Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

8,8 gemiddeld
26 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Occasion"

"Prima geholpen met het kopen van een Occasion bij Broekhuis in Houten. Op een goede en vertrouwelijke manier geholpen. Zeker een aanrader."

03-11-2022 | Arjan , | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Degelijk."

"Komt afspraken correct na. Degelijk en betrouwbaar."

25-10-2022 | Elie, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goex gewerkt"

"Het precieze onderhoud goed uitgevoerd denk ik want ik heb geen controle op papier gezien van wat er goed is of aandacht behoeft Het was ook jammer dat er ruim 18 euro voor ruitensproeier vloeistof werd gerekend wat niet behoorde volgens de receptionist dit bedrag werd teruggestort (foutje/vergissing van het computer programma). Verder werd de auto gewassen afgeleverd."

18-10-2022 | Hans Krommert, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne en goede ervaring met nieuwe dealer"

"Mijn ervaring met Volvo Broekhuis(voorheen Volvo Verkerk) kan ik als zeer prettig omschrijven. Ik heb de gesprekken bij de aankoop van mijn nieuwe Volvo en de inruil van mijn oude Volvo als prettig ervaren. Bij de aflevering van mijn nieuwe aankoop werd er ook ruim de tijd in uitleg en in installatie van o.a. Telefoon en internet gestoken. Al met al een hele fijne ervaring bij Broekhuis Houten beleefd!"

26-09-2022 | Johan, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"duidelijk, effectief en kundig"

"Goed geregeld!"

07-09-2022 | Mark, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Weer goede service!"

"De prima “Verkerk-aanpak” wordt gelukkig gewoon gehandhaafd door Broekhuis."

15-08-2022 | Hugo, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals gebruikelijk ( na 25 jaar klant ) prima geholpen"

"Ik had graag wel het aanbod gehad om mij even weg te brengen naar de golfclub....en na de diefstal van mijn koplampen had ik ook wel graag een aanbod gehad voor de montage van een klasse 4 alarm systeem."

11-07-2022 | Ed, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Kleine beurt terwijl ik alleen apk had gevraagd"

"Helaas ging ik alleen voor een APK keuring maar werd ik verrast dat er ook een kleine beurt gedaan was, terwijl ik hier niet om had gevraagd. Dit waren dus onverwachte kosten die niet nodig waren aangezien mijn auto nog geen beurt nodig had. Gelukkig belde mijn contactpersoon bij Volvo Broekhuis Houten snel terug en heeft het netjes opgelost met mij. Goede service dus :-)"

11-07-2022 | Rogier van Tiel, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Kundig advies"

"Kundig advies en de auto netjes afgeleverd"

21-06-2022 | Henny, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijke aandacht"

"Of het nu een APK, een servicebeurt, of een proefrit is, de klantgerichtheid en persoonlijke aandacht doet me altijd weer graag terugkomen bij Broekhuis Houten. Ditkeer ook weer zeer kundig geholpen bij de aanschaf van een jonge occasion. Alle opties qua aanschaf rustig voor me laten uitzoeken en met een gerust hart overgegaan tot de aanschaf van weer jaren rijplezier."

30-05-2022 | Bernie, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Over het algemeen goed tevreden"

"Over het algemeen goed tevreden. Gesprekken prima verlopen. Vriendelijke deskundige mensen. De auto is aan de buitenkant netjes schoon. Ook de matten in de auto zijn schoon gezogen. Maar tussen de rugleuningen en de zittingen is de stofzuiger niet geweest. Daar zaten nog de koek- en broodkruimels. En ook rond de versnellingsbak was de stofzuiger niet geweest. Ook het interieur is niet echt netjes schoongemaakt met cleaner of cockpitspray of iets dergelijks. De verkoper heeft ter plaatse nog het dashbordkastje en nog de kleine opbergruimte achter het middenconsole schoongemaakt. Ook aan enkele bedieningsknoppen, het metaalkleurig deel in het midden (dat plakt) , de binnenzijde van de deuren en het kastje onder de armleuning was met schoonmaken niet echt aandacht besteed. Dat vond ik echt wel minpuntje. Zou volgens de opdracht gewoon gebeurt moeten zijn. Zat bij de prijs in. Nu aanstaande zaterdag maar even aan de slag met zojuist aangeschafte schoonmaakspray terwijl de auto net uit de showroom komt… jammer"

18-05-2022 | Henk , | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Werkplaats en receptie zeer prettig "

"Zeer prettige behandeling, correct en adequaat. Wel graag minder pushen om de auto in te ruilen. Ik heb geen behoefte aan extra push. Wel aan regelmatig contact over de beschikbare auto’s."

29-03-2022 | JPM , | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Flexibel en adequaat "

"Vriendelijke zoals altijd"

28-03-2022 | J.H. Reusch , | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Houten klantvriendelijk"

"We werden zeer vriendelijk geholpen door de verkoper van Volvo Houten. Hij nam alle tijd voor ons en gaf alle informatie die wij belangrijk vonden. Verder kregen we een uitgebreide uitleg over de technische aspecten van de Volvo V40. Een prettige ervaring!"

18-03-2022 | marie-anne, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en professioneel"

"Vriendelijk, snel, professioneel en betrouwbaar"

24-02-2022 | Arjen, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"mijn ervaring is positief"

"Ze hebben heel erg meegedacht met mijn beperking. Hierdoor konden alle reparaties aan mijn auto goed worden uitgevoerd."

22-02-2022 | G. Rebel, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Goede garage met vriendelijk personeel."

21-02-2022 | Henny, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig bedrijf met kennis van zaken"

"Ik ben al jaren klant bij Verkerk (ondertussen Broekhuis) met mijn Volvo V50. Geen zakelijke rijder, geen leaseauto, maar dat is geen probleem. Ze zijn altijd bereikbaar en denken met je mee. Ook voor de klant met een wat oudere Volvo ;) Ze blijven rijden."

01-02-2022 | Jeff, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Service kan wel wat beter"

"Verleden week voor een kleine beurt met mijn Volvo geweest. Er bleek een deksel van een kap verdwenen te zijn. Er werd een nieuwe besteld en deze ging ik vanmorgen ophalen. Toen de klep open ging, bleken er nogal wat bladeren en takjes te liggen, deze zijn dus verleden week niet verwijderd. Maar ook de “verdwenen” deksel bleek er te liggen. Als ze verleden week dus deze bladeren/takjes even hadden verwijderd( 20 sec werk) was een nieuw bezoek vandaag dus niet nodig geweest."

01-02-2022 | Johan, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn contact en een goedlopend aankoopproces bij deze garage!"

"Wij waren al langere tijd op zoek naar een jonge Volvo V60, met alle opties. Deze vonden wij een uur van onze woonplaats bij Broekhuis Houten. Na een kort berichtje via de website, werden wij binnen enkele uren al teruggebeld door een enthousiaste en vriendelijke verkoper. Hij stond ons ook zeer correct te woord bij de proefrit. Alle vragen werden beantwoord en er werd goed met ons meegedacht. Voor onze 'oude' auto werd een correcte prijs geboden en we waren snel uit de onderhandelingen. Bij aflevering stond de auto netjes klaar en ontving mijn vrouw zelfs nog een erg leuke attentie. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de aankoop en het aankoopproces!"

18-01-2022 | Benno, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto is weer helemaal op orde"

"Na een grondige inspectie alle verbeterpunten samen doirgenomen. Deze zijn vervolgens conform afspraken en afgesproken prijs uitgevoerd"

12-01-2022 | Bert, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima service en eerder klaar dan ik dacht"

"omdat ik de dag ervoor al in Houten was heb ik mijn auto al eind van de ochtend gebracht voor de grote beurt en bandenwissel de dag erna. diezelfde dag kreeg ik al een belletje dat ie al klaar was! prima werk!"

22-12-2021 | Huub, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top adres omgeving Houten"

"Ik kom hier al jaren, ook toen het nog Verkerk was in Nieuwegein. Toen werd er al topservice verleent. Dat is gelukkig niet veranderd met de ombouw naar Broekhuis Volvo Houten. Dezelfde aanspreekpunten als voorheen, mensen die met je mee denken. En service met een Hoofdletter "S". Heel veel garagebedrijven kunnen bij deze mannen in de leer gaan."

30-11-2021 | Willem , | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het was weer prima!"

"Bandenwissel weer fijn meegenomen"

23-11-2021 | Jan Kees, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk en service gericht personeel "

"keurig bedrijf dat z,n afspraken na komt het enig minpunte was dat de auto iets schoner afgeleverd had mogen worden maar dat mag verder geen naan hebben de koffie zou een bonen machine mogen zijn bij mijn vorige merk skoda hadden ze nespresso dus voor een semi premium merk als volvo zou je dat wel verwachten voor de rest keurige service en garage"

19-11-2021 | Nick Pinckaers, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Plezierig klantgericht"

"Ik heb tot nu toe alleen ervaring met het garage personeel. Dit is heel plezierig en voelt voor mij heel goed."

08-11-2021 | Arjan, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren