Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
562 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Bijna alles is goed verlopen bij de aankoop van onze auto in Enkhuizen "

"Bij de proefrit moest de rechter achterband al opgepompt, na het ophalen van de auto 1 week later kwam er al snel een melding over de bandenspanning rechts, gelijk terug en er werd gezocht naar een lek. Er werd niets gevonden en het advies was: hou het in de gaten en blijkt het niet goed, dan halen we de band er af. Het bleek niet goed want het weekend er na moest iedere dag met onze compressor onze band opgepompt. Wij op maandag wéér terug en toen bleken er 3 gaatjes rondom de prop te zitten Uiteindelijk is het goed opgelost want er is een andere band onder gezet maar het was even lastig want we wonen in Hoorn, de auto bevalt verder uitstekend"

2021-09-27 | Nel | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, behulpzaam en geen verassing achteraf!"

"Afspraak is afspraak, voor de reparaties beginnen eerst een kosten overzicht, dus je weet waar je aan toe bent."

2021-09-26 | Cor | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"perfect"

"Alleen de fles wijn was een tegenvaller, liever had ik een biertje gehad."

2021-09-24 | robbin | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Slechte planning"

"Ik moet mijn auto om acht uur inleveren. Ik neem daar een vrije dag voor. Om half drie is hij nog niet klaar. Laat mij dan de auto later brengen. Leenfiets is pluspunt."

2021-09-24 | Jan | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaringen "

"Kom er al meer dan 10 jaar nooit problemen goede service en flexibel."

2021-09-24 | Richard Schrijver | Volkswagen Den Helder | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Deze keer werden we getracteerd op een volledig ontregelde autoradio. "

"Normaal ben ik heel tevreden over de service. Ook bij een. computer update. Nu werden we getracteerd op een volledig ontregelde autoradio. Kenwood."

2021-09-23 | Luuk | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Afspraak is afspraak"

"Zoals met de medewerker van Broekhuis lease telefonisch besproken is de autowissel op locatie ook uit gevoerd. De meneer die auto gebracht had de tijd om uitleg te geven (niet gepland). Dank hiervoor."

2021-09-23 | Mirjam | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"topservice"

"vanuit het zuiden van het land hier een gebruikte auto gekocht. Men bood een eerlijk bedrag voor de in te ruilen auto. Een klein krasje op de aan te kopen auto werd zonder problemen en vakkundig weggewerkt. Topservice! en een fijne communicatie met de verkoper!"

2021-09-23 | Danny | Peugeot Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"service zoals je verwacht te krijgen"

"betrouwbaar goede service en kwaliteit"

2021-09-23 | Matthijs Leenhoven | Peugeot Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede verkoop, jammer van levertijd banden."

"Bij aankoop motor aangegeven welke puntjes opgelost zouden moeten worden. Afgesproken dat er Bridgestone banden opgezet zouden worden. Bij aflevering bleek echter dat deze niet leverbaar bleken. Dat was het enige minpuntje, overige punten zijn/worden naar behoren opgelost. Wij zijn een tevreden klant die altijd met plezier terug zullen komen."

2021-09-23 | Guido | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Vanaf het eerste contact erg vriendelijk en behulpzaam. Nadat de bestelde auto niet op tijd geleverd kon worden alle medewerking gehad om een passende oplossing te vinden in de vorm van een andere voorraad auto. Top service!"

2021-09-22 | Erik | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over informatie en afspraak!"

"Prima service en goede mogelijkheid om te flexwerken zeg! Top geregeld."

2021-09-22 | Bert | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Snel en correct geholpen"

2021-09-22 | Reint | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig en netjes behandeld"

"Er werd van tevoren gezegd wat de kosten zijn"

2021-09-22 | B | Opel Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Ik ben zoals altijd zeer tevreden over de behandeling en de afhandeling van de nodige zaken."

2021-09-22 | Hendrikus den Boer | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch, auto zelfs thuis opgehaald en weer terugbezorgd"

"Goed onderhoud gepleegd."

2021-09-22 | JWM van Bokhoven | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Klant gericht en alles naar behoren uitgevoerd"

2021-09-22 | Martin | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"professioneel en vriendelijk"

"de ontvangst was erg vriendelijk en niet opdringend en zeer kundige verkoper!"

2021-09-22 | Marc | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Toppers"

"Vanuit Limburg helemaal naar Doetinchem voor een BMW, en het was de moeite waard! Prettig & vriendelijk ontvangst, deskundig personeel met uitstekende kennis en meedenkend bij de onderhandeling. Kan BMW Doetinchem dan ook aanbevelen."

2021-09-22 | Martijn | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Ik ben zeer tevreden en kom eerdaags terug maar dan voor eenn bedrijf. Auto"

2021-09-22 | Joop | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Goede logistiek, wat minder telefonische behandeling!"

"Al sinds 4 jaar brengen wij onze auto bij Broekhuis in Amersfoort voor o.a. de jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK dit ook mede i.v.m. de mobiliteit garantie. De laatste keer dat ik om een uur of 16.30 vroeg of mijn auto al klaar was, werd ik naar mijn mening onvriendelijk te woord gestaan en dat mag ten alle tijde niet gebeuren ook al wordt Broekhuis per dag 20 keer (zoals werd verteld) gebeld door klanten of hun auto al klaar is! Kreeg telefonisch te horen dat zodra onze auto klaar is dat ik hierover wordt gebeld en daar kon ik het mee doen! Echter 2 minuten later wordt ik gebeld dat de auto klaar is om opgehaald te worden, dat hadden ze ook gelijk even kunnen mededelen bij het 1e telefoontje van mij! Een belangrijke punt van verbetering namelijk een oude motto De klant is altijd koning!"

2021-09-22 | John | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goede inrui prijs gekregen voor mijn oude auto"

2021-09-22 | Attie van der Heide | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen bij de aankoop!"

"Perfect geholpen bij de aanschaf van een occasion!"

2021-09-21 | Leendert Blok | Opel Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer prettige ervaring"

"Bij de aankoop van onze V40 zijn we erg goed geholpen in de Broekhuis-vestiging in Groningen. We hebben de auto gevonden in Harderwijk en daarna zijn we tot aflevering erg goed beleid."

2021-09-21 | Cor | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn contact, rust, aandacht en plezierig "

"De auto stond ons al aan, het contact, het meedenken en ook de deal verliep erg prettig en realistisch. We blijven hier voorlopig wel klant!"

2021-09-21 | Vincent | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima Peugeot garage."

"We hebben een andere 2008 gekocht bij Broekhuis Almelo en zijn perfect geholpen door Martijn Pierik. Alles volgens afspraak geleverd. Wij zijn erg tevreden."

2021-09-21 | Hans | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, goede kwaliteit, eerlijk en een prima service. "

"Prima geholpen bij de koop van een goede tweedehandse auto. Ook met het onderhoud aan mijn voorgaande auto ben ik altijd uitstekend geadviseerd."

2021-09-21 | Haico van Dijk | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Sinds 8 september jl. in bezit gekomen van mooie Peugeot 3008 en tot nu toe zeer tevreden"

"Stug in onderhandelingen maar verder wel bereidt om iets extra’s te doen. Verder netjes geholpen en zijn zeer flexibel. Prettige verkoperd die ruim de tijd voor je neemt."

2021-09-21 | Wim | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik kan altijd terecht"

"Ik kan altijd terecht. Ook al ben ik te laat met mijn APK, zoals dit jaar het geval was. Er werd toch een moment gevonden. Op dit moment rij ik Peugeot. Ik hoop dat mijn volgende auto weer een Opel zal zijn. Ik ben erg blij met de service aan de Balie. De afgelopen onderhoudsbeurt heeft mij ook contact opgeleverd met monteurs. Ik ben snel en adequaat geholpen. Dank jullie wel! Win ik nu die rode electrische Corsa? LOL....(•‿•)"

2021-09-21 | Michiel | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super!"

"Super klantvriendelijk en behulpzaam"

2021-09-21 | Ratti | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig "

"We zijn goed geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto, goede uitleg en vriendelijke verkoper."

2021-09-21 | Herman | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Van begin tot eind goed verzorgd."

2021-09-21 | John | Opel Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"weinig uitleg over techniek van de auto"

"n.v.t."

2021-09-21 | fred kieviet | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie servies"

"Fijn geholpen"

2021-09-21 | Egbert | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"zeer nette en vriendelijke verkopers alles goed af gehandeld met passie voor hun werk en de klant"

2021-09-21 | fh husmann | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed en correct behandelt bij Broekhuis IJsselmuiden."

"Bij Onderhoudsbeurt keurig de reparatie + APK uitgevoerd. Werd naar huis gebracht nadat de auto bij de garage was, zo ook opgehaald nadat de auto klaar was."

2021-09-21 | Klaas. | Opel IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Auto is weer helemaal in orde en netjes gewassen."

2021-09-21 | Dennis Guleij | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geregeld"

"De auto is opgehaald en weer op mijn oprit gezet, voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt."

2021-09-21 | Carla | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"heldere communicatie en afspraak is afspraak"

"Gebeld en herinnerd aan de noodzaak van jaarlijks onderhoud. Vlotte afspraak kunnen regelen, De beloofde behandelingsduur was 2 uur. De werkelijke behandelingsduur 1,5 uur. Heldere uitleg over de verrichtte werkzaamheden. Ik ben een tevreden klant"

2021-09-21 | Frank Lassche | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed."

"Onderhouds beurt ingepland. Naderhand telefonisch contact gehad omdat de voorbanden vervangen moesten worden,deze besteld zodat ze gelijk met de servicebeurt vervangen konden worden. Als ik de prijs van de banden bij Opel vergelijkt met o.a. Kwikfit zit daar nagenoeg geen verschil in."

2021-09-21 | Job Sprij | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren