Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn goed geholpen"

"Top"

28-11-2022 | Erwin, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijke service en duidelijke uitleg"

25-11-2022 | Stefan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Reparatie snel en profesioneel"

"Bijzondere vriendelijke en technische ontvangst bij de receptie ( dhr. Vandongen) bij Boekhuis in Elst. Klant wordt door de monteur telefonisch op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Deze dealer is zeker een aanrader."

25-11-2022 | John Doekbrijder, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer compleet plaatje"

"Ik heb hier mijn volgende werkpaard gekocht; Peugeot Expert. Vriendelijke ontvangst, uitgebreid de tijd, goed advies, open en eerlijk verhaal. Reële prijs voor het oude beestje. Uitstekende aflevering. Kortom een fijne ervaring bij best wel een uitgave. Mocht het nog eens nodig zijn, dan zal ik zeker weer naar hun aanbod kijken. Ook voor een geel kenteken."

24-11-2022 | Peter, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel,correct en vriendelijk geholpen "

"Auto is opgehaald en weer terug gebracht, na de onderhoudsbeurt. Er is contact opgenomen over de kosten en werkzaamheden. Alles tot volle tevredenheid."

14-11-2022 | A, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Teleurstellend "

"Fouten in werkplaats bij vaststellen defecten, fouten bij receptie bij prijzen in de offerte, weinig tot geen communicatie over uit te voeren werkzaamheden. Krijg een voorstel voor reparatie van €2500,- waar maar een defect van €115,- direct verantwoordelijk voor de storing is en andere reparaties uit voorzorg of verkeerd gediagnosticeerd zijn."

03-11-2022 | Gert-Jan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Gert-Jan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en vinden het spijtig om te horen dat dit uw ervaring is geweest. Wij zullen voor de toekomst de feedback over de communicatie tussen medewerker en de klant mee nemen zodat dit beter zal verlopen. Er is u inmiddels een voorstel gedaan. Mocht u hier toch gebruik van willen maken dan bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Almelo

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden."

"Netjes en correct geholpen met duidelijke uitleg waar nodig."

31-10-2022 | Marga, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Behulpzaam en vakkundig."

"Ze helpen mij goed."

27-10-2022 | Annette Bal, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk personeel en goede service "

"Goed geholpen vriendelijk personeel"

20-10-2022 | Albert, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en prettig geholpen"

"Fijn dat je eerst een mail krijgt met het voorstel van de te behandelen zaken. Daarna kun je telefonisch nog afstemmen of zaken wel/niet noodzakelijk zijn. Aan het eind van de dag kreeg ik mijn auto brandschoon terug en waren de afspraken allemaal nagekomen. Prettige manier van werken op deze manier!"

14-10-2022 | Anne, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service maar verreweg van goedkoop "

"Goede onderhoudswerkzaamheden, maar niet echt goedkoop. Vandaar geen 5 *****"

10-10-2022 | Hessel , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Bij het afhandelen van een schade van de oude auto en de aankoop van een nieuwe werd met alles rekening gehouden. Men had veel geduld. Dus niks dan lof voor broekhuis Almelo"

03-10-2022 | Belinda , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Keurig geholpen bij diagnose en verhelpen van storingen"

27-09-2022 | Anders, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prettig geholpen en een prima service"

"Als klant wordt je eerst op de hoogte gesteld van reparaties en eventuele kosten die eraan verbonden zijn. Dit is erg te waarderen."

23-09-2022 | Thea Fruytier, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden, auto rijd weer prima"

"Onderhoud is prima uitgevoerd."

21-09-2022 | Henk, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, klantvriendelijk, prettig in contact"

"Zowel bij reparatie als aankoop auto uitsluitend positieve ervaringen."

20-09-2022 | A.J. van den Berg, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en efficiënt "

"Hulpzaam en klant vriendelijk"

20-09-2022 | Claude , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"goede service"

"men komt de afspraken, na zoals deze ook zijn afgesproken."

06-09-2022 | Frits Vries de, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige behandeling en prima service"

"Voor de eerste keer bij deze garage voor een beurt. Maakt competente indruk"

05-09-2022 | G.H. Rensink, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik wordt altijd zeer goed geholpen."

"Broekhuis is een fijne garage. Ik ben er al jaren klant."

29-08-2022 | Ferdinand, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Deskundig"

23-08-2022 | Gerrit, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Goede en duidelijke communicatie"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto is bij Broekhuis Peugeot Almelo in goede handen."

"Ik ben content met de wijze waarop het onderhoud aan mijn auto is uitgevoerd. Het was eenvoudig om een door mij gewenste afspraak te maken en deze werd ook netjes nagekomen. Er is op de dag van het onderhoud telefonisch overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden en de daaruit voortvloeiende kosten."

05-08-2022 | H. W. G. Bevers, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Servicegericht "

"Heb recentelijk een mooie Opel Mokka 2021 automaat aangeschaft. Het eerste contact voelde goed en daarna nog snelle updates omtrent mijn bod ook daar was er geen discussie wat wel en niet kon. Een auto aangeschaft waarop ik trots kan zijn. DANK. Klantvriendelijkheid geweldig!"

05-08-2022 | Jaouad, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes!"

"Vriendelijk en netjes geholpen!"

01-08-2022 | Demi Meijer, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goed geholpen, leen auto mee gekregen ivm met langere reparatie"

01-08-2022 | Miranda , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Goede, heldere communicatie en duidelijke prijsopgave ter akkoord voor uitvoering van het werk. Breng- en haalservice is ideaal. Erg vriendelijke werknemers."

25-07-2022 | JW, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van prijsopgave tot aflevering TOP"

"Auto online gevonden via duidelijke site van Broekhuis. Prettig contact gehad met de verkoper via telefoon en app waardoor we er snel uit waren. Auto is een week later al keurig thuis afgeleverd door door een vlotte verkoper/bezorger met duidelijk kennis van zaken en veel enthousiasme."

25-07-2022 | Ronald, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk geholpen "

"Een goede uitleg van de auto die we hebben gekocht we zijn zeer tevreden"

18-07-2022 | Gerard, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden"

"de airco is onder garantie perfect gerepareerd"

13-07-2022 | Hans, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon zoals ik van Peugeot gewend ben"

"Rijd al 30 jaar Peugeot, nog steeds de zelfde top ervaring!"

12-07-2022 | Johan , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Vriendelijk..auto weer mooi klaar..blij mee..tevreden over alles"

05-07-2022 | Manon hendriks, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super!"

"De enige reden waarom ik (altijd) een Broekhuis - auto heb/rijdt, is de jarenlange goede ervaring die ik heb met hun service en kwaliteit!"

01-07-2022 | L. Gorel, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed, gedegen, klantvriendelijk"

"Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke offerte voor aanvang van de reparatie"

27-06-2022 | Carolein, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle vriendelijke duidelijke service."

"Grote beurt incl. Aantal vooraf aangegeven te controleren punten. Leenauto ter beschikking. Alles behandeld, tussendoor telefonisch geinformeerd. Ter informatie een duidelijk overzicht in PDF formaat waarin alle uitgevoerde checks staan weergegeven. Zeer tevreden alles dezelfde dag geregeld."

22-06-2022 | Michael, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service goed"

"Perfecte service!"

13-06-2022 | Laurens , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer slechte ervaring."

"Van onze peugeot partner is de vijfde versnelling vervangen om dat deze trilde bij bepaalde toeren. Nu heeft hij bijgeluiden ( het geluid van hard achteruit rijden). Er wordt gezegd dat er te lang mee doorgereden is , terwijl ik voor de reparatie deze geluiden niet had. En nu? Ja hier kunnen wij niets aan doen, misschien een nieuwe / gereviseerde bak eronder? ( € 1500 a €2000 ). Het is gewoon een peugeot kwaal, internet staat er vol mee. Het gaat om een Peugeot partner van 2016 met 110000 op de teller ( diesel uitvoering )"

13-06-2022 | Theo, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Weites, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Inmiddels hebben wij, per mail, contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Almelo

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een dealer die de belofte waar maakt!"

"Mijn auto Peugeot 3008 prima onderhouden schoon en uitstekend afgeleverd."

06-06-2022 | Ulco, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Service"

"Wij waren als gezin op zoek naar een elektrische auto en hadden ons oog laten vallen op de Peugeot e2008, door de iets langere levertijden van sommige nieuwe modellen waren wij wat huiverig om een geheel nieuwe te bestellen zodoende werd het een jong gebruikte en deze stond bij Broekhuis Almelo een eindje uit de buurt aangezien wij uit de randstad komen maar achteraf gezien een heel makkelijk te rijden ritje. Ik had vooraf contact gezocht met Broekhuis of de auto nog op voorraad was en of hij verder geen bijzonderheden had zoals import of schade etc, en werd hierover vriendelijk te woord gestaan door verkoper Martijn waarna wij een proefrit in hebben gepland. Bij ontvangst voor de proefrit werden wij vriendelijk ontvangen met een kop koffie en voor onze kids stond er fruit en een voetbaltafel waarmee zij zich konden vermaken zodat wij even rustig de auto konden doornemen en toen werden wij ook verrast met een routekaart van een kleine 40 minuten waarbij alle soorten weg even aan bod kwamen en wij de auto echt even konden leren kennen qua gedrag aangezien wij niet uit de buurt kwamen en totaal de wegen niet konden, simpel maar erg behulpzaam! Na de proefrit hebben wij nog even rustig gezeten met de verkoper en in totaal ongedwongen sfeer het financiële gedeelte doorgenomen van de in te ruilen auto en hierop een eerlijke offerte gekregen. De auto hebben wij gekocht en deze stond 2 weken later bij de aflevering te glimmen alsof ie nog geen dag oud was en werd er ook goed de tijd genomen om bepaalde aspecten van het menu uit te leggen en werd mijn telefoon gekoppeld en krijg ik een heldere uitleg over het laden en het stekkeren."

06-06-2022 | Dennis, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Al het onderhoud naar volle tevredenheid uitgevoerd en hier en daar nog een stapje verder! Goede ervaring, sinds jaren."

06-06-2022 | Harold, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren