijze van communicatie"

"Transparante rekening en telefonisch overleg voor extra werkzaamheden. Bij het ophalen staat een perfect gewassen auto gereed."

03-08-2022 | Emile , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring met Broekhuis is goed"

"Al vanaf ong. 1970 betrekken we onze auto's bij garage Broekhuis en we hebben daar altijd goede ervaringen mee gehad. Nu ben ik sinds 2020 alleen, maar ik hoop en vertrouw dat de service voor mij alleen hetzelfde blijft. Ik zou niet in een andere dan een Broekhuisauto kunnen rijden! Met hartelijke groet, J. van den Berg-Witvliet"

03-08-2022 | Janneke van den Berg-Witvliet, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"Het onderhoud aan de auto heb ik als zeer goed ervaren. De auto wassen? Het idee is super, maar de auto was super schoon en na het wassen bij Broekhuis waren het allemaal waterdruppels. Is drogen een idee of anders vragen of de auto gewassen mag worden."

03-08-2022 | Bert Bult, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"heel tevreden over Broekhuis Dronten"

"Kom al jaren bij Broekhuis Dronten. Vertrouwd en klantvriendelijk."

03-08-2022 | G.M. Meijer, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden."

"Een fijne medewerking met Broekhuis alles is naar wens gegaan."

03-08-2022 | A.E.Miedema, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer nette en vakbekwame autodealer"

"Wij werden uiterst bekwaam geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe auto. Ook de levering gebeurde op een bijzonder professionele wijze. De auto stond klaar onder een kleed, die wij mochten onthullen. Ook de uitleg van het dashboard en scherm was duidelijk. Kortom een dealer die echt aan te bevelen is."

03-08-2022 | Sjaak, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig. "

"Alles ging in één keer goed."

03-08-2022 | Arnoud, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bij Broekhuis zijn echte het autoliefhebbers."

"Monteurs verstaan hun vak. En alle anderen zijn geweldig betrokken!"

03-08-2022 | Henk, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en duidelijke communicatie"

"En tijdens wachten is er een goede werkplek waar je gebruik van kan maken."

03-08-2022 | Hugo, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, persoonlijke benadering"

"Ik ben erg tevreden over hoe de mensen mijn Audi A3 hebben onderhouden, en over de attente vriendelijke persoonlijke benadering."

03-08-2022 | Janny, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Alles klopt"

"Tijdens het wachten op de onderhoudsbeurtvan def ocus van mijn vrouw, viel mijn oog op een mooie Kuga phev in de showroom. Een goed gesprek met Richard Minkman en een overtuigende proefrit werd de keuze niet meer zo heel moeilijk. De inruilwaarde klopte. De privacy de kuga klopte. De aflevering klopte. Het rij plezier klopt. Kortom alles klopt. Dik tevreden klant."

02-08-2022 | Paul, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Alles is netjes verlopen"

02-08-2022 | Hans Meijerink, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als thuiskomen"

"Van de proefrit tot de ruimte om vragen te stellen en rustig met mijn partner te overleggen, en van de betaling (via iDeal!) tot de aflevering voelde alles heel vertrouwd. Dat was fijn, want ik vond het vooraf wel spannend omdat ik een occasion kocht in een hoger segment dan dat ik voorheen altijd deed. Maar het voelde goed en de auto is echt fantastisch. Zeer tevreden!"

02-08-2022 | Deb, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk en correct."

"Zeer vriendelijk behandeling en alles volgens afspraak. De auto super netjes en schoon afgeleverd. Met vriendelijke groet, Gerry Muilkens"

02-08-2022 | Gerry Muilkens-Riswick, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Service waar je op kan wachten dan is 3 uur te lang"

"De eerste service beurt had ik aangegeven dat ik er op wilde wachten, dan ga je ervan uit dat dit ongeveer 1,5 max duurt. Bij het brengen van mijn auto kreeg ik te horen dat dit 3 uur ging duren. Dat is toch geen tijd om te wachten. Misschien het vermelden waard op de website. Nu moest ik weer een andere afspraak maken zodat ik dit op een andere manier kon oplossen. Service verder was prima, vriendelijke medewerkers."

02-08-2022 | Ellen.bijvoet, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Optimale service gegarandeerd"

"Voor het vierde jaar op rij een niet aflatende topservice bij Ford De Bilt. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de werkzaamheden waardoor je niet achteraf voor voldongen feiten wordt gesteld. Het is een uurtje rijden naar De Bilt maar absoluut de moeite waard."

02-08-2022 | Dolf, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Auto was binnen de opgegeven tijd klaar en bovendien gewassen en van binnen gezogen"

02-08-2022 | Mariette, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Goede service. Afspraken worden correct afgewerkt."

02-08-2022 | Henk, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Wel tevreden over het onderhoud "

"Tevreden over het onderhoud maar de auto ramen waren na het onderhoud smerig. Ik had de auto een dag van te voren laten schoonmaken bij een auto was bedrijf wel opgelost door een meneer die werkzaam is achter de balie."

02-08-2022 | Ria Braak-Theelen, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke medewerkers leuk geholpen "

"Wij kwamen in juli voor een service beurt en hebben daar dan ook voor 5 jarig contract voor afgesloten. We zijn even naar het centrum van Schagen gewandeld om daar te winkelen en te lunchen 2 uurtjes later konden we de auto weer ophalen. Onze auto is tevens verzekerd via Broekhuis. We hebben omdat de auto nu 2 jaar oud is ook een pech hulp via Broekhuis en Fiat Nederland afgesloten. Wij zijn blij met onze Fiat 500X en met de Broekhuis service!"

02-08-2022 | Jolanda en Peter , | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed "

"Zeer tevreden"

02-08-2022 | Driss boukachar , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Het was prima. "

"De handel was super en helder. Ook een hele aardige meneer."

02-08-2022 | Mehmet, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal tevreden."

"Weer voor onderhoudsbeurt en APK geweest. Goede prijsopgave. De Mokka was echt aan de beurt, maar dat kon ook niet anders genoeg km mee gereden. Wat ik prettig vond was dat er gezocht werd naar een alternatief voor prijzige onderdelen dat was gelukt. De auto was zeer grondig nagekeken. Omdat deze reparatie niet tegelijk met de onderhoudsbeurt kon hebben we een vervolgafspraak gemaakt. Daar kwamen we erachter dat er iets niet helemaal goed gegaan was, ik kreeg een brief van de RDW:) ;) Dit werd goed opgelost zonder discussie, allemaal netjes afgehandeld. Dit gaat bij sommige bedrijven nog wel eens anders. Al met al, tevreden! Auto loopt weer super!"

02-08-2022 | Ton, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Correct,duidelijk en betrouwbaar bedrijf met een goede service."

"Zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst !"

02-08-2022 | Henny , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en advies van Niels"

"Vriendelijk ontvangst , duidelijke advies en uitleg over de auto !"

02-08-2022 | Mark, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Geslachtsverandering?"

"Uitermate storend ervaren dat ik als mevrouw wordt aangesproken en ook nu weer wordt benaderd. Dit gebeurde ook al in een telefoongesprek waarbij ik moest corrigeren. Gemakshalve ging de medewerkster er vervolgens van uit dat mijn partner dan wel de vrouw moest zijn. Wellicht aanleiding voor uw medewerkers om een diversiteitstraining te volgen? Auto trouwens prima 'verzorgd', wel jammer dat gangbare onderdelen niet op voorraad bleken te zijn."

02-08-2022 | Elco, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed"

"zeer goed"

02-08-2022 | john , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig "

"Prettige manier van verlichting en handel"

02-08-2022 | Harry , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede uitstekende service"

"Tijdens een service- en controlebeurt van mijn auto, door kunnen werken dankzij een snelle WiFi verbinding. Zoals vanouds prima alles voor elkaar!"

02-08-2022 | Eddy van Dam, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima opvolger van autopalace"

"Prettig en netjes geholpen . Afspraak werdt goed nagekomen"

02-08-2022 | Jos, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk keurige aflevering auto"

"In al die 18 jaar geen enkele negatieve ervaring gehad met het bedrijf."

02-08-2022 | Gré , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Info duidelijk, snelle offerte, snelle orderbevestiging en heerlijke elektrische fiets te leen!"

02-08-2022 | Roelien, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"keurig"

02-08-2022 | e bloemink, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, professioneel, goede omgang klanten"

"zie boven"

02-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en prima service"

"Ik heb alle vertrouwen in deze garage. Zij zorgen voor mijn auto, zodat ik veilig op weg kan! Altijd vriendelijk en behulpzaam bij vragen."

02-08-2022 | Gaby, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Goede service en zeer vriendelijk personeel."

02-08-2022 | Gre, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijke aandacht en advies"

"Ik ben zeer goed geholpen zonder enig gevoel van opdringerigheid. Ruim de tijd gekregen en genomen om meerdere modellen te bekijken. Door goed met elkaar in contact te blijven heb ik mijn droomauto kunnen kopen."

02-08-2022 | Serin, | Broekhuis Utrecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service"

"vriendelijke ontvangst en goede service"

02-08-2022 | Andre, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Bij afhaling graag meer info over datgene is uitgevoerd om samen te kunnen bespreken. Afgelopen keer was dit niet het geval oorzaak daarvan kan zijn vakantie periode maar toch. Mvg Bert De Vries"

02-08-2022 | Bert de Vries, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en uitstekend personeel"

"Bij brengen van de auto werd ik heel vriendelijk geholpen. De afgesproken leenauto stond al klaar. Na servicebeurt ontving ik een duidelijke uitleg van wat ze gedaan hadden. In een woord: klantvriendelijk."

02-08-2022 | Pieter, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren