Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Elke keer weer geweldig"

"Ook dit keer weer een complete en hele fijne service. Alles duidelijk en in overleg en ten alle tijde klantvriendlijk en hulpbehoevend."

26-07-2022 | Ap Liefers, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldige service"

"Vanaf het moment dat je binnen komt ben je al welkom en voelt het goed door de vriendelijkheid, warme welkom en de service die je geboden wordt niets is te veel zoals het hier bij Broekhuis gaat daar kan menig dealer een voorbeeld aan nemen je wordt hier niet alleen maar gezien als klant het is dat kleine beetje meer wat je gegeven wordt en daar kom je graag voor terug ."

26-07-2022 | Paul, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima service,"

26-07-2022 | Boele v.d.Velde, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Wij worden al jaren lang altijd zó super geholpen in een geweldig sfeertje! Keurig, Kundig! Klantvriendelijk! 3 vette K 's"

26-07-2022 | Jan, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle afwerking door vriendelijk personeel."

"De haal en breng service is ideaal. De auto is gewassen en uiteraard een prima onderhoud en met alle genoemde verzoeken uitgevoerd."

26-07-2022 | Ben Koemans, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen"

"Zeer vriendelijk en meedenkend"

26-07-2022 | Hendrika, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed."

"Vlot, professioneel en klantgericht."

26-07-2022 | Jan de Kleijn, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn en rustig kunnen onderhandelen."

"Wij zijn heel prettig en in alle rust tot de aankoop van een andere auto gekomen. De klant is nog echt koning bij Broekhuis in Doetinchem. Ook toen de navigatie niet werkte kon mijn man gelijk komen. En het werd gelijk verholpen."

26-07-2022 | Jos , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig en klantgericht geholpen"

"Mijn 40.000 km beurt laten uitvoeren. Netjes gedaan. Relatief snel klaar. Documentatie opgesteld van hetgeen er tijdens de beurt is uitgevoerd. Auto gewassen afgeleverd. JW"

26-07-2022 | JW, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben zeer tevreden"

"goed voorgelicht wat er aan onze auto moest gebeuren ben er zeer content mee"

26-07-2022 | jaap, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Prima service, prima personeel. Zeer hartelijk."

26-07-2022 | E. van Dompselaar, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Servicebeurt naar tevredenheid, afwerking onvoldoende"

"De display bleef olie verversen aangeven. Uiteindelijk na meerdere pogingen is het gelukt het oorspronkelijke menu terug te krijgen. Dit is al eerder gebeurd. Ik moest toen terug naar de garage om het te laten herstellen. Dringend advies: ook de display controleren aan het einde van een sevicebeurt!"

26-07-2022 | J.J., | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP!"

"APK en beurt, zoals altijd weer dik in orde !!"

26-07-2022 | suzanne, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Topbehandeling"

26-07-2022 | Jan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Ze krijgen van ons een 10. Denken goed mee, vragen niet de hoofdprijs. Vriendelijk. Wat wil je nog meer?"

26-07-2022 | Greet, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen en mooie inruilprijs!"

"Al langer wilden wij de overstap maken naar een kleinere zuiniger auto. De Peugeot Partner Tepee voorzien van alle luxe en in de zomer omgebouwd tot mini-camper was geweldig tijdens onze trekvakanties maar ook een superauto voor een klusser. Nu (tijdelijk) verder met de Peugeot 208 uit 2018. Ons doel: uiteindelijk een stap naar een EV."

26-07-2022 | Frans, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service."

"sinds 1973 ben ik al klant eerst in Wageningen daarna in Ede en nu al jaren in Barneveld. Wordt altijd prettig geholpen en de mensen zijn altijd gastvrij."

26-07-2022 | Wim van Holland, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Dik voor elkaar."

"Goede en nette behandeling."

26-07-2022 | Cor, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Prima ontvangst en duidelijkheid uitleg wat er gaat gebeuren."

26-07-2022 | Bert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"Goede service alleen de leestafel en de niet lekker zittende stoeltjes mogen wel eens vernieuwd worden"

26-07-2022 | Marcel, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik werd goed geholpen "

"Nadat ik zelf belde voor de onderhoud buurt ben ik goed geholpen. Wel jammer dat er extra kosten worden berekend voor een leen auto en voor wielen pech hulp."

26-07-2022 | Karoulin, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super goed geholpen, mijn auto rijdt weer als een zonnetje"

"Er waren een aantal dingen die gemaakt moesten worden naast de apk. Er wordt gekeken hoe een oplossing gevonden kan worden zonder gelijk de duurste te kiezen. Eerst werd er overlegd voordat er beslissing werd genomen."

26-07-2022 | Dorien, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord geweldig."

"Zoals het al jaren gaat. De service is altijd goed."

25-07-2022 | Cees, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Normaal zoals je mag verwachten van een garage. "

"Goed"

25-07-2022 | Jack , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg te spreken over de video met uitleg van de monteur over de reparatie."

"Duidelijk verhaal waarom een onderdeel aan vervanging toe is."

25-07-2022 | Jolmer , | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"In 2020 heb ik hier mijn Seat Mii Electric opgehaald en ben altijd uiterst vriendelijk behandeld. Sterke communicatie en laat altijd iets weten als het anders loopt."

25-07-2022 | Timothy, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en vlot geholpen."

"Vriendelijk en kundige mensen."

25-07-2022 | Ria, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden "

"Goede en betrouwbare garage voel mij hier erg thuis. Komt gemaakte afspraken na. Ben al heel lang klant"

25-07-2022 | Ben , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Uitstekend"

25-07-2022 | Joep, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles geregeld volgens afspraak."

"Misschien ietsjes eerder melden dat auto gereed is. Maar verder alles prima."

25-07-2022 | Arend Jan Schenk, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"super contact en goed geholpen door Hans Last"

"top"

25-07-2022 | Duuk, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles oké"

"'Prettige afwikkeling. Tevreden over het telefonisch overleg."

25-07-2022 | Elte M. de Vries, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Geweldige behandeling"

25-07-2022 | Han, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Goed kontakt met de receptie, keurig op tijd klaar."

25-07-2022 | Dirk Doornbos, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto weer in perfecte staat, conform verwachtingen!"

"Onderhoudsbeurt is uitgevoerd na ontvangst van controlerapport en na bespreking van welke werkzaamheden gedaan zouden worden. Op het afgesproken tijdstip stond de auto weer te blinken in de zon. Alles zoals gebruikelijk, al jaren, ik had ook niet anders verwacht!"

25-07-2022 | Marijke, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhouds beurt."

"Op tijd en vrijwel correct uitgevoerd. Alleen onderhouds waarschuwing was niet gecancelled. Rekening was compleet en gedetailleerd."

25-07-2022 | Ron, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Na de service beurt kwamen wij erachter dat de stop en go optie niet meer werkte. Even bellen met klanten/balie medewerker. Hij vertelde dat waarschijnlijk bij de climat controle de voorruit verwarming is aangezet en vergeten weer uit te zetten. En inderdaad het klopte. 2 dagen later werden we gebeld of er nog problemen waren met de stop en go. Nee het probleem was weg en de stop en go doet het weer. Ook de mobiele service van een jaar stond helaas alleen op Nederland aangevinkt en dit moest Europa zijn. Ook dit werd snel opgelost met een vervangende Mobiele service blad. Dus vandaar uitstekende service"

25-07-2022 | Hanneke , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed geholpen toen het niet in eendag kon kreeg ik een leen auto. Fijn geregeld"

25-07-2022 | Ard, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volgens afspraak vooraf"

"Prima exact volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd"

25-07-2022 | Jos, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Na overleg goede afspraak gemaakt over de werkzaamheden alles uitstekend uitgevoerd"

25-07-2022 | Wim de Vries, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren