Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,0 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk ontvangst en goede benadering en gesprek"

"Fijne benadering en gesprek. Wij voelden ons goed begrepen en de verkoper nam alle tijd voor een goed gesprek."

29-11-2022 | M. Waij, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect bedrijf"

"Afspraak gemaakt en alles perfect nagekomen"

28-11-2022 | Hans, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren tevreden"

"Al meerdere jaren kom ik bij Broekhuis Zeist en al vanaf het begin zeer tevreden. Dit mede omdat deze dealer voor mij vertrouwen uitstraalt. Ze behoren weliswaar niet bij de prijsvechters, maar zijn ook niet duurder dan dat je elders een merkbeurt laat uitvoeren. Pluspunten; Klantgerichte en vriendelijke benadering. Goede uitleg na onderhoud. Afgelopen weken een mooie “nieuwe” occasion gekocht. Ook het verkoop proces was van A tot Z goed geregeld. Alle vragen worden zeer snel beantwoord door vriendelijke verkoper. Service punten (nav proefrit) ook snel opgepakt. Al met al ben ik meer dan tevreden."

27-11-2022 | Ronald, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer klantvriendelijk en deskundig personeel."

"goede uitleg bij onderhoud van het voertuig wat er aan mankeert, en wat er vervangen of gerepareerd moet worden."

09-11-2022 | Adri, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Amateuristisch "

"Auto aangeschaft, afgesproken dat de auto bij aflevering één beurt zou krijgen. Bij aflevering staat er niet bij, wat er precies is gebeurd. Ook was de auto bij aflevering niet APK gekeurd. Nu moeten we maar hopen dat de olie is ververst en de rem olie is ververst. Daarnaast zouden er beschadigingen bij gewerkt worden, echter die plekjes zijn naar behandeling er niet echt op vooruit gegaan"

08-11-2022 | Lucie , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en klantgericht"

"Telefonisch overleg naar aanleiding van werkzaamheden overzicht die via de mail gestuurd wordt. Zeer klantvriendelijke medewerkers. Geen verrassingen bij de eindafrekening."

07-11-2022 | F.W. van Diest, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima."

01-11-2022 | Anita , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"Transparant, zorgvuldig en top kwaliteit. De elektrische leenfiets was ook geweldig. Naast de hartelijke en persoonlijke service."

01-11-2022 | Roland, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service"

"Op 30-6-2021 heb ik via Broekhuis Lease bij Broekhuis Zeist een nieuwe Fiesta St-Line besteld. Nadat ik eerst zeer positief verrast was door de service van de lease-afdeling, werd ik daarna ook positief verrast door verkoper Albert Hakvoort. Helaas werd de aflevering van de auto een beetje een drama. Dat heeft uiteindelijk bijna 1,5 jaar(!!) geduurd. Op 22/10 kon ik de auto eindelijk ophalen en ik rij er nu ruim een week in. Wát een fantastische bak! De lange levertijd lag beslist niet aan de dealer. Zij hebben mij vanaf eind juni van dit jaar 2 verschillende vrij nieuwe ST-lines ter beschikking gesteld tegen een zeer gereduceerd huurtarief. Ik moest mijn vorige lease-auto na een jaar verlenging namelijk echt gaan inleveren bij Leaseplan. Feitelijk heb ik dus een proefrit van bijna een half jaar gehad! Alle lof dus voor de dealer! Bij ophalen van de auto kreeg ik van Albert een aantal leuke presentjes en een lekkere fles wijn+ taart! Erg attent. Over de berichtgeving van de fabriek en de importeur ben ik minder te spreken, want die was eigenlijk gewoon NIET aanwezig. Maar de dealer heeft er steeds achteraan gebeld/gemaild. Uiteindelijk dus alles goed gekomen en nu "in bezit" van mijn knalrode ST-line. Helaas dus niet mijn eigendom, maar dat voelt na een week al wel gewoon zo. Kortom: uiterst tevreden en wat mij betreft een aanrader wat dealer betreft!"

01-11-2022 | Hans Verduyn, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ontvangen"

"Ik word altijd goed geholpen en niets is te veel. Bedankt"

27-10-2022 | J.H, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verkoopproces, alles volgens afspraak"

"Ik heb bij Broekhuis Ford Zeist een tweedehands auto gekocht en dat is prima bevallen. Alles is exact volgens afspraak gegaan en de auto werd keurig op de afgesproken tijd bij ons thuis geleverd. Ook het contact was prima en iedereen was erg behulpzaam."

24-10-2022 | Hans, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en deskundig "

"Al een tijdje op zoek naar een andere auto. Oog viel op een Ford Kuga. Die wilde we wel eens dichtbij zien en ervaren. Eerste werd ons voor de neus weggekaapt. Tweede stond in Zeist. Prachtige auto en veel mogelijkheden. Proefrit gedaan en gelijk verkocht. Nu een week in bezit en super blij mee. Kreeg Broekhuis Plus Pas in combinatie met de Broekhuis Mobiliteitsservice cadeau. En een heerlijk taartje. Bedankt ☺️"

18-10-2022 | Rob, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis zeist is echt op en top klantvriendelijk. "

"We hebben al meerdere auto's bij broekhuis zeist afgenomen maar de laatste was echt een drama. Dit heb ik na de laatste reparatie ook gemeld en daarbij aangegeven weinig vertrouwen meer te hebben in de auto. Ik zag op de site dat er een andere mooie auto tekoop stond en heb telefonisch gevraagd wat we zouden moeten bijleggen. De verkoper moest even kijken en al onze gemaakte onkosten meenemen in een voorstel. Hij kwam met een fantastisch aanbod en zo is de deal gesloten, mijn vrouw nog een proefrit gemaakt en de handtekening gezet. Ik wil echt mijn dank uitspreken aan Teus Lagerweij die ons echt super fijn heeft geholpen. Moet sowieso zeggen in zeist altijd vriendelijk geholpen te zijn, we kunnen ook vanuit Ede naar Veenendaal gaan maar daar hebben we echt geen klik. Nogmaals alle lof voor broekhuis zeist"

18-10-2022 | Wilbert van de Langemeen, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Duurde even, maar uiteindelijk toch goed gekomen! "

"Af en toe frustrerend..."

10-10-2022 | Aleksandar , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prachtservice tot aan de voordeur en verder. "

"Auto gezien op de website van Broekhuis Ford Zeist. Woon zelf in de buurt van Alkmaar. Wat denk je? Daan Zanting van de afd. verkoop liet de auto naar mijn huis brengen voor een proefrit en een bod op mijn vorige auto. We kwamen supersnel tot overeenstemming. Alles keurig in orde gemaakt op afstand. Na afleverbeurt e.d. werd de auto wederom gebracht en de mijne meegenomen. Nog nooit zoiets meegemaakt! Later opgemerkt mankementje mocht ik bij de garage in de buurt laten maken zonder kosten. Topservice!!"

10-10-2022 | Tom, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Werden netjes geholpen"

"We werden vriendelijk en netjes geholpen. De verkoper was wel vergeten een mat voor de kofferbak te bestellen, wat wel was beloofd. Maar dat wordt opgelost."

06-10-2022 | Gerrit , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Komen hun afspraken na"

"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel"

21-09-2022 | Pim, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vriendelijk geholpen"

"Onze Ford Focus ingeruild voor een nieuwere. Medewerker was vriendelijk en we zijn uiteindelijk tot een deal gekomen. Auto stond er bij het ophalen mooi bij. De medewerker nam de tijd om het één en ander in te stellen in de auto. Alles bij elkaar tevreden hoe alles gelopen is."

17-09-2022 | Tim, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wat een fijne garage en prima verkopers."

"Had via Funda een mooie ford gezien . Direct gebeld en 2 dagen later een proefrit gemaakt. Hierna met de verkoper een gesprek gevoerd over de voor mij goede prijsafspraak. 2 Weken later auto opgehaald, fijne ontvangst en de auto meegenomen naar huis. Hij bevalt prima en ben blij dat ik de auto bij Ford Zeist heb gekocht."

12-09-2022 | Rene, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super vriendelijk en doen wat je beloofd"

"Goede mensen maken de tent!"

12-09-2022 | Ralph, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geholpen"

"Mustang aangeschaft in de Bildt Bij Broekhuis maar voor een beurt duurde het te lang in verband met vakantie afspraak gemaakt bij Broekhuis in Zeist. Top en zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Balie manager Ruud."

06-09-2022 | Jan meeuwsen, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De klant is hier nog steeds koning"

"Al ruim 40 jaar ervaring met dit bedrijf (voorheen Renes), altijd goed geholpen en men denkt met je mee."

30-08-2022 | C.J. ten Hove - van Ginkel, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service"

"Daan Zanting heeft ons prima geholpen bij de aankoop van de Ford Kuga"

26-08-2022 | Huib van den Brink, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"prettig contact met de receptie. bel-contact over plan der campagne heel goed. Pittige factuur!"

23-08-2022 | Hendrik, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Auto jaarlijkse beurt gehad.Perfekt geholpen."

12-08-2022 | Andries van Bentum, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Matig "

"We zijn Prima geholpen. Maar de auto was zeer maar dan ook zeer slecht van binnen schoongemaakt. Dat is wel jammer. Heb echt het gevoel gehad dat een schone auto bij aflevering niet zo belangrijk is . Nogmaals jammer verder rijd de auto prima. vrg E Verstraate"

09-08-2022 | Ed Verstraate, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"fantastisch"

"Vriendelijk en klantgericht personeel. Komen afspraken na, betrouwbaar en altijd goed advies."

29-07-2022 | Gerda Luijten, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, voorspelbaar en redelijke prijzen"

"Wij zijn al decennia klant van wat ooit Renes Zeist en nu al weer veel jaren Broekhuis Zeist is. Zo lang bij een bedrijf(en hetzelfde automerk) klant blijven doe je alleen als je meer dan tevreden bent over de behandeling die je als klant ervaart, zowel bij aankoop als onderhoud. Dat geldt voor de persoonlijke vriendelijkheid en eerlijkheid van dezelfde verkoper waar we al jaren onze auto's kopen, de goede adviezen van de medewerkers op de werkplaatsreceptie en ook voor de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoud. Ook bij de weinige keren dat we voor een niet gepland bezoek de werkplaats moesten opzoeken was de klantervaring top. Er werd in die zeldzame gevallen steeds gezocht naar een goede en betaalbare oplossing. Broekhuis is een mooi voorbeeld van de voordelen en de grote betrokkenheid die een familiebedrijf haar klanten biedt."

26-07-2022 | Henny, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Servicebeurt naar tevredenheid, afwerking onvoldoende"

"De display bleef olie verversen aangeven. Uiteindelijk na meerdere pogingen is het gelukt het oorspronkelijke menu terug te krijgen. Dit is al eerder gebeurd. Ik moest toen terug naar de garage om het te laten herstellen. Dringend advies: ook de display controleren aan het einde van een sevicebeurt!"

26-07-2022 | J.J., | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto weer in perfecte staat, conform verwachtingen!"

"Onderhoudsbeurt is uitgevoerd na ontvangst van controlerapport en na bespreking van welke werkzaamheden gedaan zouden worden. Op het afgesproken tijdstip stond de auto weer te blinken in de zon. Alles zoals gebruikelijk, al jaren, ik had ook niet anders verwacht!"

25-07-2022 | Marijke, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Na de auto ingeleverd te hebben krijg je snel telefoontje wat er eventueel vervangen moet worden met een prijsindicatie voor de volledige beurt Je mag zelf beslissingen nemen en wordt niet of nader druk gezet, behalve natuurlijk als het apk gerelateerd is Kortom geweldige service"

19-07-2022 | A W Veldhuizen, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"De jaarlijkse beurt was weer goed geregeld "

"Jaarbeurs met APK laten uitvoeren. Ik ben keurig geïnformeerd over de voortgang, en wat er nodig is voor optimaal rijplezier. Auto kreeg ik schoner terug dan dat ik hem achterliet. Afspraak werd ook in afgesproken tijdvak uitgevoerd."

18-07-2022 | Ingrid D, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis is er echt voor de klant."

"Voor aanvang van de grote service ontving ik eerst per mail een overzicht rapport met wat er goed was en wat er moest gebeuren aan de auto. Daarna werd er telefonisch contact opgenomen om het rapport samen door te nemen, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Dit heb ik als zeer prettig ervaren."

14-07-2022 | Peter G., | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima autobedrijf om zaken mee te doen."

"Vriendelijke ontvangst, wordt later gebeld met advies tijdens uit te voeren onderhoud. Wordt op een plezierige wijze uiteengezet waarom het advies gegeven wordt."

11-07-2022 | Peter , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wat een geweldige service!"

"Onze ervaring met Broekhuis was top! Daan Zantingh heeft feeling voor de klant en heeft gezorgd voor een (persoonlijke) proefrit aan huis. Na een goede inruilprijs hebben we besloten om een prachtige Puma ST te kopen bij Broekhuis. En de auto werd ook aan huis geleverd... met een gebak. Wat een service en een aanrader voor een ieder."

11-07-2022 | Romano Wijnstein, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima afgehandeld"

"Volgens afspraak is de grote beurt uitgevoerd en de APK in orde gemaakt. Ik ben al vele jaren klant bij Broekhuis en tevreden over de service met name door Dennis van Dijk."

04-07-2022 | Peter van der Arend, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top. Aanrader!"

"Super vriendelijk personeel. Goede service. Komen afspraken na. Tip. Vraag naar Daan. Jonge vriendelijke verkoper waar je goed zaken mee kan doen."

02-07-2022 | Richard, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Helaas worden de door mij ervaren problemen niet opgelost"

"Helaas loop ik tegen wat problemen aan met mijn twee auto's. In De Meern werd ik helaas niet goed geholpen en balen ik overgestapt naar Zeist omdat daar beter werd beloofd. Na een onderhoudsbeurt loop ik precies tegen hetzelfde aan. De problemen die ik ervaar worden weggewuifd omdat de monteurs die niet zien op het moment van de beurt. Ik voel mij niet gehoord en heb daardoor een slecht gevoel overgehouden aan Ford Zeist. Ik hoop op een oplossing en een garage die de problemen serieus neemt."

28-06-2022 | Michel Rasing, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Prettig afspraak maken, netjes halen en brengen van de auto, net rapport, auto schoon terug. Top."

27-06-2022 | Jan Akkerman, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed georganiseerd"

"Een deskundige organisatie. Goede communicatie met de klant. Lekker dat je auto opgehaald wordt Jammer dat je niet ffff binnen kunt lopen om je banden op te laten pompen!"

27-06-2022 | charles wijnekus, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren