Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Optimale beurt van de auto"

"Er was veel te doen aan de auto. Allemaal opgelost op de afwijking van het rijgedrag naar rechts dat aanwezig blijft. Geen 10 kunnen geven omdat ik toch nog een keer terug moet komen voor de distributie riem die over het hoofd was gezien. ( maar dat kan gebeuren)"

2021-10-07 | Wijnand Van doorn | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen!"

"Doordat de verkoper zo goed meedacht, kwamen we uiteindelijk tot een betere deal dan ik had durven hopen."

2021-10-06 | Jan | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Beloften worden waargemaakt "

"Persoonlijk, goede afspraken die nagekomen worden. Een keurige aflevering van de auto."

2021-10-06 | Fred &Mirjam | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Compleet af!"

"Via de website een afspraak gemaakt & herinneringsmail ontvangen. Net voor openingstijd aanwezig; schoonmaakster wenkt mij via gebaren naar de zijingang.Zegt daarna, dat ik welkom ben en dat de koffie automaat "daar" staat. Even wachten en de werkplaats receptie is bemenst (het is een man). Afgehandeld en leen fiets gekregen. Telefonisch nog 2 aanvullingen op de jaarbeurt aangegeven. Bericht op de mobiele telefoon dat de auto weer klaar staat. Dat is mijn omschrijving van "Compleet af!""

2021-10-06 | Bruin | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"helemaal tevreden"

"Bij de receptie werd ik vriendelijk ontvangen. In de garage waren de monteurs vriendelijk en ik neem aan dat ze goede kennis van het geheel hebben. Al met al heel prettig. Bij de receptie heb ik nog gevraagd naar een complete set winterbanden. Men zou kijken of er nog een gebruikte set voor de S80 is, Ik rijd nog maar weinig km. Hierop heb ik nog geen reactie gehad."

2021-10-06 | Harm | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima vriendelijk"

"Prima"

2021-10-06 | Freddy | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Brengen en ophalen, geen klachten !"

2021-10-06 | Robert | Opel Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Leuk en prettig bedrijf die naar je wensen luisterd"

"Op zoek naar een auto die het beste bij me paste heel goed en snel geholpen met het resultaat dat ik vrolijk de showroom uit reed. Zowel de mensen achter de balie als de verkopers vriendelijk en behulpzaam en namen ook goed de tijd om me te woord te staan. Daardoor voelde je je geen nummertje maar echt een gewaardeerde klant. Aanrader voor iedereen!!"

2021-10-06 | Francois | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijken corekt"

"komt afspraken na"

2021-10-06 | eeftink | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"super geregeld door Daan Hobbelink"

"Daan heeft super zijn best gedaan om te zorgen dat wij op zeer korte termijn een bedrijfsauto konden krijgen zodat de monteur die eigenlijk een maand te vroeg bij ons begonnen is zich kan redden."

2021-10-06 | Frank | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super geregeld"

"Afspraak is afspraak bij Broekhuis Zwolle. Dennis Mous, Online auto gekocht. Top geregeld."

2021-10-06 | Frank | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service aardig personeel"

"daarnaast is de factuur duidelijk en overzichtelijk."

2021-10-06 | Bernie van der Meijden | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service als vanouds. Kan niet beter wensen. Vasthouden zo!"

"'s Morgens na het inleveren van mijn auto voor een grote onderhoudsbeurt door een medewerker naar mijn werk gebracht en 's middags weer opgehaald. Werd tussentijds keurig telefonisch geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden en geadviseerd over het al dan niet nu al laten uitvoeren van onderhoud dat nog niet direct urgent was, dus meedenken en niet zonder meer op kosten jagen. Dank daarvoor!"

2021-10-05 | Hans | Ford Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service "

"Vriendelijk personeel en kan altijd zo langs komen. En altijd Goede service"

2021-10-05 | Jolanda | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, goed info"

"Erg prettig dat je gebeld wordt waarin je eerst de prijs hoort en dan wat ze daarvoor allemaal gaan doen. Ook was ik blij verrast met een filmpje waarin de monteur samen met jou de auto inspecteert. Tav dit formulier. Beetje vreemd dat ik moet verklaren dat ik vrijwillig mijn mailadres geef terwijl dat verplicht is."

2021-10-05 | Bert | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch team"

"Fantastische team mensen, die je voorzien van de juiste info. Auto netjes schoon van binnen en op tijd gereed."

2021-10-05 | Lammers | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele goede service"

"Wij hebben echt motorische pech met onze net aangekochte BMW maar alles is tot nu toe prima geregeld de auto is opgehaald en we hebben een keurige leenauto gekregen die is netjes bij mijn werk afgeleverd dus prima tot nu toe. Ik hoop dat ze onze BMW weer helemaal goed krijgen maar dat lijkt me wel met alle ervaren mensen die daar werken."

2021-10-05 | Robert | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ze komen altijd hun beloftes na. "

"Zeer correct, tijdens een beurt wordt sowieso contact opgenomen mbt de kosten."

2021-10-05 | Henk | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer te verden over het geheel volgens mij kan dit beter."

"wat moet er nu nog aan veranderen Iedereen is vriendelijk zo als het hoort men weet waarover men praat. Krijg de auto terug wen was ook nog eens gewassen DANK VOOR DE GOEDE SERVICE"

2021-10-05 | D,H.B.Tressel | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer goed geholpen "

"Goed geholpen , maar wat belangrijker is, is het goede overleg met de klant."

2021-10-05 | Richard | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed geholpen"

"Tijdens een afspraak voor een service buurt heel goed geholpen, en duidelijke afspraken zowel telefonische als per Mail, en vriendelijk personeel,"

2021-10-05 | Klaas Vos | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Komt afspraken niet na"

"2 jaar geleden hebben we een nieuwe Ford Ecosport gekocht. Daarbij is gesproken over andere banden, we kochten all seisoen banden a 500 euro en over het slechte navigatie systeem. Geen probleem, bij onze volgende onderhoudsbeurt zouden we - gratis- een update krijgen. We zijn aan onze onderhoudsbeurt toe en maken een afspraak met de werkplaats en geven aan dat we een update voor onze navigatie zouden willen. Krijgen we te horen dat daarvoor betaald moet worden. Hoho, dat is niet afgesproken, dus bel ik de verkoper hierover. Die schiet uit z,n slof, de onderhoudsbeurt had ik met hem moeten afspreken. Nog ik of mijn vrouw waren hiervan op de hoogte, maar hij zij dat hij dat met de werkplaats zou bespreken. Om een land verhaal kort te houden, er stond op de rekening dat we zomerbanden hadden en er stond niets over een update. Dus maar weer bellen en uiteindelijk bleken wij toch all seisoen te hebben en dat de update niet is uitgevoerd. Komt nog bij, dat de auto, als service, opgehaald kon worden en weer teruggebracht zou worden. Ophalen tussen 10 en 12 uur terug uiterlijk om 17.00 uur. Worden we om 5 voor 5 gebeld dat het terugbrengen niet voor 5 uur kon plaats vinden maar in de loop van de avond. Dat kan helemaal niet, want ik had om 19.00 uur een afspraak staan waar ik auto dringend nodig had dan kon ik wel de brengauto die voor onze deur stond wel gebruiken. Hoezo gebruiken? Ik had er geen autosleutel van want die had de ophaler van onze auto meegenomen. Hoe je went of keert, om 19.00 uur staat onze auto voor onze deur. Zijn jullie nou helemaal ... dat is wel goed gekomen. Voorwat de update betreft worden we zo snel als mogelijk teruggebeld. Na een week vonden we het welletjes geen bericht slecht bericht, weer bellen maar update was niet uitgevoerd. Als een nieuwe auto komt kopen kan er van alles, maar als je er om komt, geven ze niet thuis. We voelen ons totaal in de maling genomen."

2021-10-05 | Willem | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima!"

"Goede service en correcte bediening."

2021-10-05 | Jaco | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke mensen en een goede servies"

"Auto voor onderhoud gebracht vervangend vervoer staat klaar op afgesproken tijd je wordt goed geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden."

2021-10-05 | Marco | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en persoonlijk geholpen!"

"Wij werden op een prettige en persoonlijke wijze te woord gestaan door uw medewerker en de eerste beurt van onze Ford Focus wagon is volgens afspraak verlopen. Omdat wij woonachtig zijn in Apeldoorn konden wij een tijdafspraak maken, in ons geval om 10.15 uur. En de auto was na ca. 2 uur uur klaar, waarvan wij telefonisch op de hoogte werden gesteld. Prima service! Wij zijn zeer tevreden."

2021-10-05 | Jan | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik heb nog nooit klachten gehad goed naar mijn zin daar"

"Ik word er altijd netjes geholpen. En het onderhoud word er altijd keurig netjes gedaan nog nooit klachten gehad"

2021-10-05 | Rein Beek | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen"

"goed uitleg gehad over de nieuwe auto prettig contact alles goed verlopen"

2021-10-05 | Arie | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden!"

"Zeer goed."

2021-10-05 | K.J. | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service."

"Ik ben al jaren een tevreden klant van Broekhuis Lelystad. De werknemers zijn altijd vriendelijk en bereidt om kleine reparaties direct uit te voeren. Top service. Groet Ginie."

2021-10-05 | T.M. Buddingh | Peugeot Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Sinds kort een blije Grandland Hybride eigenaar. Prachtige auto, uitstekend geadviseerd door Mark Franken. Kortom zeer tevreden."

2021-10-05 | Hans | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"bijzonder prettig en professioneel"

"Broekhuis Meppel is bijzonder klant gericht. Van afspraak t.m. de afgifte van de auto na de beurt. Tijdens de beurt werd mijn toestemming gevraagd voor vervanging. Broekhuis denkt mee b.v. door meteen de APK te doen zodat ik niet weer de auto moet brengen. Goede schriftelijke info wat er allemaal is gecontroleerd / vervangen / ververst."

2021-10-05 | Vincent Lamberti | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Was grandioos "

"Vriendelijke gezellige mensen Goed geholpen Eerlijk en oprecht Bedankt Mark Franken Geniet van de taart"

2021-10-05 | Marten | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"prettig en goed"

2021-10-05 | Remko Jager | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service en goede communicatie."

"De haal en breng service werkte uitstekend, want ik kon op het moment van het onderhoud niet zelf rijden. Telefonisch contact over bepaalde zaken tijdens het onderhoud verliep prima. Alle lof."

2021-10-05 | Menno Ginder | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd snel, vriendelijk en goed geholpen "

"Betrouwbaar, en geen raar hoge rekening. Zeer tevreden over de garage."

2021-10-05 | Gerrit Gierman | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk"

"A.P.K. en onderhoudsbeurt moest voor een bepaalde datum worden uitgevoerd , maar ik kon de auto niet brengen door ziekte . Geen probleem : wij halen en brengen de auto .prima service !"

2021-10-05 | A v d Streek | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"niets op aan te merken"

"niets op aan te merken"

2021-10-05 | Michiel Melle | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geïnformeerd en snel geholpen "

"De nieuwe auto rijd heerlijk!"

2021-10-05 | Chris | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topgarage met fijn personeel"

"Ben weer prima geholpen met mijn 14 oude Volvo . Kan nog jaren mee mede door goede service van de garage."

2021-10-05 | Anneke | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"Zoals altijd prima technisch vakmanschap bij de grote onderhoudsbeurt, en ook de tussentijdse communicatie over mogelijk extra werk (nu of later) verliep uitstekend."

2021-10-05 | lies gaaikema | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren