Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig geholpen en blij met de aankoop van onze nieuwe auto."

"Rafaél heeft prettig geholpen met de keus voor de auto. Auto ziet er fantastisch verzorgd uit! we hebben al veel plezier van onze nieuwe aanschaf."

08-11-2022 | Yvonne , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig geholpen met mijn 'nieuwe' auto."

"Bij Broekhuis ben ik zeer prettig geholpen nadat ik een jonge occasion via internet had uitgezocht. De auto is piekfijn in orde gemaakt bij de afleverbeurt met nieuwe banden rondom. Wat het perfect had kunnen maken was een setje nieuwe automatten geweest."

08-11-2022 | Gerard, | Volvo Utrecht - Leidsche Rijn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima met goede uitleg voor beurt"

"Wij zijn vriendelijk, vlot en keurig geholpen. Niets op aan te merken."

08-11-2022 | Wim Aspers, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd vriendelijk en correct"

"Behulpzaam, goede uitleg kortom, het kan niet beter."

08-11-2022 | J.T. van den Eng, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord geweldig."

"0.74 uur de auto gebracht. Leenauto stond klaar. Duidelijkheid over de gedane werkzaamheden. Keurig op tijd weer klaar en uitstekende service."

08-11-2022 | Jos Theunissen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima koffie , goede service , prettig en kundig personeel."

"Prima organisatie , komen beloftes na, auto was op afgesproken tijdstip klaar , en zo kan ik nog wel een tijdje verder gaan."

08-11-2022 | Pieter, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Enthousiast "

"We zijn al jaren een erg tevreden klant van Ford Amersfoort. We worden altijd vriendelijk en snel geholpen , en voor vragen kan je altijd terecht."

08-11-2022 | Atie, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn bijzonder goed geholpen."

"Goede service, meedenken en prettige communicatie."

08-11-2022 | Henk, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring"

"Heb nu 5 jaar de auto, wordt goed geholpen bij de balie ( Frank) goed advies wordt er gegeven. Alleen vriend dat je na de beurt een week later voor de winter controle wordt uitgenodigd. Nu loop ik zonder gratis MUTS!"

08-11-2022 | p neeft, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en goede service"

"De 1e onderhoudsbeurt van mijn XC60 is naar tevredenheid uitgevoerd waarbij ik een persoonlijke behandeling heb gekregen. Ook de gratis ophaal service wordt zeer door mij op prijs gesteld. De enige opmerking die ik zou willen maken is dat bij mijn vraag naar de conditie van mijn banden eerst werd aangegeven dat mijn winterbanden waren gemonteerd maar die heb ik niet. Daarna werd er gezegd dat de conditie van mijn banden prima in orde is. Waar ik mijn twijfels aan heb. Ik kreeg de indruk dat dit antwoord te snel werd gegeven."

08-11-2022 | Van de Loo , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Prima service"

08-11-2022 | Tonnis, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed en kundig advies"

"Zeer vriendelijk en correct personeel en prima afhandeling van onderhoud."

08-11-2022 | erna, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, vriendelijke ontvangst"

"Wij zijn al vele jaren heel tevreden en dat gevoel wordt bij elke keer wanneer we een afspraak maken weer bevestigd. Best knap van jullie."

08-11-2022 | Walter, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie"

"Voor aanvullende werkzaamheden uit te voeren wordt eerst keurig overlegd"

08-11-2022 | Egbert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden "

"Tevreden maar de kosten vallen altijd tegen. (Kosten beurt €295) Betaald €473."

08-11-2022 | J.G.Kortenschijl , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring qua afspraken en onderhoudswerkzaamheden."

"Planning van de werkplaats prima in orde. Prettige samenwerking. Het wordt er helaas niet goedkoper op."

08-11-2022 | Bertus, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel "

"Prima"

08-11-2022 | Pieter, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Ik ben heel erg tevreden over de onderhandelingen en de aflevering van mijn ford kuga. Bedankt peter en het hele team"

08-11-2022 | Wytze Van Der werf, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede professionele service."

08-11-2022 | Lianne, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Amateuristisch "

"Auto aangeschaft, afgesproken dat de auto bij aflevering één beurt zou krijgen. Bij aflevering staat er niet bij, wat er precies is gebeurd. Ook was de auto bij aflevering niet APK gekeurd. Nu moeten we maar hopen dat de olie is ververst en de rem olie is ververst. Daarnaast zouden er beschadigingen bij gewerkt worden, echter die plekjes zijn naar behandeling er niet echt op vooruit gegaan"

08-11-2022 | Lucie , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Had nog nooit gehoord van broekhuis Was op zoek naar gebruikte rav4 hybride die ik bij hun op internet tegenkwam Na een telefoontje zijn we gaan kijken Goede ontvangst en uitleg we gingen met goede indruk naar huis Na een paar dagen verder kijken weer contact opgenomen door hun naar ons toch besloten bij broekhuis nieuwe te kopen"

08-11-2022 | Mart, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en oplossingsgericht "

"Broekhuis Nijkerk heeft ons eerst fantastisch op weg geholpen met een leenauto toen wij strandde op weg naar een vakantie. De auto die kapot ging hebben wij ingeruild voor een nieuwere en mooiere auto. Vooral het contact met Harold en Arjan hebben wij als zeer prettig ervaren! Hartelijk dank Broekhuis Nijkerk"

08-11-2022 | Frank, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch team met oog voor de klant."

"Zeer positief."

08-11-2022 | Jeroen Geerts, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klasse!"

"Al meer dan 50 jaar klant bij eerst: Bakkenes, Smit en nu Broekhuis, dus een fervent Opel-rijder."

08-11-2022 | G., | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren alle vertrouwen in dit bedrijf."

"Wij zijn al meer dan 25 jaar klant bij Broekhuis opel, en hebben nog nooit een enkele klacht gehad. Goede monteurs en prettige mensen bij receptie en verkoop."

08-11-2022 | Nel Annen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alweer prima geholpen"

"Auto moest een jaarlijkse beurt hebben. Alles prima verlopen. Geen verassingen, maar goede communicatie. Duidelijke beschrijving van wat er is gedaan."

07-11-2022 | Hans Altena, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima de luxe "

"1e keer als klant. Uitstekende ervaring. Duidelijke informatie, nog belangrijker nakomen van gemaakte afspraken."

07-11-2022 | Aart Hanekamp, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima afhandeling"

07-11-2022 | Hendrik Willem van Koeveringe, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en duidelijk voelt vertrouwd"

"Goede en duidelijke informatie over de auto's in de showroom, nemen de tijd en hebben verstand van zaken, vriendelijke verkopers."

07-11-2022 | Paul., | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd fijne service"

"Staan altijd voor je klaar"

07-11-2022 | Neeltje Hensen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekende service, goed snel en schoon."

07-11-2022 | Roy, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en snel klaar "

"De auto Snel nagekeken en de electrische fiets beviel heel goed"

07-11-2022 | Atie, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"goede afspraak en alles vlotjes verlopen"

07-11-2022 | Wil Metselaar, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en goede communicatie over de kosten"

"Auto werd netjes in het afgesproken tijdvak opgehaald. Tijdens het onderhoud werd ik gebeld met de vraag dat er een aantal kleinere tekortkomingen waren gezien en of ik die nu al wilde laten repareren en wat daarvan de kosten zouden zijn of geen reparatie nu. Daarnaast werd reeds aangegeven dat een dure onderhoudspost (remschijven en remblokken) de volgende beurt noodzakelijk waren incl. de kosten. Ik kan daar dus nu al rekening mee houden! Wagen vervolgens keurig op tijd weer terug gebracht. Kortom, uitstekende service, goede communicatie en prijs conform vooraf was gemeld."

07-11-2022 | Bert, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"helemaal goed "

"zoals altijd prima service. behulpzaam, vriendelijk, voorkomend. geen moeite teveel om technische zaken m.b.t. reparaties etc. nog een keer uit te leggen."

07-11-2022 | Rob Rutten, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed!"

"Zoals gewoonlijk weer goed behandeld!"

07-11-2022 | Hayik, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Gastvrije ontvangst met koffie. Vriendelijke mensen met duidelijke informatie. Zeer correcte behandeling met de aankoop van de nieuwe volvo. Alles omvattend: Zeer goed."

07-11-2022 | Henk, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Mijn ervaringen zijn al jaren perfect bij Broekhuis Groenlo"

07-11-2022 | Roland , | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"We hebben hier een auto gekocht en kregen perfecte service en zijn heel blij met de auto. De verkoper Dirk Jansen heeft ons geweldig geholpen voor de perfecte auto ."

07-11-2022 | Abel, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis maakt zijn uitstekende reputatie meer dan waar."

"Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto en de inruil van mijn oude auto ben ik uitermate deskundig en in een ontspannen sfeer geholpen door de medewerker Rob Hartman. Ook voor de aflevering en de nazorg (na enkele dagen werd ik gebeld hoe de nieuwe auto beviel) heb ik niets dan lof."

07-11-2022 | Oscar, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren