Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Keurig netjes een overzicht met foto's wat ze met de auto hebben gedaan. Enig puntje van aandacht, als de auto van binnen wordt uitgezogen neem dan ook ff de zittingen mee."

25-07-2022 | Remco Van den Ende, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Goede, heldere communicatie en duidelijke prijsopgave ter akkoord voor uitvoering van het werk. Breng- en haalservice is ideaal. Erg vriendelijke werknemers."

25-07-2022 | JW, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel"

"OPK met klein onderhoud. Digitale afspraak kon op verzoek naar voren worden gehaald. Sleutel voor leenfietsen lag bij aankomst klaar. Er werd gebeld om een aantal kleine punten door te nemen en er werd gebeld dat de auto weer opgehaald kon worden. Vriendelijkheid en snelheid bij de receptie."

25-07-2022 | Eric , | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, meedenkend en vriendelijk"

"Ondanks de drukte en te laat apk plannen, toch ruimte kunnen vinden om dit op tijd te kunnen doen."

25-07-2022 | Nel, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf, vriendelijke mensen, staan altijd voor mij klaar."

"Je wordt er vriendelijk geholpen."

25-07-2022 | Jannie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Ontzettend betrokken verkopers. Backoffice waardeloos"

"Wat ging goed: Fijne communicatie met Robin (zelfs op zijn vrije dag) over een alfa Romeo Stelvio. Toen Robin met vakantie ging nam Valerie het over. Ook helemaal goed. Stelvio stond klaar voor proefrit en gelijk gekocht. Ongedwongen sfeer en komen afspraken na. Levering auto door Valerie ook helemaal prima. Wat ging niet goed? WhatsApp service door hoofdkantoor: daar veel in vergadering en niet altijd mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen paar keer contact gehad via whatsapp. Ik wilde graag enkele afspraken/ gebreken aan auto per mail doorgeven aan de collega van Robin. Klantenservice was erg moeizaam en ontzettend kortaf, ze wilden geen e-mailadres geven van medewerkers uit privacybeleid. Huh het is een zakelijk e-mailadres…ik vraag niet naar het woonadres…even telefonisch contact met Valerie en het mailadres ontvangen. Dus hoofdkantoor volg even die cursus “hoe ga ik met klanten uit het premium segment om” en dan komt het goed. Verkopers: ga zo door! @robin @valerie super!"

25-07-2022 | Paul, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Paul, Wij bedanken u voor uw review en zullen de opmerkingen van u intern bespreken en van leren! Wij wensen u veel rij plezier met de mooie blauwe Alfa Romeo Stelvio. Met vriendelijke groet, Broekhuis Zwolle

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van prijsopgave tot aflevering TOP"

"Auto online gevonden via duidelijke site van Broekhuis. Prettig contact gehad met de verkoper via telefoon en app waardoor we er snel uit waren. Auto is een week later al keurig thuis afgeleverd door door een vlotte verkoper/bezorger met duidelijk kennis van zaken en veel enthousiasme."

25-07-2022 | Ronald, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Dure reparatie maar goed uitgevoerd en meegedacht met de klant"

"Mijn Focus moest helaas gerepareerd worden. De reparatie werd prima uitgevoerd en er werd meegedacht om de kosten te beperken. Compliment voor Anton de nieuwe receptionist."

24-07-2022 | André , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto weer als nieuw"

"Verrassend in prijs en kwaliteit"

24-07-2022 | Guus , | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles duidelijk afgesproken en prima uitgevoerd!"

"Duidelijk advies bij eerste bezoek. Heldere communicatie en reparatie ziet er perfect uit. Kortom super tevreden!"

23-07-2022 | Tosh Koot, | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne garage"

"Na de auto gebracht te hebben voor een onderhoudsbeurt en apk kreeg ik een bericht dat er wat onderdelen vervangen moesten worden. Ivm drukte en bestellen van onderdelen duurde dit wat langer maar hebben mij prima geholpen zodat ik snel weer opweg kon. Super geregeld."

23-07-2022 | Erwin , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij blijven erbij: Broekhuis Nijkerk is de beste."

"Wij zijn al jaren bij Broekhuis Nijkerk. Ook nu we verhuisd zijn naar Amersfoort-West, dus verder van Nijkerk blijven we toch bij Broekhuis Nijkerk. We konden de afspraak voor het jaarlijks onderhoud pas maken voor 14 juli, hoewel we al begin juni gebeld hebben. Tot onze schrik bleek de APK toen al 10 dagen verlopen te zijn, maar daarvoor konden we bij Broekhuis Amersfoort al de volgende dag er tussen gepropt worden. Achteraf bezien hadden we trouwens de APK toch wel samen met de beurt kunnen laten uitvoeren, waardoor we € 30 hadden kunnen besparen, want die is inbegrepen in de onderhoudsbeurt. Je mag namelijk nog twee maanden doorrijden zonder de kans te lopen beboet te worden, maar dat had de receptie-medewerkster ons niet verteld. Voor de onderhoudsbeurt is onze auto van huis opgehaald en weer terug gebracht door een medewerker van Broekhuis. We hebben erover nagedacht om onze auto, de vierde die we nieuw bij Broekhuis hebben gekocht in te ruilen. Maar vooralsnog rijden we nog even door met onze prima onderhouden Opel Crossland. We houden de ontwikkelingen in de gaten. Met vriendelijke groet Tjitske en Henk Karssenberg, Amersfoort."

23-07-2022 | Henk, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zie onder."

"Betreft jaarlijkse keuring plus plaatsing filter. Helaas heeft de monteur gedurende de beurt het contact aan laten staan waardoor de accu een behoorlijke opdonder gehad heeft. Ik moest maar even een half uurtje gaan rijden om de accu op te laden. De auto wordt niet veel gebruikt. Elke keer was het spannend of de motor aansloeg!. Op vakantie bij korte afstanden haperde hij even. De auto is 7 jaar oud en staat altijd binnen. Ca. 40.000 km. op de teller. Nooit start problemen gehad. Ik hoop niet dat er op korte termijn problemen optreden. Dat zou wel heel vervelend zijn. Overigens al ruim 40 jaar klant in Meppel."

22-07-2022 | J. Dallinga, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede duidelijke afspraken, klantgericht en betrouwbaar."

"We zijn telefonisch en op de locatie vriendelijk en professioneel geholpen, goede uitleg van alles bij de proefrit en het ophalen van de auto."

22-07-2022 | Ron , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede afhandeling"

22-07-2022 | Erik van Room, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"heldere afspraken en goed onderhoud"

"duidelijke afspraken over de onderhoudsbeurt"

22-07-2022 | c.l. Bosch, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een fijn bedrijf met oog voor de klant Peugeot Dronten"

"Ken het bedrijf al via mijn dochter heeft naar volle tevredenheid haar tweede auto gekocht daar. Een belletje is de auto die ik gezien heb wat voor mij antwoord zeer zeker. Aangekomen kort gesproken proef ritje en geen onzin praatjes gewoon waar het op staat en dat ervaar ik als heel prettig Goede en eerlijke deal gesloten en inmiddels auto opgehaald."

22-07-2022 | Robbert, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"auto is prima afgeleverd"

"Slechts 9 maanden levertijd!"

21-07-2022 | Jan , | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed gesprek, heldere afsprakendie ook worden nagekomen"

"Vanwege een auto-ongeval moesten wij snel beslissen over de aankoop van een nieuwe auto van 1 an 2 jaar oud. Via internet gezocht naar dealers met autotype die wij wilden kopen. Wij zijn toen snel geslaagd bij Broekhuis Opel Deventer. Binnen een week werd de auto bij ons thuis afgeleverd."

21-07-2022 | Winfried, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"In goede handen "

"Ik heb het idee dat mijn auto hier in goede handen is. Personeel vriendelijk en correct. Wachten tot het onderhoud klaar is kan hier prima. Alleen: Op het moment dat ik er was was er niet veel nieuw te bezichtigen."

21-07-2022 | Evert, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect gerepareed"

"Een perfecte garage goede monteurs en baliemedewer."

21-07-2022 | PAC van Hof, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"klantgericht"

"De servicebeurt aan mijn auto was goed georganiseerd: goede vervangende auto en snelle afhandeling van de servicebeurt. Goed te woord gestaan en toen mijn nota omgezet moest worden naar zakelijk werd dat snel opgelost. Dus zeer positief ook in het voortraject goed voorgelicht ook t.a.v. de kosten."

21-07-2022 | Gerard Dekkers, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima afhandeling"

"Klant vriendelijke behandeling Belt terug volgens afspraak"

21-07-2022 | Hans, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"heb via de SKODA afdeling uitleg van wat er is gebeurd "

"Door verschillende onvoorziene omstandigheden zijn er een aantal telefoon gesprekken elkaar gekruist waar door verwarring. Ik heb goede uitleg gekregen en daar zeer tevreden over. Ga er van uit dat de gebruikelijke goede service is hersteld."

21-07-2022 | Jan, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Goed geholpen, blij met de volkswagen ID 3 Peter Pommer is een eerlijke verkoper"

20-07-2022 | Janis, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn meegedacht"

"Vlak voor onze vakantie wilden we een proefrit maken met een Ford Focus, deze was echter uitgeleend aan een klant (wat wel erg lang duurde, en dat voor dat de auto te koop stond). Timo heeft ons goed geholpen en heeft met ons meegedacht. Hij ging zorgen dat de auto op onze terugreis van vakantie er was zodat we een proefrit konden maken. Uiteindelijk was de auto die dag nog niet terug. Toen heeft Timo er voor gezorgd dat we een proefrit thuis konden doen zodat we niet zo ver weer terug hoefde te reizen. Ook de aflevering van de auto is thuis geweest en is allemaal goed verlopen. Wij waren erg blij met het meedenken."

20-07-2022 | Nick, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vriendelijk geholpen"

"Heel vriendelijk geholpen door Thijs, goede service en heel erg blij met onze aankoop!"

20-07-2022 | J.F., | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"Zeer corrcte behhandeling"

20-07-2022 | B.M. de Bruin, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede afspraken worden nagekomen"

"Vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen"

20-07-2022 | Jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zomercheck prima verlopen."

"Kom al vele jaren bij deze garage (voorheen Auto Palace/Nefkens). Altijd prima geholpen, zo ook nu. Eigenlijk geen verrassing dus."

20-07-2022 | Hans Boef, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"Uitstekende uitleg over de eventueel te vervangen compressor i.v.m. lekkage van de airco. En op welk moment dit dan moet geschieden. En ook over de kosten die dit gaat opleveren, en ook de verschillen in de prijzen van zo'n compressor. Dat geeft vertrouwen!"

20-07-2022 | Wilma, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Effectief en correct"

"Beleefde afhandeling; prima prijs/kwaliteit"

20-07-2022 | Eef, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top dealer!"

"Mijn ervaring met deze Opel dealer is super. In Juni een zeer mooie Meriva B occasion gekocht. Mooie prijs kunnen maken met inruil van mijn oude auto. Achteraf is gebleken, na een extra check van Broekhuis zelf, dat er een reparatie nodig was aan de versnellingsbak. Dit is allemaal netjes geregeld in combinatie met de haal en breng service! (versnellingsbak is simpelweg vervangen) Ik heb geen verstand van auto's dus als er niks gezegd was, had ik het niet geweten. Kan niet anders concluderen dan dat deze dealer een goede betrouwbare onderneming is die kwaliteit en absolute top service levert! Ik zou hier zonder twijfel weer een auto aanschaffen. Groeten uit Den Helder!"

20-07-2022 | Ray, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring servicebeurt "

"De goede communicatie betreffende werd door mij als erg plezierig ervaren. Duidelijke uitleg gehad wat de opties omtrent mijn accu waren."

20-07-2022 | Ronald , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt voor mijn Opel"

"'s Morgens vroeg mijn auto weggebracht conform afspraak. Tussentijds werd ik nog gebeld over eventuele aanvullende uit te voeren werkzaamheden. IK ben toen wel geinformeerd over het totale kostenplaatje. De grote onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd en ook bij het ophalen van mijn auto aan het einde van de middag is alles nog eens toegelicht. Opvallend is wel dat de olie zo duur is geworden. (Komt zeker door die ellendige Russen!) Een minpuntje heb ik wel maar dat telt niet mee voor mijn beoordeling uitmuntend. De leenfiets was nou niet zo'n succes. Geen E-bike met trapondersteuning maar zelf steunend op een oude fiets naar huis. (8 km ellende). De overige fietsen in het fietsenhok die ik heb gezien waren niet veel beter. Advies: Vervang die door allemaal dezelfde goede tweede hands fietsen."

20-07-2022 | Wouter, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn"

"Goede en snelle service met zeer vriendelijk personeel dat iedere vraag netjes antwoord."

20-07-2022 | Sylvia , | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Helder en duidelijk in communicatie."

20-07-2022 | Kenneth Watchman , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top !!!"

"Alles gaat er zoals je van tevoren hoopt dat het zal gaan !!!"

20-07-2022 | Joep, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"in één woord geweldig"

"Medewerkers bij de receptie altijd vriendelijk en je wordt uitstekend geholpen. De leen E-bike stond al klaar, wat fijn. De auto volgens afspraak een onderhoudsbeurt gekregen. En altijd in overleg, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij het ophalen staat een schoon gepoetste auto klaar, wat een service. Zeer tevreden"

20-07-2022 | Ron, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en duidelijk"

"Na een onderhoudsbeurt tevreden de deur uit gegaan."

20-07-2022 | Remco, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren