Hoe dan ook helpen
Stranden met autopech is nooit leuk. Daarom staan wij graag voor u klaar met de Broekhuis Mobiliteitsservice. Hiermee kunt u rekenen op hulp bij pech onderweg in Nederland of heel Europa, afhankelijk van de gekozen dekking. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 per jaar; het team van de Broekhuis Mobiliteitsservice staat paraat!
Heeft u pech? Roep direct hulp in via het Broekhuis Alarmnummer: + 31 88 - 751 10 11

 

Zo werkt het

Komt u naar onze werkplaats voor de Broekhuis Jaarbeurt? Dan ontvangt u de Broekhuis Mobiliteitsservice gratis.
Plan de Broekhuis Jaarbeurt 

Heeft u autopech, bent u uw sleutel kwijt of heeft u de verkeerde brandstof in uw auto getankt? Dan zorgt de Broekhuis Mobiliteitsservice ervoor dat, na uw telefonische melding, zo snel mogelijk hulp ter plaatse is.

Met deze service komen de kosten voor het ter plaatse opheffen van een storing of het afslepen van uw voertuig voor rekening van Broekhuis. De reparatiekosten komen voor uw eigen rekening. Kan het voertuig niet binnen 24 uur gerepareerd worden? Dan heeft u tot maximaal drie dagen recht op een vervangende auto.

Jaarbeurt
Pech in buitenland

Dekking over de grens

Pech in het buitenland? Dan kunt u in plaats van vervangend vervoer ook kiezen voor maximaal drie hotelovernachtingen. Daarbij wordt de taxi naar het hotel ook vergoed. Kan uw auto niet in een termijn van 3 dagen in het buitenland gemaakt worden? Dan zullen wij het transport naar Nederland voor onze rekening nemen, mits de totale reparatie door Broekhuis uitgevoerd wordt.

Voorwaarden Broekhuis Mobiliteitsservice

Onderhoudskosten zijn nooit leuk, maar vaak wel nodig. Om u hierin tegemoet te komen, heeft Broekhuis de Plus Pas. Hiermee blijft autorijden betaalbaar. Daarnaast wilt u onderweg altijd verzekerd zijn van hulp bij pech. Hiervoor bieden wij de Mobiliteitsservice.

Per merk is dit anders geregeld, maar de voorwaarden blijven hetzelfde. Daarom hebben we de voorwaarden voor u op een rij gezet.

Buiten onze vestigingen staan de medewerkers van Broekhuis graag voor u klaar met de Broekhuis Mobiliteitsservice!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1