Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring aankoop Ford Focus"

"Merel bedankt voor je inzet en passie voor het vak. Wij zijn blij met de Ford Focus en de uitgevoerde afspraken zijn naar tevredenheid uitgevoerd. We hebben de zelfde ervaring met de werkplaaats kunnen voelen, bedankt. Fred en Carla Damen."

02-08-2022 | A.j Damen, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en klantvriendelijk "

"Christiaan en Arjan hebben ons telkens vriendelijk te woord gestaan als we vragen hadden over onze nieuwe Opel mokka e. Ook toen hij eenmaal geleverd was en er vlak voor onze vakantie een kleine hapering in de auto was, hebben ze snel en adequaat gereageerd zodat we de auto gewoon mee konden nemen op vakantie. Top geregeld van de heren. Voor ons gaf dat een zeer goed gevoel. Nogmaals bedankt."

02-08-2022 | Berend, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"terugkomen voor een onderplaat kenteken, was vergeten."

"van hogerhand mag de verouderde navigatie niet worden ingeregeld. auto anderhalf jaar oud. ruitenwisser vloeistof berekend terwijl die vol zat."

02-08-2022 | harry, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer positief"

"Vriendelijke ontvangst. Hoewel ik de auto niet bij deze filiaal had gekocht, werd ik gelijk vriendelijke ontvangen en goed geholpen. Bij meerwerk werd ik gelijk gebeld en overlegd over wat het beste te doen."

02-08-2022 | Ronald , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en correcte service"

"."

02-08-2022 | Ype, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden"

"Mijnauto had startproblemen, maar start nu weer als een zonnetje."

01-08-2022 | Toos, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes!"

"Vriendelijk en netjes geholpen!"

01-08-2022 | Demi Meijer, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en vertrouwelijk"

"Mijn ervaring bij Broekhuis Purmerend, Doetinchem en de verzekeringstak zijn allemaal erg goed. Er wordt met je meegedacht en snel geschakeld. Aan vriendelijkheid en vertrouwen ontbreekt het ook niet. Ik kan iedereen Broekhuis aanraden."

01-08-2022 | D, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en snelle service, niets te klagen!"

"In een vrij korte tijd hebben we een proefrit gemaakt en vervolgens de nieuwe Opel Mokka-e gekocht. Onze oude auto hebben we voor een nette prijs in kunnen ruilen en in een gesprek met de vriendelijke verkoper was de koop snel rond. De levertijd is netjes gehaald en dat is in de huidige tijd toch altijd spannend. Bij het ophalen stond de auto glimmend en wel op ons te wachten en hebben we een duidelijke uitleg gehad over de auto. Inmiddels een aantal dagen in volle tevredenheid mee gereden. Wat ook fijn is, is dat de verkoper vandaag nog even heeft gebeld om te vragen of de auto helemaal naar wens is en of we nog vragen hebben. Goede service dus!"

01-08-2022 | Vincent, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon geweldige service "

"Hans Last heeft ons heel goed geadviseerd."

01-08-2022 | Hoekman , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"klantvriendelijk personeel en goede voorlichting."

01-08-2022 | Hennie Pleijter, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Met een gerust hart de auto achterlaten."

"Goede info over de controlebeurt. Vervangend vervoer prima geregeld."

01-08-2022 | Gerrit , | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg professionele, klantgerichte organisatie."

"Showroom ziet er prachtig uit. Ontvangst heel vriendelijk. Zeer uitgebreide uitleg over elektrisch rijden. Beschikbaarheid voor latere vragen is ook prima. Correcte informatie over levertijd. Aflevering van de auto keurig conform afspraak. Kreeg leuke attentie mee voor thuis in de vorm van een heerlijke taart. Een heel plezierig contact met Jos van der Meij."

01-08-2022 | Wim, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Lekker gemoedelijk"

"Hier word je direct geholpen, waar je ook voor komt. Ga zo door. En zorg dat jullie dit personeel houden."

01-08-2022 | Anoniem, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Na onderhoudsbeurt werkt ACC niet meer "

"Contact werkplaats voor het maken van een onderhoudsbeurt is prima. De monteurs vinden het ook vervelend dat de ACC niet meer werkt na de beurt. Hierdoor moet de auto weer een dag terug na de garage en dat duurt ook nog eens 3 weken. Zeer adequaat gereageerd op klacht door vestigings directeur. De ACC werkt inmiddels weer."

01-08-2022 | Anne-Marie, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrokken, nauwkeurig en vriendelijk. "

"Goede service, vriendelijke personeel. Namen rustig de tijd voor uitleg mbt advies. Denken mee, werken nauwkeurig en laten verslag na van het onderhoud en gedane reparatie. Erg prettige ervaring."

01-08-2022 | K Otte, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed, op tijd, en prettig geholpen."

"Goed, op tijd, en prettig geholpen zoals ik gewend ben."

01-08-2022 | Jan, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk ook na veel gedoe"

"Nadat mijn auto na meerdere reparaties dezelfde onverklaarbare motorproblemen bleef vertonen werden mij verschillende acceptabele oplossingen aangeboden. Die waren op oplossen gericht. Ik voelde mij gehoord en ben uiteindelijk goed geholpen. Dank aan het team Zwolle"

01-08-2022 | Marike Jansman, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hoe altijd alles honderd procent afgewerkt en netjes "

"Vriendelijke begin en alles naar mijn zin afgewerkt"

01-08-2022 | Ralf, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"."

01-08-2022 | Marleen van Alphen, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Zie hierboven"

01-08-2022 | Mw. De Beauveser, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"altijd correct"

"altijd correct"

01-08-2022 | Jacqueline Oude Lansink, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kwaliteit prijsverhouding is goed."

"Keurig geholpen zowel door baliemedewerker als monteur. Geven duidelijk aan wat er gebeurt en/of wat er nog binnenkort moet gebeuren. Alweer een prima ervaring."

01-08-2022 | Marco , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Alles vlgs afspraak , vriendelijk personeel"

01-08-2022 | M, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben zeer tevreden over Broekhuis "

"meestal positiefs"

01-08-2022 | alfred gies, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen"

"Fijne auto bedrijf met top personeel."

01-08-2022 | Amber, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"Alles volgens afgesproken ben zeer tevreden…"

01-08-2022 | Yasar, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Is positief. Vanwege de vriendelijke service"

"De aanbieding die mij is gedaan was aantrekkelijk in vergelijking met de concurrent. Het verkoopgesprek was prettig en persoonlijk."

01-08-2022 | Otto Broertjes, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne mensen díe je goed behandelen als klant. "

"Zie hierboven"

01-08-2022 | Arnold Janssen , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en snel geholpen"

01-08-2022 | A. van den Burg, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top"

01-08-2022 | Christiaan van meel , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig!"

"We zijn normaal bij een andere Opel Broekhuis dealer. Vanwege een demo nu in Harderwijk terecht gekomen. Zeer prettige behandeling en afhandeling ervaren!!"

01-08-2022 | Christina Weijmer-Edink, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke ontvangst en je wordt goed geholpen"

"Deskundig en vriendelijk"

01-08-2022 | Hans, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en communicatief"

"Prima en snel geholpen. Juist overleg en zelfs op locatie kort gewacht op reparatie en licht onderhoud."

01-08-2022 | John , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, duidelijk, snel"

"Door de zomer drukte en vakantie periode duurde het even voor de auto gebracht kon worden. Maar netjes op tijd de beurt afgerond ,geen onverwachte kosten omdat ik netjes gebeld werd om te overleggen."

01-08-2022 | Ilonka , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zijn beter gewend!"

"Afspraak voor een eerste beurt, zou ongeveer een uur duren. Om 8 uur de auto gebracht. Iets na half negen wordt er gezegd dat alles in orde is en dat alleen de olie nog ververst moet worden. tegen half tien eens ga kijken en zie dat de monteur bij een andere auto staat. Na half tien is de auto klaar. (olie verwisselen ong. 20 min toch!). Rekening betaald. Mijn man kijkt de rekening na en ziet dat er toch weer ruitensproeiervloeistof opstaat terwijl van te voren is besproken om dit niet uit te voeren. Tevens blijkt ook de mobiliteitspas niet afgegeven. Gebeld met de garage en ze zouden dit in orde maken. Mobiliteitspas gekregen met dekking Nederland. Auto jaar geleden gekocht met 2 jaar Europa dekking maar kan dit niet weer vinden. Garage gaf aan dat de oude pas nog geldig was voor 2 de jaar. Waarom dan een papier met Nederland dekking?"

01-08-2022 | Gerrit Velding, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn en deskundig geholpen. "

"Deskundig ontvangen en geholpen. De betreffende monteur kwam tussentijds een update geven van de werkzaamheden en de extra kosten die gemaakt zouden worden. Er werd geen druk uitgeoefend maar gaf hierin advies om bepaalde werkzaamheden wel te laten uitvoeren. Na de servicebeurt was de auto volledig schoongemaakt van binnen en buiten. In één woord: Top!"

01-08-2022 | Dennis, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"Een professioneel bedrijf dat snel reageert en duidelijk is. Tussendoor een probleempje oplossen wordt net zo serieus gedaan als een onderhoudsbeurt. Het uiteindelijke bedrag onder aan de streep van de factuur zorgt ervoor dat het geen 5 sterren zijn geworden. Voor deze prijs mag je namelijk wel wat verwachten."

01-08-2022 | Ben, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geen klachten"

"Er is gelijk gemeld dat bv koelvloeistof voor de airco Niet optimaal was"

01-08-2022 | Evert wessels, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goed geholpen, leen auto mee gekregen ivm met langere reparatie"

01-08-2022 | Miranda , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren