Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,1 gemiddeld
122 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service, we zijn blij met onze nieuwe auto!"

"Dank Rens!"

23-11-2022 | Vera, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijn geholpen met mn nieuwe audi a1 door Mark."

"Prettig, fijn en zeer kundig geholpen, neemt alle tijd voor je, is eerlijk in zn advies daardoor hebben we de perfecte auto voor mij gevonden. Mark mijn dank is zeer groot, groetjes Krista"

23-11-2022 | Krista, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en netjes geregeld"

"Ik kwam voor een kleine servicebeurt en ben goed geholpen. Toen de receptie mij vroeg om de auto te wassen stemde ik daarin toe. Voor extra kosten ben ik vooraf gebeld om toestemming. Bij het ophalen werd ik verrast door het ook gestofzuigd zijn van het interieur."

22-11-2022 | R Teunissen, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"distrubitie riem waterpomp enz laten doen voor €1078"

"Reparatie is slecht uitgevoerd, niet alle onderdelen die ge demonteert diende te worden voor de reparatie , zijn niet op de juiste wijze teruggeplaatst. Tevens meerdere stekkers waren niet met elkaar verbonden. Al met al een slechte ervaring met uw filiaal."

16-11-2022 | Herman , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben geprobeerd om met u contact op te nemen, tot op heden is ons dit niet gelukt. Wilt u contact met ons opnemen via: 0299-314100 of purmerend@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Purmerend

8

Daarom ben ik enthousiast

"beleeft ,netjes vakkundig,vriendelijk."

"zie boven."

15-11-2022 | joop, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak = afspraak. "

"Broekhuis komt gemaakte afspraken na."

15-11-2022 | Ruud, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Heb een goede ervaring en begeleiding gehad met de verkoper Danilo"

09-11-2022 | Peter, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed!"

"Zoals gewoonlijk weer goed behandeld!"

07-11-2022 | Hayik, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne en goede service, zijn blij met onze nieuwe auto."

"Dank Rens!"

05-11-2022 | Julien, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis heeft kundige onderhoudsmensen die mijn auto op de weg houden.auto "

"Mijn Tiguan wordt op correcte wijze onderhouden en als dat nodig is word ik geinformeerd over zaken/vervanging van onderdelen waar ik geen rekening mee had gehouden. Ik word dus niet verrast als ik de nota krijg."

02-11-2022 | Jan Tol, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben buitengewoon tevreden met de service die ik van autohuis Broekhoven ontvang."

"Ik wil hier een compliment maken aan dhr. Störner voor de correcte manier, waarop ik door hem wordt ontvangen, maar vooral voor zijn meedenken en adviezen. Aangezien ik tot de oude generatie begin te horen betekent dat een behoorlijke ondersteuning voor me. Dank daarvoor."

31-10-2022 | J.H.M. Heijnen, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Zoals hierboven vermeld. Telefonisch afgesproken, prima. Ontvangst aan receptie, prima."

31-10-2022 | Manus Koning., | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Staan meteen klaar!"

"Ben zeer tevreden met de garage broekhuis Purmerend! Altijd vriendelijke, en zo snel mogelijk geholpen."

31-10-2022 | Herman , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Zeer vriendelijk ontvangen,altijd fijn gesprek.hier een tevreden klant"

31-10-2022 | Berry , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Op en top sevice"

"Ik heb mijn T-roc aangeschaft en in onderhoud. Deze week een flinke beurt gehad. Digitaal een afspraak gemaakt, zelf na gebeld wilde nog iets bestellen. Geen probleem. Auto is aan de beurt, ben netjes gebeld met gevonden adviezen. Evengoed volgens afspraak op tijd klaar. Het is wel prijzig maar dat is een bewuste keuze. Bedankt!"

31-10-2022 | Ijf, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk. Open over de kosten"

"Zie boven"

25-10-2022 | Willem, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed voorgelicht en prima service."

"Af gesproken onderhoud voor de van tevoren afgesproken prijs."

18-10-2022 | M.Beemster , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service! "

"Net vriendelijk en duidelijk personeel!"

17-10-2022 | Barbara, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"snelle en kwalitatief uitstekende probleemoplossers"

"Je voelt je als klant koning. De receptionist denkt mee, komt met waardevolle adviezen. De servicebeurt is weer vlot en prima uitgevoerd. Krtom: grote klasse"

17-10-2022 | Hans, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed service en nagekomen wat afgesproken was! "

"Zoals het hoort, afspraken die nakomen"

17-10-2022 | simon, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles was goed"

"Alles was goed"

17-10-2022 | Rutger, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"prettige ontvangst en op een rustige manier zaken doen"

16-10-2022 | Tonnie, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"VW ID4 een geweldige auto"

"Mijn ervaring met de heer Bos van de verkoop is uitstekend. De heer Bos is een rustig persoon die de tijd neemt maar weet niet het antwoord op alle technische vragen die ik hem stel. Omdat ik bijna al 6 jaar ervaring heb met electrische auto’s stel ik waarschijnlijk wat meer inhoudelijke vragen. Het blijkt ook dat de instructie alleen maar in de auto te lezen is wat betekent dat je heel wat tijd in die auto moet doorbrengen om antwoorden op je vragen te krijgen. Heel onhandig terwijl het helpsysteem niet gebruikersvriendelijk is om de juiste antwoorden snel te vinden. De heer Bos heeft er alles aan gedaan om mij wegwijs te maken en verdient een pluim daarvoor."

13-10-2022 | Dick, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service "

"Afspraak is duidelijk. Factuur is helder en geen verassingen"

12-10-2022 | Angèle, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Beleefd zakelijk"

"Aangegeven afspraak nagekomen, met een restrictie aan de zijde van u."

11-10-2022 | Dick, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen en een prima inruilprijs gekregen."

09-10-2022 | Ronald, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring"

"Goede ervaring. Klantvriendelijk. Goede service"

05-10-2022 | Eddie de vlugt, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"De longlife service correct uitgevoerd"

"Zoals via de display werd vermeld heb ik een afspraak gemaakt voor de zogenaamde longlife service. Wel een beetje vreemd dat gevraagd werd of ik mijn batterijen van de afstandsbediening wilde vervangen (nog nooit eerder meegemaakt en zie niet in waarom dat al na 2 jaar zou moeten. lijkt een beetje op extra omzet pushen), maar verder zijn alle werkzaamheden volgens afspraak verricht. Een minpuntje vond ik de hoogte van de basiskosten, die ik op internet vaak lager zag worden aangeboden. daarnaast heb ik gevraagd even naar de handrem te kijken omdat ik dacht dat die niet goed meer pakte. Bleek niets mee aan de hand, maar kostte wel 30 euro ex btw. Kortom een tegenvaller in deze toch al dure tijd! Ik ga op de volgende vraag ja antwoorden, maar eigenlijk met een voorbehoud."

04-10-2022 | Otto Linthout, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Er wordt met je portemonnee meegedacht..... ik had ineens heel veel onverwachte dingen wat flink in de papieren ging lopen maar samen zijn we eruit gekomen... heel fijn!!!!"

04-10-2022 | Monique , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Niet helemaal tevreden "

"Auto een beurt gehad ik denk dat er olie is gemorst ergens op de uitlaat of zo iets. Als de ventilatie van de auto aan staat dan stinkt het in het interieur naar een brandlucht. Ik hoop dat afneemt dit is niet prettig. Het probleem is opgelost door Broekhuis auto is schoon gemaakt."

28-09-2022 | Eddy, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"."

28-09-2022 | Brigitte, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig netjes geholpen "

"Nvt"

27-09-2022 | S, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een dik tevreden klant"

"Voor het eerst onze auto gekocht bij Broekhuis Purmerend. Zeer goed geholpen vanaf het moment dat wij de showroom instapten totdat wij met onze nieuwe auto de garage uitreden!"

22-09-2022 | Maikel, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top"

21-09-2022 | Marco Van Zwol, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service! "

"Vriendelijke snelle service"

15-09-2022 | Luna, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen, onderhoud voldoet aan mijn verwachtingen"

"Ben goed op de hoogte gehouden van de uitgevoerde werkzaamheden"

14-09-2022 | Klaas Teerhuis, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte en beleefde service"

"Goed geholpen met het oppakken van een nieuwe klant. Zal voortaan mijn auto bij jullie afhandelen."

05-09-2022 | Michael, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Prima geholpen bij de inruil van mijn oude auto en de aankoop van een "nieuwe" (tweedehands). En de daarbij behorende papierwinkel, inclusief wijzigen van de verzekering."

02-09-2022 | Wim, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie"

"De mensen bij Broekhuis informeren je vriendelijk en luisteren naar de klant."

30-08-2022 | Iet, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Was goed geregeld"

26-08-2022 | Jeannette Andrea, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren