Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
101 reviews
10

Daarom ben ik niet enthousiast

"he was een goede ervaring"

"top personeel, ik zou iedereen deze goede garage aanbevelen!"

01-12-2022 | Jannie Polinder, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn op een deskundige manier geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto"

"Er was tijd voor ons, we konden een proefrit maken en kwamen snel tot overeenstemming over de inruil van onze vorige auto. Goede service en alles werd door Dave prima uitgelegd. ook bij het ophalen van de nieuwe auto."

30-11-2022 | J.W. van Ede, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf"

"Auto inruil foto's opgestuurd daarna een bod gekregen naar Doornspijk gereden en proefrit gemaakt goed geholpen door Dave en auto gekocht naar financiële rompslomp waar Dave zijn best voor heeft gedaan daar we toch tot elkaar zijn gekomen hebben wij onze Ford eco sport vrijdag j.l opgehaald Dave nogmaals bedankt !!"

28-11-2022 | Chris , | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en correcte afhandeling van de opdracht"

"Auto voor een jaarbeurt naar deze garage gebracht. Prima ontvangst en afhandeling van de werkzaamheden."

23-11-2022 | Jan, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"klantvriendelijk, informatief over de kosten, telefonisch overleg over eventueel uit te voeren reparaties."

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijke behandeling."

"Vragen en opmerkingen werden goed beantwoord. Afspraken op tijd. Keurige afwerking. Vriendelijke benadering. Heel fijn."

22-11-2022 | Riekje Westerink, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed afspraken worden na gekomen"

"Zeer tevreden. Aan de balie correct geholpen. Prijsafspraken werden nagekomen."

22-11-2022 | Gerrit Wijnne, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Vakgarage."

"Al jaren goede ervaringen met Broekhuis. Altijd prettig geholpen. Kan deze aan iedereen aanbevelen."

14-11-2022 | Ton, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vakkundig en vriendelijk personeel."

"Zeer vakkundig en vriendelijk personeel."

14-11-2022 | Herman, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis , doen wat is beloofd."

"Tis weer fijn geregeld , jaarlijks onderhoud plus APK . Fijne mensen , goed bedrijf . Ga zo door"

09-11-2022 | Pieter Steenbeek, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima geholpen en vakkundige uitleg gehad"

08-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wederom perfecte service.. "

"Auto weer tip top in orde"

31-10-2022 | Ariën, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service"

"Alles prima geregeld en overlegd ook vervangend vervoer ik had een grote auto nodig ivm rolstoel"

25-10-2022 | Tineke Juffer, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Zijn er extra reparaties nodig word er gebeld en uitleg gegeven wat noodzakelijk is, en via de mail een onderhoud lijst wat er aan het voertuig is gedaan."

25-10-2022 | Arend , | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service"

"Voor mijn jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Corsa belde ik met Broekhuis in Doornspijk. Binnen enkele minuten had ik een passende afspraak. Op de dag van de afspraak stond er keurig een klantvriendelijke receptionist klaar voor de ontvangst van de sleutels en na nog een extra wens op het onderhoudsformulier kreeg ik een leenfiets om thuis het onderhoud van mijn auto af te wachten. Thuis kwam er al een bericht met het resultaat van de test met enkele aanbevelingen met prijsopgave. Keurig op tijd was mijn auto gereed en kan ik weer honderden veilige kilometers gaan maken. Broekhuis Doornspijk - TOPWERK geleverd!!!!"

24-10-2022 | Bas, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen en goed geïnformeerd over de servicebeurt"

"Leenauto was niet beschikbaar maar netjes opgelost met haal/breng service. Keurig geïnformeerd over onderhoudsrapport en geadviseerd onderhoud."

18-10-2022 | Diesmer, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Meer dan prima "

"Goede ontvangst: vriendelijk personeel en courant en koffie ruimschoots aanwezig. Bovendien garagepersoneel ook zeer deskundig."

17-10-2022 | Albertus, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een erg prettige ervaring rondom."

"Bij dit bedrijf terecht gekomen via de bekende autosites. Doordat een diesel niet meer rendabel was voor mij op zoek gegaan naar een hybride auto. Na een aantal zaken langs te zijn geweest en mijn oude auto te laten taxeren kwam ik uiteindelijk hier terecht. Zag een mooie Kia Niro met weinig kilometers. Na een e-mail gestuurd te hebben werd er al snel contact gezocht. Via de foto's werd mijn auto getaxeerd voor een scherpe prijs dezer dagen, zeker voor een diesel. Al snel een afspraak gemaakt voor de proefrit. Hier geholpen door een uiterst aardige en correcte verkoper genaamd Dave . Na een praatje een proefrit gemaakt. Auto beviel uitstekend. Hierna een gesprek over de prijs. Hier was eigenlijk weinig meer in mogelijk voor de scherpe prijs. Dave was hier erg netjes in en behulpzaam. Na overeen gekomen te zijn over de prijs kon de auto de week daarop ophalen. Auto stond er keurig bij en alles werd netjes qua papierwerk. Ook kreeg je er een leuk presentje bij. Niet gehoeven maar erg leuk. Kreeg erg ook een jaar een pluspas bij. Hoop uiteraard geen gebruik te hoeven maken van de garantie maar zeker fijn dat het erbij zit. Alles bij elkaar een erg prettige ervaring. Broekhuis Doornspijk en met name Dave bedankt."

12-10-2022 | Steven, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bij Broekhuis word je goed en vakkundig geholpen."

"Bij de aanmelding kun je al aangeven wat er precies moet gebeuren aan je auto, vervolgens wordt er ook nog even gebeld wat er allemaal wel en niet kan, overleg is altijd mogelijk over bijvoorbeeld een origineel onderdeel of een universeel merk, en dan maken ze d'r ook iets moois van. Houden zo!"

12-10-2022 | Wijnand, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Ga zo door een 10 plus"

"Heel goed , de beste"

10-10-2022 | Lo, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ze doen wat ze zeggen met perfecte service er gratis bij."

"Auto ingeruild voor een mooie Opel Mokka bij Broekhuis Doornspijk. Prettig zaken gedaan en de auto was bij het ophalen, gepoetst en zoals afgesproken had hij een beurt gehad. In een zin: zoals het hoort en prima service."

27-09-2022 | Johan, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Garage waar je je thuisvoelt"

"Behulpzaam en klantvriendelijk."

20-09-2022 | Dirk, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Dat is dik verdiend"

"Ik krijg altijd goede service en ze zijn altijd vriendelijk"

18-09-2022 | Grietje hop, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke uitleg ,prima service"

"Goed uitgelegd wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Goed vervangend vervoer geregeld."

10-09-2022 | J Bakker, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk "

"Van het maken van de afspraak voor onderhoud tot het weer ophalen van de auto alle aandacht voor de klant"

06-09-2022 | Gert Bos, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed overleg, goede oplevering. "

"Grote beurt. Werd van te voren gebeld over grote kosten. Duidelijke uitleg. Inspectie rapport in de mail."

05-09-2022 | G van Wijngaarden , | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vriendelijk geholpen"

"Al het personeel is correct en vriendelijk. Zeer bekwame monteurs die weten wat wel en niet mogelijk is. Ik heb het vertrouwen in deze garage daarom ga ik ieder jaar voor een beurt aan mijn auto, terwijl ik niet echt in de buurt woon."

05-09-2022 | Gerard, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Dienstverlenend."

"Vriendelijke verkoper."

30-08-2022 | Arie, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een klantvriendelijk en klantgericht bedrijf."

"Ik word ten alle tijde goed geholpen en nemen de tijd voor je. Werken netjes en volgens afspraak. Bellen eerst op voordat ze verdere onderhoud plegen."

30-08-2022 | Daniël Gijsenbergh , | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voor mij, Harderwijker, de beste Opel garage in de omgeving"

"Zoals altijd de beste service"

29-08-2022 | Heijo Stenekes, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Opel/Ford Doornspijk is een hele goede en prima garage cijfer 10."

"Service en de omgang met klanten is zeer goed iedereen staat voor je klaar."

24-08-2022 | David bosman, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Auto is afgeleverd zoals afgesproken"

"Auto stond keurig voor ons klaar en alles wat was afgesproken is uitgevoerd"

16-08-2022 | Henk-Jan Tabak, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Weer tevreden "

"Afspraak gemaakt en nagekomen weer zoals altijd een tevreden klant jullie zijn niet de goedkoopste maar wel de beste"

15-08-2022 | Nico, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren lang mijn betrouwbare partner als het om mijn Opel gaat."

"Ik voel me als klant welkom, met wat voor vraag over mijn auto ik ook komt ik krijg altijd een onderbouwd antwoord. Als ik b.v. met een voorstel komt over vervanging banden, sneeuwketting etc. zoeken zij voor me uit wat mogelijk is en hoeveel dat kost. Voor mij is de garage voor onderhoud en vragen over mijn auto."

15-08-2022 | Arie, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd een prima service. "

"Klantvriendelijk altíjd meteen klaar staan om je helpen."

09-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en snel geholpen"

"Aardige verkoper die de tijd voor ons nam en ons goed en snel heeft geholpen."

08-08-2022 | Arend, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"deskundig personeel en zeer klantvriendelijk!"

"Al vele jaren is onze auto in onderhoud bij Broekhuis Doornspijk. Wij zijn zéér tevreden over de medewerkers van het bedrijf. Ze zijn deskundig, geven goede en eerlijke adviezen en zijn klantvriendelijk. Om de wachttijd aangenamer te maken kun je aan de leestafel een kop koffie nemen, maar de mogelijkheid is er ook om een (elektrische) fiets te gebruiken om later op de dag de auto op te halen. Voordat er een reparatie uitgevoerd wordt, neemt de monteur contact op om te overleggen en het probleem voor te leggen. Dit stellen we zeer op prijs, zodat je niet met onaangekondigde hoge reparatiekosten geconfronteerd wordt!"

04-08-2022 | W.G. Balfoort, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring met Broekhuis is goed"

"Al vanaf ong. 1970 betrekken we onze auto's bij garage Broekhuis en we hebben daar altijd goede ervaringen mee gehad. Nu ben ik sinds 2020 alleen, maar ik hoop en vertrouw dat de service voor mij alleen hetzelfde blijft. Ik zou niet in een andere dan een Broekhuisauto kunnen rijden! Met hartelijke groet, J. van den Berg-Witvliet"

03-08-2022 | Janneke van den Berg-Witvliet, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"klantvriendelijk personeel en goede voorlichting."

01-08-2022 | Hennie Pleijter, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed, op tijd, en prettig geholpen."

"Goed, op tijd, en prettig geholpen zoals ik gewend ben."

01-08-2022 | Jan, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren