Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Wij hadden een fijne, rustige verkoper die totaal niet commercieel gedreven over kwam maar juist servicegericht en meedenkend. Hierdoor voelden wij ons zeer goed geholpen, complimenten!"

01-08-2022 | Valerie , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische garage en prima voorlichting "

"Fantastische garage"

01-08-2022 | GERDIEN Hoekstra, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht"

"De medewerkers van Broekhuis Lelystad zijn vriendelijk en klantgericht. Men beantwoordt rustig al je vragen en bellen je op als er iets extra’s moet gebeuren en vragen dan om toestemming. Kortom zoals het hoort."

01-08-2022 | Marcel Bart, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede kennis,communicatie en aardige mensen"

"Grote beurt uitgevoerd en storing verholpen!(ford focus)."

01-08-2022 | Michel, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Doet wat is afgesproken."

"Dit is voor mij de eerste keer Broekhuis en ik ben zeer tevreden. Kom zeker terug."

01-08-2022 | Frans , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volgens afspraak en goede communicatie."

"Onderhoudsbeurt Hyundai i20. Uitgevoerd volgens afspraak, goede uitleg wat er gedaan wordt bij deze beurt en telefonisch contact toen er een kleinheid extra gedaan moest worden onder het aangeven van de kosten. Zeer vriendelijke behandeling bij en door de receptie."

01-08-2022 | Fred , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Blij verrast met jullie service "

"Goede ophaaldienst, goede inzicht wat gedaan is aan jou auto. En, nog gewassen ook plus stofzuigen. TOPPIE zo'n dealer."

01-08-2022 | Liz, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"GOEDE GARAGE MET VRIENDELIJKE MENSEN"

"ALLEEN MAAR GOED"

01-08-2022 | Verduyn, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"duidelijk en open "

"Ze bellen als er meer aan de hand is en vertellen meteen wat de kosten zijn. Ook het advies voor de toekomstige kosten zijn duidelijk. Gewoon een garage waar men goed geholpen wordt. Een aanrader"

01-08-2022 | peter oldhoff, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volle tevredenheid"

"Volgens afspraak. Duidelijk en netjes.b"

31-07-2022 | J, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Niets op aan te merken"

"Goed. Maar zoals bij elk groot autobedrijf wat onpersoonlijk. De auto die ik nu rij is denk ik mijn 10e VW daar gekocht maar ze kennen mij daar niet. Komt natuurlijk ook omdat het eerst Brinkmann was en daarna Martin Schilder en nu Broekhuis. Volgens mij ook best veel verloop daar."

31-07-2022 | TG van der Linden, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk, informatief, empatisch"

"Ik ben door deze dealer prima geholpen. er werd goed meegedacht met mijn eisen, vragen en wensen Ik werd tijdens de bestelling van de auto op de hoogte gehouden. Medewerkers zijn ter zake kundig en klantgericht."

31-07-2022 | Joop Bruggink, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer behulpzaam en bereid tot toelichting en meedenken"

"Zeer vlotte en adequaat gereageerd bij een garantieklacht van mijn Polestar. Ondanks de krapte snel en goed hersteld. (nieuwe speaker voor het externe "geluidssysteem""

30-07-2022 | Hannes, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Matige ervaring"

"Hartelijk ontvangen met koffie. Na het uitvoeren van een Opel-check voorafgaand aan de zomerbeurt, heb ik een up-date ontvangen over de geadviseerde uit te voeren werkzaamheden. Ik ging overal mee akkoord, want ten slotte wil je tijdens de vakantie geen problemen. Helaas een nieuwe Opel-accu was niet op voorraad, overigens ook niet leverbaar door Opel. Ik heb gevraagd of het mogelijk was een alternatief te plaatsen. Uiteindelijk is een Bosch-accu geplaatst. Ook werd geadviseerd om de batterij van de sleutel te vervangen. Vandaag (ca. 4 weken later) is deze wederom vervangen, want ik kreeg een melding. Ik zal nooit weten of de overige werkzaamheden wel zijn uitgevoerd!"

30-07-2022 | Martin Melenhorst, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Top service en vriendelijk geholpen"

"Zeer vriendelijk bedrijf goede services en auto wordt netjes weer afgeleverd. Overleggen indien er een reparatie gaan uitvoeren. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en kundig. Top bedrijf."

29-07-2022 | Bianca , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele goede service"

"Gewoon hele goede service"

29-07-2022 | Renzo, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Het lijkt zo gewoon"

"dat je je auto bij een garage aflevert voor onderhoud maar bij Broekhuis realiseer je je pas hoe anders zo'n bezoek kan zijn ... vriendelijk, meedenkend en zeer servicegericht ... dan groeit het vertrouwen in zo'n bedrijf ... maar laat ik de druk niet teveel opvoeren ..."

29-07-2022 | Ron , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"fantastisch"

"Vriendelijk en klantgericht personeel. Komen afspraken na, betrouwbaar en altijd goed advies."

29-07-2022 | Gerda Luijten, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en klantvriendelijk "

"Ben zeer tevreden over dit bedrijf, luisteren goed wat de wensen zijn en komen met goed deskundig advies. Komen afspraken na en zijn duidelijk in hun communicatie. Gewoon prima geholpen."

29-07-2022 | Dennis de Vrij, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben goed geholpen door de receptie "

"ik ben zeer tevreden"

29-07-2022 | cees, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Top service"

29-07-2022 | Riet, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Oplichting"

"Afgelopen week geweest voor een offerte inzake dagrij verlichting vervangen van een Peugeot 3008. Ze vragen €85 voor een losse lamp, en was niet op voorraad. Aangezien ik op vakantie ga, dus geen optie. Na wat googlen, twee lampen gevonden, nieuw, inclusief houder, voor €20 en de volgende dag thuisbezorgd. Vraag me toch echt af, of ik hier bij Broekhuis in Apeldoorn voor de gek ben gehouden?"

29-07-2022 | Mario, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zijn zeer tevreden "

"Keurig behandeld kregen een leen auto mee TOP."

28-07-2022 | Berend , | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed "

"Goed geholpen door Matthijs Wolzak"

28-07-2022 | Fred van Voorn, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en alles volgens afspraak"

"Uitstekend geholpen door de vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de aanschaf van een tweedehands auto. Netjes alle bevindingen verholpen en de auto wordt afgeleverd zoals afgesproken."

28-07-2022 | Walter, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima dealer / garage die meedenkt"

"Kom al de nodige tij bij deze dealer / garage voor het onderhoud van mijn VW. Afspraken worden nagekomen en vooraf word ik op de hoogte gesteld van de prijs. Komt met alternatieven om een reparatie goedkoper te maken. Echt prettig: een flex werkkamer op de eerste verdieping om tijdens het wachten te kunnen werken."

28-07-2022 | Leo Iske, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed ontvangen, beurt goed afgewerkt"

"Voor het eerst een wat uitgebreide beurt bij Broekhuis/Peugeot. Gedaan wat moest, tevreden over resultaat. Moest wel even wennen aan de bruikleen fiets, maar vindt een bruikleen auto nog niet nodig. met vriendelijke groet, Hans Maassen"

28-07-2022 | Hans, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima bedrijf , prima service"

"Afgelopen vrijdag een 2e hands Volvo V60 Twin Engine opgehaald , prim auto , keurige aflevering esn service"

28-07-2022 | Michael Mes, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne garage "

"Wij zijn heel fijn geholpen door Naomi bij Broekhuis Hengelo tijdens de aankoop van onze Peugeot 208. Ze heeft alles perfect voor ons geregeld. Dank je wel Naomi!"

27-07-2022 | Marloes, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hier wordt je nog als klant geholpen fantastisch"

"Iedere keer weer wordt je geweldig geholpen."

27-07-2022 | P Tichelaar , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Meppel heeft ons goed 'vooruit' geholpen!"

"Ons doel was verjonging van onze 9 jaar oude B-max. We zochten naar goede, jonge Ford occasion. Dat is goed gelukt bij Broekhuis in Meppel met een 2 jaar oude EcoSport met weinig kilometers. De aankoop is heel vlot verlopen na enig onderhandelen met Piet en kregen nog extra zaken op de koop toe. De aflevering werd in 2 weken gerealiseerd met ruim afleverpakket. De auto zag er keurig uit bij het omruilen. Enig verbeterpunt zou iets meer communicatie tijdens de aflevering zijn. Over het algemeen zijn we bijzonder tevreden."

27-07-2022 | Wim Meijers, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service !!"

"Uitermate tevreden !!"

27-07-2022 | Andre van Noorel, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Gematigd tevreden "

"Montage trekhaak duurde langer dan verwacht. Beschadigingen provosorisch weggewerkt, niet voldoende. Moet opnieuw gebeuren. Laadkabel niet in auto. Moest nog opgehaald worden. Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Geholpen door andere verkoper, niet zo vriendelijk. Al met al een mager zesje..."

27-07-2022 | Cornelis van Merkestein, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Ik ben heel tevreden hoe ik ben geholpen"

27-07-2022 | Sjaak, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geregeld"

"Afspraken zijn keurig nagekomen, vriendelijke personeel"

27-07-2022 | Tom van Steensel, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen!"

"Had zaterdagmorgen jl. een lekke linker achterband en werd als eerste in de garage geholpen!"

27-07-2022 | Gerard , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, netjes en professionele garage"

"Tijden werden goed aangehouden, nette indruk van garage en goed overleg over reparatiepunten; auto stond keurig gewassen klaar op afgesproken termijn, correct personeel, dik tevreden"

27-07-2022 | G.M. Renes, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Super verkoper."

"Danilo is niet de doorsnee autoverkoper die opdringerig is of moet verkopen. Hij stelt de aspirant koper gerust en geeft alle informatie over de beoogde auto. Na aflevering heeft hij nog gebeld of alles goed was verlopen. Verbeter punt voor Broekhuis zou kunnen zijn het herstel/wegwerken van krassen of deukjes . Mijn gekochte Tiguan SH-509-L heeft nog steeds krassen die ik zelf nu laat wegwerken. Afgelopen weekend een BMW 1 serie voor mijn vrouw gekocht van € 30.000,- bij Ekris Veenendaal en alle krassen en kleine deukjes worden weggewerkt. Gewoon mijn ervaring. Groet Richard van de Waarsenburg"

26-07-2022 | Richard, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, voorspelbaar en redelijke prijzen"

"Wij zijn al decennia klant van wat ooit Renes Zeist en nu al weer veel jaren Broekhuis Zeist is. Zo lang bij een bedrijf(en hetzelfde automerk) klant blijven doe je alleen als je meer dan tevreden bent over de behandeling die je als klant ervaart, zowel bij aankoop als onderhoud. Dat geldt voor de persoonlijke vriendelijkheid en eerlijkheid van dezelfde verkoper waar we al jaren onze auto's kopen, de goede adviezen van de medewerkers op de werkplaatsreceptie en ook voor de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoud. Ook bij de weinige keren dat we voor een niet gepland bezoek de werkplaats moesten opzoeken was de klantervaring top. Er werd in die zeldzame gevallen steeds gezocht naar een goede en betaalbare oplossing. Broekhuis is een mooi voorbeeld van de voordelen en de grote betrokkenheid die een familiebedrijf haar klanten biedt."

26-07-2022 | Henny, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service en snel!"

"Snel en flexibel!"

26-07-2022 | Mark, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren