Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto uitstekend onderhouden en ikzelf prima ontvangen"

"Bij ontvangst: "gaat U maar zitten, pak iets te drinken; de monteur komt zo bij U". "Heeft U nog bijzonderheden, waar ik op moet letten?" Na het lezen van de krant en Volvo Drive, komt de monteur terug en geeft de sleutels, gaat met me de afgesproken betaling afhandelen en de auto kan weer mee: schoon gewassen en weer goed onderhouden voor een jaar rijplezier."

22-11-2022 | Anjo, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed afspraken worden na gekomen"

"Zeer tevreden. Aan de balie correct geholpen. Prijsafspraken werden nagekomen."

22-11-2022 | Gerrit Wijnne, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en duidelijk service"

"Ik kon makkelijk een afspraak maken. Kosten werden goed van te voren besproken en het onderhoud was optijd klaar. Service van de medewerkers was goed."

21-11-2022 | Matthijs, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima service"

21-11-2022 | Frits, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het kan niet beter."

"Naar ik nu inschat ben ik al 15 jaar klant van deze vestiging. Nooit problemen gehad. Ik ben altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. En als er een probleem was, werd dat opgelost. Ook waardeer ik het persoonlijke contact en zeker de service die gegeven wordt. Ik beveel deze vestiging ook consequent aan bij mijn eigen klanten."

21-11-2022 | Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voor uitstekende service ga je naar Broekhuis Wageningen"

"In alle gevallen, ook als het tegenzit, houdt het team van Broekhuis je veilig op de weg."

21-11-2022 | M. de Bruijn, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"super tevreden over Broekhuis Arnhem."

"Wij zagen op de web-side van Broekhuis een Suzuki Vitara staan, helaas stond deze bij Broekhuis Alkmaar en wij wonen in Arnhem. Vanuit Arnhem is er contact gelegd met Alkmaar en konden wij de auto in Arnhem bekijken en een proefrit maken. Wij werden perfect geholpen door Thijs Harmsen, kregen voor onze auto een perfect bod. We hebben de Suzuki uiteindelijk gekocht. De verkoop begeleiding van Thijs was Super en het belangrijkste was wel dat de auto gekeurd werd en enkele kleine dingen aangepast werd. Een dag na het ophalen belde Thijs om te vragen hoe de ervaring was. Super"

21-11-2022 | Frans, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd fijne service!"

"Altijd fijne service!"

21-11-2022 | Jort, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, fijn geholpen!!"

"Netjes alles volgens afspraak, keurig overleg van te voren over de meer kosten en als bonus hebben ze de auto gewassen en uitgezogen. Helemaal top!"

21-11-2022 | Daan, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Geen verrassingen achteraf."

21-11-2022 | Roel , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prima service en goede garanties op o.a reparaties"

"Ik/wij komen al 18 jaar bijjullie en eigenlijk nooit echt problemen gehad. Goede service en kwaliteit/garanties"

21-11-2022 | Herma Otten Noordhuis, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Uitstekend"

21-11-2022 | e, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"het was een servicebeurt en die is goed uitgevoerd"

"zoals ik al zei was dit een reguliere servicebeurt; auto is 2 jaar oud. Ben al jaren klant bij Autopalace , nu Broekhuis dus en wat mij verbaasde en ook wel teleurstelde was het volgende. Ik kreeg altijd een vervangende auto ( kosteloos) mee en ditmaal werd mij medegedeeld dat hiervoor bij Broekhuis €25,- werd gevraagd. jammer"

21-11-2022 | Guus, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geluk bij een ongeluk "

"Erg grote reparatie nodig, maar goed uitgelegd en opgepakt door Broekhuis met alternatief vervoer als service. Ik ben tevreden."

21-11-2022 | MT, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke monteur en receptie..."

"Vriendelijk geholpen door de monteur van Broekhuis Volvo Groningen. Onze Volvo V60 had een grote beurt nodig, en nog een vervolg afspraak. Alles in een week geregeld. Top !"

21-11-2022 | Gretha, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto werd deskundig onderhouden"

"Mijn auto is zorgvuldig onderhouden bij de Citroën dealer. Ik vind het een verlies dat de Citroën garage overgenomen is door Broekhuis. Het garage bedrijf had een duidelijke visie en klantvriendelijke benadering. Daarin onderscheidde Citroën zich. Nu is het een grauwe eenheidsworst. Dat betreur ik."

21-11-2022 | Reinie Koppert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Helaas , waar blijft de service"

"Wij zijn wel eens meer tevreden geweest in het verleden. Jammer genoeg was er al een probleem met het plannen van de onderhoudsbeurt, maar goed dan maar online als het niet meer gewoon kan. Dan kan je eindelijk een data plannen, ver weg, met een tijd, maar eenmaal op de dag aangekomen, blijkt het dat het wel eind middag kan worden voor de auto klaar was. Nadat mijn man zijn ongenoegen had geuit, was er een slimmere in het bedrijf die aanbood om mijn man door de regen naar huis te brengen, als de auto klaar was zouden ze bellen. Zoals afgesproken is dat gedaan en zijn we weer opgehaald. Het is zo jammer als je het vertrouwen wat kwijt raakt , als er dingen gebeuren zoals afspraken niet nakomen, je een auto verkopen , en je vraagt wel 10 keer, waar is het addertje, neeeee dat is er niet, maar dan blijkt die er achteraf wel te zijn, want we hebben een nieuwe auto gekocht, voor een leuke prijs, omdat het voorraad was, maar Nee, niks zeggen dat het de laatste mokka,s waren, die worden lekker niet meer gemaakt , maar nog steeds niks zeggen. Jammer , ons vertrouwen heeft een grote deuk gekregen. Familie van Dijkhuizen"

21-11-2022 | Jur en Rimke, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht en zorgvuldig"

"Ik ben goed en waar er vragen waren ook vlot geïnformeerd. Er werd meegedacht zonder verkooptrucs."

21-11-2022 | Stef , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst correcte aflevering en uitleg."

"Sinds 1992 is dit mijn 8e Broekhuis Volvo. Ik weet dus niet beter en ik wil niet anders. Jarenlange betrouwbare relatie. Staan altijd voor je klaar, vriendelijk, deskundig en klantgericht."

21-11-2022 | Hend van der Horst, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud goed uitgevoerd, prijsopgave verschilde"

"Bij de online werkplaatsafspraak kreeg ik een online prijs van 350 euro te zien, in de werkplaats bleek dit 650 te zijn."

21-11-2022 | Jans, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Missers bij aflevering "

"We hebben een gebruikte opel gekocht bij aflevering bleek dat het klepje van de benzine dop niet werkte waardoor hij niet openging hij bleek afgebroken de toch best dure aflevering beurt is dus maar een lachertje 1/4 tank benzine dus niet getankt en niet goed nagelopen erg jammer dit is nu de 3de auto die we bij jullie kopen na verhuist te zijn uit Zuid-Holland maar de eerste die slecht is afgeleverd erg jammer."

21-11-2022 | Marcel , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen door Jordy"

"Goede service - komt afspraken goed na. Afhalen van auto verliep niet vlekkeloos maar dat heeft Jordy klasse hersteld en daar gaat het om !"

21-11-2022 | Bas, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen, er wordt naar de klant geluisterd."

"Ik wilde een nieuwe VW ID.3 rijden in 2022, dankzij hun netwerk hebben zij een optie kunnen vastleggen. Fijn geholpen en met enige fabriek vertraging heb ik mijn nieuwe auto dit jaar ontvangen."

21-11-2022 | Martin, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect!"

"Na meerdere afspraken bij andere dealers, was Broekhuis Epe een verademing. Het ontvangst was prettig en fijn, de auto was mooi gewassen en schoon van binnen. (In tegenstelling tot andere dealers). De auto was bij aflevering helemaal nagekeken perfect afgeleverd. Christiaan dank je wel voor de goede service!"

21-11-2022 | Steven, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen en daarna keurig afgehandeld."

"Wij kwamen voor de Kuga Vignale en na twee uur was de koop rond. Bekijken, verschillen bekeken (wij reden al een Kuga) proefrit en daarna de aankoop goed doorgenomen. Na 14 dagen de auto opgehaald. Alles was keurig afgehandeld. De aflevering was goed. Kortom wij zijn zeer tevreden. Complimenten voor de verkoper, Christian Foppen."

21-11-2022 | Brink, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"niet volledig tevreden"

"de opties die op de kaart op de auto stonden aangegeven waren niet allemaal aanwezig"

20-11-2022 | Jan, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Was mijn eerste aankoop bij Broekhuis Motoren, zeer tevreden. Prettig geholpen, zeker aanrader."

20-11-2022 | Wim, | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed voorgelicht en overweging onzerzijds in acht genomen"

"Informatie neutraal gegeven. Behulpzaam bij aanschaf auto die op een andere locatie stond. Oude auto had enig mankement, daar is goed mee omgegaan."

20-11-2022 | Nanny ter Wiel, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk!"

"Afspraken worden nagekomen. Klantgericht."

20-11-2022 | Martine, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service "

"We zijn heel goed behandeld door de verkoper. Hij was betrokken, luisterde goed en dacht met ons mee. Hij nam de tijd voor ons en we voelde ons zeer welkom! Ook toen de auto op gingen halen nam hij de tijd alle knopjes uit te leggen. En de dag erna werden we gebeld om te vragen hoe de auto bevalt. echt top!"

19-11-2022 | Bo, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Zeer tevreden, ik hoop dat ik veel rijplezier heb van mijn 2de hands auto."

18-11-2022 | Jannie godijn, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top !"

"Mooie auto gekocht en door hele fijne verkoper Marcel geholpen door het hele aankoopproces."

17-11-2022 | Lydia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"alles prima verlopen."

"de auto nu 4 jaar in ons bezit. en we zijn over de afhandeling en onderhoud zeer tevreden."

17-11-2022 | Rene, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"ziet en netjes uit"

"alles is correct uitgevoerd. Vriendelijk personeel."

17-11-2022 | Johan Hemmer, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn bezoek, de begeleiding en communicatie voldeed aan al mijn verwachtingen. "

"Vanaf het eerste bezoek heb ik me op mijn gemak gevoeld. Niet de typische verkoper die in je nek hijgt bij binnenkomst. Ik voelde me welkom en ben zeer prettig te woord gestaan. Het hele proces van proefrijden, offerte, koop en aflevering overtrof mijn verwachtingen."

17-11-2022 | Paul, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer prima gedaan."

"Na afspraak voor servicebeurt offerte ontvangen. Op afspraakdatum is de auto in de vroege ochtend overeenkomstig afspraak bij mij thuis opgehaald. Beurt uitgevoerd overeenkomstig offerte. Over benodigd meerwerk (remblokken en ruitewisserbladen) keurig overlegd. Ook daarvoor toestemming gegeven. In de middag is de auto weer bij mij thuis afgeleverd. Met de winterbanden gemonteerd en de apk-keuring uitgevoerd. Auto was gewassen en gestofzuigd. Mijn auto kan er weer even tegen"

17-11-2022 | Willem van der Wal, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bij Broekhuis Volvo Harderwijk is alles uitstekend geregeld."

"Na onderhoudsbeurt en wielwissel alles weer super in orde."

17-11-2022 | Peter, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles netjes geregeld en afspraken na gekomen"

"Wij zijn eerst geholpen door Dennis? en daarna heeft Robin het over genomen, heel netjes ontvangen, alles duidelijk ook ruimte voor onderhandelen gehad wat prijs en extra's betreft. Goede inruilprijs voor onze "oude" auto gehad. Dus over de gehele behandeling zijn wij uiterst tevreden!!!"

17-11-2022 | André en Margriet, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed."

"Prettig To the point Reëel"

16-11-2022 | Rob van Tellingen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en deskundig geholpen"

"Bij inruil van mijn BMW (voor een jongere editie) prima, vriendelijk en deskundig geholpen door verkoopadviseur Thijs. Ook bij aflevering netjes geholpen met de installatie van de telefoon en de nodige uitleg gehad over de nieuwigheidjes in de bediening. Top!"

16-11-2022 | Johny, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren