Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.672 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Goede service. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Werkzaamheden waren goed uitgevoerd."

20-07-2022 | Leonie, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"SLECHT"

"Op dinsdag 8 juli afspraak voor aflevering nieuwe auto. Kom bij BROEKHUIS ZWOLLE voor een MITSUBUSHI ECLIPSE (volgens afspraak betaald). Krijg ik te horen sorry door een fout bij importeur is de auto niet geleverd (komt verkoper op dat moment achter). Uiteindelijk op 15 juli geleverd. Tot 13 juli niets gehoord,ook niet aangeboden om geld tijdelijk terug te storten. wat een WAARDELOZE service!"

19-07-2022 | jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Jan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is. Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen dat is tot op heden nog niet gelukt. Wilt u contact met ons opnemen via: 088-0035625 of klachten@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Zwolle

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige en plezierig ontvangst "

"Ontvangst top,enthoussiaste verkoper eerlijk en duidelijk"

19-07-2022 | B.Kraaij, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijk en altijd extreem vriendelijk "

"Ik ging eigenlijk langs om een beetje informatie te krijgen en liep uiteindelijk de deur uit met een offerte. Ik ben geholpen door Michael die mij alles in detail uitlegde en toch nog even de nieuwste Polo liet zien die ze net binnen hadden gekregen. Michael is van het begin dat ik de showroom binnenstapte tot de handtekening op het verkoopcontract altijd bereikbaar gebleven en zeer behulpzaam. Heel veel dank daarvoor."

19-07-2022 | Stefano, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige Service!!"

"Heb mijn Ford Fiesta naar Ford Broekhuis Hoogeveen gebracht voor een 2 jaar of 30000 kilometer beurt. De afspraak was snel gemaakt en we werden vriendelijk en kundig ontvangen. Nadat de auto klaar was kregen we een sms bericht dat we hem op konden halen. Tot onze verrassing was onze auto gewassen en ook van binnen gereinigd. Geweldige service. Uiteraard komen we weer voor de volgende beurt / APK."

19-07-2022 | Dirk, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede service en duidelijke offerte"

19-07-2022 | Gerrit, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service is perfect "

"Service is perfect, de medewerkers zijn aardig en klantgericht."

19-07-2022 | Hans , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Hele fijne ervaring"

"Bij aankomst erg goed en vriendelijk geholpen. Na de aankoop goed contact gehouden en konden we altijd mailen of bellen. Bij aflevering van de auto werd alles netjes uitlegd. Willen Rob hier voor bedanken en voor zijn uitstekende service."

19-07-2022 | Jan-Willem , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Netjes opgebeld om dingen te bespreken"

19-07-2022 | Kemkers , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn goed geholpen vriendelijk en een goed gevoel "

"Dit is de 2 de keer dat we bij een dealer een auto hebben gekocht Ik hoop dat ik in de toekomst geen nare ervaringen krijg over de keuze."

19-07-2022 | Marcel Kommerkamp, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht, vakmanschap en afspraak is afspraak "

"Zeer goed geholpen zowel met het oplossen van schade als met het twee jaarlijkse onderhoud en het vervangend vervoer"

19-07-2022 | Han De Vries, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service."

"Zoals ik zei,prima geholpen."

19-07-2022 | Pieter, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht en plezierig contaxt"

"Zeer prettige ervaring met stijn. Denkt pro actief mee en een prettige no nonsens instelling. Prettige en heldere communicatie"

19-07-2022 | John De boer, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Haalt het niet bij Broekhuis Peugot."

"Bij de receptie werd verteld dat de auto weer volgeladen was. Niet dus. Ook geen schoon gewassen auto dit keer! Verder alles oké!"

19-07-2022 | Niek, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik vind jullie garage plus personen grote klasse zeer tevreden "

"Ik ben zeer tevreden"

19-07-2022 | Evert jan , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Net en vertrouwd"

"Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij Broekhuis Opel Harderwijk. In 2014 werden wij keurig geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto. Tot op heden de auto altijd voor onderhoud bij Broekhuis Opel Harderwijk. Altijd netjes en naar volle tevredenheid geholpen, eerlijk advies over onderhoud en ze denken altijd goed mee. De auto wordt goed onderhouden. Voor vertrouwd, eerlijk onderhoud en een goede service moet je hier zeker zijn!"

19-07-2022 | Reinier, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verkoper Rob is echt een topper"

"Heel goed geholpen door Rob van Broekhuis Harderwijk"

19-07-2022 | Ralph, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed maar kan altijd beter."

"Goed, maar als je een foutje maakt kom daar dan gewoon voor uit. Wat mij opvalt er is altijd meer werk. De kosten zijn altijd hoger dan de voorberekende kosten."

19-07-2022 | Eric, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goede service"

"Alles was prima geregeld wat betreft de beurt van mijn Opel Astra Sport Service. Tijdig werd ik gebeld om even te overleven. Op de afgesprokent tijd was mijn auto klaar. Ik kon deze weer keurig gewassen meenemen."

19-07-2022 | Peter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prima en eerlijk."

"Ik kom nu een aantal jaren bij Broekhuis heb er mijn tweede auto gekocht (BMW) Zowel top auto's en je word heerlijk ontzien met het onderhoud. Een leen auto mee en een telefoontje wat men wil doen en eind van de dag weer gaan met die banaan. Dus zeer content over alles."

19-07-2022 | Maurice, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volgens afspraak goed onderhoud "

"Vooral de digitale pdf met de foto's van de defecten vond ik een geweldige goede ervaring."

19-07-2022 | Nico, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eens een Volvo, altijd (26 jaar) Broekhuis! "

"Bij Volvo broekhuis Groningen als gewaardeerde klant zeer tevreden. Eerlijk advies, service zoals verwacht mag worden en onderhoud en communicatie zijn top! De Zweedse betrouwbaarheid in bedrijfsvoering."

19-07-2022 | S. Lanters, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend!"

"Afgelopen donderdag 14/07 de nieuwe VW T-ROC afgeleverd gekregen. Ontvangst prima, aflevering prima, echt zoals het hoort, zoals een auto hoort afgeleverd te worden aan de klant."

19-07-2022 | Johan Brandes, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een goede ervaring."

"De auto wordt altijd tot in de puntjes verzorgd.Een pluimpje voor het personeel."

19-07-2022 | Erna, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Na 30 jaar weer terug bij Peugeot. En ze zijn niets veranderd. Bedankt Henk Smit en natuurlijk ook Albert voor de prettige samenwerking"

19-07-2022 | Jack Hansen, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en contact"

"Prima service en contact."

19-07-2022 | Sharona, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiters tevreden"

"Wordt netjes thuis gebracht en weer opgehaald. Auto is van binnen en buiten schoongemaakt en ik weet precies waar ik aan toe ben na het telefoontje in de ochtend. Ook de jaarbasis vind ik heel fijn en ben volledig ontzorgd. Verder is het papierwerk met foto's van alles wat er gedaan is heel fijn en professioneel ik ben dit nog niet eerder tegen gekomen bij een andere garage. Dit zorgt er alles voor dat we heerlijk in ons auto met veel plezier kunnen blijven rijden!"

19-07-2022 | Erica , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Na de auto ingeleverd te hebben krijg je snel telefoontje wat er eventueel vervangen moet worden met een prijsindicatie voor de volledige beurt Je mag zelf beslissingen nemen en wordt niet of nader druk gezet, behalve natuurlijk als het apk gerelateerd is Kortom geweldige service"

19-07-2022 | A W Veldhuizen, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en fijne duidelijke communicatie"

"Goed geholpen en al het onderhoud was snel afgehandeld. Medewerkers gaven duidelijk en tijdig inzicht in wat werd aangepakt."

19-07-2022 | Dave, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede ontvangst bij de receptie en alles gedaan volgens afspraak!"

"De mensen bij de receptie zijn zeer vriendelijk en als er wat bizonders is word je keurig gebeld!"

19-07-2022 | Dick Ridder, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"De Jaarbeurt weer tot volle tevredenheid uitgevoerd"

"Vriendelijke behandeling. Van en naar huis gebracht."

19-07-2022 | Ron, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend."

"Mijn auto wordt goed behandeld tijdens een onderhoudsbeurt. Bekwame vakmensen."

19-07-2022 | Joop, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helder, duidelijk en transparant."

"Wat ons opviel dat de behandeling van het personeel duidelijk en helder was, geen geouwehoer, geen zielig verhaal maar met plezier en een klantvriendelijk maar toch op een zakelijke manier een overeenkomst kunnen afsluiten."

19-07-2022 | Jaco, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed"

"zeer goed"

19-07-2022 | Bertus, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele en open behandeling"

"Online afspreken is tegenwoordig de mode, maar Broekhuis maakt het wel erg makkelijk. Mocht de ene locatie vol zitten dan kun je daarna wel terecht bij een ander filiaal. Hangt natuurlijk wel af van je geplande werkzaamheden of onderhoud, maar het is fijn en overzichtelijk. Wel zou het fijn zijn als je meteen een indicatie van de kosten krijgt op basis van hetgeen wat je aanvinkt. Ik snap dat het lastig is om hier eenduidig in te zijn (je weet immers nooit of de werkzaamheden matchen met de bedoeling van de aanvrager), maar een disclaimer helpt dan wel. Verder ben ik zeer tevreden met Broekhuis Zwaag en het helpt mijn auto weer een jaar verder met Mobiliteitsgarantie. Daarnaast had ik werkzaamheden opgegeven die volgens Broekhuis helemaal niet nodig waren, dus die hebben ze ook niet uitgevoerd. Ik ben zeer content met de open en professionele behandeling door de receptie en door de monteur."

19-07-2022 | Gerjo, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne eerlijke service en adviezen"

"Mijn Peugeot 308 in onderhoud bij broekhuis..... altijd goed en betrouwbaar... en communicatie met een goed gevoel voor humor!"

19-07-2022 | Barbara Harterink, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Meer dan 10 jaar bij Broekhuis Volvo en altijd prettig geholpen dus…"

19-07-2022 | Wim, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Correct"

"Van tevoren prijsafspraak en uitleg hierover en tijdens de beurt overleg"

19-07-2022 | Bouke , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige garage APELDOORN "

"hele leuke garage met heel goed personeel ,waar mijn auto goed word onderhouden .daar om beveel ik deze garage aan . waar iedereen blij van word. Ga zo door Apeldoorn ......"

19-07-2022 | henk blom, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd! Zeer goed."

"Goede service en advies. Zoals we gewend zijn bij Broekhuis Ede."

19-07-2022 | Henkjan , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren