Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
6

Daarom ben ik enthousiast

"jammer dat de apk 2 dagen was."

"geen leen automaat. auto aanwezig."

2021-10-12 | dick meijer | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Zowel bij de geplande werkzaamheden als even snel wat oplossen wordt ik altijd goed geïnformeerd over wat er gedaan gaat worden en wat de kosten zijn. Ook met de verkoop heb ik goede ervaringen. De medewerkers zijn aardig en vakkundig."

2021-10-12 | F.E. Post | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed en netjes."

"Alles goed en netjes!"

2021-10-12 | Hillie Mulder Westenbrink | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service van een exclusief hoog niveau "

"Na een grondige controle voor de apk, raakte mijn auto helaas bij het filiaal beschadigd door een losliggend voorwerp, behorende tot de transport divisie. Mijn auto werd direct geïnspecteerd, de schade opgemaakt en een herstel afspraak is opgesteld. Dank voor de goed service"

2021-10-12 | George | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super snel en erg correct. Service ook erg goed. "

"Top ervaring."

2021-10-12 | Roy Duijn | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service. Vriendelijk en attent personeel"

"We hebben een uitstekende ervaring gehad met Koen Buurmeijer van Volvo Broekhuis Assen bij de aankoop van onze Volvo XC60. Servicegericht en vriendelijk."

2021-10-12 | Roald | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede snelle service"

"De auto wordt goed nagekeken en ondertussen kan ik rustig daar blijven wachten. En dan is hij ook nog gewassen en uitgezogen! Ik blijf nog een paar jaartjes bij Broekhuis hoor."

2021-10-12 | Evi Buijink | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super !"

"Mooie auto gekocht , hij zou geleverd worden omdat wij in Hoofddorp wonen. Echter kwam onderweg een storing naar boven en de auto ging weer terug. Zondagavond een leen auto gebracht , en donderdag weer omgeruild . Super service en de auto rijdt top !"

2021-10-12 | Paula Mos | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Pieter Mul serviceadviseur heeft de auto morgens op gehaald en avonds netjes terug gebracht wat een service."

2021-10-11 | Elly | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring"

"Goede ervaring met Broekhuis altijd ik ben ook vaste klant."

2021-10-11 | arie visser | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke en professionele service"

"Broekkuis BMW is mijn nieuwe dealer. Sinds lange tijd ben ik weer terug bij BMW. De tijd heeft niet stil gestaan. Dus had ik veel vragen en wensen. Vriendelijk werd ik te woord gestaan en professioneel werd ik geholpen. Twee medewerkers stonden mij te woord. Een jonge en een oudere. De jonge medewerker adviseerde mij zoals het hoort (vind ik). Ik moest volgens hem even wachten om een update van mijn navigatie. aan te schaffen. dat was zonde van mijn geld. Binnenkort kwam er nieuwe versie uit. De oudere medewerker probeerde mij doorzichtig een set winterbanden met velgen te verkopen; net binnen en het was een koopje €1.200,00. Hij vroeg niet of ik misschien iets anders wilde (allweatherbanden of zo). Volgende keer weer graag de jonge medewerker. Voor hem kom ik graag weer terug naar Almelo"

2021-10-11 | Jan Mulleman | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service"

"Omdat mijn auto langer nodig had om gerepareerd te worden, werd ik keurig thuisgebracht en later weer gehaald. Prima service."

2021-10-11 | Ronneke Schimmel | Peugeot Almere | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Mijn ervaring dat ik het een fijn bedrijf vind"

2021-10-11 | JC van Diejen | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige service"

"Op een zaterdagmorgen reed ik een lekke voorband. Bij een belletje naar Broekhuis kreeg ik een monteur aan de lijn die wat aan zijn privéwagen aan het sleutelen was. De werkplaats was officieel gesloten Hij nodigde mij uit om met de thuiskomband te komen. Hij onderbrak zijn eigen werkzaamheden en repareerde de band vakkundig. Gratis. Ik ben zo vrij geweest het laatste iets anders op te lossen. Verder zijn we al jaren een zeer tevreden klant."

2021-10-11 | Bart Gijssen | Opel IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Bij Broekhuis Meppel zou ik zo weer een auto kopen!"

"Op een zondagmiddag kwam ik de advertentie van mijn huidige auto tegen. De auto was naar mijn idee laag geprijsd en leek te mooi om waar te zijn. Op maandagochtend gelijk gebeld en gesproken met Merel. Het verhaal van deze auto klopte volledig en deze was sinds vrijdag in prijs verlaagd. Vervolgens naar Meppel gereden en een proefrit gemaakt. Na terugkomst was een nette inruilwaarde bepaald voor mijn oude auto. Tevens wenste ik andere banden en een trekhaak, waarna Merel mij een zeer nette offerte aanbood welke ik gelijk heb geaccepteerd. Tussen de koop en de aflevering zat 2 weken en in die tussentijd nog een aantal keren mailcontact gehad met Merel. Bij de aflevering ook zeer vriendelijk ontvangen en een goede uitleg gekregen over de auto. Ik hoop nog jaren plezier te hebben van deze auto, maar ik zou mijn volgende auto zo weer bij Broekhuis Meppel kopen. Merel bedankt!"

2021-10-11 | Martijn Kers | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Super tevreden zoals altijd."

2021-10-11 | Irene | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Lekker snel vlot en geen gezeur, fijne garage en vlotte afhandeling !"

2021-10-11 | Wietse | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende kwaliteit van dienstverlening en altijd afspraak = afspraak"

"We werken al jaren samen met Broekhuis Carplus en altijd naar tevredenheid. Ze denken pro-actief mee."

2021-10-11 | Koen Versteeg | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Ben zeer tevreden over de service en over klantvriendelijkheid."

2021-10-11 | Henk van Elten | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Tevreden over de gemaakte afspraken met Ben en de reperaties die uitgevoerd zijn."

2021-10-11 | Henk | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig duidelijk en eerlijk"

"Een garage met service waar je graag weer heen gaat"

2021-10-11 | Willem | Peugeot Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en professioneel"

"Mijn ervaring met Broekhuis zijn zeer positief, enthousiast en professioneel team"

2021-10-11 | Kees | Broekhuis Utrecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne, prettige en deskundige ervaring."

"Goed telefonisch contact, proefrit aan huis gehad. Alles netjes voor elkaar, gezellig ontvangst bij het ophalen. En duidelijke uitleg."

2021-10-11 | Karin | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Super tevreden, zeer behulpzaam en klantvriendelijk"

"Zie bovenstaande."

2021-10-11 | Maurice | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken bij de aankoop van mijn nieuwe auto"

"Zeer tevreden over de aankoop en de afhandelng van mijn auto"

2021-10-08 | Jan | Broekhuis Utrecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Toppy"

"Afspraken worden correct nagekomen"

2021-10-08 | Wim Ros | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring met Broekhuis Motoren in Enschede is goed."

"Dat wil zeggen de ervaringen met de vestigingsdirecteur en ook de werkplaats zijn goed. De afspraken die we onderling maken worden correct en tijdig nagekomen. Waar ik echter minder over te spreken ben, zijn de reclamecampagnes en de verkoopvoorwaarden met het oog op acties voor accessoires e.d. Hiervan heb ik twee (vervelende) voorbeelden: 1. Ik wilde op mijn nieuwe F750GS graag voor €46 extra een comfortzadel aanschaffen. Dat kon alleen als ik de volledige nieuwprijs van € 358 zou betalen, want de motor die ik uit de showroom kocht, was niet besteld en geleverd met zo'n zadel. 2. De actie voor nieuwe de Navigator VI ad €99 geldt niet voor mijn nieuwe motor, omdat ik een 2022 model heb gekocht. Dit staat niet in de mail die ik hierover heb ontvangen. Beide zaken heb ik met de vestigingsdirecteur besproken, maar hij zegt dat ik inderdaad 2 keer pech heb gehad en hier niet echt iets voor mij in kan betekenen, anders dan eventuele levering van de beide accessoires tegen inkoopprijs. Maar dat is voor mij natuurlijk niet echt interessant. Kortom geen goede ervaring op dit terrein. Dat is wel een domper op de overigens fijne feestvreugde van de nieuwe motor, die goed bevalt."

2021-10-08 | Johan | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Het wordt goed en snel geregeld"

"Voor een vakantie naar Polen wilde ik graag een brandblusser in mijn personenauto (leasewagen) ingebouwd hebben. Er was snel een afspraak gemaakt, in overleg met mij werd ter plekke bekeken waar de brandblusser zou worden geplaatst en dit werd snel uitgevoerd. De rekening ging rechtstreeks naar mijn werkgever. Goed en snel geregeld dus."

2021-10-08 | Richard | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke verkopers"

"Mooie zaak, vriendelijke verkopers, ongedwongen sfeer. Wat helaas een beetje tegen viel was dat mijn auto er goed schoongemaakt en gepoetst bij zou staan bij afhalen. Gepoetst was ie wel aan de buitenkant, maar van binnen was er misschien inderdaad een doekje door gegaan , maar meer ook niet. En onder de motorkap was niet schoon gemaakt, en de sleutel was ook niet schoon."

2021-10-08 | Judy | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf waar de klant nog koning is!"

"Een bedrijf die klaar staat voor zijn klant. Fijn om mee samen té werken!"

2021-10-08 | Gerraldine | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zorgzaam en betrokken."

"Ik maak weinig kilometers, maar ben nog erg verknocht aan mijn Zaphira. Extra overleg gehad voor nuttige onderhoudspunten."

2021-10-07 | Willem | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Niet duur. Auto super netjes herstelt en ook is de auto keurig gewassen, van binnen schoongemaakt en de ruitensproeiervloeistof bijgevuld. En dat allemaal na een spot repair op een bumper."

2021-10-07 | SeatFR | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service"

"Fijn geholpen en kon tijdens inbouwen van het systeem het kantoor gebruiken. Super !"

2021-10-07 | Gerrit | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn en goed contact"

"Al jaren betrouwbaar en fijn contact ,ga zo door mannen ."

2021-10-07 | Cor | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Super mooie en vertrouwelijke bedrijf!!"

2021-10-07 | Didem | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer tevreden klant!"

"We zijn als nieuwe klant erg vriendelijk geholpen en geslaagd in de aankoop van een auto. Top service!"

2021-10-07 | Marije | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ze hebben hem mooi afgewerkt "

"De bus is prima afgeleverd top"

2021-10-07 | Sjaak Kievit | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"voldoende"

"Ik kom jaarlijks vanuit Beuningen (bij Nijmegen) om in Meppel een onderhoudsbeurt te laten doen. We genieten van de lunchebon en de Broekhuisommelet. Toch vond ik de volgende 2 voorvallen minder en daar baseer ik nu mijn score op: 1. APK stond op de werkbon, terwijl de APK nog geldig was tot oktober 2022. Dit zou onnodig kosten hebben veroorzaakt. 2. Jammer dat er voor € 20,= 4 batterijen zijn geplaatst in mijn sleutels, terwijl ik vooraf had aangegeven dat dit niet nodig was en het probleem niet zou oplossen. Had ik namelijk zelf al geprobeerd. Toen ik de auto ophaalde bleek dat de portieren nog altijd niet ontgrendelde met de Keyless entry, terwijl men vertelde dat het probleem wél was opgelost. Pas toen ik er een opmerking over maakte, keek de monteur nogmaals en en bleek een instelling niet goed te staan. De € 20,= was toen al afgerekend. Het was mooi geweest om die € 20,= niet in rekening te brengen en nog mooier om ze nu alsnog terug te storten. Groet, Kees Baardemans. ========================== Nadat ik bovenstaand reactie had verstuurd kwam er direct van Broekhuis een reactie dat dit niet had mogen gebeuren en werd toegezegd dat de € 20,= per direct zou worden teruggestort. Perfecte reactie, waar ik erg blij mee ben. Voor mij een reden om voor de volgende onderhoudsbeurt weer gewoon af te reizen naar Meppel! Groet, Kees Baardemans."

2021-10-07 | Kees | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Super strak werk"

"Nette inrichting tot in de puntjes verzorgt. Ik mis alleen de anti slip matjes in de open stellingen."

2021-10-07 | Twan Tenhagen | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Er wordt met je mee gedacht en iedereen is altijd vriendelijk!!"

2021-10-07 | Wendy | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren