Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,1 gemiddeld
30 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitvoering onderhoudsbeurt zoals het moet zijn."

"Ook de extraatjes, zoals het reinigen van de voorruit aan de binnenkant en het wassen van de auto. Geweldig! De extra handelingen qua onderhoud vooraf doorgebeld, zodat er geen verrassingen zouden zijn bij de aflevering. Dat is klantgericht handelen."

2022-01-11 | Ruud | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"top service"

"Klant gericht en duidelijk"

2022-01-09 | Hans | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Met hulp van de verkoper en chefwerkplaats een mooie auto gekocht"

"Na een mooie auto op online bij broekhuis.nl gezien te hebben heeft Broekhuis (verkoper en chefwerkplaats) geregeld dat de auto op korte termijn gezien en proefgereden kon worden. Zelfs nogmaals regelen voor het passen van mijn fiets was mogelijk. En daarna werd na de koop alles voorspoedig afgerond zo net nog even 'in het oude jaar'"

2022-01-04 | Johan | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed ontvangen, auto top afgeleverd"

"Online kon ik gemakkelijk een afspraak inplannen voor een beurt. Tijdig nog een sms ter herinnering. Bij de garage goed ontvangen en dezelfde dag stond mijn auto weer netjes klaar, zelfs gewassen. Er wordt overlegd over onderdelen etc. Top service!"

2022-01-04 | Anne | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede zaken gedaan. Natuurlijk zijn er altijd verschillen."

"De Opel Granland X rijdt prima. 1 op 14 rijd de auto. De auto is netjes afgehandeld. De onderhoudslijst is later toegestuurd. Dit is belangrijk voor het verder qua wat we zelf gaan uit voeren. Echt speciale klussen/gereedschap wordt door Opel dealer zelf gedaan."

2021-12-28 | Henk Rinsma | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed"

"Vriendelijk, Snel, eerlijk"

2021-12-25 | Frits | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top verkoper Mark Franken"

"Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe Opel Corsa SG Line. Hij heeft ons goed geadviseerd en geluisterd naar onze wensen en als geregeld."

2021-12-15 | Ronald | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf, goede service! "

"Al jaren goede service!"

2021-12-15 | Thomas | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede betrouwbare service"

"Komen afspraken na. Maken zeer betrouwbare indruk"

2021-12-08 | J. A. | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn super tevreden"

"Fijne service een goede aandacht voor de ons als klant van de verkoper Mark Franken. Zeer klantgericht top."

2021-11-24 | Bob | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed!"

"Mijn ervaringen met Broekhuis zijn heel goed. Altijd punctueel en goede service."

2021-11-24 | Gert-Jan van Zanten | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Altijd vriendelijk en deskundig geholpen."

2021-11-22 | H | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Zeer goede verkoper. Van begin tot nazorg"

2021-11-20 | Benno | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Paul was in alle opzichten snel en duidelijk"

"Paul was in alle opzichten snel en duidelijk"

2021-11-03 | Papale | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super geweldig"

"Harderwijk showroom. Ik zou het iedereen aanbevelen. Top mensen!!!"

2021-11-02 | Martin Zwarteveld | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis (opel) komt gebreken niet na"

"Ik heb mijn vorige auto bij Broekhuis Ford in Harderwijk gekocht. Omdat ik zeer tevreden was heb ik besloten ook nu een aankoop te doen bij Broekhuis, dit keer bij Opel in Harderwijk. Tot aan de aanschaf van de auto ging alles goed, helaas door verkeerde inschatting van de verkoper is er een klacht ontstaan, toen de klacht duidelijk werd bij Broekhuis heeft men dat aangepakt en keurig netjes opgelost. Ik kan niets anders zeggen dan dat tevreden klant bij Broekhuis op nummer 1 staat, ik zou mijn volgende auto zo weer bij Broekhuis aanschaffen. Met vriendelijke groet, A.Yirci"

2021-10-23 | Attila Yirci | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"de eerste ontvangst was prettig en vriendelijk de verdere gang van zaken was ook heel goed complimenten voor Mark"

2021-10-19 | Arjen | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Straalt een vertrouwde indruk uit over de volle breedte!!"

"Voel mij thuis als klant."

2021-10-14 | Reindert | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super bedankt "

"Ook na. Afloop. Nog een goede service. Super."

2021-10-14 | Dennis | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring"

"Goede ervaring met Broekhuis altijd ik ben ook vaste klant."

2021-10-11 | arie visser | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke verkopers"

"Mooie zaak, vriendelijke verkopers, ongedwongen sfeer. Wat helaas een beetje tegen viel was dat mijn auto er goed schoongemaakt en gepoetst bij zou staan bij afhalen. Gepoetst was ie wel aan de buitenkant, maar van binnen was er misschien inderdaad een doekje door gegaan , maar meer ook niet. En onder de motorkap was niet schoon gemaakt, en de sleutel was ook niet schoon."

2021-10-08 | Judy | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Sinds kort een blije Grandland Hybride eigenaar. Prachtige auto, uitstekend geadviseerd door Mark Franken. Kortom zeer tevreden."

2021-10-05 | Hans | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Was grandioos "

"Vriendelijke gezellige mensen Goed geholpen Eerlijk en oprecht Bedankt Mark Franken Geniet van de taart"

2021-10-05 | Marten | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Redelijk "

"Volgens een bericht zou er een monteur om 9 uur klaar staan om aan mijn auto te werken ( kleine beurt en stoelverwarming ). ‘s Middags rond 15.30 uur ( niet ‘s morgens ) werd ik gebeld om te horen wat er allemaal moest gebeuren aan de auto. Maar omdat de onderdelen die dag niet in het magazijn waren moest de auto in de garage blijven. Vervelend want ik had ‘s avonds een afspraak. Daar Broekhuis geen leenauto verstrekt, zat ik met een probleem. Gelukkig kon ik een combo mee krijgen … Er moet nog een afspraak gemaakt worden om alsnog de stoelverwarming te maken."

2021-09-30 | Ronald | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en gastvrjj"

"Bij de aanschaf van onze Opel Crossland X goed geholpen door verkoper: Mark. Erg klantvriendelijk en gastvrij."

2021-09-29 | Bertjan van der Laan | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service nemen echt de tijd voor de klant. "

"Ben zeer tevreden"

2021-09-28 | Albert | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie service "

"Goed geholpen en aan alle wensen voldaan"

2021-09-15 | J vd kolk | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg prettig geholpen"

"Erg prettig contact gehad met Broekhuis Harderwijk. Geholpen door Mark Franken. Nadat ik mijn interesse in een Zafira kenbaar gemaakt had en gegevens over mijn inruil auto doorgegeven had, kreeg ik een passend aanbod. Kreeg hierbij zelfs een vlog waarin Mark de auto zowel van binnen als van buiten liet zien. Hierdoor kreeg ik een nog beter beeld van de auto. Het hele proces van interesse tot ophalen auto was hij echt betrokken! Erg prettig geholpen bij Broekhuis Opel Harderwijk!"

2021-09-14 | Christian | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is steeds heel goed."

"Mijn ervaring is vooral gebaseerd op het verleden en het vertrouwen daardoor in de toekomst"

2021-09-14 | A. Hutten | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klant is koning "

"Werden prima ontvangen voor proef rijden met Opel Crossland x,na het rijden werdt de bespreking binnen voortgezet en kwamen tot een overeenkomst. Heel blij mee. Met dank aan Mark"

2021-09-09 | Wim | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons tel:[dwh:Telefoon] Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren