Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en zeer klantvriendelijk"

"De wijze waarop ik te woord werd gestaan en de manier waarop de afhandeling heeft plaatsgevonden waren beiden van een hoog klantvriendelijk gehalte."

15-11-2022 | Frans Duppen, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Correcte behandeling."

15-11-2022 | Aty, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed bedrijf"

"Keurige en attente behandeling. 100 % tevreden"

15-11-2022 | C. Van Wonderen, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ook nu weer goed en deskundig geholpen."

"Ben zeer positief over de verleende service. Opmerkingen worden altijd serieus genomen. Bij het brengen van de auto heb ik nog een aanvullend probleem genoemd wat direct is opgepakt ondanks dat er voor mijn bezoek slechts een afspraak voor geringe tijd was ingepland."

15-11-2022 | Jan, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Wij hebben onze (bijna) nieuwe XC 60 gekocht bij Broekhuis in Harderwijk door bemiddeling van Rob Hartman. Wij hebben het contact met Rob als zeer prettig ervaren, vakkundig, innemend, luisterend maar wel zakelijk. Hij denkt mee en komt de gemaakte afspraken voor meer dan 100% na. Rob is een uitstekende vertegenwoordiger van het bedrijf Broekhuis"

15-11-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Proactief en meedenkend. Komen afspraken prima na!"

"Professioneel team."

15-11-2022 | Bert, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over de service die tijdens de APK en jaarlijkse beurt is gedaan. "

"Service prima. Ook de auto schoon terug. een 9."

15-11-2022 | Ad Verschoor, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig"

"Leuk en aardig geholpen door de afdeling verkoop."

15-11-2022 | Theo, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, klantvriendelijk en meedenkend"

"Bij een steeds terugkerend mankement, waarvan de oorzaak niet eenvoudig te vinden was, heeft het bedrijf ons gratis een leenauto gegeven en is er een monteur in zijn vrije tijd mee aan de slag gegaan. Alles om ons maar zo goed mogelijk te helpen!"

15-11-2022 | Margriet , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Follow Up"

"Na contact te hebben gezocht zou ik worden terug gebeld, dat gebeurde 3 dagen later, ik heb de telefoon niet eens op genomen. Na de eerste grote service beurt, bleek er tijdens de eerste lange auto rit teveel olie bijgevuld en iets met bandenspanning, kon ik weer naar de garage en dat koste weer bijna een middag Terug gebeld door Broekhuis, excuses voor fouten die gemaakt zijn en is in het Broekhuis team doorgesproken als een leer momentje en om gefocust te blijven. Fouten kunnen gemaakt worden, maar liever niet bij mijn auto :)"

15-11-2022 | Cor, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede service"

15-11-2022 | Albert , | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"beleeft ,netjes vakkundig,vriendelijk."

"zie boven."

15-11-2022 | joop, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De Jaarbeurt en de mobiliteitsservice is een uitstekend concept"

"De Jaarbeurt en de mobiliteitsservice is een uitstekend concept"

15-11-2022 | Bert, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service."

"De service bij broekhuizen meppel is echt top! We hebben een schitterende ford focus gekocht. Alle gevraagde punten die aangepakt moesten worden zijn keurig netjes gedaan aan de auto. Ook het inruil voorstel was super netjes. Top garage!"

15-11-2022 | Ronald Pons, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak = afspraak. "

"Broekhuis komt gemaakte afspraken na."

15-11-2022 | Ruud, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is uitstekend. "

"De onderhoudsbeurt van de auto is goed verlopen. Ik werd op de hoogte gehouden van de eventuele reparaties en de kosten daarvan alvorens deze zouden worden uitgevoerd. Dat heb ik als erg prettig ervaren."

15-11-2022 | Henk, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaringen. "

"Correcte afhandeling van afspraak en goede afhandeling achter af, prima service."

15-11-2022 | Gertjan Reijman, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service , vriendelijk em behulpzaam "

"Behulpzaam, vriendelijk en snelle service"

15-11-2022 | Peter, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes behandeld"

"Alles middels een offerte keurig afgewerkt en de auto tiptop afgeleverd"

14-11-2022 | Jan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verassend!"

"Niet alleen een grote beurt keurig netjes volgens afspraak uitgevoerd., ook nog eens zinvolle aanbevelingen gehoord en zelfs, zonder het aan te geven, een schone auto mee teruggekregen. Klasse!"

14-11-2022 | Theo Peters, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Netjes en snel, ook toen zich een probleem voordeed na de beurt hebben zij dit netjes en snel opgelost."

14-11-2022 | Matthijs Bestebreurtje, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen "

"Ben zeer tevreden over de begeleiding met de aan koop van een mooie auto met automaat en hogere instap ."

14-11-2022 | Jan, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Prima service!"

14-11-2022 | Nanny de Jong, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Vakgarage."

"Al jaren goede ervaringen met Broekhuis. Altijd prettig geholpen. Kan deze aan iedereen aanbevelen."

14-11-2022 | Ton, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en kwaliteitsgericht"

"Na het bezichtigen van een 2e hands auto kon er vrij snel een overeenkomst gesloten worden. Auto was beschikbaar met mooie opties en kilometerstand. Weliswaar wat krasjes, een deukje en scheur in de voorruit, werd de belofte gemaakt dit netjes op te lossen. Tevens 17 jaar oude auto mogen inruilen voor een redelijke prijs. Vervolgens met financiering de overeenkomst gesloten, waarbij de aanvraag ook spoedig verliep. Dan de dag van oplevering, alles snel en vriendelijk geregeld. En kregen de sleutels in handen. En niets is minder waar, een prachtige auto en bijna in nieuwstaat genieten we van elke kilometer. Nogmaals dank voor de service en prachtige auto."

14-11-2022 | M, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke, maar strenge verkoper"

"Auto op tijd geleverd. Helaas zeer weinig inruil voor de oude auto en weinig onderhandelings mogelijkheden over extra's zoals omruil naar kleinere wielmaat. We hebben al met al veel meer geld voor de nieuwe auto betaald dan we hadden verwacht. Oude bestuurders profielen waren niet verwijderd en de tweede (oranje) sleutel is niet aan een ander profiel te koppelen dan profiel 3, dat weer niet te wijzigen is. Niet echt slim van Volvo. Gele hesjes en Ehbo set niet aanwezig. Worden nagestuurd."

14-11-2022 | Peter Lustenhouwer, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en meedenkend"

"Wederom weer prima geholpen met grote beurt voor m’n auto met gelijkertijd een apk. Goede communicatie en een vriendelijk luisterend oor. Fijn geregeld dat er ook een acceptabele vervangende auto klaar staat."

14-11-2022 | Edwin, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een warm welkom aan de servicebale."

"Heel prettig gesprek met de service medewerker die prima meedacht met het doorpraten over het uit te voeren onderhoud. Afspraken prima nagekomen."

14-11-2022 | Hans, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers aan de balie. Service is erg goed. Als er hogere kosten aan de auto zijn bellen ze netjes op om het te overleggen. Wij komen nu al een aantal jaren bij Broekhuis Ede maar we zijn nog steeds heel erg tevreden. Kan niks bedenken wat er beter zou kunnen. Ik raad jullie zeker aan als iemand een goede garage zoekt."

14-11-2022 | Wilma Heij, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice"

"Snel en vakkundig"

14-11-2022 | H, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel,correct en vriendelijk geholpen "

"Auto is opgehaald en weer terug gebracht, na de onderhoudsbeurt. Er is contact opgenomen over de kosten en werkzaamheden. Alles tot volle tevredenheid."

14-11-2022 | A, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima"

14-11-2022 | B., | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Hele slechte service/coulance ver te zoeken "

"Nu iets meer dan een jaar een nieuwe Opel Astra gekocht, werd als demo gereden amper een jaar oud.! Geen klachten met de auto totdat ik ineens zag dat er op de achterbumper de blanke lak los liet, ik contact gehad met Opel voor foto’s en te kijken of er fabrieksgarantie op zat. Helaas 24 maanden lakgarantie auto 25 maanden uit..! Geen garantie of ik zou het bij hun “zonder bon” moeten laten spuiten.. Onderhoudsbeurt was natuurlijk ook nodig naar 2 jaar, 3 kwartier later dan dat ik de auto gebracht hebt word ik gebeld wel wat dingetjes gevonden bijna 700 euro aan kosten..! Zoals een matter verschrikker erin laten bouwen afdekt plaat vervangen.. deze dingen zijn niet nodig als er geen matter in heeft gezeten, batterij sleutel vervangen naar 2 jaar volgens de Opel dealer terwijl die zelf al vervangen is ook niet nodig!! Iets met de remmen wat gedaan moest worden hoefde nog niet maar als ik dat nu deed en er gebeurde wat mee dan viel het wel onder “coulance” volgende de des betreffende persoon die ik aan de telefoon had. coulance Dat kennen ze niet bij Opel. Uiteindelijk naar veel gezeik 454 euro voor een kleine beurt… nooit geen Opel meer."

14-11-2022 | Maarten, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen. Helaas is het ons niet gelukt om samen tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Apeldoorn

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Goede service en nette inruil voor mijn oude auto."

14-11-2022 | John, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vakkundig en vriendelijk personeel."

"Zeer vakkundig en vriendelijk personeel."

14-11-2022 | Herman, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alleen maar goed!"

"Wij voelen ons altijd prima behandeld in de garage. In het bijzonder de geweldige service die jullie gaven op zaterdagmiddag vlak voor onze vakantie, toen wij een lekke band hadden. Chapeau hiervoor! Bovendien is het een geweldige auto onze XC40 T5 Vriendelijke groet, Eddy en Tineke Zweers Coevorden"

14-11-2022 | Eddy , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service. "

"Zeer tevreden met de aanschaf van een "nieuwe" auto. Van de onderhandeling tot de aflevering, alles verliep keurig."

14-11-2022 | Lucas , | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk. Vriendelijk. Behulpzaam. "

"T-Cross moest voor een inspectiebeurt. Op een aantal vragen heeft medewerker Paul mij heel netjes uitleg gegeven. Van te voren een prijsopgave gehad echter tijdens de inspectie bleek op basis van gereden km dat bepaalde inspectie niet nodig was en werd netjes op factuur in mindering gebracht door Paul. Voor aflevering ging de auto nog even door de wasstraat. Auto Bling Bling, Baas Blij Blij."

14-11-2022 | Gerrit Jan , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als altijd prima!!!"

"Ben al vele jaren klant bij de garage aan de Veerallee en een servicebeurt is inmiddels als een bezoek aan oude vrienden. Altijd plezierige behandeling en vakkundig werk. Bij problemen met de auto kwam er altijd een prima oplossing. Team doet als het nodig is een stap extra om dingen op te lossen, zelfs als ik ooit belde vanuit een ver buitenland. Toffe club en het geld waard!"

14-11-2022 | Hans Nijhuiis, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super ervaring"

"Bijzondere service, voelt zeer vertrouwd"

14-11-2022 | Cees, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren