De elektrische auto's van Alfa Romeo

Maak kennis met de revolutionaire Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid, een ware mijlpaal in de elektrische transformatie van het merk. Met een systeemvermogen van 280 pk/206 kW levert deze krachtige SUV sportieve topprestaties, terwijl de CO2-emissie beperkt blijft tot slechts 26-33 g/km. De Tonale PHEV is een belichaming van de nieuwe elektrische toekomst van Alfa Romeo, waarbij duurzaamheid en prestaties hand in hand gaan. In 2024 komt bovendien de Alfa Romeo Brennero en later volgen er nog meer volledig elektrische auto’s van Alfa Romeo! Geniet van een opwindende rijervaring, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en groenere wereld. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van elektrisch rijden met de Alfa Romeo!

Alfa Romeo elektrisch

Voordelen elektrisch Alfa Romeo rijden

Elektrisch rijden met Alfa Romeo is niet alleen een duurzame en milieuvriendelijke keuze, het biedt ook aantrekkelijke financiële voordelen. In Nederland profiteert u van diverse fiscale voordelen wanneer u kiest voor een elektrische Alfa Romeo. Daarnaast zijn de oplaadkosten lager dan de kosten voor brandstof en zijn de onderhoudskosten gunstiger bij een Alfa Romeo met elektrische aandrijving. Elektrisch rijden met Alfa Romeo is dus niet alleen slim, maar ook economisch voordelig. Bovendien kunt u door slim op te laden op strategische momenten, zoals 's nachts thuis of overdag op het werk, niet alleen geld besparen, maar ook kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het bezoeken van een tankstation.

Elektrische aandrijftechnologie

Daarnaast biedt een Alfa Romeo met elektrische aandrijftechnologie nog meer voordelen, zoals een geruisloze en dynamische rijervaring. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de naadloze integratie van de batterij in de bodemplaat, wat resulteert in een laag zwaartepunt en maximaal rijplezier. Het hoge koppel dat altijd beschikbaar is, zorgt bovendien voor een extra dosis rijplezier.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybride

De Alfa Romeo Tonale PHEV is een baanbrekende compacte SUV die prestaties en efficiëntie moeiteloos combineert. Met zijn opvallende Italiaanse design en geavanceerde plug-in hybride technologie, levert de Tonale een onvergetelijke rijervaring. De krachtige benzinemotor wordt ondersteund door een elektrische motor, waardoor je kunt genieten van een dynamische acceleratie en een soepele, stille rit. Met een ruim en luxe interieur, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een naadloze connectiviteit, is de Tonale PHEV de perfecte keuze voor diegenen die stijl, prestaties en duurzaamheid willen combineren in een compacte SUV.

Alfa Romeo elektrisch

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische Alfa Romeo? Of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Alfa Romeo dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1