Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
94 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord geweldig."

"0.74 uur de auto gebracht. Leenauto stond klaar. Duidelijkheid over de gedane werkzaamheden. Keurig op tijd weer klaar en uitstekende service."

08-11-2022 | Jos Theunissen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en goede communicatie over de kosten"

"Auto werd netjes in het afgesproken tijdvak opgehaald. Tijdens het onderhoud werd ik gebeld met de vraag dat er een aantal kleinere tekortkomingen waren gezien en of ik die nu al wilde laten repareren en wat daarvan de kosten zouden zijn of geen reparatie nu. Daarnaast werd reeds aangegeven dat een dure onderhoudspost (remschijven en remblokken) de volgende beurt noodzakelijk waren incl. de kosten. Ik kan daar dus nu al rekening mee houden! Wagen vervolgens keurig op tijd weer terug gebracht. Kortom, uitstekende service, goede communicatie en prijs conform vooraf was gemeld."

07-11-2022 | Bert, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service!"

"Erg fijn geholpen, eerst geadviseerd en ook met reparatie alles zeer vakkundig uitgevoerd. Groot onderhoud, maar wel alles wat meerkosten betrof werd met me doorgenomen voordat het uitgevoerd werd. Echt heel netjes."

07-11-2022 | Arianne, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Prima geadviseerd en alles geregeld."

"Open gesprek. Wensen en mogelijkheden met elkaar gedeeld. Uiteindelijk deal gesloten. De aan_ en verkoop procedure is naar volle tevredenheid afgehandeld."

17-10-2022 | Berend Jan, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes en prima uitgevoerd onderhoud"

"Snelle afhandeling en duidelijke communicatie."

17-10-2022 | Klaas, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klant is Koning!"

"Wij voelden ons bij Broekhuis een Gewaardeerde Klant. Dat is toch uitermate prettig als je best een stapel geld komt uitgeven. Aankoop occassion zeer vriendelijk en klantgericht begeleid, aflevering helemaal feest!"

04-10-2022 | Vincent van Wanrooij, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevredenheid, hoge prioriteit"

"In september een jonge Ford Kuga Hybride aangeschaft. Merk aan alles dat Garage Broekhuis er alles aan doet om tevreden klanten te hebben. Op vragen krijg ik redelijk snel en duidelijk antwoord, wat door mij dan ook bijzonder wordt gewaardeerd. Tot nu toe is het voor mij vanuit de overgang van een diesel naar deze auto een compleet nieuwe, maar toch wel leuke ervaring. Tot nu toe dus zeer positief."

03-10-2022 | Hans, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima girma"

"Zou niet zo lang cliënt zijn bij Ford Harderwijk als ik niet tevreden ben. Prima personeel en ook de werkzaamheden"

01-10-2022 | Ans Heinsbergen-van wely, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren tevreden klant !"

"Vanaf mijn eerste bezoek bij Broekhuis Ford in Harderwijk al jaren geleden, zijn wij altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Of het nu ging om de aanschaf van een nieuwe Ford of voor onderhoud. De service die al het personeel met zich mee brengt is echt top. Wat fijn is dat iedereen met je mee denkt."

23-09-2022 | Martin , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alweer zeer tevreden "

"De jaarlijkse onderhoudsbeurt is wederom prima uitgevoerd. En er is altijd ruimte voor een onderhoudend praatje."

21-09-2022 | Wicher, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service, goede communicatie, men neemt uitgebreid de tijd voor de klant en wat een feestje als je je auto komt halen."

05-09-2022 | Marco, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende ervaring als altijd!"

"Alles tot volle tevredenheid, goed advies en adequate afhandeling en schone auto. Dank daarvoor!"

29-08-2022 | Hans Blom, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Afwikkeling aankoop andere auto was OK"

"Enige probleempjes: Verkoper zou behulpzaam zijn bij het verlagen van mijn leeggewicht van de caravan bij RDW. Nog niets van gehoord. Trek gewicht van de hybride Mondeo is slechts 750 kg. Ook toegezegde file met foto's van de nw auto heb ik nog niet gehad."

24-08-2022 | Johan Elgersma, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Uitstekende service"

23-08-2022 | Willem, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede ervaring met de firma Broekhuis"

"Alles perfect gegaan volgens afspraak. Zo hoort het eigenlijk altijd."

04-08-2022 | H, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer nette en vakbekwame autodealer"

"Wij werden uiterst bekwaam geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe auto. Ook de levering gebeurde op een bijzonder professionele wijze. De auto stond klaar onder een kleed, die wij mochten onthullen. Ook de uitleg van het dashboard en scherm was duidelijk. Kortom een dealer die echt aan te bevelen is."

03-08-2022 | Sjaak, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Alles klopt"

"Tijdens het wachten op de onderhoudsbeurtvan def ocus van mijn vrouw, viel mijn oog op een mooie Kuga phev in de showroom. Een goed gesprek met Richard Minkman en een overtuigende proefrit werd de keuze niet meer zo heel moeilijk. De inruilwaarde klopte. De privacy de kuga klopte. De aflevering klopte. Het rij plezier klopt. Kortom alles klopt. Dik tevreden klant."

02-08-2022 | Paul, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Correct,duidelijk en betrouwbaar bedrijf met een goede service."

"Zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst !"

02-08-2022 | Henny , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Gematigd tevreden "

"Montage trekhaak duurde langer dan verwacht. Beschadigingen provosorisch weggewerkt, niet voldoende. Moet opnieuw gebeuren. Laadkabel niet in auto. Moest nog opgehaald worden. Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Geholpen door andere verkoper, niet zo vriendelijk. Al met al een mager zesje..."

27-07-2022 | Cornelis van Merkestein, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service !"

"Ik heb een mooie auto gekocht en ben er blij mee. Goede service van team Broekhuis Ford Harderwijk Bedankt!"

14-07-2022 | Roel Bemer, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service, alle aandacht voor de klant en de auto"

"Heb de afgelopen 5 jaar het onderhoud van mijn auto bij Broekhuis Ford in Harderwijk word altijd fijn geholpen."

11-07-2022 | Karin, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top dealer"

"Op een advertententie gereageerd, via telefoon een pricipe akkoord overeengekomen en op lacatie was de deal snel gesloten. Vriendelijke en vakkundige verkoper Richard is top."

05-07-2022 | Harry, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service in drukke tijden "

"Goed en snel geholpen en zelfs tijd voor extra werkzaamheden, super!"

04-07-2022 | E, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles volgens afspraak "

"Service en APK volgens afspraak gedaan. Op tijd klaar. In overleg reparatie uitgevoerd. Goede adviezen en volgens kosten opgave."

28-06-2022 | Paul, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed "

"Erg vriendelijke verkoper: Pieter van Dongen."

27-06-2022 | Johan , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over bijna alles."

"1 nadeeltje.Vroeg gebracht 8uur en pas om 4uur klaar.Jammer maar de service van de elektrische scooter om zolang mee heen en weer te rijden was geweldig.Ben daar zeer tevreden over.Al met Al prima.En de auto weer prima en nog netjes gewassen ook."

23-06-2022 | theo kroese, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik kan geen verbeterpunten bedenken"

"In mijn geval heb ik een occasion gekocht. Voor een proefrit kwam Sander de auto persoonlijk naar Veenendaal brengen. De auto is netjes opgeleverd, geen verborgen gebreken."

14-06-2022 | Eric, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"als klant behandeld"

"goede benadering en uitleg"

07-06-2022 | Rob, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Goed geholpen, vriendelijke, kundige verkoper. (Bij aflevering had de benzinetank wat voller gemogen)."

29-05-2022 | M, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super vriendelijk en uitstekende service. Denken met je mee.Dikke 10"

"Super vriendelijk en betrokken en enthousiaste medewerkers. Denken met je mee. Blij verrast met de afhandeling . Geweldige service. Dikke 10 hoor"

24-05-2022 | Sylvia, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed gevoel"

"Vriendelijk en goed gevoelvol het brengen en afhalen van de auto , Als tip zou ik bij een onderhoudsbeurt de navigatie updaten"

18-05-2022 | Cor, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden "

"Goed"

17-05-2022 | Henri, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prima service en prettige ontvangst."

"Al jaren klant, nog nooit teleurgesteld."

04-05-2022 | Michel , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed "

"Netjes en vriendelijk behulpzaam"

03-05-2022 | Joop, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goede service"

19-04-2022 | H Velthuizen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Een opmerking, de auto zou gewassen zijn toen ik hem ophaalde. Dit is niet of half gedaan."

19-04-2022 | E Lubbersen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Mijn auto werd opgehaald vanaf mijn woonplaats voor een grote beurt. Ik kreeg mijn auto al dezelfde dag terug na goede communicatie over wat er allemaal moest gebeuren met de auto."

11-04-2022 | Arjen , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Wisselend"

"Auto gekocht 4 weken wachten . Na vier weken bleek dat de turbo van de auto kapot was Na verder nakijken bleek er ijzervijlsel in de olie te zitten Andere auto uitgezocht . Na 2 weken geleverd, Na aflevering bleek dat de auto niet goed in en uitwendig gereinigd was De hondeharen zaten nog volop op de bekleding Roosters voor , onder de motorkap , zaten helemaal dicht Met Pieter afgesproken auto opnieuw te reinigen Ook bleken de ruitenwissers kapot Afgesproken deze 5 april te vervangen"

05-04-2022 | Aart, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service staat hoog in t vaandel. "

"Je wordt uitstekend geïnformeerd via verschillende kanalen waaronder persoonlijk. Service en vriendelijkheid is wat ik ervaar. Het gevoel van vertrouwen overheerst."

25-03-2022 | Marty, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Netjes geholpen vriendelijk."

24-03-2022 | TvanAs, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren