Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn autobedrijf "

"Bij een beurt voor de auto, wordt er ook nog eens gebeld over wat er aan de auto mankeert of wat er aan zit te komen. In overleg met de klant wordt er dan verder gegaan."

14-11-2022 | Henk, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal naar ons zin geholpen."

"Alles werd ons duidelijk uitgelegd, alle tijd genomen voor ons. Alles werd doorgenomen en gevraagd of we dat echt wilde hebben. Ik weet niets negatiefs te zeggen. Helemaal prima."

14-11-2022 | Aartje, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring!"

"Netjes geholpen en goed op hoogte gebracht van kosten"

14-11-2022 | G, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Weet waar ze over praten"

14-11-2022 | Eppe, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service ondanks het personeelstekort "

"Prettig contact met de medewerkers, een deskundig advies over het onderhoud en uit te voeren reparaties. Fijn dat er coulance werd gegeven op de uit te voeren reparaties om de totaal kosten voor een oudere Polo dragelijk te houden, waardoor de auto betrouwbaar en veilig is en blijft (inclusief garantie)."

14-11-2022 | Robert, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goed geholpen."

14-11-2022 | Gerrie koopmans , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, erg duur "

"Je wordt goed geholpen en ze zijn allemaal erg vriendelijk bij Broekhuis Zeewolde. Wel zijn ze erg duur als het gaat om onderhoud."

14-11-2022 | Bianca, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede adviezen"

"Ik hoefde maar voor een simpele onderhoudsbeurt maar krijg altijd goede adviezen met uitleg over extra opties."

14-11-2022 | Karen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden met de service en klantgerichtheid"

"Wij zijn super tevreden met de service en klantgerichtheid van het team van Broekhuis Groenlo."

14-11-2022 | Frank F, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en vriendelijk"

"Super goed geholpen door Robert. Hij geeft je gelijk het gevoel welkom te zijn bij Broekhuis. Hij neemt de tijd om naar je te luisteren en vervolgens duidelijk en helder te vertellen wat hij voor je kan betekenen. Hij is altijd vriendelijk en blijft tegelijkertijd ook professioneel. Tot een goeie deal gekomen voor een mooie Renault Captur."

12-11-2022 | Anke, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende ervaring."

"Zeer vriendelijke personeel en denken ook mee met oplossingen. Houden de klant netjes op de hoogte omtrent onderhoudsbeurten."

11-11-2022 | C.M. de Graaf Bonsel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en behulpzaam"

"Begin januari 2022 Corsa-E(lectrisch) gekocht. De verwachte levertijd bleek (begrijpelijk) niet haalbaar. Het werd 31-10. Ik moest zelf steeds tussentijds vragen naar de actuele situatie. Bij de aflevering was de informatie vrij summier met verwijzing naar het instructieboekje en MyOpel. Helaas werkte het MyOpel programma (ook 12 dagen later) niet naar behoren. Ook toen in de garage weer vriendelijk te woord gestaan met uitleg dat MyOpel onder de importeur ressorteert."

11-11-2022 | Ger, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Hartelijk ontvangst, gastvrij, vriendelijk en zakelijk. Afspraken zijn nagekomen. Uitstekend vakwerk en een prettige verrassing: een schone auto van buiten en van binnen."

11-11-2022 | Gonard, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service, aardige en gemoedelijke sfeer en deskundig personeel"

"Mijn 8 jaar oude Fiat 500 moest een APK keuring hebben. Tevens heeft de auto een service beurt gehad. Er moesten wat kleine dingen vervangen worden, daarover heeft men eerst telefonisch contact met mij opgenomen om dit te overleggen. Ook is de servicepas verlengd. Auto was netjes gewassen, al met al goede service en prettige sfeer!"

11-11-2022 | Jetty, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service"

"Met Melvin Braam goed contact gehad over een nieuwe XC60 (jonge occassion) en mijn oude kunnen inruilen. Snelle en goede communicatie, ook in het weekend. Fijne onderhandeling, testrit aan huis en goede nazorg. Ik zou iedereen Broekhuis aanraden!"

11-11-2022 | Jeroen, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"De onvoorziene steekproef maakte het wachten langer."

"Op zich was ik voorbereid op een lange wachttijd. De ontvangst was prettig. En duidelijk. Zo ook de tussentijdse uitleg. De wachtruimte is goed, evenals de koffie. Helaas de wachttijd liep uit door de steekproef. Ik weet niet of er een personeelskantine is want een broodje of koek zou prettig zijn geweest. Voor zover ik kan beoordelen heb ik alle vertrouwen in de professionaliteit. Dat de auto schoongemaakt stond te wachten was fijn."

10-11-2022 | Rose-Marie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over de auto, de service en de verkoopmedewerker."

"Er werd prima meegedacht over de aanschaf van een Volvo XC40. Het gehele aankoopproces verliep perfect, met een mooie inruilprijs voor de vorige auto. Verder niets dan goeds over de auto. Rijdt ontzettend plezierig. Ook het contact met onze verkoopmedewerker (Jaap) was en is uitstekend. Men is bijzonder servicegericht en vriendelijk!!!!!"

10-11-2022 | Rob, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Meedenkend en korte advieslijnen. Haal en brengservice is erg prettig. Uitleg reparatie voor leken is prettig."

10-11-2022 | Ger, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"van A tot Z uitstekend"

"ontvangst was hartelijk. nemen goed de tijd voor informatie te delen. auto in ontvangst nemen uitgebreide uitleg. kortom: je voelt je gelijk thuis bij Broekhuis."

10-11-2022 | R, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke en goede service"

"Prettige en prima service"

09-11-2022 | Patty, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Heb een goede ervaring en begeleiding gehad met de verkoper Danilo"

09-11-2022 | Peter, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt"

"Als de auto na een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt ook nog een poetsbeurt aan de buiten- en de binnenkant heeft gekregen en blinkend op je staat te wachten, ja dan word ik helemaal blij en ben ik zeer tevreden over Broekhuis Dronten."

09-11-2022 | Petra Papenburg, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"goede en vriendelijke service"

09-11-2022 | H Spijker, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"professioneel"

"duidelijke afspraken met bali en werkplaats en uitleg over onderhoud en kosten. Vriendelijk personeel ."

09-11-2022 | Verkooij, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer klantvriendelijk en deskundig personeel."

"goede uitleg bij onderhoud van het voertuig wat er aan mankeert, en wat er vervangen of gerepareerd moet worden."

09-11-2022 | Adri, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"zeer ontevreden. Ik ben 7 keer met dezelfde klacht bij Broekhuis Zwaag geweest. Is nog niet opgelost"

"Ik ben uiteindelijk in contact gegaan met Broekhuis in Alkmaar. Zij hebben aangeboden om naar deze klacht te kijken op 5 december a.s. Wat ik ook raar vind is dat ik 43 euro moet betalen voor een huurauto omdat Broekhuis het probleem niet kan oplossen. Met vriendelijke groet, R.G. Streng Jeudje 23 1621 GM Hoorn (NH) 0653693405"

09-11-2022 | Rob, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Streng, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij contact met u opgenomen en besproken om met u in contact te blijven. Dit naar aanleiding van het werkplaatsbezoek dat gepland staat bij Broekhuis Alkmaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Zwaag

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis , doen wat is beloofd."

"Tis weer fijn geregeld , jaarlijks onderhoud plus APK . Fijne mensen , goed bedrijf . Ga zo door"

09-11-2022 | Pieter Steenbeek, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en vlotte service"

"Afspraak gemaakt (jaarbeurt), auto gebracht + elec. fiets mee, telefoontje over de verwachte werkzaamheden + kosten, sms voor het kunnen ophalen, duidelijke uitleg over werkzaamheden, acceptabele prijs en weer naar huis met de (ook gewassen) auto."

09-11-2022 | D., | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel open en eerlijk"

"Wij rijden al jaren Peugeot maar waren toe aan een hoge instap, vandaar nu de 3008. Een aller aardigste VERKOOPSTER heeft ons geholpen. Een vrouw in de autobranche, daar ging ons vooroordeel. Wij hebben een eerlijk en goed gesprek gehad wat resulteerde in de aankoop. Zeer duidelijke uitleg gehad v.w.b. verzekering etc. Ook de aflevering deed zij voortreffelijk. Haar naam Ashlin Drost."

09-11-2022 | Rob, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen "

"Goed overleg over reparatie offerte en meedenken."

09-11-2022 | Jan Hubert , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals altijd: nakomen wat beloofd wordt en transparante communicatie"

"Al jaren klant bij Broekhuis Hengelo, en elke keer maken ze het weer waar. Grappig genoeg krijg je bijna het gevoel alsof je bij de dorpsgarage van vroeger bent. Persoonlijke aanpak, benaderbare mensen, goede communicatie, en afspraak is afspraak."

09-11-2022 | A, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"een goed bedrijf"

"Ik ben er netjes geholpen door Jan willem en heb je een probleem aan de auto dan helpen ze je gelijk als het direct te verhelpen is."

08-11-2022 | Ton, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"het team van Broekhuis Elst is zeer vriendelijk en goed op elkaar afgestemd met goede vakmensen "

"deze dealer is zeer vriendelijk naar zijn klanten en de mensen voelen er zich welkom en het personeel doet er alles aan om de klant te helpen met hun problemen."

08-11-2022 | Chris, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed ontvangen, prettige sfeer"

"Persoonlijk met de monteur gesproken, die duidelijk heeft uitgelegd wat er ging gebeuren, alles naar wens gedaan, prima gevoel toen ik de auto weer ophaalde"

08-11-2022 | Wim, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen, eerlijke prijs"

"Verkoper dacht goed mee en heeft alles binnen zijn mogelijkheden gedaan om ons als klant binnen te halen."

08-11-2022 | Mark , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima geholpen en vakkundige uitleg gehad"

08-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snel onderhoud in kort geplande tijd"

"Goed en snel gemaakte onderhoud. Terwijl ik wacht, alles was klaar. Alleen wat vreemd is, volgens het onderhoud boek vanaf begin (3de onderhoud met 54d km op teller) geen filters vervangen, alleen maar olie. Weet het niet, misschien is het zo nu. Ik geloof is het nu, die auto stond eindelijk bij de Opel dealer. (maar meestal samen met olie is ook olie filter vervangen? En filter kabin met grote buurt?)."

08-11-2022 | Mw. Dominika Nawrocka, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top ervaring"

"Bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, goede service en heldere afspraken! Top geholpen door Mark Franken"

08-11-2022 | Astrid, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Zeer klantgericht en snelle professionele vakmensen"

08-11-2022 | Wim, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heldere en duidelijke afspraken."

"Vooraf prijsopgave en bij afwijkingen wordt er gebeld."

08-11-2022 | Co, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren