Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig team"

"de gehele procedure rond de koop van een nieuwe auto (3008) is op een perfecte manier verlopen. hier spreekt een zeer tevreden echtpaar !!!"

2021-09-28 | George | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer service gericht! "

"Zeer prettig geholpen. Zowel verkoop en de monteurs zijn pragmatisch en duidelijk in communicatie en aanpak. Geeft vertrouwen!"

2021-09-28 | Ruben | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden!"

"Auto moest onlangs APK gekeurd worden en tevens een beurt hebben. Het was voor mij heel lastig om auto naar garage te brengen en men bood spontaan aan om deze op te halen en weer terug te brengen. Super!"

2021-09-28 | Melie | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Onderdelen besteld verkeerd geleverd"

"Afgelopen week telefonisch een complete Rechter aandrijfas besteld bij ford nijkerk voor 300 euro. Bedrag al doorberekend naar onze klant toe. Met het ophalen merkte ik dat de geleverde as veel korter was dan onze as. Binnen gevraag, mevrouw had de magazijn gebeld en bleek dus dat het slecht een deel van de as is en dat de complete as 700 euro kost.. mevrouw achter de balie reageerde ik ben er nu ook achter dat er 2 losse stukken besteld kunnen worden.. dan heeft u inderdaad ook de 2de deel nodig.. van 400 euro ex btw.. Super omschreven…."

2021-09-28 | Autoplein Nijkerk | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een heel goede service"

"Een heel goede service door een bedijf met mensen met kennis van zaken en heel lekkere koffie"

2021-09-28 | Bertus | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima auto, vriendelijke medewerkers"

"Ik zocht een jonge Kuga Vignale met opties die het rijden wat gemakkelijker maken en vond die bij Broekhuis in de Bilt Vriendelijke verkoper maar wat zuinig met wat bijkomende kleine kosten, ondanks de naar mijn mening ruime marge. Vandaar 4 ipv 5 sterren. Maar toch uiteindelijk tevreden over de auto zelf en ook over de staat (en de ceremonie!) waarin hij werd afgeleverd (en.. prima koffie!)"

2021-09-28 | Frits | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Superservice van een kenner!"

"Dustin heeft ons vanaf het begin erg goed geholpen. Zeer kundig, aardig maar vooral een fijne adviseur. Je kan echt zien dat hij al jaren in het vak zit. We hebben goed contact gehad van koop tot levering! Vandaag hebben wij onze auto mogen ophalen. De kennis, zorg, aandacht en plezier die hij eraan besteed is echt fantastisch. We gaan vele autokilometers met onze wagen maken. Bedankt Dustin!"

2021-09-28 | K.Mak | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en deskundig gewerkt."

"Zie hierboven. Klein minpuntje: de afspraak stond om 13.00 uur, maar om 13.15 uur stond de auto nog op de parkeerplaats. Dat heb ik bij de receptie kenbaar gemaakt en toen werd de auto snel door een monteur voorzien van nieuwe remblokjes (volgens afspraak).."

2021-09-28 | Jaap Bos | Ford Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zorgvuldig en klantgericht!"

"-"

2021-09-28 | C | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Ik heb er op kunnen wachten en de koffie was heerlijk."

2021-09-28 | Will Aarsman | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"klantvriendelijk, attent en deskundig"

"zie hier boven"

2021-09-28 | Ronald Mulder | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Je voelt je een gewaarde klant bij Broekhuis."

"Ik moet er ver voor rijden om in Harderwijk te komen maar ik doe het graag. Ontvangst - prima! Klantvriendelijkheid - prima! Heldere uitleg over het uit te voeren onderhoud c.q. de reparatie en de kosten - prima! Komen afspraken na - prima!"

2021-09-28 | Arie | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"top garage waar je uitstekend vakmanschap treft"

"mijn auto is weer in top vorm na een bezoek aan jullie garage"

2021-09-28 | Paulus | Opel Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud prima afgehandeld"

"Communicatie was correct betreffende werkzaamheden maar ook over nog te verwachten werkzaamheden in de toekomst. Je krijgt het idee dat men het beste voor heeft met de auto en zijn gebruiker. Goede prijs/kwaliteit."

2021-09-28 | Gijs | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en gastvrije ontvangst"

"Kennis en kunde voldoende aanwezig en daar komt bij de vriendelijke medewerkers waardoor je het gevoel krijgt.... klant is koning!"

2021-09-28 | Wim | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerste maal loc. Doornspijk"

"Na 3 jr 'Harderwijk' nu voor loc. Doornspijk gekozen voor de 4e beurt. Wat een verschil! Auto was zelfs gewassen en uitgezogen! Daar kan 'Harderwijk' een puntje aan zuigen. Kortom: prima service en kwaliteit wat ook verwacht wordt van een dealer!"

2021-09-28 | Mieneke | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en klantvriendelijk "

"Zie bovenstaande."

2021-09-28 | Roel van Kuik | Peugeot Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"werk wel uitgevoerd maar met veel uitlooptijd"

"Ik had gevraagd om een inspectiebeurt en apk. Zou ongeveer 2 uur werk zijn. De auto om 7.45 uur gebracht en zou rond de middag weer klaar zijn zodat ik op tijd op mijn werk kon zijn. Om 13 uur gebeld om een update gevraagd, auto was nog niet klaar en om 14.30 naar de garage gegaan. Papieren waren nog niet gereed, ik moest om 15 uur in Amsterdam zijn. De auto bleek al om 13:50 bij apk afgemeld te zijn. Jammer dat ik hierdoor wel te laat op afspraak kwam. Verder had ik dag ervoor nog vloeistoffen gecontroleerd en stonden wel op de factuur dat ze bij gevuld waren Werkzaamheden zijn wel goed uitgevoerd maar door de uitloop geen tevreden gevoel"

2021-09-27 | Timo | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Fantastisch geholpen, heldere uitleg, goede service en klantvriendelijk."

2021-09-27 | Melinda | Peugeot Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen"

"Bij de receptie fijn geholpen en zeer tevreden over de manier waarop de beurt is gedaan."

2021-09-27 | A.Merkelijn | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitmuntend"

"Netjes geholpen. Vriendelijke en Vakkundige monteur."

2021-09-27 | M@h | Opel Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Voor herhaling vatbaar"

"Hier een tweedehands Opel Astra gekocht. Vriendelijk en netjes geholpen. Goede service en men houdt zich aan de afspraken. Auto in een nette staat afgeleverd gekregen!"

2021-09-27 | Arno | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Tot nu altijd netjes geholpen"

2021-09-27 | Corry | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Accuraat en transparant"

"Ruim drie jaar word ik uitstekend geholpen! Altijd in overleg en altijd transparant, waardoor ik nooit voor verassingen kom te staan."

2021-09-27 | Ilhan | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige afhandeling van aanschaf auto"

"Service en aandacht voor aanschaf auto was uitstekend, ondanks tegenvaller van verlate levering, waar broekhuis niets aan kon doen. Aflevering en uitleg was uitstekend Rines en Ria de Winter"

2021-09-27 | rinus | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon snel eenvoudig en eerlijk"

"Goede en duidelijke uitleg en eerlijke prijzen Dirk is eerlijk en menselijk super bedankt Dirk"

2021-09-27 | Rudy | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Waren zeer serieus bezig om een lekkage te onderzoeken die naar voren kwam nav van een onderhoudsbeurt, Heeft een aantal dagen geduurd, maar dat was voor mij geen punt , ik wilde zelf dat het goed uitgezocht zou worden Ben nu 5 jaar klant bij deze dealer in nijkerk naar volle tevredenheid."

2021-09-27 | Francken | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Meer dan 20 jaar klant"

2021-09-27 | Bart | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Prima service, afspraken worden netjes nagekomen. TOP"

2021-09-27 | Marco | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen"

"Ik ben zeer prettig geholpen door Naomi met de koop van mijn nieuwe auto. Helder verkoop verhaal en goede prijs voor mijn toenmalige auto. Top!"

2021-09-27 | Mark | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het gaat vervelen , maar het was weer top"

"Het kan niet beter"

2021-09-27 | Harry | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Meedenken, service, vriendelijk, gewoon goed."

"Altijd plezierige ervaring en zeer meedenkend."

2021-09-27 | Pablo | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en kundig!"

"Auto wordt goed verzorgd, eerlijk bij reparaties, zeer klant gericht, netjes en beleefd personeel. Een goede Garage en zeker aan te bevelen!"

2021-09-27 | Petra | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd netjes geholpen"

"Goed advies"

2021-09-27 | Rudie Brugman | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"100% tevreden"

"Al jaren klant bij Broekhuis en zeer tevreden."

2021-09-27 | Liesbeth | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Service!"

"Hele fijne service, ik breng de auto en wordt dan weer even thuis gebracht. Altijd een belletje als er kosten bij komen, ze halen mij weer op als de auto weer klaar is zeer behulpzaam. En een schone auto na een beurt" ........"

2021-09-27 | J. de Blok | Opel IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, prettig contact, ik hou echter niet zo van dit soort onderzoeken "

"Zie omschrijving"

2021-09-27 | H. | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijke ontvangst en een goede service"

"We zijn zeer vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten voorzien van een broodje."

2021-09-27 | Tamme | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Goede en eerlijke service zoals altijd"

2021-09-27 | Santusha | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima vakwerk"

"Vanaf het moment van berging na het ongeval tot het eindresultaat heeft de werkplaats waargemaakt wat beloofd was. Alles functioneert goed en ziet er prima uit"

2021-09-27 | Berend Schaaij | Autoschade Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren