Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Perfecte reparatie en apk "

"Vriendelijke mensen"

16-08-2022 | Chris , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies, kundig geholpen, beveel Broekhuis Ede aan bij iedereen."

"Zie hierboven"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren top"

"Prima garage"

15-08-2022 | Berry, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service en communicatie"

"Mijn auto langs gebracht voor jaarlijks onderhoud. De garage neemt iedere keer contact op wanneer er iets vervangen moet worden, hierbij geven ze goed aan hoeveel het gaat kosten. Wanneer je zegt dat je iets niet wil, of iets zelf zal doen accepteren ze dat zonder opdringerig te zijn."

10-08-2022 | Robert, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en begripvol"

"Vlot een zeer nette deal gekregen met inruilen, weinig heen en weer babbelen om tot elkaar te komen. De auto zou eigenlijk na het weekend klaar zijn om wat schade te herstellen, maar omdat we op vakantie gingen kregen we m toch mee en konden bij een eigen schadebedrijf de schade laten herstellen. Dat is inmiddels gelukt en ook weer zonder probleem afgehandeld. Zeer tevreden met de gang van zaken!"

05-08-2022 | Rien, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrokken, nauwkeurig en vriendelijk. "

"Goede service, vriendelijke personeel. Namen rustig de tijd voor uitleg mbt advies. Denken mee, werken nauwkeurig en laten verslag na van het onderhoud en gedane reparatie. Erg prettige ervaring."

01-08-2022 | K Otte, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Wij worden al jaren lang altijd zó super geholpen in een geweldig sfeertje! Keurig, Kundig! Klantvriendelijk! 3 vette K 's"

26-07-2022 | Jan, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Keurig netjes een overzicht met foto's wat ze met de auto hebben gedaan. Enig puntje van aandacht, als de auto van binnen wordt uitgezogen neem dan ook ff de zittingen mee."

25-07-2022 | Remco Van den Ende, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring servicebeurt "

"De goede communicatie betreffende werd door mij als erg plezierig ervaren. Duidelijke uitleg gehad wat de opties omtrent mijn accu waren."

20-07-2022 | Ronald , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd! Zeer goed."

"Goede service en advies. Zoals we gewend zijn bij Broekhuis Ede."

19-07-2022 | Henkjan , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon GOED en betrouwbaar "

"Ik kom er al ruim 30 jaar"

19-07-2022 | Hans, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"slecht groot onderhoud"

"na de grotebeurt reden we naar Heerde er brande een oranje lampje. Naar broekhuis Epe gebeld,Konden gelijk komen.gelukkig verholpen."

19-07-2022 | KEES van kOOTEN, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Kan beter"

"Ik had verwacht meer uitleg over de auto geen onderhoud boekje erbij hangt geen kaartje in wanneer die weer een beurt moet hebben hadden afgesproken om een volle tank erbij had ook wel verwacht een bloemetje voor mij partner ze zullen het goed maken voor een volle tank niets meer gehoord"

14-07-2022 | Dirk , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte Dirk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en hebben u gesproken. Fijn dat u tevreden bent met de geboden oplossing. We zien u graag een volgende keer weer bij ons op de vestiging! Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Ede

9

Daarom ben ik enthousiast

"geen problemen gehad "

"alles verlopen zoals afgesproken"

13-07-2022 | Wim, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal prima."

"Afspraak maken ging heel soepel. Het ontvangst was lekker efficiënt en ook de communicatie tijdens en na afloop was strak georganiseerd."

13-07-2022 | Peter, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Peugeot 3008 gekocht, keurig geholpen, afleveringsbeurt ook goed en een prima auto"

11-07-2022 | Peter, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto weer helemaal up to date ! "

"Alles weer gecontroleerd en meteen apk"

11-07-2022 | Bert , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tot heden toe prettige ervaring met Broekhuis Opel in Ede."

"Na niet nagekomen belofte van Opel garage Van Mill in Dordrecht waar ik de auto had gekocht, heeft Broekhuis het wel soepel opgelost."

05-07-2022 | Margriet van Setten, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!"

"Een prima garage om mijn tien jaar oude Opel nog lang op de weg te houden."

05-07-2022 | J.C.N. Hardeman, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service "

"Grote beurt conform afspraak met passend vervangend vervoer. Bellen altijd netjes om te overleggen of je ook echt alles wat ze constateren verholpen wilt hebben zodat je enigszins de kosten in de hand kunt houden. Bij ophalen bleken ze ook mijn extra wensen (airco onderhoud) uitgevoerd te hebben ondanks een tekort aan monteurs."

04-07-2022 | G., | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bijzonder klantvriendelijk bedrijf!"

"Wordt altijd goed en eerlijk geholpen."

04-07-2022 | Lien, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Klant vriendelijk"

"Ik word gelijk meteen geholpen.."

30-06-2022 | E Wink, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geregeld."

"Alles prima voor elkaar."

29-06-2022 | PM, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Tevreden misschien was beurt niet nodig geweest met 400km daar had over gesproken moeten worden verder over Broekhuis tevreden"

29-06-2022 | W Heimensem, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig, soepel en klantvriendelijk!"

"In geval van nood kunnen we altijd terecht, we worden altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen."

28-06-2022 | Gerrit, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Nvt"

28-06-2022 | Lucas Verhoeff, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden over de goede communicatie en klantvriendelijkheid."

"ik werd goed geinformeerd over het benodigde onderhoud."

24-06-2022 | Willem van Ruiswijk, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Zoals altijd goed ontvangen snel vervangend vervoer. Probleem met ac prima opgelost."

22-06-2022 | Henk, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig geholpen"

"Al is het voor mij een heel eind, toch gekozen voor de service die ik bij dit gespecialiseerde (Opel-) bedrijf kan krijgen."

21-06-2022 | Cor , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Supper "

"Altijd vriendelijk elke wens wordt moeilijk gemaakt"

20-06-2022 | Franz , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"XX "

"XX"

20-06-2022 | Theo Klaassen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk "

"Inspectierapport van beurt/apk digitaal ontvangen. Zowel vooraf als nadat wat reparaties zijn doorgevoerd. Telefonisch op de hoogte gebracht van de items die men adviseerde te vervangen en de totale kosten. Sms dat auto klaar was + uitleg nota bij ophalen voertuig."

17-06-2022 | Edwin, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig en netjes afgehandeld."

"Beantwoorden mail snel. Komen afspraken goed na. Keurige presentatie van de auto op de bezichtiging afspraak. En goed verzorgde oplevering."

15-06-2022 | Peter , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Al vanaf de aankoop van onze auto bij Broekhuis Ede hebben hem daar ook in onderhoud...tot grote tevredenheid...altijd correct behandeld!"

14-06-2022 | A.M de Bruin, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn altijd erg tevreden over de geleverde service en klantvriendelijkheid!"

"Wij hebben onze auto’s al jaren in onderhoud bij Broekhuis en zijn absoluut tevreden: professionele medewerkers en daarnaast zeer klantgericht!"

14-06-2022 | Ineke, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren een top service "

"Betrokken, accuraat, meedenkend en klantgericht."

07-06-2022 | Mirjam, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"weer keurig op tijd geholpen."

"De auto was zelfs weer binnen de tijd klaar en ik kreeg daar netjes een berichtje van."

07-06-2022 | Cor, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zie hieronder"

"Vriendelijk aan de telefoon om afspraak te maken. Later gaf Natasja ook goed uitleg wat er ging gebeuren en de kosten"

07-06-2022 | LECH, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbare deskundige controle en reparatie van mijn auto."

"Bij de bandenwissel bleek de auto een ernstig mankement te hebben. Ik mocht er niet meer mee rijden. Er stond een leenauto klaar! De auto werd prima gerepareerd! En omdat de auto nog maar 2,5 jaar oud is deden de medewerkers direct en ongevraagd moeite voor een mooie regeling."

06-06-2022 | Anja, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service vriendelijk personeel"

"De auto moest voor een beurt en APK Is keurig gebeurt Als er iets is wat meer kost bellen ze eerst keurig op om te bespreken water aan moet gedaan. Kortom een fijne zaak we lopen er al jaren"

31-05-2022 | A, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren