Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
112 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en zorgvuldig"

"Ik heb een gebruikte Opel Crossland X gekocht en ben zeer te spreken over de wijze waarop de medewerker me heeft geholpen!"

22-11-2022 | Ed van Hell, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Ik ben goed geholpen"

15-11-2022 | Ab, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice"

"Snel en vakkundig"

14-11-2022 | H, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal naar ons zin geholpen."

"Alles werd ons duidelijk uitgelegd, alle tijd genomen voor ons. Alles werd doorgenomen en gevraagd of we dat echt wilde hebben. Ik weet niets negatiefs te zeggen. Helemaal prima."

14-11-2022 | Aartje, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top ervaring"

"Bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, goede service en heldere afspraken! Top geholpen door Mark Franken"

08-11-2022 | Astrid, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren alle vertrouwen in dit bedrijf."

"Wij zijn al meer dan 25 jaar klant bij Broekhuis opel, en hebben nog nooit een enkele klacht gehad. Goede monteurs en prettige mensen bij receptie en verkoop."

08-11-2022 | Nel Annen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon zoals het hoort"

"Wederom een goede ervaring ."

02-11-2022 | E A van Keller, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede klant service "

"Goede klant service"

01-11-2022 | Bob, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed onderhoud, echter problemen worden niet opgelost"

"Opel jaarbeurt is netjes uitgevoerd, alleen storing van de parkeersensoren is voor de zoveelste keer niet opgelost. "Bij ons deed hij het". Al de zoveelste afspraak zonder gewenste resultaat."

30-10-2022 | Erik Juffer, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en ben zeer tevreden "

"Prettig geholpen en goede uitleg"

10-10-2022 | Bert, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Goede service en prettige behandeling."

04-10-2022 | Elizabeth, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super klantvriendelijk en goede uitleg "

"De ervaring straalt er vanaf goede uitleg van wat er allemaal aan gebeuren moest worden en dat allemaal perfect gerepareerd Super mensen bedankt hier voor"

04-10-2022 | Marten, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"SUPER"

"Was voor 1e servicebeurt voor de 1e keer bij Broekhuis in Harderwijk. Prima uitleg gehad van enige bijzonderheden en wat te doen. De auto stond spik en span voor de deur en glom mij tegemoet. Binnen nog een verrassing: een cheque van 90 euro als een van de winnaars in het jubileumjaar van Broekhuis en een prachtige bos bloemen voor de vrouw."

18-09-2022 | GER GEUKEN, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"fijn en vriendelijk en deskundig geholpen"

"zeer goed"

12-09-2022 | Rien Teunissen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top"

09-09-2022 | J, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben goed geholpen"

"oke"

07-09-2022 | herman, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Mooie dacia gekocht. Bij het ophalen netjes afgeleverd met 12 maanden garantie."

24-08-2022 | Micheline, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima , alles ging vlgs afspraak"

"Goede ervaring, kreeg keurig netjes mijn auto na jaarlijkse beurt terug"

23-08-2022 | Egbert Meems, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima op 1 ding na"

"De afspraak was dat de auto een Broekhuis jaarbeurt zou krijgen á € 240 maar na een uurtje kreeg ik te horen dat het een grote beurt moest zijn á € 830. Dat viel even koud op mijn dak. Beurt is goed uitgevoerd. Duidelijk overleg verder. Prima garage."

22-08-2022 | Hans, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk goede service en duidelijk nota"

"Goede dealer klantvriendelijk, personeel goede verzorging tijdens het wachten, belangstellend voor de klanten en uitleg over de reparatie"

17-08-2022 | Berrie van Gelder, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"heel droevig"

"Vorige week 08- 08 mijn opel opgehaalt P-300-BS . Toen we bij jullie aankwamen om 9.00 uur kwam de auto net uit de garage rijden ?? Ons bij Eric gemeld en de auto stond inmiddels in de showroom, thuis op de oprit zagen we op de kunststof behalve voorkant allemaal flekken , direct emmer met warm water met zeep gepakt en ging er redelijk goed af. Toen mijn zoon de motor wilde bekijken schrokken we ons rot, hoe smerig de motor was ,schandalig. Eric gebeld en een afspraak gemaakt de volgende morgen. Als een monteur die de auto een beurt moet geven dit ziet dan moet zoon man toch ingrijpen? Toen nog onder de motorkap gekeken met Eric en het was nog lang niet schoon. Hier betaal je E 695 voor, scandalig. Eric geef ik geen schuld"

15-08-2022 | Jan Dunnink, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd direct behulpzaam"

"Opel Harderwijk is altijd stipt met het nakomen van afspraken. Geeft duidelijke aan wat er allemaal uitgevoerd wordt alsmede het kostenplaatje wordt vooraf duidelijk gemaakt. Kortom een prettig garagebedrijf."

10-08-2022 | JAN, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"ben al jaren klant"

09-08-2022 | G. van Wechem, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles opnieuw naar tevredenheid verlopen!"

"Zeer netjes en correctie behandeld na een gedane onderhoud beurt. Goede voorlichting (prijs)afspraken en keurig netjes en schoon gewassen auto op de geplande tijd weer opgehaald."

08-08-2022 | RJ, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"perfect"

03-08-2022 | henk, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Goede service en zeer vriendelijk personeel."

02-08-2022 | Gre, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig!"

"We zijn normaal bij een andere Opel Broekhuis dealer. Vanwege een demo nu in Harderwijk terecht gekomen. Zeer prettige behandeling en afhandeling ervaren!!"

01-08-2022 | Christina Weijmer-Edink, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"duidelijk en open "

"Ze bellen als er meer aan de hand is en vertellen meteen wat de kosten zijn. Ook het advies voor de toekomstige kosten zijn duidelijk. Gewoon een garage waar men goed geholpen wordt. Een aanrader"

01-08-2022 | peter oldhoff, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Goed kontakt met de receptie, keurig op tijd klaar."

25-07-2022 | Dirk Doornbos, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Na de service beurt kwamen wij erachter dat de stop en go optie niet meer werkte. Even bellen met klanten/balie medewerker. Hij vertelde dat waarschijnlijk bij de climat controle de voorruit verwarming is aangezet en vergeten weer uit te zetten. En inderdaad het klopte. 2 dagen later werden we gebeld of er nog problemen waren met de stop en go. Nee het probleem was weg en de stop en go doet het weer. Ook de mobiele service van een jaar stond helaas alleen op Nederland aangevinkt en dit moest Europa zijn. Ook dit werd snel opgelost met een vervangende Mobiele service blad. Dus vandaar uitstekende service"

25-07-2022 | Hanneke , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Helder en duidelijk in communicatie."

20-07-2022 | Kenneth Watchman , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Net en vertrouwd"

"Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij Broekhuis Opel Harderwijk. In 2014 werden wij keurig geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto. Tot op heden de auto altijd voor onderhoud bij Broekhuis Opel Harderwijk. Altijd netjes en naar volle tevredenheid geholpen, eerlijk advies over onderhoud en ze denken altijd goed mee. De auto wordt goed onderhouden. Voor vertrouwd, eerlijk onderhoud en een goede service moet je hier zeker zijn!"

19-07-2022 | Reinier, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"De kleine onderhoudsbeurt in orde 05-07-2022 Werkorder No 21021050"

"Nadat de wagen net drie jaar oud is, werkt de rechterportier zender niet meer, door deze te laten reparenen kost volgens opgave driehonderd euro. Voormij is dit een fabricagefout en de fabriek deze moet reparenen. Met reden dat dit een cruciaal en actueel onderdeel is van de auto (beveiliging) . Dit is besproken met de dienst doende recepte afdeling Dhr Bert Oldewarris of Henk Mons en daar mijn ongenoegen en mijn diepe terleurstelling heb uit gesproken. Waarvan wij zijn afgesproken dat wij telefonisch of per mail hierover zouden worden ingelicht . Tot op heden na 5 juli nog niets gehoort . Weer een terleurstelling ( 15juli )"

15-07-2022 | h Prins, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig geholpen en het probleem is opgelost."

"Goede communicatie, prettig geholpen en het probleem opgelost. Enige nadeel is dat je lang moet wachten voordat je een afspraak kan plannen."

11-07-2022 | Marthijn, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"correct"

"Correcte afhandeling balie en werkplaats, Afspraak is afspraak."

06-07-2022 | J Wallet, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Goed en vriendelijk"

06-07-2022 | HP v Wechem, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"dik tevreden."

"Ik ben zeker tevreden over de afhandeling van de auto. Het geef me een gevoel van vertrouwen in deze garage. Dat getuig de jaren die ik er als klant mocht zijn, en mag zijn."

03-07-2022 | Johannes Veldman, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Update navigatie "

"2x de auto gebracht voor oa een navigatie update. Krijgt de opel dealer niet voor elkaar ??? Verder geen slechte review van mijn kant, service is prima."

01-07-2022 | Eddy , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden"

"Na jaren met mijn zafira te hebben gereden ,deze ingeruild voor een astra sports tourer deze stond zoals afgesproken klaar. Ben er blij mee"

30-06-2022 | gerrit, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service, uiterst klantvriendelijk "

"Zoals altijd heb ik ook nu weer een prima service ervaren bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Je wordt altijd goed geïnformeerd over de te verwachte kosten. Zeker een vestiging om aan te bevelen."

29-06-2022 | Adri, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren