Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
96 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk personeel "

"Omdat ik zelf mee mocht kijken is het voor mij al een ruime voldoende waard."

15-11-2022 | Ruud, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service."

"De service bij broekhuizen meppel is echt top! We hebben een schitterende ford focus gekocht. Alle gevraagde punten die aangepakt moesten worden zijn keurig netjes gedaan aan de auto. Ook het inruil voorstel was super netjes. Top garage!"

15-11-2022 | Ronald Pons, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service. "

"Zeer tevreden met de aanschaf van een "nieuwe" auto. Van de onderhandeling tot de aflevering, alles verliep keurig."

14-11-2022 | Lucas , | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie garage"

"Ik kocht auto via occasion site van broekhuis Meppel,en ben iedere keer goed als ik vragen had goed geholpen auto is goed en netjes afgeleverd alle papier werk was in orde en auto zag er zeer goed uit bedankt nogmaals bedankt Dennis"

24-10-2022 | Rene, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, efficiënt en deskundig."

"Al jaren komen we bij Ford Broekhuis Meppel voor aanschaf en onderhoud van onze auto's, vanwege de deskundigheid en persoonlijke benadering. Ook nu weer zijn we erg tevreden over de hele aankoop procedure van onze Ford Kuga."

11-10-2022 | Ron, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Duidelijke afspraken en meedenkend. Twee weken geleden een Ford Fiesta 1.0 Ecoboost ST-Line (2017) aangeschaft bij Broekhuis Meppel en tevens onze C-Max 2.0 Titanium (2007) ingeruild. Wij hebben de aankoop van begin tot eind als zeer prettig ervaren. De verkoopadviseur (Merel) gaf ons direct een goed gevoel, was duidelijk en kwam haar afspraken na. Nieuwe auto met jaar garantie en pechhulp afgeleverd, wat een super leuk team in Meppel. Wij zullen in de toekomst zeker weer bij Broekhuis Meppel rond kijken, mochten wij weer opzoek gaan naar een andere auto!"

02-10-2022 | Alan, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar."

"Vriendelijk en deskundig."

27-09-2022 | Herman, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"Broekhuis staat voor service en kwaliteit , wij hebben onze auto nu 1 jaar in gebruik als er wat is kan je zo komen de garantie was perfect en een grote beurt en nieuwe banden , de korting die beloofd was direct van de rekening af , helemaal prima super tevreden !!"

26-09-2022 | Maria, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Seat Ateca gekocht. Een goede inruil voor de oude auto. Verkoopster Merel is een top verkoopster. Denkt mee en geeft goede advies. Alles wat beloofd werd is gedaan en meer. Broekhuis mag blij zijn met zo'n top verkoopster in huis. Antoinette en Rick"

25-08-2022 | Antoinette Berghaan, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en meedenkend autobedrijf "

"Bij toeval hier terecht gekomen en aangenaam verrast. Geen verkoper met een vlotte babbel, maar iemand met eerlijke voorstelling van zaken. Dus niet alleen de pluspunten van de aan te kopen auto benoemen, maar ook oog voor wat er voor de koper minder interessant zou kunnen zijn. Er wordt ook echt naar je geluisterd, dus geen éénrichtingsverkeer enkel gericht op verkoop. Zeer redelijk inruilvoorstel en na akkoord op de aankoop was er ook nog e.e.a. extra te regelen zonder bijkomende kosten. Dat wel op basis van het uitgebreide afleveringspakket, maar dat heeft zich in mijn geval zeker geloond. Ook daarna prima communicatie en afhandeling van zaken."

24-08-2022 | Auke, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel afgehandeld "

"Na een paar dagen alles al afgehandeld."

09-08-2022 | Geert, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed wat ze zeggen doen ze ook"

"Op dit moment ben ik zeer tevreden.ik hebben auto besteld via internet ze hebben de auto keurig laten zien volgens afspraak we hebben rustig de tijd gehad om hem te proberen en zijn super tevreden we zijn dan ook benieuwd naar de aflevering op 18 augustus Goede service"

09-08-2022 | Scholts , | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Goede service. Afspraken worden correct afgewerkt."

02-08-2022 | Henk, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring aankoop Ford Focus"

"Merel bedankt voor je inzet en passie voor het vak. Wij zijn blij met de Ford Focus en de uitgevoerde afspraken zijn naar tevredenheid uitgevoerd. We hebben de zelfde ervaring met de werkplaaats kunnen voelen, bedankt. Fred en Carla Damen."

02-08-2022 | A.j Damen, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Meppel heeft ons goed 'vooruit' geholpen!"

"Ons doel was verjonging van onze 9 jaar oude B-max. We zochten naar goede, jonge Ford occasion. Dat is goed gelukt bij Broekhuis in Meppel met een 2 jaar oude EcoSport met weinig kilometers. De aankoop is heel vlot verlopen na enig onderhandelen met Piet en kregen nog extra zaken op de koop toe. De aflevering werd in 2 weken gerealiseerd met ruim afleverpakket. De auto zag er keurig uit bij het omruilen. Enig verbeterpunt zou iets meer communicatie tijdens de aflevering zijn. Over het algemeen zijn we bijzonder tevreden."

27-07-2022 | Wim Meijers, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zie onder."

"Betreft jaarlijkse keuring plus plaatsing filter. Helaas heeft de monteur gedurende de beurt het contact aan laten staan waardoor de accu een behoorlijke opdonder gehad heeft. Ik moest maar even een half uurtje gaan rijden om de accu op te laden. De auto wordt niet veel gebruikt. Elke keer was het spannend of de motor aansloeg!. Op vakantie bij korte afstanden haperde hij even. De auto is 7 jaar oud en staat altijd binnen. Ca. 40.000 km. op de teller. Nooit start problemen gehad. Ik hoop niet dat er op korte termijn problemen optreden. Dat zou wel heel vervelend zijn. Overigens al ruim 40 jaar klant in Meppel."

22-07-2022 | J. Dallinga, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht, vakmanschap en afspraak is afspraak "

"Zeer goed geholpen zowel met het oplossen van schade als met het twee jaarlijkse onderhoud en het vervangend vervoer"

19-07-2022 | Han De Vries, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Steenwijk was super. Meppel is ok."

"Afgelopen week onderhoudsbeurt. Vandaag accu kapot. Leenauto niet schoon. Er was ook in gerookt. Wel goed dat er vandaag een nieuwe accu geplaatst kon worden. Mobiliteitsservice was prettig en adequaat."

18-07-2022 | Anton, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service "

"De Ford Kuga is prima afgeleverd. Alles is volgens afspraak uitgevoerd."

18-07-2022 | Roland, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"prima service en in overleg kan er veel"

15-07-2022 | M Bolding, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Ze blijven verbazen!"

"Inmiddels ben ik 25 jaar klant bij Broekhuis maar ze blijven mij verbazen. Ik kan er altijd terecht voor problemen aan mijn auto. Maar nu had ik een iets ingewikkelder probleem bij een onlangs aangekochte auto. Broekhuis heeft enorm goed meegedacht, van monteur tot verkoop tot vestigingsmanager....iedereen was betrokken en heeft meegewerkt aan de juiste oplossing die er uiteindelijk ook kwam! Broekhuis bedankt, ik was, ben en blijf een tevreden klant!"

12-07-2022 | Henk, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Een leuk team dat je op de hoogte houdt van wat er gebeuren moet . Zeer tevreden over contacten per mail en telefoon."

11-07-2022 | Jannie Westerhof, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goede aandacht"

"Er wordt voor mij gedacht"

11-07-2022 | Gerard, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en duidelijke afspraken"

"Onlangs een nieuwe auto (2020) aangeschaft bij Broekhuis Meppel en tevens onze oude auto ingeruild. Wij hebben de aankoop van begin tot eind als zeer prettig ervaren. De verkoopster gaf ons direct een goed gevoel, was duidelijk en kwam haar afspraken na. Wij zullen in de toekomst zeker weer bij Broekhuis rond kijken, mochten wij weer opzoek gaan naar een andere auto!"

05-07-2022 | Roy, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en vriendelijk personeel"

"Mijn nieuwe auto gekocht in Meppel. Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Mijn auto is netjes afgeleverd inclusief duidelijk uitleg over alle nieuwe functies."

04-07-2022 | Nathalie, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Niets aan toe te voegen"

28-06-2022 | Henk, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het was weer top geregeld"

"Auto van huis opgehaald en gebracht. De grote beurt was prima voor elkaar. Alle wensen weer vervuld."

28-06-2022 | Marrie Pruntel, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vertrouwd "

"Van te voren duidelijke afspraak over wat er moet gebeuren en er gebeurd niks extra zonder eerst te overleggen. Uiteindelijke kosten vielen me mee. Het rapport kreeg ik via de mail gestuurd, hoefde het alleen maar even te downloaden. Heel duidelijk en zelfs een filmpje zat erbij. Vind het heel prettig want nu weet ik tenminste hoe de staat van mijn auto is. Super bedankt!"

17-06-2022 | Mark, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt"

"We zijn zeer tevreden over de behandeling en uitleg wat er gedaan is."

14-06-2022 | Jeanne, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Correct "

"Duidelijke communicatie , no nonsens verhaal"

08-06-2022 | Arjan zanting, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd worden we keurig en goed geholpen"

"De jaarlijkse beurt en apk werd wederom prima uitgevoerd. Er werd vooraf contact opgenomen over de extra werkzaamheden en op de dag zelf werden de afspraken keurig na gekomen. Een paar dagen later werden we getroffen door een lekke achterband( groot gat) dat werd door de alarmservice Broekhuis keurig opgelost en Broekhuis Meppel handelde dit perfect af."

07-06-2022 | Harry, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en prima communicatie"

"Auto volgens afspraak opgehaald. Aandachtspunten bij onderhoud na overleg gerepareerd. Duidelijk overzicht gekregen van het hele onderhoud."

31-05-2022 | Johan, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals afgesproken beurt gehad"

"Geen extra kosten gewoon goede service. Alhoewel zulke dingen in onze ogen veel geld kost, maar daarintegen heb je ook weer een betrouwbare auto"

30-05-2022 | Jacob , | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zowel verkoop als werkplaats super!!,niks op aan te merken"

"Goede service, word prima geholpen daar waar nodig"

28-05-2022 | Benny, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Vriendelijk, duidelijk en eerlijk advies. Prettige autoverkoopster..schept vertrouwen."

26-05-2022 | J Van Tol, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Is Goed"

"Uitstekend"

25-05-2022 | Hielke en Jantje Bron, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Accuraat, vriendelijk en zorgvuldig"

"Het begeleiden van de keuze van een nieuwe auto en de afhandeling van een en ander wekt veel vertrouwen. Fijn dat er echt tijd wordt genomen voor alle vragen en dat er zo daadkrachtig wordt gehandeld. Alles bij aflevering tiptop in orde, zowel voor wat betreft de auto als alle documenten."

25-05-2022 | Belinda, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer te vreden"

"Ben al jaren klant bij Ford.Gereden op benzine- gas- diesel en nu weer benzine. Begonnen bij Ford in Wolvega daarna Steenwijk en nu Meppel. Ik hoop dat het nog een tijdje door mag gaan."

12-05-2022 | Sander, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tegenvallende service mbt prijs/kwaliteit na review alsnog prima opgelost"

"170 euro per jaar vragen voor 2x bandenwissel en opslag. Een schoonmaak van velgen bij herkomsten zit er dan niet in. Dat kan niet uit voor 170 euro…:-(. Fordservice onwaardig!! Broekhuis Meppel Na telefonisch contact en uitleg nav mijn review is deze zeer naar behoren opgelost. De gehele auto is alsnog gewassen, inclusief de velgen. Maak standaardprocedure van schone velgen bij aflevering na bandenwissel Broekhuisgroep; visitekaartje voor 170 euro !! Complimenten aan Erwin Nijsingh van Ford Broekhuis Meppel. No hard feelings left. (Wel benieuwd of mij. Review nu wel geplaatst wordt)"

09-05-2022 | Eric, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top auto van een top adres!"

"Ik heb de auto nu bijna 6 weken in bezit. Na eerst enkele andere Fords te hebben bekeken bij Broekhuis beland. Het verkoop en proefritproces ging uitermate professioneel in zijn werk, de informatievoorziening was geweldig, we werden zeer vriendelijk en professioneel door Piet te woord gestaan in een heel nette setting met enorm veel keuze in auto's in meerdere prijsklassen. We kregen een nette offerte mee waar we even over mochten nadenken. Uiteindelijk de koop van een Ford Fiesta gesloten. De aflevering ging iets anders dan gepland, maar dat was een kleine miscommunicatie. Na 2 weken heeft Broekhuis een geweldige auto afgeleverd, van binnen en buiten gereinigd, onderhoudsbeurt gehad! Rijdt echt fantastisch vergeleken met mijn oude Ford. Uiteindelijk waren er wat kleine dingetjes die ik gemeld heb, werd prima onder garantie opgepakt en zonder problemen verholpen. Ook hulde voor de werkplaats, uiteindelijk duurde het iets langer dan voorzien, dus 2 koppen koffie later zonder gezeur van een leenauto voorzien. Alle dingetjes en meer waren de volgende dag netjes opgelost. Communicatie met zowel Piet als de werkplaats verliep prettig via mail en app. Zijn goed benaderbaar. Kortom, goed adres waar ik zonder meer ook de volgende auto zou kopen! Ook zo verwoord in de gevraagde review van de ANWB trouwens."

05-05-2022 | Hans, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren