Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"Snel ons probleem opgelost."

2021-10-05 | Peter | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima onderhandeld en nette auto gekocht."

"Deskundige verkoper waarmee een goed gesprek is gevoerd. Bij het ontvangen van de nieuwe auto was men attent door een kleine attentie mee te geven aan beide personen."

2021-10-05 | Gert | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Gewoon goed"

2021-10-05 | Henk van der Meer | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Weer een hele goede onderhoudsbeurt "

"Auto loopt weer lekker, is opgehaald en gebracht (hele prettige service), schoongemaakt, we zijn vriendelijk bejegend, wat wil een mens nog meer ?"

2021-10-05 | Adri | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Tevreden"

2021-10-05 | Henk | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service is hier echt service "

"Alles perfect uitgevoerd"

2021-10-04 | Henk | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Na vijf dagen nog steeds tevreden "

"Zeer tevreden over de gekochte Peugeot 2008 En de bijzonder prettige sfeer bij de koop/verkoop Waarbij duidelijke uitleg en toezeggingen die ook werden vastgelegd in de offerte en koop overeenkomst."

2021-10-04 | Kersten | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een top auto bij een top bedrijf"

"Mijn nieuwe Golf 8, net gekocht, een auto met veel nieuwe innovatieve technieken, maar ook in het gebruik.Ik had bij aankoop aangegeven daar enige zorg om te hebben,het was weer zo heel anders dan de Golf 7. Dit is fantastisch opgepakt door de sales manager, hij heeft mij daarin optimaal geinstrueerd/begeleid, dat gaf mij rust.Ik rij nu een aantal weken met de Golf 8 een geweldige wagen, het overtreft werkelijk al mijn verwachtingen. Ik rij ruim 40 jaar Volkswagen,dat is niet voor niets,de service maar ook in de werkplaats is de deskundigheid van de werknemers ongekend hoog. Dank"

2021-10-04 | Ab de Bruijn | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De enigste auto merkdealer (van de 16) waarbij de verkoper naar buiten kwam."

"De verkoper kwam naar buiten en vroeg me wat ik zocht. De 2e hands Peugeot 2008 die ik zocht had hij er staan en liet meteen de auto van binnen zien en kon zelfs meteen een proefrit maken. De proefrit heb ik week erop gedaan met mijn zwager en op een paar puntjes (die opgelost zijn) was ik meteen verkocht. Voor mijn oude auto kreeg ik meteen een goed bod. Dus ben super tevreden."

2021-10-04 | Henk de Jonge | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Laatst een Kia picanto gekocht, mijn fiat ingebroken. Echt een super service gehad en super blij met mijn nieuwe Kia!! Heel erg goed geholpen, het was die ander half uur rijden zeker waard!"

2021-10-04 | Charella | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima contact gehad tot nu toe. "

"Wij hebben net een nieuwe auto gekocht bij dit bedrijf. Dat is onze eerste ontmoeting en dat ging prima."

2021-10-04 | Stefan de Kluijver | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima toegewijd bedrijf."

"Het personeel weet wat ze moeten doen en geven prima advies. Als de auto klaar altijd snel bericht,dat hij opgehaald kan worden,dan wel helemaal uit gestofzuigd en gewassen."

2021-10-04 | Jos | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Apk en kleine beurt"

"Prima apk en kleine beurt. Service, zowel telefonisch als ook aan de balie dik in orde. Offerte met fotos en bedragen worden netjes vooraf aangeboden en na goedkeuring uitgevoerd. Auto lijkt soepeler te rijden."

2021-10-04 | Theo | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer prima voor elkaar "

"Alles weer prima voor elkaar en als er wat is nemen ze contact met je op prima geregeld zo."

2021-10-04 | Koos Valkenier | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Online een afspraak gemaakt. Tijdens de werkzaamheden op de hoogte gehouden van werkzaamheden en kosten. Zeer tevreden."

2021-10-04 | Henk Echten | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Net ontdekt wat de wijze is van geld verdienen. "

"Het is voor mij nieuw dat er een tarief berekend wordt voor onderhoud. Blijkbaar calculeert het systeem een dusdanig risico dat wanneer er niks aan de hand is, een tarief van minimaal 150 euro per uur gerekend wordt. (Want als er langer gewerkt moet worden, wordt het niet duurder) Als je het aan mij vraagt, dan is dit niet normaal. Ik wil graag betalen welke kosten er aan mijn auto zijn en niet betalen voor kosten van een ander mans auto. Dat is blijkbaar de regel geworden."

2021-10-04 | Robert | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Zeer betrokken medewerkers."

2021-10-04 | Frits | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Toppers"

2021-10-04 | christiaan van meel | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed gevoel na onderhandelingen betreffende aanschaf Ford Kuga"

"We zijn heel blij met onze Ford Kuga! We hebben op een prettige en vriendelijke manier kunnen onderhandelen met Tobias. Zelfs over de hondenbench die niet paste dacht hij mee. Als service werd het nabestelde sleuteltje van de trekhaak door Tobias thuis afgegeven. Broekhuis-Wageningen heeft er een zeer tevreden klant bij!"

2021-10-04 | Frans | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en open contact"

"Auto gekocht via internet en na overleg met Robert. Afgezien van een paar puntjes ,een prima auto voor zover ik dat kan beoordelen"

2021-10-01 | Dick | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn"

"We vonden alles heel goed en prettig verlopen. Merel Seinen, bedankt!"

2021-10-01 | Marieke | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service als altijd"

"makkelijke afspraak maken en goede communicatie over de uit te voeren werkzaamheden."

2021-10-01 | Jaap Doets | Peugeot Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"de klant staat voorop!!!"

"Er deed zich bij mijn oude opel een vervelend/eng iets voor met de rem op de motor. Ik kon snel daarna terecht bij mijn garage, die alles eraan deed om het probleem snel op te lossen en bovendien kreeg ik een prachtige leenauto mee. Top service! Zoals ook met servicebeurten en als er wat extra's moet."

2021-09-30 | Marcelita | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"goed geinformeerd en te woord gestaan"

2021-09-30 | Evert van Rijssen | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en persoonlijk"

"Inmiddels ben ik bekend, en mijn auto ook. En het is fijn als je van elkaar weet wat je kunt verwachten. Duidelijk en open communiceren en prima service!"

2021-09-30 | Jeroen Bodewus | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Redelijk "

"Volgens een bericht zou er een monteur om 9 uur klaar staan om aan mijn auto te werken ( kleine beurt en stoelverwarming ). ‘s Middags rond 15.30 uur ( niet ‘s morgens ) werd ik gebeld om te horen wat er allemaal moest gebeuren aan de auto. Maar omdat de onderdelen die dag niet in het magazijn waren moest de auto in de garage blijven. Vervelend want ik had ‘s avonds een afspraak. Daar Broekhuis geen leenauto verstrekt, zat ik met een probleem. Gelukkig kon ik een combo mee krijgen … Er moet nog een afspraak gemaakt worden om alsnog de stoelverwarming te maken."

2021-09-30 | Ronald | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"De behandeling isgoed"

"Net als vorige keren goed"

2021-09-30 | J. Smit | Volkswagen Den Helder | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede toelichting van alle instrument van de auto. "

"Men naam alle tijd om de auto op te leveren. Alle vragen van onze zijde werden duidelijk beantwoord, en extra toegelicht. Helaas was de trekhaak nog niet gemonteerd, omdat deze op dit moment niet leverbaar was. Men komt later de auto bij ons thuis waren, en kragen dab tijdelijk een leenauto. Nadat wij tuis waren ontdekten wij wat steenslag en krasjes op de deur. Na melding hiervan gemaakt te hebben kregen wij als antwoordt dat dit gelijk wordt verholpen als ze de trekhaak plaatsen. Broekhuis Elst is zeker aan te bevelen om daar een auto aan te schaffen."

2021-09-30 | Theo Huijzer | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het gaat zoals afgesproken!"

"Na verhelderend overleg een beslissing genomen. Broekhuis Hengelo is duidelijk vanaf hun kant en houdt je op de hoogte."

2021-09-30 | Frank | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd, vriendelijk, voorspelbaar, voordelig (TCO) ... "

"Gewoon zeer tevreden ... Alleen ooit in 2018 even minder tevreden geweest en dat is toen perfect opgelost! Totaal al 12 jaar een tevreden klant."

2021-09-29 | Peter vdB | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en gastvrjj"

"Bij de aanschaf van onze Opel Crossland X goed geholpen door verkoper: Mark. Erg klantvriendelijk en gastvrij."

2021-09-29 | Bertjan van der Laan | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld!"

"Duidelijke afspraken en goede service"

2021-09-29 | Dirk | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Blij met deze 'vertrouwde' uitstekende service!"

"Graag willen wij reageren op de prettige service [in brede zin] van het Team Broekhuis Enschede. Goede service & meedenken was zeker een pluspunt zowel bij onze ingeleverde Peugeot ( 17 jaar oud) als wel bij een goede keuze maken voor een prachtige nieuwe 2008. Dank daarvoor , zowel bij de Technici, Verkoop en zeker ook Team administratie. Met een goed gevoel starten wij in onze 'nieuwe' 2008, een geweldige keuze, ervaren tijdens inmiddels diverse ritten...dat is puur genieten... Team Broekhuis dank daarvoor en graag tot ziens!! Henk en Annemarie Walters."

2021-09-29 | Henderik | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service en klantgericht bedrijf"

"Fijne ervaring met kopen van een mooie occasion. Flexibel in aflever mogelijkheden. Klantgericht en vriendelijk bedrijf"

2021-09-29 | Lisanne | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Lease: een aanrader!"

"Onlangs ben ik na een wisseling van auto in mijn tweede "Broekhuis-auto" gestapt. Ik ben onder de indruk van de dienstverlening, de soepel lopende processen en de snelle en prettige manier van reageren en communiceren. Als je zelfs een email krijgt met daarin een bedankje/compliment voor de wijze waarop ik de vorige auto had ingeleverd, onderbouwt dat wat mij betreft deze hoge waardering. Warm aanbevolen!"

2021-09-29 | Jos | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"snel, efficiënt, correct en vriendelijk"

"Alleen contact gehad via mail en telefoon, maar zeer behulpzaam en kundig. Auto uit voorraad en snel thuis afgeleverd."

2021-09-29 | Voermans | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en terzake doend"

"Alle vragen die ik had werden goed uitgelegd. Ik kon merken dat hij blij voor ons was dat wij zo’n goede keus hadden gemaakt."

2021-09-29 | Lucille | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes, deskundig en betrouwbaar"

"Auto is netjes onderhouden met zelfs een schoonmaak van de matten etc. Altijd wordt gevraagd of er nog bijzonderheden zijn en bij vragen wordt je goed geholpen. Kortom een nette en deskundige service."

2021-09-29 | Martine Rotte | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service nemen echt de tijd voor de klant. "

"Ben zeer tevreden"

2021-09-28 | Albert | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Ben goed geïnformeerd en vriendelijk te woord gestaan door Christian Foppen en ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto!"

2021-09-28 | Dylan | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren