Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,8 gemiddeld
59 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service en zeer vriendelijk "

"De auto is voor een service buurt en keuring geweest emailleer is goed geregeld, kan weer leerlijk rijden in mijn auto"

2022-01-26 | Marjolein | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"alles heel goed gegaan"

"Op zaterdag een Kia niro gekocht. Wilde deze zo snel mogelijk hebben. Kon hem de volgende woensdag halen ondanks dat er nog een trekhaak onder gezet moest worden. Door foute levering trekhaak heb ik hem op donderdag kunnen ophalen. Nederlands instructie boekje (is nu in zweeds) wordt zsm opgestuurd."

2022-01-26 | Bart | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima uitgevoerde onderhoudsbeurt"

"Prettig geholpen, duidelijke communicatie over de extra werkzaamheden. Keurig afgeleverde auto, netjes schoongemaakt van binnen."

2022-01-26 | Rob | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Super goed geholpen door een fijne verkoper. Niets was teveel. Eerlijk en goed advies. Kortom, wij komen hier zeker terug."

2022-01-25 | Petra | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"een bedrijf met verstand van auto,s"

"Goed bedrijf met goed geschoolde en vakbekwame mensen, uitstekende service zoals wegbreng/ophalen dan wel vervangende auto,mooie nette en schone werkplaats alsmede ruime showroom"

2022-01-11 | J. Heikamp | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service."

"Je wordt bij de receptie vriendelijk en klant gericht geholpen. De opdracht voor de onderhoudsbeurt goed en betrouwbaar uitgevoerd. Reparaties worden in overleg met de klant uitgevoerd,top."

2022-01-10 | Ed Welgraven | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een eerlijk en fijn fideaal. "

"Wordt door mij aanbevolen."

2022-01-10 | Siem | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tijdens de grote beurt van de auto heb ik als prettig ervaren."

"Tijdens de grote beurt van de auto heb ik als prettig ervaren."

2022-01-04 | Dick | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel adequaat en goed, prettig geholpen."

"Prettig ontvangst, meedenkend in vervangend vervoer. Afspraken na komen, even overleggen wat er allemaal vervangen moet worden etc. Ophalen van auto, rekening doornemen,uitleg kosten. Dit alles en service, klantgericht, als heel prettig ervaren."

2022-01-03 | M Otto | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"altijd goede service"

"wordt alijd goed geinformeerd."

2021-12-30 | willem Ruiswijk | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Beurten netjes op maat, niet te veel / niet te weinig. Dit jaar had ik maar ca. 800 km gereden."

2021-12-29 | John | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zie hieronder"

"Zoals gewoonlijk klantvriendelijke behandeling en afspraken nagekomen."

2021-12-22 | René van Dijk | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede en snelle service"

"mijn ervaring met Broekhuis Ede is goed, je kan er zelfs op wachten en ze hebben wifi."

2021-12-21 | Meurs | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Prettige mensen goede voorlichting"

2021-12-20 | Remie | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is heel goed"

"Je wordt vakkundig geholpen en klantgericht met je mee gedacht."

2021-12-17 | LEO | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk en zeer correct geholpen "

"Bij binnenkomst hartelijk ontvangst en toen bleek dat de beurt wat langer tijd nodig had, ruim vsn te voren een belletje."

2021-12-15 | Geertje | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volledig tevreden!"

"Mijn Opel heeft een (jaar)lijkse onderhousbeurt gehad tegen een schappelijke prijs."

2021-12-15 | Thijs | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie service"

"Apk + beurt duur grapje (gewoon slijtage) maar gelukkig goedkoper als dat ze in eerste instantie zeiden"

2021-12-15 | Gerard Peters | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk personeel met eerlijke adviezen"

"Begin dit jaar een nieuwe Mokka Ultimate besteld (maar helaas 8 maanden moeten wachten op de levering maar daar kan de dealer niets aan doen). Verder altijd tijd voor je vragen en meedenkend personeel. Er is veel mogelijk tot zelfs speciale velgen uit Duitsland laten komen en deze voor de oplevering laten monteren."

2021-12-14 | Rob | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is positief."

"Heb wel een opmerking. Toen ik de auto op kwam halen werd mij verteld dat er een batterijtje in mijn sleutel is gezet kosten 4,50 euro. Twee weken geleden was er al een batterijtje vervangen kosten 5,00 euro. Er zijn garages die voor het vervangen van een batterij geen kosten in rekening brengen. Valt mij een beetje tegen. Voor de rest positief."

2021-12-01 | Evert (Eep) | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle duidelijke service"

"Auto dag eerder gebracht, men had tijd over en zijn begonnen met de auto. Einde van de dag een bericht dat er een item moet worden vervangen. Volgende dag in de middag auto weer gereed."

2021-11-29 | Wilco | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen!"

"Wij kwamen voor de eerste keer bij dit bedrijf. Dit omdat we onlangs verhuisd zijn van de randstad naar Ede. Na een afspraak gemaakt te hebben werden we hartelijk ontvangen door Brian. Hij nam alle tijd voor ons en we hebben, mede door zijn deskundig advies, een prachtige auto gekocht. En we kregen een mooie prijs terug voor onze inruilauto. Broekhuis is een mooi en professioneel bedrijf met volop keuzes in zowel nieuwe als gebruikte auto's."

2021-11-19 | E | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden en goede begeleiding ("

"Bij het aanschaft van de nieuwe Opel mokka zijn we zeer tevreden over de service en de begeleiding hiervan."

2021-11-15 | G.E Aponno | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles weer uitstekend geregeld."

"De onderhoudsbeurt is weer gecombineerd met de APK en de bandenwissel. Fijn dat ik niet extra hoef te komen."

2021-11-15 | Heleen | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne, snelle en goede service"

"Opel Broekhuis denkt met je mee bij reparatie of vervanging van onderdelen. Ook geven ze prettig advies over te vervangen onderdelen. Bij het ophalen van de auto wordt netjes uitgelegd welke kosten op de factuur waarvoor zijn gemaakt."

2021-11-15 | Johan | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer nette service"

"Dhr. Van Vliet heeft mij zeer goed geholpen en ben dan ook zeer tevreden in onze nieuwe aanwinst naar huis gereden"

2021-11-10 | David | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Goede service en duidelijke uitleg van het probleem De auto wordt zelfs van binnen schoongemaakt. Zeer verrassend."

2021-11-09 | Ed Minkman | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Men kan zich geen betere Opel dealer wensen."

"Zo vertrouwd en altijd zo attent tot in de kleinste onderdelen van mijn Meriva, zodat het haast als familie aanvoelt."

2021-11-09 | Marcel Souman | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"super tevreden"

"Service is uitstekend en als er onderdelen vervangen moeten worden is er altijd eerst overleg met mij. Prima garage met plezierige mensen."

2021-11-02 | Peter Schrauwers | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect en een goed gevoel erover"

"Fijn bedrijf en vertrouwd gevoel. Al jaren kom ik daar met mijn auto. Goede behandeling en keurig afgewerkt. Echt vertrouwt. Kan niet anders zeggen."

2021-11-01 | Jan | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige bedrijf "

"Goede verkoper die ons advies gaf en de aankoop en afhandeling voor ons verzorgde"

2021-10-26 | Klaas Van uffelen | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen"

"Keurig en netjes geholpen!!"

2021-10-26 | Frans van Eck | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Afspraak kon op korte termijn. Vlot gebeld na eerste onderzoek. De auto was direct na de middag al klaar."

2021-10-25 | Hilda | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Net als andere jaren een goed begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe opel"

"Wederom goede voorlichting en hulp bij het bepalen van een nieuwe auto. Ook de afhandeling van de koop en de inruil van de vorige auto naar tevredenheid verlopen."

2021-10-25 | Theo Scheffer | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed"

"Gewoon goed"

2021-10-25 | H.j.b Blaak | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"de service is prima alleen werd de ruitenwisser vloeistof in rekening gebracht ondanks dat dat het tankje vol was en vooraf bij de receptie was afgesproken dat er niet naar gekeken hoefde te worden. Vandaar de 9 in plaats van de (terechte) 10."

2021-10-19 | H.G Middelweerd | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vlug en vlot "

"Vlug en vlot"

2021-10-18 | Maas | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, behulpzaam, welwillend, probleemoplossend gericht."

"Al vele jaren vaste klant ....... prima garage....wordt snel geholpen en als klant prettig te woord gestaan. Reparaties in goed overleg en indien nodig is er een leenauto. Een vast en vertrouwd team."

2021-10-18 | M. Peters | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Optimale beurt van de auto"

"Er was veel te doen aan de auto. Allemaal opgelost op de afwijking van het rijgedrag naar rechts dat aanwezig blijft. Geen 10 kunnen geven omdat ik toch nog een keer terug moet komen voor de distributie riem die over het hoofd was gezien. ( maar dat kan gebeuren)"

2021-10-07 | Wijnand Van doorn | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service aardig personeel"

"daarnaast is de factuur duidelijk en overzichtelijk."

2021-10-06 | Bernie van der Meijden | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren