Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect en correct geholpen "

"Bij de aankoop van onze BMW 2 serie zijn we keurig geholpen door Max Hardiek. Hij vertelde het eerlijke verhaal bij de aankoop van de auto en het innemen van onze vorige auto. De verwachtingen waren van het begin direct helder en dat gaf ons het volledige vertrouwen dat we bij hem de auto konden kopen."

16-11-2022 | Wim, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vlot contact."

"Netjes te woord gestaan aan de telefoon iedere keer. En de twee keer op locatie keurig, vriendelijk en netjes behandeld. Kortom, prettig zaken doen."

16-11-2022 | Ilse Smeltink, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Topbedrijf. Zeer correct en onze auto is prima hersteld"

"Afspraken zijn aangehouden. 100% service. Prima herstel. Topbedrijf."

16-11-2022 | Henk, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Zeer snelle bemiddeling en goed geregeld allemaal"

16-11-2022 | Klaas, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Prima garage goede service"

16-11-2022 | Peter Mulder, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service!"

"Uiteindelijk kwamen de kosten zelfs nog iets lager uit dan de raming!"

16-11-2022 | Bert Timmerman, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en helder!"

"Zie boven"

16-11-2022 | Klaas Pieter Blok, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service. In 1 woord geweldig."

"Prima service In een woord geweldig"

16-11-2022 | WH. Gillespie, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service is goed, perfect geholpen"

"zie boven genoemd"

16-11-2022 | Frank Jacobs, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk"

"heldere en duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf. top in klantvriendelijkheid"

16-11-2022 | Ben, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"wakker gebeld"

"uit de nachtdienst gekomen auto ingeleverd bij de daeler,afspraak gemaakt 10.30 bellen voor onderhoud.bellen pas om 11.00 bellen ze mij voor onderhoud toen sliep ik al ,en met de afspraak dat ik de auto zou ophalen tussen 16.30 en 17.00 uur ben weer gaan slapen.bellen ze mij om 16,30 dat de auto klaar staat mij weer wakker gebeld,"

16-11-2022 | f.e.derks, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Correcte levering nieuwe auto"

"Na 10 maanden nieuwe auto, Hyundai Ionic 5, opgehaald, na enige misverstanden alles naar wens uitgevoerd."

16-11-2022 | Anne, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"distrubitie riem waterpomp enz laten doen voor €1078"

"Reparatie is slecht uitgevoerd, niet alle onderdelen die ge demonteert diende te worden voor de reparatie , zijn niet op de juiste wijze teruggeplaatst. Tevens meerdere stekkers waren niet met elkaar verbonden. Al met al een slechte ervaring met uw filiaal."

16-11-2022 | Herman , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben geprobeerd om met u contact op te nemen, tot op heden is ons dit niet gelukt. Wilt u contact met ons opnemen via: 0299-314100 of purmerend@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Purmerend Helaas is het ons tot op heden nog niet gelukt om met u in contact te komen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische garage"

"Onze nieuwe auto T Roc bij jullie gekocht Heel tevreden hoe de gesprekken zijn verlopen Wat een vriendelijke begripvolle verkoper(Micheal) die ons alles vertelde met veel geduld alles over de nieuwtjes met veel geduld Super blij mee Ook hoe we verwent zijn Echt een hele fijne tevreden ervaring met onze aankoop Hartelijk dank en groetjes en tot ziens"

16-11-2022 | Tom, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice"

"Wij zijn heel prettig geholpen bij Broekhuis Apeldoorn! Leuke verkoper, leuke gesprekken gehad en een mooie auto gekocht! Jesse bedankt! Anja en Manfred"

16-11-2022 | Anja, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig geholpen."

"Zeer correcte afhandeling"

16-11-2022 | Ingrid van der Klooster, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk, punktueel, probleemoplossend "

"al ca 50 jaar klant bij volvo utrecht, mede dankzij de altijd service gerichtheid en persoonlijke benadering van alle medewerkers."

16-11-2022 | ger, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Vorige Hyundai (i.c.m. Peugeot) Broekhuis was beter."

"Zaterdag 5 november ben ik gekomen naar de Hyundai winterinspectie. Er heeft toen blijkbaar geen accu-check plaatsgevonden. Vrijdag 11 november krijg ik te horen bij de onderhoudsbeurt dat de accu niet goed is. Kosten circa € 380 Als ik de accu tijdens de winterinspectie had gekocht, dan was dit met korting. Ik kom met een volle tank ruitensproeiervloeistof (winter -60 graden), zie ik thuis op de factuur dat er ruitensproeiervloeistof is bijgevuld. Mijn nieuwe fles van 5 liter past er niet volledig in, heb nog een beetje over. Medewerkers van Broekhuis is het gelukt om toch nog bij te vullen."

16-11-2022 | Vishvadew, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en de punten opgelost. Met vriendelijke groet, Broekhuis Almere

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Ik ben geschrokken van de kosten"

"De eerste keer dat mijn (tweedehands-) auto naar de garage moest voor, wat ze noemen, een normale beurt heeft meer dan € 600,- gekost. Ik heb uitleg gekregen waarom het zo duur was. Het gesprek was prima, maar behalve dat Volvo landelijk de tarieven samenstelt is er geen verklaring voor de hoogte van dat bedrag. Ik heb niet geshopt bij universele werkplaatsen, maar schat in dat het een stuk goedkoper had gekund. Volvo moet mijns inziens gaan nadenken over de tarieven. Mobiliteitsgarantie weegt niet op tegen deze prijs en de 'gewone' garantie is wettelijk verplicht. Om positief te eindigen: de beurt is goed uitgevoerd (zover ik kan beoordelen). Daar ben ik tevreden over."

15-11-2022 | Wim, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Bij de laatste beurt helaas met een kater huiswaarts gekeerd."

"Ik werd gebeld met voor meer dan €500 aan adviezen, te beginnen met het vervangen van de batterij van mijn sleutel. Dat zou jaarlijks moeten gebeuren: vorig jaar net een nieuwe sleutel gehad en de vele jaren daarvoor is nooit de batterij vervangen. Dan krijg je meteen het gevoel dat ineens geld verdiend moet worden. Je hebt op dat moment meteen je voelhorens uit staan en denkt met alle adviezen dat men er alleen op uit is de kosten op te voeren. Achteraf hadddn misschien de bougies wel vervangen moeten worden naar als dat nodig is, doe het dan ook meteen. Na vele jaren waarin ik altijd heel tevreden was over Opel en Broekhuis, is dat gevoel Helaas ineens verdwenen."

15-11-2022 | J.A., | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer Veldink, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen maar vinden het spijtig te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben inmiddels contact gehad om onze werkwijze te verduidelijken. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Zwolle

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer meedenkend en klantvriendelijk."

"Zeer vriendelijk en denk echt mee en oplossingen. Ben ik niet gewend van broekhuis arnhem dus zeer blij dat ik naar broekhuis Apeldoorn gegaan ben."

15-11-2022 | annemarie van haeften, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service,"

"Duidelijk omtrent wat er aan de auto moet gebeuren. Geeft mij altijd weer een fijn gevoel als de auto is goedgekeurd. Fijne mensen."

15-11-2022 | Els, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige ervaring "

"We kwamen na lang zoeken bij deze garage terecht omdat we daar de auto stond die we zochten. Bij de afspraak om de auto te bekijken waren we meteen verkocht en zijn meteen koppen met spijkers gaan slaan. Na het proefrijden een zeer goede deal kunnen maken. En nu 2 weken later super blij met de auto. Top garage met zeer vriendelijk personeel."

15-11-2022 | Eef, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk bedrijf. "

"Vanaf 2000, 2 maal V70, xc 90, xc 60 en nu een elektrische xc 40. Dit allemaal gekocht bij Broekhuis Zeist en allemaal geleverd door de aardigste en betrouwbaarste verkoper Jos. Ik denk dat dit genoeg zegt."

15-11-2022 | Hennie, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en vriendelijk geholpen"

"Geholpen door een zeer vriendelijke Martin Lind doch bij aflevering van de auto was Martin ziek en werd door Tim afgeleverd ook zeer vriendelijk Op een paar kleine dingen na die alsnog gedaan worden zeer tevreden met onze Seat Ateca 1,4 150 pk Excellence"

15-11-2022 | Robert, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Zorgzaam, vaklui. Prettig in de omgang. In een slogan gezegd: het begon als een sneeuwbal en het zal eindigen in een lawine."

15-11-2022 | Louwrens , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima , degelijk auto bedrijf "

"Prima , degelijk auto bedrijf"

15-11-2022 | Casper Eggink, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Maakt zijn naam waar"

"Ik heb na een slechte ervaring met een ‘huis-tuin-en-keukendealer’ bewust voor een dealer als Broekhuis gekozen. Een naam die staat voor service. En zo bleek ook. Alle punten die uit de aankoopkeuring kwamen zijn keurig opgelost. Ook hebben ze uit eigen initiatief de middenarmsteun vervangen omdat hier een scheur in zat. Erg tevreden! Ook de showroom is erg mooi."

15-11-2022 | Paul, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijk en deskundig personeel Service auto gewassen en gezogen retour"

15-11-2022 | Thijs, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Proactief met een duidelijke uitleg."

"Netjes geholpen en een duidelijke uitleg gekregen. Broekhuis denkt met je mee en veilig onderweg staat voorop."

15-11-2022 | Wouter, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geheel zoals te verwachten is "

"Positieve ervaring zoals gewenst is bij Broekhuis"

15-11-2022 | Finus, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Het is goed verlopen"

"Goed verlopen."

15-11-2022 | Rene Krosse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk personeel "

"Omdat ik zelf mee mocht kijken is het voor mij al een ruime voldoende waard."

15-11-2022 | Ruud, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Ik ben goed geholpen"

15-11-2022 | Ab, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig, zelfs gewassen en gezogen. "

"Geen enkele wanklank mijnerzijds."

15-11-2022 | F. van der Ouw, | Autoschade Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne ervaring "

"Onze eerste auto bij Broekhuis. Goed kunnen inruilen, meegedacht met ons. Duidelijke afspraken gemaakt, die ook nagekomen zijn. Communicatie snel en fijn. Aflevering netjes. Erg blij met onze nieuwe tweedehands auto."

15-11-2022 | L, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alle werkzaamheden, na overleg, uitstekend uitgevoerd"

"Zoals altijd is mijn ervaring met Volvo Bilthoven uitstekend, overleg over aanbevolen reparaties deskundig uitgelegd, prima service en tevreden klant."

15-11-2022 | Frans, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon fantastisch "

"Auto gebracht voor een 2 jaarlijkse onderhoud, omdat de auto nog maar weinig kilometers gemaakt had is er een onderhoud op maat gedaan waardoor de kosten aardig beperkt bleven."

15-11-2022 | Barbara, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vervelend dat Peugeot geen coulanceregeling trof voor de motorschade aan mijn Peugeot 308. "

"De motorschade was dusdanig dat inruil de enige optie was. Door Broekhuis Hengelo daarin uitstekend begeleid en geholpen. Niets dan complimenten. Minder tevreden over Broekhuis Epe waar ik via Broekhuis Hengelo mijn auto kocht. verkoper leek nauwelijks geinteresseerd en meldde niet de beperkte schade aan de auto die ik op het oog had. Door druilerig donker weer was die schade (met name diepe krassen infotainmentscherm) niet/nauwelijks zichtbaar. Na de proefrit niemand aanwezig. Heb de sleutel na lang wachten maar op de toonbank gelegd. Broekhuis Hengelo zat met de schade duidelijk in de maag en heeft mij uiteindelijk een goed voorstel gedaan waarvoor hulde!"

15-11-2022 | Eric, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijn en prettig geholpen"

"Klantgerichte houding en meedenkend."

15-11-2022 | Anita, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren