Hoe dan ook helpen
Stranden met autopech is nooit leuk. Daarom staan wij graag voor u klaar met de Broekhuis Mobiliteitsservice. Hiermee kunt u rekenen op hulp bij pech onderweg in Nederland of heel Europa, afhankelijk van de gekozen dekking. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 per jaar; het team van de Broekhuis Mobiliteitsservice staat paraat!
Heeft u pech? Roep direct hulp in via het Broekhuis Alarmnummer: + 31 88 - 751 10 11

 

Zo werkt het

Komt u naar onze werkplaats voor de Broekhuis Jaarbeurt? Dan ontvangt u de Broekhuis Mobiliteitsservice gratis.
Plan de Broekhuis Jaarbeurt 

Heeft u autopech, bent u uw sleutel kwijt of heeft u de verkeerde brandstof in uw auto getankt? Dan zorgt de Broekhuis Mobiliteitsservice ervoor dat, na uw telefonische melding, zo snel mogelijk hulp ter plaatse is.

Met deze service komen de kosten voor het ter plaatse opheffen van een storing of het afslepen van uw voertuig voor rekening van Broekhuis. De reparatiekosten komen voor uw eigen rekening. Kan het voertuig niet binnen 24 uur gerepareerd worden? Dan heeft u tot maximaal drie dagen recht op een vervangende auto.

Jaarbeurt
Pech in buitenland

Dekking over de grens

Pech in het buitenland? Dan kunt u in plaats van vervangend vervoer ook kiezen voor maximaal drie hotelovernachtingen. Daarbij wordt de taxi naar het hotel ook vergoed. Kan uw auto niet in een termijn van 3 dagen in het buitenland gemaakt worden? Dan zullen wij het transport naar Nederland voor onze rekening nemen, mits de totale reparatie door Broekhuis uitgevoerd wordt.

Voorwaarden Broekhuis Mobiliteitsservice

Beschikbaarheid
Deze service is inclusief woonplaatsservice en afhankelijk van de gekozen dekking geldig in Nederland of Europa. De Broekhuis Mobiliteitsservice is geldig op naam en kenteken-gebonden, en daarom niet overdraagbaar. Na uitgifte van de Broekhuis Plus Pas is deze pechhulpservice 12 maanden geldig.

Vervangende auto
Kan de auto niet binnen 24 uur gerepareerd worden, dan heeft u tot maximaal drie dagen recht op een vervangende auto. Wanneer u pech krijgt in het buitenland en EU-dekking heeft afgesloten, dan kunt u in plaats van vervangend vervoer ook kiezen voor maximaal drie hotelovernachtingen (tot max. € 225,- incl. BTW). De taxirit naar het hotel wordt in dat geval tot en met maximaal € 50,- vergoed.

Dekking
Indien u door pech aan uw auto (bijv. een lekke band, vergeten of zoekgeraakte contactsleutel, lege brandstoftank of verkeerde brandstof) niet verder kunt rijden, dan zorgt de Broekhuis Mobiliteitsservice ervoor dat, na uw telefonische melding, zo snel mogelijk hulp ter plaatse is. De kosten voor het ter plaatse opheffen van een storing of - indien dat niet mogelijk is - het afslepen van uw auto en eventuele aanhanger of caravan naar het dichtstbijzijnde servicepunt komen voor rekening van Broekhuis. De reparatiekosten komen voor uw rekening. Er kan geen beroep gedaan worden op de Broekhuis mobiliteitsservice als de pechoorzaak te wijten is aan de aanhanger of caravan. Mogelijk kan hier een beroep gedaan worden op de reis- of caravanverzekering.

Repatriëring vanuit het buitenland (in geval van EU dekking)
Wanneer uw auto niet in een termijn van 3 dagen in het buitenland kan worden gerepareerd zal Broekhuis het transport naar Nederland voor haar rekening nemen, op voorwaarde dat de totale reparatie op basis van reguliere adviesprijs door Broekhuis wordt uitgevoerd. Kosten voor repatriëring van een aanhanger of caravan zijn niet inbegrepen. Mogelijk kan hier een beroep gedaan worden op de reis- of caravanverzekering.

Uitsluitingen
Kosten zijn niet voor rekening van Broekhuis indien deze:

  • Ontstaan zijn door eigen toedoen, het gevolg zijn van opzet, nalatigheid of een externe oorzaak anders dan genoemd bij ‘Dekking’
  • Ontstaan zijn door diefstal van de auto of onderdelen, respectievelijk door inbeslagname door de overheid
  • Ontstaan zijn door verkeerde inbouw van accessoires (niet af-fabriek gemonteerd)
  • Ontstaan zijn door niet uitgevoerd onderhoud of geadviseerde reparaties
  • Ontstaan zijn bij deelneming aan wedstrijden of inzet bij rampen e.d.
  • Veroorzaakt zijn door/tijdens binnenlandse onlusten e.d., aardbevingen of andere gevallen van overmacht
  • Ontstaan bij taxi’s en verhuurde auto’s
  • Ontstaan zijn door een aanrijding
Buiten onze vestigingen staan de medewerkers van Broekhuis graag voor u klaar met de Broekhuis Mobiliteitsservice!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1