Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
115 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Proactief met een duidelijke uitleg."

"Netjes geholpen en een duidelijke uitleg gekregen. Broekhuis denkt met je mee en veilig onderweg staat voorop."

15-11-2022 | Wouter, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt"

"Als de auto na een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt ook nog een poetsbeurt aan de buiten- en de binnenkant heeft gekregen en blinkend op je staat te wachten, ja dan word ik helemaal blij en ben ik zeer tevreden over Broekhuis Dronten."

09-11-2022 | Petra Papenburg, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis is een uitstekende keus voor aanschaf van een nieuwe- of gebruikte auto!"

"Sinds februari 2022 in contact gekomen met Broekhuis via onze schoonzoon Lub de Vries die werkzaam is op de schadeafdeling als adviseur. Middels dit contact heel snel mijn huidige bedrijfsauto (Opel Mokka) geleverd en intussen alweer zo'n dikke zes maanden uiterst tevreden over de Opel en de diensten van Broekhuis. Ook het prettige contact met de sales (de heren Vroom sr. en jr.) draagt bij aan een goed gevoel bij Broekhuis!!! Een enkele week terug een prachtige Audi A1 aangekocht voor privé, zodat we nu helemaal overgeschakeld zijn op Broekhuis :-) Ook bij deze aankoop prima advies en hulp geboden door Lub de Vries en verkoper Henk Smit! Als Quality Assurance manager bij een internationaal zalmproducent, weet ik als geen ander wat dat éne stapje meer in kwaliteit en dienstverlening betekend! Daarin is Broekhuis als leverancier van mobiliteit echt een topper! Ik kan iedereen deze dealer van verschillende merken aanbevelen! Willem de Vries Urk"

26-10-2022 | Willem, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Expertise Humor KlantGericht"

"Tijd voor oplossing Ervaring delen ivm EV expertise Wat n groot verschil is de Opel Mokka X"

21-10-2022 | Ton, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"kort om een dikke 10"

"altijd goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam, ook als het druk is."

21-10-2022 | Henk Dorsman, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Geen op of aanmerkingen van mijn kant, prima"

"//////"

18-10-2022 | JWM Grootscholten, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top garage "

"zeer goede service en klantvriendelijkheid dit staat hoog in het vaandel !!"

11-10-2022 | Groeneveld, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles volgens afspraak "

"De auto was klaar en nog even gewassen Prima Maurits"

11-10-2022 | Maurits, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijkheid "

"Goede service alleen jammer van Corona, vakantie en een verkeerd e-mail adres waardoor wij onze nieuwere auto na 4 weken pas konden ophalen. Maar we zijn er blij mee!"

10-10-2022 | Wendy, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Vriendelijke, transparante en goede service."

03-10-2022 | Annelou, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"attent, klantvriendelijk, komen afspraken na."

"Klantvriendelijke benadering, afspraken worden nagekomen, vooraf melding van reparatiekosten. Prima dealer"

28-09-2022 | G.T.M. Boons, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top garage en zeer klantvriendelijk."

"Vriendelijk personeel en goede service. Ook duidelijk in de communicatie met heldere rapportages inclusief foto's. Ben het wel eens met wat iemand anders hier zei: "Wat ik niet fijn vind is de dwangmatigheid vanuit kantoor Harderwijk met het verzoek om mijn mening te geven via mijn mobiel." Maar dit heeft weinig met Broekhuis Dronten te maken."

27-09-2022 | J, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Onderhoud netjes gedaan. Kon er op wachten en dat kwam mij het beste uit."

27-09-2022 | George, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, duidelijke communicatie "

"Erg duidelijk in de communicatie, werken met heldere rapportages inclusief foto's als bewijsmateriaal. Fijne service tussen de onderhoudsbeurten door in de vorm van gratis lampjes vervangen, olie bijvullen, etc."

27-09-2022 | Roy, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service en uitleg"

"Een bedrijf waar de klant nog centraal staat"

26-09-2022 | Martin Kleijn, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden"

"Het personeel is vriendelijk en gastvrij, altijd behulpzaam en ik kan vertrouwen op mijn auto na een bezoekje aan de garage, want er zijn geen onduidelijkheden. Dit betreffende de garage! Wat ik niet fijn fijn vind is de dwangmatigheid vanuit kantoor Harderwijk met het verzoek om mijn mening te geven via mijn mobiel. Het is geen verzoek meer maar bijna een verplichting! Doe er uw voordeel mee. Met een vriendelijke groet"

15-09-2022 | Lies, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke communicatie en denken mee."

"De auto gebracht voor een apk en beurt volgens onderhoudsschema. Communicatie was duidelijk en ze denken goed met je mee, mocht je kosten willen drukken."

13-09-2022 | Daphne Schelvis, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, geen klachten"

"Auto aangeboden voor service, gebeld voor wat extra opties, heb ik gedaan omdat ik op dat moment best extra kilometers maak."

12-09-2022 | Paul, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden."

"Sinds kort Opel rijder en zeker een hele goede ervaring met deze dealer."

09-09-2022 | Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk"

"Wordt altijd direct geholpen, ook i.v.m. mijn beperkingen. Voor reparatie en/of onderhoudsbeurten wordt de auto altijd opgehaald en terug gebracht en is voor hun nooit teveel moeite."

05-09-2022 | H. Tiemes, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk prijsplaatje"

"Tsja, autorijden is een prijzige hobby. En een jaarbeurt hoort daarbij. En dat is de opbrengst van een stevige krantenwijk waard. Gelukkig is Broekhuis helder over prijsplaatje en de communicatielijnen zijn kort. Ik tekende onlangs weer een jaartje bij ..."

05-09-2022 | Frank de Graaf, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Profesionele garage en heel erg klantvriendelijk."

"Top garage zeer klantvriendelijk en een goed overleg, wat een beurt gaat kosten."

24-08-2022 | Joke Bergen van, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"haal en breng service"

"wegens mijn zieke niet zelf kan halen"

19-08-2022 | klamer, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"netjes en vriendelijk geholpen"

"als je nog iets wil weten je kan altijd bellen en ze helpen je."

17-08-2022 | lies pap, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"gewoon prima"

"al jaren prima ervaring met deze garage. word tijdig ingeseind voor onderhoudsbeurt c.a. mochten er dingen gebeuren, vervangen etc. word ik van tevoren ingeseind. klantgerichte, persoonlijke benadering. gewoon een fijne en betrouwbare garage."

16-08-2022 | evert jan morren, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd een prima ervaring"

"Auto gebracht voor een kleine beurt en een APK. Keurig op de hoogte gehouden en toen hij klaar was een belletje gehad om hem op te halen. Prima service."

12-08-2022 | Tom, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig verkoop personeel."

"Doen al het mogelijke om tot een goede keuze te komen."

05-08-2022 | Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"heel tevreden over Broekhuis Dronten"

"Kom al jaren bij Broekhuis Dronten. Vertrouwd en klantvriendelijk."

03-08-2022 | G.M. Meijer, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Is positief. Vanwege de vriendelijke service"

"De aanbieding die mij is gedaan was aantrekkelijk in vergelijking met de concurrent. Het verkoopgesprek was prettig en persoonlijk."

01-08-2022 | Otto Broertjes, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top dealer!"

"Mijn ervaring met deze Opel dealer is super. In Juni een zeer mooie Meriva B occasion gekocht. Mooie prijs kunnen maken met inruil van mijn oude auto. Achteraf is gebleken, na een extra check van Broekhuis zelf, dat er een reparatie nodig was aan de versnellingsbak. Dit is allemaal netjes geregeld in combinatie met de haal en breng service! (versnellingsbak is simpelweg vervangen) Ik heb geen verstand van auto's dus als er niks gezegd was, had ik het niet geweten. Kan niet anders concluderen dan dat deze dealer een goede betrouwbare onderneming is die kwaliteit en absolute top service levert! Ik zou hier zonder twijfel weer een auto aanschaffen. Groeten uit Den Helder!"

20-07-2022 | Ray, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk, goede service en advies"

"Onderhoudsbeurt: De auto is opgehaald en weer teruggebracht. Super! Bevindingen telefonisch doorgesproken. Wanneer ik tussen de onderhoudsbeurten vragen heb, kan ik altijd terecht en word ik altijd vriendelijk geholpen. Ik ben een zeer tevreden klant van Broekhuis Dronten."

15-07-2022 | Elly, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"ben zeer tevreden"

"vriendelijk eerlijke behandeling"

12-07-2022 | jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Hele fijne en vriendelijke ontvangst, auto occasion gekocht die ook nog eens thuis afgeleverd werd. Top."

12-07-2022 | Jannie, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en professioneel geholpen"

"Top service, de auto was zelfs gewassen afgeleverd."

12-07-2022 | Shakab, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed gevoel over gehouden bij broekhuizen"

"verder ntv zeer te vreden"

11-07-2022 | h meijering, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goed geholpen prettige mensen"

11-07-2022 | Hannie, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Je bent geen nummer"

"Ben al jaren klant bij Broekhuis en altijd zeer tevreden. Ze kennen je, weten wat ze moeten doen en zijn zeer kundig. Altijd vriendelijk en denken met je mee."

01-07-2022 | H.M. Weening, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen. "

"Prettige garage waar ik graag mijn auto een onderhoudsbeurt cq een reparatie laat uitvoeren."

01-07-2022 | Jan Scheers, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"service is prima"

"Behulpzaam Deskundig en tijdige melding wat er aan de auto stuk is. Deskundig gerepareerd"

29-06-2022 | Jelte Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Duidelijke uitleg van de kosten, zelfde dag was de auto weer klaar. Aardig, net personeel"

29-06-2022 | Jaco, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren