Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
100 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Gegarandeerde rijzekerheid"

"Ik ben blij met het automatische herinneringsseintje voor beurten. Ook de alertheid van de medewerkers als er iets vervangen of verbeterd moet worden aan de auto is goed. Een verbeterpunt is het prijsniveau, dat stijgt wel heel erg hard."

29-11-2022 | Jan Holterman, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals gewoonlijk zeer goed"

"deskundig"

29-11-2022 | Ad , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk"

"Klant vriendelijk Prima overzicht wat er gedaan is. De auto schoon gemaakt wat ik zeer op prijs Stelde."

28-11-2022 | Willem, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed overleg en goede service"

"Handig online afspreken, prijsopgave vooraf, alleen wat noodzakelijk is wordt gedaan, gratis navigatie update gehad en auto netjes gewassen afgeleverd."

28-11-2022 | Vincent, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Erg tevreden over hoe de beurt voor mijn auto is gedaan!"

23-11-2022 | jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en goed overleg wat extra moest"

"Goed en duidelijk behandeld extra dingen die plaats moesten vinden overlegd"

22-11-2022 | Hendrikus , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Geen verrassingen achteraf."

21-11-2022 | Roel , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"het was een servicebeurt en die is goed uitgevoerd"

"zoals ik al zei was dit een reguliere servicebeurt; auto is 2 jaar oud. Ben al jaren klant bij Autopalace , nu Broekhuis dus en wat mij verbaasde en ook wel teleurstelde was het volgende. Ik kreeg altijd een vervangende auto ( kosteloos) mee en ditmaal werd mij medegedeeld dat hiervoor bij Broekhuis €25,- werd gevraagd. jammer"

21-11-2022 | Guus, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed."

"Prettig To the point Reëel"

16-11-2022 | Rob van Tellingen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als altijd prima!!!"

"Ben al vele jaren klant bij de garage aan de Veerallee en een servicebeurt is inmiddels als een bezoek aan oude vrienden. Altijd plezierige behandeling en vakkundig werk. Bij problemen met de auto kwam er altijd een prima oplossing. Team doet als het nodig is een stap extra om dingen op te lossen, zelfs als ik ooit belde vanuit een ver buitenland. Toffe club en het geld waard!"

14-11-2022 | Hans Nijhuiis, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede adviezen"

"Ik hoefde maar voor een simpele onderhoudsbeurt maar krijg altijd goede adviezen met uitleg over extra opties."

14-11-2022 | Karen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke en goede service"

"Prettige en prima service"

09-11-2022 | Patty, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Prima service"

08-11-2022 | Tonnis, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie"

"Voor aanvullende werkzaamheden uit te voeren wordt eerst keurig overlegd"

08-11-2022 | Egbert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekende service, goed snel en schoon."

07-11-2022 | Roy, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn en hartelijk geholpen. "

"Ik ben al vele jaren trouwe klant. En dat zal ik ook zo blijven. Want ik kan altijd hier terecht en heel begripvol. Net een mooie tweede hands Peugeot gekocht en ben er erg tevreden mee. Ga zo door ! Daarom Maximaal aantal sterren. Perfecte service"

07-11-2022 | marianne , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben goed ontvangen"

"Alles is tot tevredenheid uitgevoerd."

01-11-2022 | Jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service."

"Vakkundig personeel en wordt bijtijds gebeld als er problemen zijn."

31-10-2022 | Rene Lindeboom, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"prima hoor, even wennen aan der nieuwe situatie."

"prima hoor, even wennen aan der nieuwe situatie."

30-10-2022 | S.J. WESTERHOF, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Geweldige service."

"Prima service."

25-10-2022 | Bert Hermanns, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Goede service, vriendelijke behandeling en professionele afhandeling van de reparaties."

24-10-2022 | Marinus , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Vriendelijke ontvangst en uitleg op welke wijze het onderhoud zal worden uitgevoerd. Misschien een idee om aan het eind van het jaar aan klanten een bij een bezoek aan het bedrijf een jaarkalender aan te reiken. Dit om dat weer in ere te herstellen. In het verleden gebeurde dat namelijk altijd bij Auto Palace."

20-10-2022 | Freek, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en fijn behulpzaam personeel "

"Ik ben goed geholpen door de mensen van de receptie en verkoop. Fijne ervaring. Kom hier zeker bij de volgende onderhouds beurt."

17-10-2022 | Jacques, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service"

11-10-2022 | Erik, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld allemaal"

"Alles weer tot in de puntjes geregeld. Auto was snel klaar na de beurt"

11-10-2022 | Rita, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en adequaat geholpen"

"Snel en adequaat geholpen"

11-10-2022 | Ron, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Top bedrijf een zeer klantvriendelijk!"

08-10-2022 | sumaia, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet leuk"

"Tijdens de jaarlijkse beurt heb ik gelijktijdig de gratis beurt van 75 euro laten doen. Maar ik moest wel het volle pond betalen."

04-10-2022 | Ton , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie en duidelijk."

"Vriendelijk en bekwaam geholpen. Met een duidelijke voortgang van zaken pe telefoon doorgeven."

04-10-2022 | John Hoogeveen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service en duidelijk verhaal"

03-10-2022 | Erik, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Tijdens mijn orientatie naar een andere auto, ben ik geweldig begeleid door Thijmen,een jonge verkoper. Uiteindelijk,met een rustige aanbeveling van hem,een aankoop gedaan. Hulde jongeman."

28-09-2022 | b.r groeneveld groeneveld, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk ontvangen en begeleid"

"Zeer vriendelijk ontvangen en begeleid door Richard. Uiteindelijk een mooie volledige elektrische auto gekocht, de auto is rustig en netjes uitgelegd en uitgeleverd."

28-09-2022 | Robin, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon uitstekend."

"Zie hierboven, valt niets aan toe te voegen."

27-09-2022 | A. van Wamelen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Bandenspanning"

"Bij een grote onderhoudsbeurt en APK keuring ga ik ervan uit dat alles wordt gecontroleerd. Echter 2 dagen na de keuring gaat er een controlelampje branden op het Dashboard, betreffende bandenspanning. Mijn vraag/opmerking is, valt dit onderdeel niet onder de onderhoudsbeurt? Zo ja, is het dan ook mogelijk dat er nog meerdere testen niet zijn uitgevoerd?"

26-09-2022 | R. Tijhuis-van der Kolk, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Goede service beurt en mijn radio werkt weer goed!"

21-09-2022 | Jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen en goede uitleg"

"Bij de aankoop van een andere auto ben ik vriendelijk geholpen en heb ik een duidelijke uitleg over alles gekregen. Fijn gevoel dat de tijd genomen werd die nodig was."

13-09-2022 | Sandra , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Grote beurt en APK, alles keurig gedaan. Het baliepersoneel ook is altijd beleefd en voorkomend. Ik ben zeer tevreden over Broekhuis Peugeot Zwolle."

13-09-2022 | Aag, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden"

"Mijn auto is weer helemaal klaar voor een nieuw jaar zorgeloos rijden."

12-09-2022 | Martin, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super aflevering"

"Perfecte aflevering door Mark Koopman"

07-09-2022 | Remco, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben bijzonder goed geholpen tijdens de apk keuring en grote beurt. "

"Nadat ik de sleutel van de auto af gegeven had kon ik rustig wachten tot alles geregeld was."

06-09-2022 | Gerrit Peters, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren