Broekhuis Sportsponsoring

Hardlopen, fietsen, voetballen … er zijn heel veel manieren om op een sportieve manier een goed doel te steunen, mensen in beweging te brengen of talenten te ontwikkelen. Bij Broekhuis doen we daarom graag mee als sponsor. De komende tijd hebben we weer een aantal mooie sportevents in het vooruitzicht. De lijst van dit jaar is nog verre van compleet, dus hou hem in de gaten voor updates!

Aankomende sponsorevenementen 2024

De Henschotermeer Games Woudenberg

Wanneer? Woensdag 10 juli 2024

Wat? Broekhuis beweegt niet alleen maar op het land, maar op woensdag 10 juli ook in het water met de Henschotermeer Games. Deze Run-Swim-Run parcours zijn geschikt voor families, niet-sporters of mensen die kennis willen maken met combinatieduursport. Perfect om met uw sportmaatje in estafettevorm af te wisselen!

De Veluwse Trailrun

Wanneer? Woensdag 7 september 2024

Wat? Broekhuis is dit jaar aanwezig bij De Veluwse Trailrun! In dit estafetteparcours kunt u samen met collega’s, familie of vrienden het maximale uit uzelf halen op een route van 70 kilometer. Op zaterdag 7 september gaat het event van start en kunt u met uw team genieten van de prachtige landschappen van de Veluwe.

De Zandenplasloop Nunspeet

Wanneer? Woensdag 11 november 2024

Wat? De Zandenplasloop keert terug op zaterdag 11 november 2024, en opnieuw is Broekhuis van de partij! Er zijn verschillende parcours, waarbij een route van 10 kilometer de langste is. Het vrouwelijke record staat op minder dan 40 minuten en voor de mannen staat het record op minder dan 30 minuten. Denkt u deze topscores te kunnen verslaan?

Afgelopen Sponsorevenementen

De Wielerronde van Hoevelaken

Al sinds 1986 worden de straten van Hoevelaken 1 keer per jaar bereden door de deelnemers van de Wielerronde van Hoevelaken. Dit jaar was Broekhuis erbij op zaterdag 22 juni. Er waren 6 categorieën waar men aan mee kon doen, variërend in duur en aantal kilometers. 

Classico Boretti

Op zaterdag 25 mei vond de 16e editie van de Classico Boretti plaats, waarvan Broekhuis trotse sponsor is. Zo’n 3.000 deelnemers fietsten unieke routes door de schilderachtige omgeving van de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Ze verkenden het golvende landschap en bewonderden de adembenemende heidevelden tijdens deze bijzondere fietstocht.

Ronde van Noord-Holland

Wanneer? Zaterdag 20 april 2024

Wat? Zaterdag 20 april staat de Ronde van Noord-Holland weer op de agenda voor fietsliefhebbers, en Broekhuis is er ook bij. Deelnemers kunnen kiezen voor routes van 85, 110 of 160 kilometer langs bloeiende bollenbedden, groene polders en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes. Haal het maximale uit uzelf en uw fiets tijdens deze 50e editie van de lenteklassieker onder de wielrenners.

De Halve van Nijkerk

Wanneer? Zaterdag 6 april 2024

Wat? De 9e editie van de Halve van Nijkerk komt alweer om de hoek kijken! Zaterdag 6 april gaat het evenement weer van start en kunt u aan de route beginnen door de straten van Nijkerk. Net zoals voorheen kunt u kiezen tussen de 5 en de 10 kilometer. Dit jaar kunt u ook deelnemen aan een wandelroute van 15 of 20 kilometer, die u langs stad en land voert.

Halve Marathon van Harderwijk

Wanneer? Zaterdag 9 maart 2024

Wat? Op 9 maart is alweer de 42e editie van de Broekhuis Halve Marathon in Harderwijk! U loopt in deze 21,2 kilometer lange loop door de binnenstad, langs de haven en helemaal tot de drielanden. Voor wie 21,2 kilometer te hoog gegrepen is, zijn er kortere routes uitgestippeld.

Koude Polderloop Nijkerk

Wanneer? Zaterdag 3 februari 2024

Wat? ‘Broekhuis beweegt mensen’ is onze slogan. Dit geldt natuurlijk niet alleen maar tijdens warme dagen, daarom is Broekhuis ook sponsor van de Koude Polderloop! Ontdek 10 kilometer lang de winterse omgeving van Nijkerk op zaterdag 3 februari 2024.

Strandrace Egmond-Pier-Egmond

Zaterdag 13 januari 2024 vond de jaarlijkse GP Groot Egmond-Pier-Egmond plaats. Broekhuis was ook dit jaar weer trotste sponsor. In deze 38 kilometer lange fietstocht over het strand kon u genieten van het prachtige landschap van Egmond en daar omheen. Ook staan er onderweg verzorgposten waar u uw energie weer kon bijvullen.

NK Tijdrijden

Sinds kort kunt u bij Broekhuis ook terecht bij onze fietsenwinkels. Mede daarom zijn we officieel partner van het NK Tijdrijden 2023 in Nunspeet! Dit is een wielrenevenement met een parcours van veertig kilometer met als inzet de nationale titels. Het NK Tijdrijden was op 21 juni 2023.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1