Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
29 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel open en eerlijk"

"Wij rijden al jaren Peugeot maar waren toe aan een hoge instap, vandaar nu de 3008. Een aller aardigste VERKOOPSTER heeft ons geholpen. Een vrouw in de autobranche, daar ging ons vooroordeel. Wij hebben een eerlijk en goed gesprek gehad wat resulteerde in de aankoop. Zeer duidelijke uitleg gehad v.w.b. verzekering etc. Ook de aflevering deed zij voortreffelijk. Haar naam Ashlin Drost."

09-11-2022 | Rob, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht en deskundig"

"Ik heb zeer goede ervaring met de Broekhuis vestiging, voorheen Autopalece te Ijsselmuiden. Denken altijd mee en de service is prima."

31-10-2022 | L. Smit, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Alles goed geregeld en snel voor elkaar"

25-10-2022 | Lisa, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kan niet beter"

"Hartelijke ontvangst van de medewerkers. Nette bod ontvangen op de inruil. Auto is top afgeleverd."

24-10-2022 | Marco, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"20 jaar lang klant"

"Altijd bijzonder tevreden geweest!"

18-10-2022 | Cees, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service."

"prima service, vooraf aangegeven wat de kosten gaan worden. Geen verrasingen. Zelfs de auto werd gewassen na de onderhoudsbeurt. Klasse."

02-10-2022 | Frans van den hondel, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en duidelijk "

"Er wordt duidelijk gecommuniceerd betreft reparatie en prijzen, samen zoekende naar de beste oplossing."

29-09-2022 | Stanley, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden "

"Broekhuis heeft onze auto een onderhoudsbeurt gegeven en we waren tevreden maar nu zie ik een advertentie staan in de Brugmedia een welkomstcheck cadeau t.w.v. 75 euro! Waarom krijgen wij dit niet?"

28-09-2022 | Vermeer, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Meedenkend en meewerkend "

"Kon plotseling niet rekenen op een haal en breng actie van familie. Een monteur bracht me thuis en bracht eind middag ook de auto thuis"

21-09-2022 | Pe, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Zeer tevreden zoals altijd Vr gr R.Rietberg"

07-09-2022 | RJ.Rietberg, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals gebruikelijk is de jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd"

"Al 7 jaar rijd ik met op het dashboard het aantal verbruikte liters per 100km. Zonder bericht, is dit zomaar veranderd naar aantal kilometers per liter. Mijn opmerking: betere communicatie, ook over dit soort veranderingen."

06-09-2022 | Wim, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Wij bedanken u voor uw beoordeling en uw feedback! Nadat een auto en update krijgt kan dit soms veranderen. Wij zullen hier, in de toekomst, op letten. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot IJsselmuiden

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Snelle service"

06-09-2022 | Harm , | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verkoper die Hendrie"

"Prima en vakkundig"

01-09-2022 | Janp Van popta, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Werkzaamheden volgens afspraak naar tevredenheid uitgevoerd."

"Heldere afspraken, duidelijke communicatie en werkzaamheden volgens afspraak goed uitgevoerd."

29-08-2022 | Jan, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Alles is netjes verlopen"

02-08-2022 | Hans Meijerink, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Het was prima. "

"De handel was super en helder. Ook een hele aardige meneer."

02-08-2022 | Mehmet, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"De grote beurt op de afgesproken datum en tijd correct uitgevoerd"

"Bij de Peugeot-garage in IJsselmuiden werd altijd op een prettige, vlotte en correcte wijze de afspraak uitgevoerd. Ook bij Broekhuis was dit onlangs het geval. Het doet mij goed, dat de goede lijn wordt doorgetrokken."

30-06-2022 | Mark Markusse, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Wij zijn super tevreden over de service en de vriendelijke, persoonlijke begeleiding van de Broekhuis verkoopadviseur. De auto is perfect afgeleverd met een goede uitleg over de auto. Wij zijn erg tevreden"

28-06-2022 | Berinda Drost, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Eindelijk weer direct contact met de werkplaats"

"Het geprognosticeerde bedrag van de onverwachte reparatie was relevant en werd niet overschreden. Vooraf correct en volledig geïnformeerd."

27-06-2022 | Alidus, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en informatie."

"De APK is volgens afspraak gedaan en informatie en tips zijn aanbevolen."

24-06-2022 | Harjan, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles top geregeld"

"Van begin tot eind, zowel het uitzoeken van de auto, het regelen van de financiering en verzekering, tot en met de aflevering was goed geregeld. Chapeau voor het team van IJsselmuiden"

21-06-2022 | Ivo, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Bij de afspraak wordt je verteld wat je ongeveer moet betalen voor een onderhoud. Je weet duidelijk waar je aan toe bent dus geen verrassingen."

20-06-2022 | G van den Akker, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ervaring als nieuwe klant bij Broekhuis Ijsselmuiden."

"Na jaren klant zijn geweest bij Autopalace Meppel, en na onze verhuizing naar Zwolle, hebben wij een Peugeot gekocht bij Broekhuis Ijsselmuiden. Een gelijkwaardige vestiging als Meppel met korte lijnen. Zijn vriendelijk en enthousiast ontvangen. Hendrie van de Poll nam alle tijd voor ons en gaf een goede uitleg van de auto. Ook had hij geregeld dat wij een proefrit konden maken in een gelijkwaardige model. Alles goed geregeld!"

15-06-2022 | Helko, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd tevreden"

"Keurig ingelicht over wat er moet gebeuren, nooit onverwachte onaangename verrassingen. Vriendelijke, meedenkende mensen in een bedrijf waar we al vele jaren komen."

15-06-2022 | Hennie, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"elke keer weer tevreden naar huis"

"Ik heb mijn camper in onderhoud bij Broekhuis Peugeot Ijsselmuiden. Steeds opnieuw ga ik tevreden naar huis. Je weet precies waar je aan toe bent. Wat moet of kan gebeuren wordt altijd in overleg bepaald. De vriendelijkheid straalt van de mensen af. Kortom, zeer aanbevolen. Een tien!"

13-06-2022 | Roel Steenbergen, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Geweldige klantenservice. Fijne verkoopster. Goede uitleg en alle tijd voor ons ! BEDANKT"

23-03-2022 | Vrouwkje IJssel , | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk"

"Ik werd gebeld voor overleg De werkzaamheden werd uitgelegd. Er stond een leenfiets.."

21-03-2022 | Greet, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Goede contacten met de receptie en met de mensen in de werkplaats. Gelukkig blijven de auto Palace medewerkers na de fusie het aanspreekpunt."

15-03-2022 | P.j., | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Tja, wat zal ik zeggen…."

"Voordat mijn fiatje naar de apkxkeuring moest heb ik het een en ander nagelopen. De banden waren op spanning, het reservoir voor de ruitenwisservloeistof volledig gevuld ( met vloeistof tot -20 graden) en mijn ruiten erg goed schoongemaakt (ontvet en geen spikkeltje vuil te vinden). Vervolgens mijn ruitenwisserbladen goed gereinigd en geïnspecteerd. Geen ‘mankementje’ te vinden. Vervolgens getest of er bij het wissen ‘strepen’ ontstonden. Niets van dat alles. Word ik thuis gebeld dat er eigenlijk nieuwe ruitenwissers moesten komen. Niet dus. Bij het ophalen zei men dat er ‘strepen’ waren…. Niet dus. Daarna waren er ‘stukjes’ die losl zaken. Ook niet dus… Daar hou ik niet van. Geeft mij geen fijn gevoel"

12-03-2022 | Hans, | Broekhuis IJsselmuiden | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren