Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
42 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Correct, netjes, accuraat, eerlijk."

2022-01-26 | Rob | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Alles perfect geregeld. Afspraak, uitvoering van het werk en de afhandeling zoals gebruikelijk perfect geregeld."

2022-01-26 | Bob | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Na gesprek kunnen oplossen wat eerst een misverstand was"

2022-01-25 | Roos | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben prettig geholpen."

"Mijn eerste ervaring met de ford garage was goed. Ik heb antwoord op al mijn vragen gekregen. Mijn auto rijdt weer prettig na de onderhoudsbeurt die hij heeft gehad. Bij een volgend garage bezoek zou ik het prettig vinden om gebruik te maken van de haal en breng service inplaats van een fiets te lenen."

2022-01-25 | Ria | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service vriendelijk en behulpzaam"

"Ik ben zeer tevreden over de eerste groot onderhoudsbeurt van mijn ford focus Zeer goed geholpen en vriendelijk personeel"

2022-01-13 | Klaas | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vlotte service!!"

"Netjes"

2022-01-12 | Marinus Janssen | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Ze hebben mij gebeld om te zeggen wat er aan mankeerd.En dat hebben ze goed uitgevoerd."

2022-01-11 | Piet Boute | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring"

"Vooraf afgesproken wat er gemaakt moest worden; kreeg melding wat het ging kosten; auto was prima gemaakt en alles was keurig verzorgt"

2022-01-11 | Thijs | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Onlangs heb ik een jonge tweedehands Ford Focus gekocht bij Broekhuis Amersfoort. Al bij het eerste telefonische contact werd duidelijk dat klantgerichtheid, openheid en eerlijkheid hier voorop staan. Verkoper Christiaan heeft meegekeken naar een auto die bij een andere dealer stond, hier nadere informatie over gezocht en advies gegeven. Na contact met deze andere dealer kwam ik toch terug bij Broekhuis Amersfoort en de afspraak voor een proefrit was snel gemaakt. Terwijl ik een proefrit maakte, heeft Christiaan naar mijn vorige auto gekeken en toen ik terugkwam, lag er een mooi inruilvoorstel. Nog geen week later kon ik bij hem mijn Ford ophalen. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik hier ben geholpen en over de auto en ben ervan overtuigd dat dit ook de beste keuze was. Fantastische service!"

2022-01-10 | Herman | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top garage"

"Al jaren een tevreden klant. De service is top, onderhoud wordt altijd goed uitgevoerd en gaat altijd in overleg. Ze hebben een wegbreng/ophaal service als je auto in onderhoud is. De verkopers zijn klantvriendelijk en nemen uitgebreid de tijd om je te adviseren. Denken altijd in oplossingen. Ik zou zeggen waarom verder zoeken? ....tot de volgende keer."

2022-01-05 | Anita | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden "

"heel tevreden"

2021-12-28 | Piersma | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Positieve ervaring"

"Ik heb geen enkele negatieve ervaring te melden"

2021-12-21 | Gerard | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke behandeling."

"Ik vond de kosten wel tegenvallen."

2021-12-13 | Gerrit | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Superservice"

"Bij de onderhoudsbeurt bleek het ABS-systeem kapot te zijn. Dat was financieel een tegenvaller, maar ik zou ook een aantal dagen mijn auto kwijt zijn die ik nodig heb voor mijn werk. Voor het repareren van het ABS-systeem werden de kosten voor verwijderen en terugplaatsen niet in rekening gebracht (dit hoorde bij de onderhoudsbeurt) en de vervangende auto was service van de zaak. Wat een superservice!!"

2021-12-10 | Cora | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"topservice en klantvriendelijk team!"

"auto werd gehaald en gebracht en in de werkplaats goed behandeld"

2021-12-08 | Cor | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Dienstverlening zoals dienstverlening moet zijn"

"De ondersteuning bij de pech van mijn huidige auto was kundig, snel en adequate. Harold lontzorgde mij ook al was de boodschap zeer negatief. Dit werd door Christian heel goed opgepakt en vrijdag kan ik mijn nieuwe SMAX ophalen. Service zoals service moet zijn. Uit het (onderhoud)boekje. Geen snelle verkoop maar op de relatie. Die word goed onderhouden!"

2021-12-06 | Paul | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen."

"Uitstekend geholpen bedankt."

2021-12-01 | Mehmet | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Goede service"

2021-11-30 | Rein Dekkers | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Prima"

2021-11-30 | A. | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"precies zoals ik al die jaren gewend bent"

"Vakbekwaamheid en goede informatie Video-opname van de auto is leerzaam"

2021-11-29 | T.M.P. Roskam-de Boer | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goede service. Heldere communicatie"

2021-11-22 | Wim | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"APK en beurt goed gedaan"

"Het maken van een afspraak ging snel en kon de auto na een dag al wegbrengen. Wat erg handig is, is dat je een fiets krijgt om van garage naar huis en terug te rijden. Ik was blij verrast met de schone auto (binnen als buiten) die ik terugkreeg; had hem al een tijdje niet gewassen. ;-)"

2021-11-16 | Harry | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldige service en aandacht bij aankoop andere auto"

"Voor de derde keer een auto gekocht/ingeruild bij deze garage en geholpen door dezelfde verkoper. Daar heb ik alle vertrouwen in. Kennis van zaken en altijd super vriendelijk. Doet erg zijn best om een auto te vinden die ik wens. En dat lukt. Erik-Jan je bent een topper!!!"

2021-11-12 | Wim | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk en professioneel"

"Vriendelijk, attent, met naam aangesproken. Professioneel in de afhandeling, telefonisch overleg over auto keurig en ter zake. Werk door monteur prima. Auto verzorgd klaargezet."

2021-11-09 | D.J. van der Niet | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne afhandeling "

"Prima afhandeling door Richard Blink. Hij werd wel vaak gestoord door collega’s die iets van hem moesten. Maakte mij niet uit, maar kan me voorstellen dat dit voor zowel Richard als voor andere klanten niet prettig is. Dus zeker bij belangrijke momenten zoals het afleveren van een auto, dit liever ongestoord laten gebeuren."

2021-11-01 | Pim | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service g"

"Goede service en goede uitleg gehad over dakdragers."

2021-10-31 | Reggy | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heldere toelichting op de werkzaamheden"

"Goed en duidelijk geìnformeerd over de werkzaamheden. Meedenkend over tijdstip ophalen. Top service."

2021-10-25 | Erik | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima Service met een Hoofdletter,"

"Altijd goed luisterend naar de klant,prima sevice,kortom dik in orde,ga zo door."

2021-10-25 | Rob Kooijman. | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service"

"Ik kom al vele jaren bij Broekhuizen in Amersfoort en ben altijd zeer ge geholpen. De mensen in het bedrijf, waar ik mee te maken heb gehad, zijn zeer behulpzaam"

2021-10-18 | Harry | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijk, goede thuisbrengservice , prima vakmensen. Echt al jaren fijn contact."

2021-10-18 | Trees | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Trees, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. We hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn! Een vriendelijke groet, Broekhuis Ford Amersfoort

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle servicebeurt "

"Mijn eerste servicebeurt met mijn Ford Fiesta, goed en snel geregeld ,nieuwe vestiging in Amersfoort zag er zeer netjes uit."

2021-10-18 | Peter | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, goed info"

"Erg prettig dat je gebeld wordt waarin je eerst de prijs hoort en dan wat ze daarvoor allemaal gaan doen. Ook was ik blij verrast met een filmpje waarin de monteur samen met jou de auto inspecteert. Tav dit formulier. Beetje vreemd dat ik moet verklaren dat ik vrijwillig mijn mailadres geef terwijl dat verplicht is."

2021-10-05 | Bert | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"Zoals altijd prima technisch vakmanschap bij de grote onderhoudsbeurt, en ook de tussentijdse communicatie over mogelijk extra werk (nu of later) verliep uitstekend."

2021-10-05 | lies gaaikema | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes, deskundig en betrouwbaar"

"Auto is netjes onderhouden met zelfs een schoonmaak van de matten etc. Altijd wordt gevraagd of er nog bijzonderheden zijn en bij vragen wordt je goed geholpen. Kortom een nette en deskundige service."

2021-09-29 | Martine Rotte | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Goede logistiek, wat minder telefonische behandeling!"

"Al sinds 4 jaar brengen wij onze auto bij Broekhuis in Amersfoort voor o.a. de jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK dit ook mede i.v.m. de mobiliteit garantie. De laatste keer dat ik om een uur of 16.30 vroeg of mijn auto al klaar was, werd ik naar mijn mening onvriendelijk te woord gestaan en dat mag ten alle tijde niet gebeuren ook al wordt Broekhuis per dag 20 keer (zoals werd verteld) gebeld door klanten of hun auto al klaar is! Kreeg telefonisch te horen dat zodra onze auto klaar is dat ik hierover wordt gebeld en daar kon ik het mee doen! Echter 2 minuten later wordt ik gebeld dat de auto klaar is om opgehaald te worden, dat hadden ze ook gelijk even kunnen mededelen bij het 1e telefoontje van mij! Een belangrijke punt van verbetering namelijk een oude motto De klant is altijd koning!"

2021-09-22 | John | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen door verkoper"

"Ford Kuga aangeschaft (2018) Fijne ervaring (zelfs service aan huis) nette afhandeling verkoop traject."

2021-09-19 | Hans Wtenweerde | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Alles was prima geregeld"

2021-09-14 | HANS | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een garage waar de client nog centraal staat, en je gerespecteerd voelt als client. "

"Alleen de hoofdzin is voldoende lijkt mij"

2021-09-14 | Liesbeth | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Online afspraak, annulering en nieuwe online afspraak is erg klantvriendelijk. Mondeling contact is vriendelijk. Tel. contact over onderhoud en melding dat de auto gereed is allemaal goed. Leenfiets is mooie oplossing."

2021-09-14 | Dick | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk en betrouwbaar"

"Apk en grote beurt in 1. Vooraf duidelijk geïnformeerd wat de grote beurt in zou gaan houden. Tijdens de grote beurt gebeld met wat er aan werk uit zo komen en of ik het met alles eens was. Deskundig en netjes uitgevoerd, een goed gewassen auto ging mee retour. Voor een jaar weer Ford Assistance."

2021-09-13 | Caspar | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren