Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
116 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"niet volledig tevreden"

"de opties die op de kaart op de auto stonden aangegeven waren niet allemaal aanwezig"

20-11-2022 | Jan, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en vriendelijk geholpen"

"Geholpen door een zeer vriendelijke Martin Lind doch bij aflevering van de auto was Martin ziek en werd door Tim afgeleverd ook zeer vriendelijk Op een paar kleine dingen na die alsnog gedaan worden zeer tevreden met onze Seat Ateca 1,4 150 pk Excellence"

15-11-2022 | Robert, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed bedrijf"

"Keurige en attente behandeling. 100 % tevreden"

15-11-2022 | C. Van Wonderen, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"zeer ontevreden. Ik ben 7 keer met dezelfde klacht bij Broekhuis Zwaag geweest. Is nog niet opgelost"

"Ik ben uiteindelijk in contact gegaan met Broekhuis in Alkmaar. Zij hebben aangeboden om naar deze klacht te kijken op 5 december a.s. Wat ik ook raar vind is dat ik 43 euro moet betalen voor een huurauto omdat Broekhuis het probleem niet kan oplossen. Met vriendelijke groet, R.G. Streng Jeudje 23 1621 GM Hoorn (NH) 0653693405"

09-11-2022 | Rob, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Streng, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij contact met u opgenomen en besproken om met u in contact te blijven. Dit naar aanleiding van het werkplaatsbezoek dat gepland staat bij Broekhuis Alkmaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Zwaag

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en snel klaar "

"De auto Snel nagekeken en de electrische fiets beviel heel goed"

07-11-2022 | Atie, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Ik rijd al jaren VW. Waarvan de laatste twee jaar een ID3. Als de auto een enkele keer voor een up date naar de garage moet, staat er altijd een leenauto klaar. Bovendien word ik aan de servicebalie altijd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Kortom ik ben een tevreden klant"

03-11-2022 | Leo van Gelderen, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geregeld"

"Zeer goede service"

31-10-2022 | Ron Wisker, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"100% correct"

"Prima bedrijf met uitstekende behandeling"

26-10-2022 | Louise Leetz, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk accuraat en vriendelijk! kortom warme deken!"

"voelt als familie!"

23-10-2022 | ton duin, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Heel tevreden"

"Vriendelijk en attent personeel. Auto zag er weer tiptop uit na grote beurt"

17-10-2022 | Mw F. de Haas , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service zoals service is bedoeld"

"Naar aanleiding van een eerder ontstaan defect een mooie korting op de onderhoudsservice gekregen."

14-10-2022 | Erik, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en to the point."

"Zoals boven omschreven , maar mistte de fysieke uitleg vd auto onderdelen. Zo zat er alleen een dikke pil Italiaanse gebruikershandleiding bij. (Kwam daar thuis te Breda pas achter) Werd online doorverwezen naar vw.nl , om aldaar een NL versie te downloaden. Immers , voor 25 mille mag je op zijn minst boven vermelde ontvangen lijkt mij. Voor de rest was het ok."

12-10-2022 | Silvio, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig "

"Vakkundig. Fijne Skoda garage. De klantervaring is wel geheel afhankelijk van welke medewerker je treft. Dit blijft een terugkerend aspect in mijn beleving. Uitvoering werkzaamheden zijn goed. Soms enkele details die ontbreken. Vandaag zou ik gebeld worden. Ik hoop nu morgen over de rekeningspecificatie."

11-10-2022 | D, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tikje duur maar uitstekende service"

"Fijne man die mij geassisteerd heeft. Deed meer dan waar ik om gevraagd had, informeerde mij over de dingen waar ik om gevraagd had en deed het op een uitgebreidde rustige manier. Vrij gepeperde rekening voor klein onderhoud, maar uitstekende service."

11-10-2022 | Melvin, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig"

"Vriendelijk en vakkundig"

04-10-2022 | Karin, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaringen met Broekhuis/Zwaag"

"Word er altijd prima geholpen, duidelijke uitleg omtrent rekeningen, fijne medewerkers."

23-09-2022 | Peter, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik werd goed te woord gestaan en dat resulteerde in een uitstekende service"

"De servicemedewerker nam de tijd om goed te luisteren op mijn vragen en gaf daarop een goede praktische uitleg."

20-09-2022 | Hans, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"Er wordt met de klant meegedacht om problemen op te lossen."

20-09-2022 | Dirk, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekende kennis van zaken en vriendelijke service"

19-09-2022 | Joan, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"alles wat nodig is wordt goed verzorgd."

"zie boven."

12-09-2022 | Wil, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijk geholpen, de auto doet het weer heel goed, hij was schoon afgeleverd en rook ook weer lekker fris!"

05-09-2022 | Daniela , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Deels heel tevreden, deels teleurgesteld."

"Onderhoud is goed uitgevoerd. Na een uur raak ik in gesprek over mijn navigatie. Om een lang verhaal kort te maken, wacht op een oproep om op basis van mijn onderhoudsbeurt het systeem te updaten voor €99. Hier krijg ik het gevoel dat het niet de prioriteit heeft zoals een onderhoudsbeurt. Hoop dat ik het verkeert heb."

01-09-2022 | Herman Nijhuis, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Wordt telefonisch goed ingelicht over de reparaties. "

"Prettige en service gerichte voorlichting over de de ongeziene reparaties. Ook werden de kosten gedeeld van het vervangende vervoer."

30-08-2022 | Peter, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd uitstekende service"

"De servicebeurt was zoals altijd een positieve ervaring. Ik werd tijdig geïnformeerd over de diverse stappen. Mijn verwachtingen werden dan ook gerealiseerd.Prima, bedankt"

29-08-2022 | Kees, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en betrouwbaar Adres."

"Goed en dienstverlenend gericht personeel. Geeft je het gevoel alsof je bij familie bent. De rekening uitleg was helder en duidelijk. Kortom Fijne garage en Kundig personeel."

23-08-2022 | Lou groos, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top ervaring gehad!"

"Bij Broekhuis in Zwaag zijn ze vriendelijk, eerlijk, behulpzaam en snel. Super blij met mijn occasion!"

22-08-2022 | Loura, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en vriendelijke service"

"Goede en vriendelijke service"

16-08-2022 | Herman, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals afgesproken is alles op tijd en wens verlopen"

"Keurig alles op tijd geregeld, tegen de afgesproken kosten."

16-08-2022 | Ton, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"zorgen bij acute problemen"

"Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen, behalve op het moment dat ik een acuut probleem had, toen werd mij gezegd dat het wel drie weken kon duren voordat ik langs kon komen. Dat is niet goed, ik verwacht dat men altijd ergens een mogelijkheid heeft om acute problemen op te lossen."

16-08-2022 | G Nijpels, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Goede klantgerichtheid, fijn dat de auto opgehaald werd en teruggebracht binnen redelijke tijd."

10-08-2022 | Arie, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"naar wens geregeld het ophalen en thuis brengen van de auto"

"Als de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft kan de auto opgehaald worden en weer terug zonder extra kosten."

10-08-2022 | Ton, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en duidelijke afspraken."

"Bij het brengen van de auto wordt er duidelijk afgesproken en aangegeven wat er aan service wordt uitgevoerd. Wanneer er tijdens de service beurt extra werkzaamheden benodigd zijn dan wordt dit tijdig bekend gemaakt en besproken alvorens er reparaties worden uitgevoerd. Dus geen verrassingen bij het ophalen van de auto."

04-08-2022 | CP, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Wel tevreden over het onderhoud "

"Tevreden over het onderhoud maar de auto ramen waren na het onderhoud smerig. Ik had de auto een dag van te voren laten schoonmaken bij een auto was bedrijf wel opgelost door een meneer die werkzaam is achter de balie."

02-08-2022 | Ria Braak-Theelen, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volgens afspraak vooraf"

"Prima exact volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd"

25-07-2022 | Jos, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede duidelijke afspraken, klantgericht en betrouwbaar."

"We zijn telefonisch en op de locatie vriendelijk en professioneel geholpen, goede uitleg van alles bij de proefrit en het ophalen van de auto."

22-07-2022 | Ron , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele en open behandeling"

"Online afspreken is tegenwoordig de mode, maar Broekhuis maakt het wel erg makkelijk. Mocht de ene locatie vol zitten dan kun je daarna wel terecht bij een ander filiaal. Hangt natuurlijk wel af van je geplande werkzaamheden of onderhoud, maar het is fijn en overzichtelijk. Wel zou het fijn zijn als je meteen een indicatie van de kosten krijgt op basis van hetgeen wat je aanvinkt. Ik snap dat het lastig is om hier eenduidig in te zijn (je weet immers nooit of de werkzaamheden matchen met de bedoeling van de aanvrager), maar een disclaimer helpt dan wel. Verder ben ik zeer tevreden met Broekhuis Zwaag en het helpt mijn auto weer een jaar verder met Mobiliteitsgarantie. Daarnaast had ik werkzaamheden opgegeven die volgens Broekhuis helemaal niet nodig waren, dus die hebben ze ook niet uitgevoerd. Ik ben zeer content met de open en professionele behandeling door de receptie en door de monteur."

19-07-2022 | Gerjo, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig en vriendelijk"

"Door de verkoper op een correcte manier te woord gestaan, dacht met ons mee en kwam tot een goed advies."

18-07-2022 | Simon, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevredenheid"

"Eea. verliep naar wens."

12-07-2022 | Wim, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt"

"Goede informatie vooraf en tijdens de beurt."

11-07-2022 | Paul, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service en een aanrader voor iedereen!"

"Jeroen neemt alle tijd voor je en de service is top! Wat hebben wij een mooie auto geleverd gekregen en dat binnen een paar weken!!"

11-07-2022 | Menno, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren