Wanneer duurzaamheid en luxe elkaar ontmoeten

Wie op zoek is naar een combinatie van duurzaamheid en premium rijden met stijl en in luxe, zal met enthousiasme gekeken hebben naar de Plug-in Hybride (PHEV) auto’s van Land Rover. Hiermee krijgt u de ideale combinatie van elegantie, kracht, luxe én milieubewustzijn. Is de elektrische Land Rover iets voor u?

Nieuw hoofdstuk met een elektrische Land Rover

De komst van de elektrische Land Rover, wereldwijd bekend om zijn terreinwagens van topklasse, wandelt met de elektrische Land Rover een nieuw hoofdstuk in. Gelukkig zijn het wel volwaardige versies, want de elektrische voertuigen zijn ontworpen met dezelfde passie voor prestaties en luxe waar het merk om bekend staat.

Of u nu droomt van de elegante Range Rover, de sportieve Range Rover Sport, of de veelzijdige Discovery, ons assortiment PHEV-modellen biedt voor elk wat wils.

Elektrische Land Rover

Krachtige elektrische prestaties

Elektrisch rijden betekent bij Land Rover niet dat er ingeleverd wordt op kracht. De elektrische Land Rover kent een snelle acceleratie, terwijl ze tegelijkertijd fluisterstil en soepel rijden. Met Land Rover ervaart u de opwinding van elektrisch rijden zonder compromissen. Land Rover staat synoniem voor geavanceerde technologie, en onze elektrische modellen zijn daar geen uitzondering op. Van geavanceerde infotainmentsystemen tot intelligente rijhulpsystemen, we bieden een breed scala aan innovaties die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Milieubewust rijden

Met een elektrische Land Rover vermindert u uw ecologische voetafdruk zonder in te boeten aan luxe en prestaties. U draagt bij aan een schonere lucht en een gezondere planeet, terwijl u geniet van de verfijnde stijl en comfort die Land Rover zijn berijders biedt.

Elektrische Land Rover

Vanaf 2024 brengt Land Rover volledig elektrische modellen op de markt. Wilt u het elektrisch rijden in een Land Rover nu al ervaren? Kies dan een Plug-in Hybrid. Dit type heeft een combinatie van een benzinemotor én een elektromotor. Het opladen van de elektrische kant van uw PHEV kan eenvoudig thuis of op uw bestemming.

Elektrische Land Rover

Range Rover Evoque PHEV

De Range Rover Evoque is het ultieme voorbeeld van de combinatie van duurzaamheid en pure premium luxe die bij Range Rover passen. Bij dit Plug-in Hybride model wordt aangetoond dat dit prima samengaat. De 200 pk sterke 1.5 turbomotor wordt dan ook gekoppeld aan een elektromotor met liefst 80 kW vermogen. Accelereren van 0-100 km/u gaat in 6,4 seconden en de capaciteit van de accu is 15 kWh.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1