Achteruitrijcamera voor uw bedrijfswagen: veiligheid voorop

Met een achteruitrijcamera ziet u beter wat zich achter uw bedrijfswagen bevindt. Een camerasysteem verdient zich daarmee snel terug, want het voorkomt aanrijdingen en schades. Bij Broekhuis Carplus adviseren we u graag over de juiste achteruitrijcamera en profiteert u van vakkundige inbouw door onze specialisten.

Veiliger rijden met een achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera mag eigenlijk in geen enkele bedrijfswagen ontbreken. Met veel bedrijfswagens is bij achteruitrijden lang niet alles direct zichtbaar, wat onder meer komt door de vaak dichte achterkant. Een ervaren chauffeur is daarop bedacht, maar toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Een paaltje is zo over het hoofd gezien en kan al snel leiden tot forse schades. En geen enkele bestuurder wil denken aan persoonlijke ongevallen. Met een achteruitrijcamera ziet u alles wat zich achter uw bedrijfswagen bevindt een stuk beter. Zo voorkomt u schades en ongevallen bij achteruitrijden. Achteruit inparkeren wordt bovendien een stuk eenvoudiger!

Helder advies en deskundige montage

Achteruitrijcamera’s bestaan er in veel soorten en maten. Denk aan de grootte van de monitor, de maximale afstand van het beeld achter uw bedrijfswagen, extra functionaliteiten, noem maar op. Een camerasysteem dat we veel installeren is bijvoorbeeld de CAMKIT12. Dit beschikt over een veelzijdige 4,3 inch monitor, met een zicht tot 100 meter achter uw bedrijfswagen. U profiteert bij Broekhuis Carplus van een breed aanbod aan achteruitrijcamera’s van gerenommeerde merken. We adviseren u graag over de diverse camerasystemen en denken actief met u mee over de meest geschikte achteruitrijcamera voor uw bedrijfswagen. Onze ervaren specialisten op het gebied van bedrijfswageninrichting zorgen voor een vakkundige installatie en montage.

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over achteruitrijcamera’s voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1