Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,7 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen, eerlijke prijs"

"Verkoper dacht goed mee en heeft alles binnen zijn mogelijkheden gedaan om ons als klant binnen te halen."

08-11-2022 | Mark , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring qua afspraken en onderhoudswerkzaamheden."

"Planning van de werkplaats prima in orde. Prettige samenwerking. Het wordt er helaas niet goedkoper op."

08-11-2022 | Bertus, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, top!!"

"Apk en beurt goed uitgevoerd."

07-11-2022 | Martijn, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Peugeot/Opel Rijssen top bedrijf, Zeer klant gericht en goede service,"

"Peugeot/Opel Rijssen , zeker een aanrader voor nieuwe klanten sinds 4 maanden in het bezit van een Peugeot Expert enorm blij mee, een goede en degelijke auto verkocht dankjewel! na 3 maanden kwam er een kleine technische storing. Contact op genomen met Broekhuis zonder problemen meteen goed en correct geholpen. Zeer oplossing 's gericht Met namen dank aan Henk Teela, zeer goede en betrouwbare verkoper!"

07-11-2022 | Kevin Smeets , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geregeld"

"goed behandeld"

06-11-2022 | marcel, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een garage die weet hoe met klanten om te gaan"

"Zoals je van een garage verwachten mag wordt je in Rijssen snel en vak kundig geholpen."

24-10-2022 | Angelien , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Fijne snelle service. Over de reparaties word je netjes op de hoogte gehouden. Vriendelijke medewerkers."

24-10-2022 | Suzanne, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mooi snel de weg weer op!"

"Mijn Audi is ‘s avonds bij Broekhuis Rijssen met een lekke band geparkeerd en de volgende dag was mijn auto vòòr de middag al voorzien van een nieuwe band. Top, die snelle service en… de Audi is ook nog mooi gewassen. Perfect geregeld, bedankt!!"

24-10-2022 | Karina, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en vakkundig"

"Er wordt helder overlegd over de gediagnosticeerde gebreken. Er wordt moeite gedaan om de gebreken dezelfde middag nog te herstellen. Ook krijg ik de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie lekker te lezen en ik hoef niet af te wassen."

19-10-2022 | Sientje, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Goede uitleg over de beurt Nette mensen in omgang."

17-10-2022 | Flip, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top garage"

"Je wordt er heel goed geholpen En je krijgt er goede uitleg wat er gebeuren moet En je weet direct wat het kost En heel vriendelijk personeel top"

04-10-2022 | J.B.W , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een geweldig klantvriendelijk bedrijf, van monteur tot verkoop."

"Altijd gastvrij en meedenken, nooit is iets te veel!!! De klant voelt zich bijzonder op z'n gemak!!!"

04-10-2022 | Ben, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer Goed geholpen ben er blij mee "

"Vriendelijke en correcte ontvangst,goede services, planning klopt ."

03-10-2022 | Ronald, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Jaarlijkse controle en eerste APK. Tussendoor een offerte voor extra aandachtspunten ontvangen. Prima. Klant besluit wel of niet uit te laten voeren."

28-09-2022 | Johan, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima afwikkeling bij aankoop nieuwe auto"

"De aankoop en afwikkeling verliep heel soepel en voorspoedig. Goede inruilprijs en goede uitleg bij de werking van de nieuwe auto. Daarnaast werd ook een kleine lakschade zonder problemen geaccepteerd. Al met al tot zover zeer tevreden."

27-09-2022 | Anne , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima gedaan"

"zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen"

26-09-2022 | Gerrit, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"zeer klantvriendelijk"

"Eerst een offerte gekregen voor een jaarbeurt,komt dus niet voor een verrassing te staan. Daarbij ook nog een gratis Broekhuis pluspas in combinatie met de Broekhuis mobiliteitssevice gekregen."

21-09-2022 | Harrie, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zo als altijd was ik weer erg tevreden "

"Klasse"

19-09-2022 | Dirk Jan , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Je vertrekt met een glimlach"

"Vorig jaar bij de aanschaf van mijn nieuwe auto al erg onder de indruk van Broekhuis Rijssen. Het gaat er heel gemoedelijk aan toe. Ook nu, bij de eerste onderhoudsbeurd van de auto, weer fijn ontvangen door het vriendelijke personeel."

16-09-2022 | Michiel, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Ik vind dat ze ons goed geholpen hebben"

13-09-2022 | G. Meutstege, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Denken gelijk mee om probleem op te lossen "

"Vriendelijke behulpzame goed personeel."

08-09-2022 | Henk Harbers , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, klantvriendelijk "

"Mijn ervaring met Broekhuis Rijssen is uitstekend. Prima service, klantvriendelijk. Duidelijk over de te verrichte werkzaamheden/kosten."

06-09-2022 | Henry Mensink, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer positief"

"vriendelijk en geduldig te woord gestaan, kennis van zaken, mails netjes beantwoord"

06-09-2022 | Gerard Visser, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goede sevice ,kwam zelf aan het woord bij de koop van mijn auto netjes afgeleverd ,topverkoper daan .bedankt"

06-09-2022 | Martin , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Top garage, top personeel en top service! Ik kan niks anders zeggen dan meer dan tevreden! Hou dit vast"

05-09-2022 | Familie, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden"

"Goede service en vriendelijk personeel"

31-08-2022 | A Hazelhorst, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Zeer goed geholpen en begeleleid met de aankoop van onze eerste electrische auto. Aanrader!!"

30-08-2022 | Bert Nakken, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Ben uistekend geholpen bij de garage bij het k inleveren van mijn oude auto en kopen van een goede 2e hands"

25-08-2022 | Janneke, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al heel lang onze garage. "

"Ik kan kort zijn. Een prima garage. Vriendelijk personeel en goede monteurs. Ik kom er al heel lang."

22-08-2022 | Jan Jansen, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Fantastisch"

17-08-2022 | Bert, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en meedenkend "

"Altijd een vriendelijk ontvangst. Ze zijn vak deskundig en meedenkend in oplossingen"

12-08-2022 | W.de Lang, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen "

"Prima geholpen"

11-08-2022 | Bert, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige communicatie met betrouwbaaar personeel zowel in de verkoop als in de werkplaats."

"Daarvoor kom ik al jaren met plezier vanuit Zwolle naar Rijssen gereden!"

08-08-2022 | J. van der Ploeg, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en ik werd goed geïnformeerd "

"Ik werd netjes op tijd geholpen. Prima wachtruimte waar ik kon werken. Ook werd alles van tevoren overlegd zodat er geen verassingen op de factuur stonden."

08-08-2022 | Jessica , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en snel geholpen"

01-08-2022 | A. van den Burg, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geen klachten"

"Er is gelijk gemeld dat bv koelvloeistof voor de airco Niet optimaal was"

01-08-2022 | Evert wessels, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Wij hadden een fijne, rustige verkoper die totaal niet commercieel gedreven over kwam maar juist servicegericht en meedenkend. Hierdoor voelden wij ons zeer goed geholpen, complimenten!"

01-08-2022 | Valerie , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super goed behandeld"

"Goede ontvangst door personeel En heel erg netjes geholpen. Zeer tevreden"

19-07-2022 | Gerard, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben prima geholpe"

"Prima personeel"

14-07-2022 | Jan, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke medewerkers"

"Vriendelijke medewerkers . En ze overleggen eerst als er wat is met de auto TOP."

12-07-2022 | Jan, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren