Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geregeld en snelle levertijd"

"Prettige verkoper die alles duidelijk uitlegde."

25-11-2022 | Frank Martens, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Missers bij aflevering "

"We hebben een gebruikte opel gekocht bij aflevering bleek dat het klepje van de benzine dop niet werkte waardoor hij niet openging hij bleek afgebroken de toch best dure aflevering beurt is dus maar een lachertje 1/4 tank benzine dus niet getankt en niet goed nagelopen erg jammer dit is nu de 3de auto die we bij jullie kopen na verhuist te zijn uit Zuid-Holland maar de eerste die slecht is afgeleverd erg jammer."

21-11-2022 | Marcel , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geheel zoals te verwachten is "

"Positieve ervaring zoals gewenst is bij Broekhuis"

15-11-2022 | Finus, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaringen. "

"Correcte afhandeling van afspraak en goede afhandeling achter af, prima service."

15-11-2022 | Gertjan Reijman, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service , vriendelijk em behulpzaam "

"Behulpzaam, vriendelijk en snelle service"

15-11-2022 | Peter, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"professioneel"

"duidelijke afspraken met bali en werkplaats en uitleg over onderhoud en kosten. Vriendelijk personeel ."

09-11-2022 | Verkooij, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Good experience, friendly and helpful staff"

"My boyfriend and I wanted to buy a car with financing and didn't know much about how the whole process is, so the first time Marcel helped us with a lot of useful information, and after that when we decided which car we wanted, Akshay was the person who did everything for us. With his help we got our car now. We are thankful for his work, we can see that he (and i think everyone there) does everything for the costumer's satisfaction. They are approachable and friendly."

26-10-2022 | Boroka Madaras, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fouten maken is menselijk, herstellen is Opel Broekhuis"

"Na de Opel Broekhuis kwam de werd de auto afgeleverd zonder de beschermkap op de trekhaak. Bij het telefonisch na-gesprek geïnitieerd door Opel Broekhuis, benoemde ik dit. Nog diezelfde dag werd bij mijn huis een beschermkap afgeleverd en ook nog een bos bloemen. Uniek, met aandacht voor de klant."

10-10-2022 | Marjan Dijkstra van Dijk, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service voor een goede prijs."

"Naast de reguliere onderhoudsbeurt is de auto schoongemaakt, ben ik keurig gebeld voor de extra aanbevolen werkzaamheden en was daarbovenop de accu ook nog eens opgeladen toen ik de auto ging ophalen. In 1 zin.. perfect!"

05-10-2022 | Erik Schouls, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zowel het contact met de verkoper, als de afhandeling waren prima."

"Top!"

20-09-2022 | Zeger van de Geest, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en prettig contact"

"Vriendelijke ontvangst, verkoper neemt de tijd voor je en ook na levering een goed en prettig contact. Voor ons niet de dichtstbijzijnde dealer maar we zijn blij dat we geweest zijn, hartelijk dank Marcel."

18-09-2022 | John, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en eerlijk "

"Vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Ik krijg nooit het gevoel dat ze aan me willen verdienen. Nooit problemen.met mijn auto, ik kom trouw voor elke beurt. Daarna krijg je hem keurig schoon weer terug."

14-09-2022 | Mieke Neuteboom-Smit, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service!"

"Heel vriendelijk personeel! Nadat mijn autootje door aanrijding total loss verklaard was, hebben de mensen van Broekhuis mij heel goed en vriendelijk geholpen. Zij hebben meegedacht om voor mij zo spoedig mogelijk een andere - voor mijn budget passende - occassion te regelen. Inmiddels rijd ik in mijn keurig afgeleverde auto en ik ben er superblij mee! Hartelijk dank en een dikke pluim voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!"

06-09-2022 | Febe, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"professioneel en vriendelijk, zoals altijd"

"Jaarlijkse beurt, niks bijzonders dus, maar het wordt naar mijn idee professioneel en vriendelijk opgepakt"

29-08-2022 | jules van den Bos, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrokkenheid"

"Meedenkend en advies."

23-08-2022 | Erik , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ondank wat kleine missers een goede ervaring en uitstekende service."

"Na enig mailverkeer over een grandland besloten we thuis een proefrit te maken, op de afgesproken tijd stond de auto netjes op de oprit. Na de proefrit de auto gekocht. Hierna ontstonden enkele onvolkomen heden met de nota. Dit is prima opgelost. Na aflevering thuis zagen wij dat de dop van het remvloeistof reservoir miste. Ook prima opgelost. Hierna zagen wij nog enkel onvolkomenheden die met de andere onvolkomenheden voorkomen hadden kunnen worden. Ondanks dat is alles prima door de betrokken persoon verholpen. Klasse."

16-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"Je wordt keurig gebeld met bevindingen die (mogelijk) gedaan moeten worden. Tevens blijkt bij een broekhuisjaarbeurt ook de auto gewassen te worden, iets wat ik niet wist. ;-) Ook de haal- en brengservice is goed geregeld."

10-08-2022 | Marcel, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Snel gekomen tot aanschaf"

"Tot de aanschaf beperkt is de ervaring prima, snel tot aanschaf van een mooie auto gekomen."

07-08-2022 | Tom, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht"

"De medewerkers van Broekhuis Lelystad zijn vriendelijk en klantgericht. Men beantwoordt rustig al je vragen en bellen je op als er iets extra’s moet gebeuren en vragen dan om toestemming. Kortom zoals het hoort."

01-08-2022 | Marcel Bart, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Blij verrast met jullie service "

"Goede ophaaldienst, goede inzicht wat gedaan is aan jou auto. En, nog gewassen ook plus stofzuigen. TOPPIE zo'n dealer."

01-08-2022 | Liz, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben goed geholpen door de receptie "

"ik ben zeer tevreden"

29-07-2022 | cees, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hier wordt je nog als klant geholpen fantastisch"

"Iedere keer weer wordt je geweldig geholpen."

27-07-2022 | P Tichelaar , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen!"

"Had zaterdagmorgen jl. een lekke linker achterband en werd als eerste in de garage geholpen!"

27-07-2022 | Gerard , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Elke keer weer geweldig"

"Ook dit keer weer een complete en hele fijne service. Alles duidelijk en in overleg en ten alle tijde klantvriendlijk en hulpbehoevend."

26-07-2022 | Ap Liefers, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, maar niet gewassen"

"Op de uitwerking stond, uitgezogen en gewassen.. maar de auto was niet gewassen. Als je zegt dat je wat doet, dan moet je dat ook doen :-)"

18-07-2022 | Sjonnie, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf"

"Een auto online gevonden, vragen gesteld en s'middags nog terecht kunnen voor een proefrit. Fijne communicatie via de Whatsapp gehad en duidelijke antwoorden op mijn vragen en zo ook een afspraak kunnen maken. We konden snel een overeenkomst tekenen na een proefrit en 2 weekjes later werd ik een weer blije nieuwe Opelrijder nadat mijn oude auto hun bezit werd. Fijn contact en zelfs na de verkoop en terugrit naar huis stond de verkoper voor mij klaar op de app omdat ik een lampje zag branden. Niets aan het handje en rit voort gezet. Na die tijd alleen nog maar blijer geworden met alle nieuwe functies in de auto. Het fijne van Broekhuis is dat ze op meerdere locaties zitten dus als er wat is staan ze waar dan ook volgens mij (snel) paraat! Al is dat alleen voor een APK!"

17-07-2022 | Ilse, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbare garage"

"Alweer negen jaar lang breng ik mijn auto voor een jaarbeurt en APK nasr Broekhuis garage. Het onderhoud wordt altijd netjes uitgevoerd, van tevoren hoor ik het als er iets gecontacteerd wordt wat aandacht behoeft, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat er onnodige reparaties of onkosten gemaakt worden. Super dat je elk jaar gratis verzekerd bent voor pechhulp NL. Tijdens het onderhoud kun je een leenfiets of haal/breng service krijgen. De jaarbeurten zijn niet duur. In combinatie is de APK gratis. En een gratis wasbeurt. Altijd vriendelijke en behulpzame mensen. Ik schrijf deze review om het team eens een flink compliment te geven: zoveel service tegen zo'n scherpe prijs!"

05-07-2022 | Willem, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd correct en prima geholpen zodat ik weer de weg op kan."

"Dat gaf ik net aan in de vorige zin."

05-07-2022 | Olivia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch geholpen, superteam. Ga zo door !!!"

"Fantastisch geholpen, superteam. Ga zo door !!!"

04-07-2022 | Bleijenberg, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een goed gesprek"

"Een gesprek na een enkele APK keuring heeft voor mij geleid tot een onderhoud van de auto, die tot genoegen en financiel geregeld is."

01-07-2022 | dick burgess, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch geholpen "

"Fantastisch geholpen en denken mee. En zijn zeer punctueel."

27-06-2022 | Armand , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekende service. Ik ben erg tevreden zegt een tevreden klant."

27-06-2022 | Li, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top verzorg"

"Netjes geholpen zeer tevreden"

27-06-2022 | Jouke Elzinga, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettig en vakkundig"

"Je wordt er prettig en vakkundig geholpen, bij een grote beurt wordt er gebeld wat er moet gebeuren en een prijsopgave, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ook tussendoor als er iets is wordt je direct geholpen."

27-06-2022 | Thea, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend en snel geholpen"

"Grote mate van klantgerichtheid. Erg blij met het goede inlevingsvermogen."

21-06-2022 | Paul , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Haal en brengservice. Vooraf gebeld over de totale kosten. Kortom: naar volle tevredenheid geholpen"

20-06-2022 | Rene, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De eerste onderhoudsbeurt heeft bij mij prima indruk achtergelaten"

"Het begon al na het moment dat ik in de garage een afspraak maakte. Dus niet online, maar ik kreeg wel keurig een bevestigingsmail. Eén dag voor de afspraak ook nog eens ter herinnering een appje. Toen in de loop van de middag de auto klaar was, kreeg ik ook weer netjes een telefoontje. Ik kwam aan op de leenfiets en de auto glom me al tegemoet, want hij was ook nog eens schoongemaakt en van binnen gestofzuigd. Met de vriendelijke baliemedewerkster het hele onderhoudsrapport doorgenomen, nog wat extraatjes meegekregen, afgerekend, leenfiets weer ingeleverd en met tevreden gevoel in mijn uitstekend onderhouden auto weer naar huis gereden."

15-06-2022 | Hans, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service, makkelijk in te boeken online. Ik kom hier zeker terug."

13-06-2022 | Demy, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Netje geholpen grote beurt mooi op tijd klaar"

13-06-2022 | HB, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne medewerkers en goede afspraken"

"Altijd vriendelijk en meedenkend Al jaren een goede service!"

07-06-2022 | John, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren