Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
34 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig ,open en constructief ."

"Ik heb de samenwerking constructief en meedenkend ervaren."

01-12-2022 | Evert Jordaan, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch geholpen door Geert"

"Op een zeer deskundige en vriendelijke manier geholpen. Er wordt veel tijd voor je vrijgemaakt, na aankoop nog een belletje. Top!!!"

28-11-2022 | Ismail, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alle werkzaamheden, na overleg, uitstekend uitgevoerd"

"Zoals altijd is mijn ervaring met Volvo Bilthoven uitstekend, overleg over aanbevolen reparaties deskundig uitgelegd, prima service en tevreden klant."

15-11-2022 | Frans, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Teleurstelling "

"Gisteren heb ik mijn auto voor een beurt en APK naar Volvo Broekhuis Bilthoven gebracht. Kosten ***,-. Na de check werd ik gebeld dat ook de remschijven en remblokken achter a € ***,- vervangen moesten worden wat vandaag uitgevoerd kon worden. Vanochtend werd ik gebeld dat ze slecht nieuws hadden. Nadat de werkzaamheden uitgevoerd waren, gaf het systeem namelijk een nieuwe foutmelding ivm een klep. De werkzaamheden a ***,- kunnen over vier dagen uitgevoerd worden en tot die tijd kunnen we de auto niet gebruiken. Kortom een driedubbele teleurstelling."

29-09-2022 | Bas , | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd, is de service geweldig. "

"Er wordt tijd genomen door dhr. Kroon om mij te informeren tot in details over de nieuwe V 60 Recharge Hybride. De APK keuring is uitgevoerd. Eveneens het herstel van de schade. Ook vervanging van onderdelen is gedaan. Ben er helemaal tevreden over en ga met een gerust hart richting Zuid Frankrijk."

26-09-2022 | Paul, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Bilthoven"

"Ik ben al jaren klant bij Verkerk Bilthoven, nu Broekhuis. Ik ken Gerrit Kroon al jaren, tot volle tevredenheid. Hij heeft mij zojuist mijn derde Volvo verkocht. Grappig dat hij het kenteken van mijn eerste nog uit zijn hoofd kende. Naast Gerrit is het hele team gewoon perfect. Twee van mijn dochters rijden ook in een Broekhuis Volvo. Ze zijn even tevreden als ik."

20-09-2022 | henk van loveren, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige en prima koop"

"Prettige en attente verkoper. Hielp ons ( 75+) op een rustige wijze en vriendelijke wijze. Ook de garage in houten- waar de auto van onze keuze stond- allerattenst."

07-09-2022 | Enno, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service!"

"Alles volgens afspraak."

10-08-2022 | Daniëlle , | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer positieve, professionele verkoper. "

"Ik heb een gebruikte, oude(re) Renault bij deze Volvo dealer gekocht. Ondanks dat de prijs van deze auto in geen verhouding stond tot de prijs van een gemiddelde gebruikte Volvo, werd ik fantastisch geholpen. Er werd alle tijd voor mij gemaakt, ik voelde mij belangrijk en de auto stond klaar voor een proefrit. En.....de aflevering was een feestje! Alsof ik een echt nieuwe auto gekocht had. Terwijl de verkoper, de heer Kroon, door de vakantieperiode, er alleen voor stond! Chapeau!"

09-08-2022 | Alexander, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en bijzonder klantgericht met respect !"

"De zin hier boven zegt eigenlijk alles,naast natuurlijk een deskundig monteur!!"

06-07-2022 | Terry, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ontvangst, informatie en goede deal"

"Prima ontvangst, informatie en goede deal"

28-06-2022 | Jan Visser, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon een top vestiging"

"Al jaren goede ervaringen in Bilthoven. Het is de extra reistijd meer dan waard vanuit Almere"

28-06-2022 | Joscha, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Technisch lijkt me alles in orde"

"Er werd mij nieuwe bougies en een luchtfilter aangeraden. Ik heb daar mee ngestemd. In een autoblad las ik dat bougies normaliter tussen de 50000 en 100000 km mee moeten gaan. Ik heb 20000 km gereden. De hooguitgevallen factuur bevat nauwelijks specificaties"

21-06-2022 | Harry, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima uitvoering van onderhoudsbeurt en APK"

"goede informatie en uitgebreide toelichting op de servicebeurt alvorens deze uit te voeren."

14-06-2022 | M.J., | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, persoonlijk "

"Wederom met veel plezier me 4e auto gekocht."

31-05-2022 | Hans, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend geholpen"

"uitstekend geholpen"

16-05-2022 | Jacky, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en goed contact "

"Prettige omgang en snel geregeld"

26-04-2022 | Michiel van Engelen, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service door enthousiaste en vriendelijke medewerkers "

"Makkelijk om online een afspraak te plannen en een uitstekende service."

23-04-2022 | Klaas, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en prettige voorlichting en begeleiding bij aankoop auto "

"Mogelijkheid proefritten te maken met verschillende auto’s. Uitgebreide tijd genomen voor voorlichting. Zeer prettig en persoonlijk."

06-04-2022 | Arend Eijgensteijn, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super goede service"

"Vriendelijke mensen. Aan de telefoon leggen ze duidelijk uit wat er vervangen/gerepareerd moet worden en vertellen meteen de kosten. Je weet dus precies waar je aan toe bent. We kregen onze auto na een onderhoudsbeurt schoongemaakt terug. Super fijn!"

29-03-2022 | Fieke, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk en zeer bereidwillig bij plotselinge problemen."

"Het contact verliep vriendelijk en correct. De afspraken zijn nagekomen. Heldere tussentijdse communicatie ter voorkoming van verrassingen In voorkomende gevallen zal in een aanbeveling doen."

14-03-2022 | Leny, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Auto doet het"

"De auto doet het weer zoals het hoort"

01-03-2022 | Victor, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, persoonlijk"

"Persoonlijk, met kennis van zaken, efficiënt"

16-02-2022 | Paul, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service."

"Adequate en kundige uitvoering van de werkzaamheden. Zeer goede communicatie."

16-02-2022 | Harry, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig geholpen"

"Voor de koop prettig geholpen en ook de aflevering was zeer goed."

14-02-2022 | Paul, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Vriendelijke ontvangst, goede afstemming en goed onderhoud."

11-02-2022 | J Maas, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud uitgevoerd door kundig en vriendelijke medewerkers"

"Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak en vooraf gemelde kosten. Medewerkers vriendelijk en kundig. Ruim binnen de verwachtte tijd bericht gekregen dat de auto weer gehaald kon worden."

10-02-2022 | Chris, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima en auto super schoon!"

"Zie boven"

08-02-2022 | Margaret Steur, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service en kwaliteit als vanouds"

"Nette ontvangst en goede communicatie over het verloop van de servicebeurt met uitleg over wat er gebeuren moet en vervangen wordt. Door onvoorziene omstandigheden heeft het iets langer geduurd dan gepland maar dat neem ik voor lief; liever iets goed afgemaakt dan afraffelen."

01-02-2022 | Bob Muuse, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service ben tevreden."

"Opdracht goed uitgevoerd werd over meer kosten telefonische geïnformeerd."

27-01-2022 | Gerard, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Bijzonder klantvriendelijk en professioneel"

"Ik werd bij de aankoop van mijn Volvo (Select) S90 zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan door dhr Gerrit Kroon. Na een proefrit zijn we vrij snel tot een akkoord gekomen en de koop gesloten. De aflevering is eveneens op een zeer prettige wijze gedaan. Chapeau!"

11-01-2022 | Jan, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige mensen"

"Prettig, snel ,"

03-01-2022 | Andy, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, aardig personeel. "

"Goede service, duidelijke afspraken (op tijd bellen over de extra kosten bijv. ) en aardig personeel, zowel aan de balie, als vanuit de werkplaats. Jammer dat het zo druk was dat ik een aantal weken moesten wachten voordat ik de auto kon brengen."

22-12-2021 | Lyda Lissenburg, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik was er verbaasd over dat dit mijn auto is!"

"van binnen schoon van buiten schoon en rijdt weer als een zonnetje. het was lang geleden dat de auto zo stil was."

08-12-2021 | Ben, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren