De Broekhuis Plus Pas en Mobiliteitsservice

Onderhoudskosten zijn nooit leuk, maar vaak wel nodig. Om u hierin tegemoet te komen, heeft Broekhuis de Plus Pas. Hiermee blijft autorijden betaalbaar. Daarnaast wilt u onderweg altijd verzekerd zijn van hulp bij pech. Hiervoor bieden wij de Mobiliteitsservice.
 
Per merk is dit anders geregeld, maar de voorwaarden blijven hetzelfde. Daarom hebben we hier de voorwaarden op een rij gezet.

Broekhuis Plus Pas

 1. Geldigheid

  De Broekhuis Plus Pas is 12 maanden geldig na uitvoerdatum van de Broekhuis Jaarbeurt. Een uitzondering hierop zijn de punten 4, 5 en 7.  Deze zijn ook tijdens het uitvoeren van de Broekhuis Jaarbeurt van toepassing. De overige voordelen kunnen verzilverd worden bij een Broekhuis dealer nadat alle onderhouds- en reparatiepunten zijn uitgevoerd en betaald. De pas is naamsgebonden en daarom niet overdraagbaar.

 2. Bandenreparatie

  Bandenreparatie omvat het herstellen, indien technisch mogelijk, van een tubeless band door middel van plugreparatie van buitenaf. De kosten van banden, het vervangen van banden en ventielen, het balanceren van wielen en het uitlijnen van de wielen dan wel het gehele voertuig zijn niet inbegrepen.

 3. Lampjes

  Het vervangen van lampjes (arbeidsloon + onderdeel) is kosteloos tot een bedrag van 25 euro. Kost de reparatie meer dan 25 euro dan ontvangt u dit bedrag als korting op de reparatie. Het verhelpen van overige defecten aan uw verlichting wordt niet vergoed.

 4. Voorruit (ster) reparatie

  Voorruitbeschadigingen als gevolg van steenslag ter grootte van een twee-euromuntstuk worden gratis gerepareerd ongeacht of de schade wordt gedekt door de autoverzekering op voorwaarde dat u een geldige groene kaart kunt overleggen. Indien u uw auto heeft verzekerd volgens de WA beperkt- of volledige cascodekking, dan zal uw Broekhuisdealer de voorruit (ster) reparatie claimen bij de verzekeringsmaatschappij. Een eventueel van toepassing zijnde eigen risico wordt niet vergoed.

 5. APK-controle

  De Broekhuis Plus Pas geeft u recht op één gratis APK-controle per jaar bij uw Broekhuis dealer. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten.

 6. Vloeistoffen bijvullen

  Het bijvullen van motorolie, koel- en/of ruiten-wisservloeistof is alleen gratis indien deze tussentijds en dus niet tijdens regulier onderhoud worden uitgevoerd. Het bijvullen van vloeistoffen is gemaximeerd op 1 liter per vloeistof per jaar. Bij verbruik van vloeistoffen als gevolg van een technisch mankement kan de Broekhuisdealer eisen dat een reparatie wordt uitgevoerd alvorens het bijvullen van eerder genoemde vloeistoffen gratis aan te bieden. De kosten voor deze noodzakelijke reparatie worden niet vergoed.

 7. 10% korting op originele accessoires

  Op alle originele accessoires die zijn voorzien van de betreffende merknaam ontvangt u 10% korting op de consumentenadviesprijs inclusief BTW en montage.

 8. Op de Broekhuis Plus Pas zijn de standaard BOVAG-leveringsvoorwaarden Particulier van toepassing

  Prijswijzigingen voorbehouden. Broekhuis behoudt zich het recht voor tussentijds de inhoud evenals de voorwaarden zonder kennisgeving vooraf aan te passen.

Broekhuis Mobiliteitsservice

Beschikbaarheid

De Broekhuis Mobiliteitsservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaar om u in geval van pech aan uw auto snel weer op weg te helpen. Deze service is inclusief woonplaatsservice en afhankelijk van de gekozen dekking geldig in Nederland of Europa. De Broekhuis Mobiliteitsservice is geldig op naam, kentekengebonden en daarom niet overdraagbaar. Na uitgifte van de Broekhuis Mobiliteits-pas is deze 12 maanden geldig.

Dekking

Indien u door pech aan uw auto, dus ook een lekke band, vergeten of zoekgeraakte contactsleutel, lege brandstoftank of verkeerde brandstof niet verder kunt rijden, dan zorgt de Broekhuis Mobiliteitsservice ervoor dat, na uw telefonische melding, zo snel mogelijk hulp ter plaatse is. De kosten voor het ter plaatse opheffen van de storing of - indien dat niet mogelijk is - het afslepen van uw auto en eventuele aanhanger of caravan naar het dichtstbijzijnde servicepunt - komen voor rekening van Broekhuis. De reparatiekosten komen voor uw rekening.

Vervangende auto

Kan de auto niet binnen 24 uur gerepareerd worden, dan heeft u tot maximaal drie dagen recht op een vervangende auto. Wanneer u pech krijgt in het buitenland en EU dekking heeft afgesloten, dan kunt u in plaats van vervangend vervoer ook kiezen voor maximaal drie hotelovernachtingen (tot max. € 225,- incl. BTW). De taxirit naar het hotel wordt in dat geval vergoed, tot en met maximaal € 50,-.

Repatriëring vanuit het buitenland (in geval van EU dekking)

Wanneer uw auto niet in een termijn van 3 dagen in het buitenland kan worden gerepareerd zal Broekhuis het transport naar Nederland voor haar rekening nemen, op voorwaarde dat de totale reparatie op basis van reguliere adviesprijs door Broekhuis wordt uitgevoerd.

Uitsluitingen

De Broekhuis Mobiliteitsservice vergoedt veel, maar niet alles. Kosten zijn niet voor rekening van de Broekhuis Mobiliteitsservice indien deze:

 • Ontstaan zijn door eigen toedoen, het gevolg zijn van opzet, nalatigheid of een externe oorzaak anders dan genoemd bij ‘Dekking’
 • Ontstaan zijn door diefstal van de auto of onderdelen, respectievelijk door inbeslagname door de overheid
 • Ontstaan zijn door verkeerde inbouw van accessoires (niet af-fabriek gemonteerd)
 • Ontstaan zijn door niet uitgevoerd onderhoud of geadviseerde reparaties
 • Ontstaan zijn bij deelneming aan wedstrijden of inzet bij rampen e.d.
 • Veroorzaakt zijn door/tijdens binnenlandse onlusten e.d., aardbevingen of andere gevallen van overmacht
 • Ontstaan bij taxi’s en verhuurde auto’s
 • Ontstaan zijn door een aanrijding
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1