Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
100 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring met de laatste onderhoudsbeurt zijn goed."

"De beurt is goed uitgevoerd. Werd tijdens de beurt gebeld over de ruitenwisserbladen waar scheurtjes in zaten. Ook bij het ophalen van de auto werden enkele vragen gesteld."

29-11-2022 | D. van de Weerd, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top "

"Zeer goed en correct ontvangen en vriendelijk behandeld door Tim Tim neemt wel tijd voor je, niet effe snel afraffelen. De auto was eerder dan verwacht afgeleverd. Toppers"

23-11-2022 | Richard Damen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Maakt zijn naam waar"

"Ik heb na een slechte ervaring met een ‘huis-tuin-en-keukendealer’ bewust voor een dealer als Broekhuis gekozen. Een naam die staat voor service. En zo bleek ook. Alle punten die uit de aankoopkeuring kwamen zijn keurig opgelost. Ook hebben ze uit eigen initiatief de middenarmsteun vervangen omdat hier een scheur in zat. Erg tevreden! Ook de showroom is erg mooi."

15-11-2022 | Paul, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, klantvriendelijk en meedenkend"

"Bij een steeds terugkerend mankement, waarvan de oorzaak niet eenvoudig te vinden was, heeft het bedrijf ons gratis een leenauto gegeven en is er een monteur in zijn vrije tijd mee aan de slag gegaan. Alles om ons maar zo goed mogelijk te helpen!"

15-11-2022 | Margriet , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers aan de balie. Service is erg goed. Als er hogere kosten aan de auto zijn bellen ze netjes op om het te overleggen. Wij komen nu al een aantal jaren bij Broekhuis Ede maar we zijn nog steeds heel erg tevreden. Kan niks bedenken wat er beter zou kunnen. Ik raad jullie zeker aan als iemand een goede garage zoekt."

14-11-2022 | Wilma Heij, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd fijne service"

"Staan altijd voor je klaar"

07-11-2022 | Neeltje Hensen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Afspraken worden nagekomen."

"Voorafgaand aan de jaarbeurt zijn mijn eigen wensen en de adviezen van Broekhuis doorgenomen. Deze zijn tot volle tevredenheid goed en snel uitgevoerd."

03-11-2022 | Herman , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals van ouds. Zeer prettig"

"Goede afhandeling van inruil. Nette prijs en goede deal voor nwe auto. Met dank aan Cas Cornelis Broekhuis Ede."

01-11-2022 | Henkjan , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede duidelijke communicatie en heel gastvrij!"

"Heel vriendelijk geholpen! Hangt een fijne sfeer en duidelijke communicatie."

01-11-2022 | Nathalie, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal niets mis mee"

"Ik zag de occasion op de site van Broekhuis. Veel foto's, goede beschrijving. Ik dacht, ik rij er na mijn werk naar toe (even gebeld). Auto stond buiten al klaar. Een plaatje (op wat parkeer en steenslagschade na). Offerte ontvangen en zaterdags met mijn vrouw voor een proefrit. Verkocht en direct een afspraak gemaakt. Aflevering geheel volgens afspraak. Plekjes waren bijgewerkt en accu vervanger. Communicatie is prima en voelt vertrouwd, ook bij de nazorg. Zeer naar tevredenheid!"

26-10-2022 | Nol Janssen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Bedank voor fijne omvangt bij broekhuis"

24-10-2022 | Henk, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"o.k."

"onderhoud naar tevredenheid gebeurd"

18-10-2022 | wil, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Keurig ontvangen , en de auto perfect gerepareerd niks geen kleur verschil in een woord klasse"

17-10-2022 | Lianne, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP bedrijf"

"Een top bedrijf met hele prettige medewerkers"

11-10-2022 | Melis de Waard, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"ik ben heel blij"

"Professionele service"

11-10-2022 | Krzysztof Gusak, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voortreffelijk meegedacht"

"Perfect alles afgestemd, schadeherstel, APK en jaarlijkse beurt bijna in één dag. Vanwege het spuitwerk en vervanging bumper lukte het net niet, maar soepel geregeld."

04-10-2022 | Jan , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice!"

"Afgelopen week moet mijn Opel Karl (4 jaar oud) voor een grote beurt naar de garage. Vooraf werd ik goed geïnformeerd wat er ging gebeuren en wat de kosten waren. Duidelijkheid vooraf geeft geen gezeur achteraf. De auto was ruim voor het afgesproken tijdstip klaar. Opel Broekhuis Ede is een garage met een topservice!!!"

27-09-2022 | Ruurd, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geen verrassingen door goede communicatietie "

"Zowel vooraf als tijdens de onderhoudsbeurt is goed gecommuniceerd over het wat en waarom. De onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd."

27-09-2022 | Harry Klinkenberg, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd, Super geregeld!!!"

"Goed geplaned en prima communicatie, zowil je graag geholpen worden."

12-09-2022 | Erik Drost, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goed ontvangst bij receptie. Goede communicatie dmv mail en telefoon. Prettig geholpen met leenauto er stond een automaat klaar dit zag ik niet zo zitten. Meteen gekeken voor een andere leen auto en geregeld,prima service."

12-09-2022 | Otto, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Is goed"

"Goede garage"

06-09-2022 | Dinie niessen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals je mag verwachten van Opel"

"Zoals afgesproken. Prima service.Goed contact en klantvriendelijk"

06-09-2022 | Coen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Komt afspraken na. Onderhoud is correct uitgevoerd. Het meerwerk werd van te voren gecommuniceerd."

05-09-2022 | Paul, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon gedaan wat ze beloofden."

"Prettig geholpen bij de koop van een auto"

30-08-2022 | Erik, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd weer een feestje om de medewerkers van de werkplaats te zien"

"Telkens als ik de auto kom brengen, krijg ik het gevoel dat ik nog steeds een mens ben. Mooi om te zien dat je wordt herkend (ze pakken de werkbon zonder dat ik mijn naam hoef te noemen) en dat betekent dat je niet een nummer bent."

30-08-2022 | Dirk, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen auto zag er goed uit netjes opgehaald en thuis gebracht"

"Prima geholpen auto keurig afgeleverd"

30-08-2022 | P v grootheest, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"tevreden, goede bediening en advies."

"Als ik wat vraag/wil weten krijg ik een steekhoudend antwoord. Qua onderhoud dik te vreden. Zijn vakmensen met kennis van zaken"

29-08-2022 | Fer, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgerichtheid als vanouds, top service"

"Bij een storing aan onze auto werd na telefonisch contact besloten de auto voor een werkplaatsbezoek in te plannen. Aangezien een werknemer in onze woonplaats woont , werd aangeboden de auto langs te halen. S Avonds werd deze gerepareerd en al weer aan huis bezorgd. Fantastisch geregeld Bedankt Casper"

29-08-2022 | Joke , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Ben super fijn geholpen door ive en Tim!"

24-08-2022 | Arlette Viellevoye, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Beetje koelbloedig voor een besteding van 37000 euro"

"Vond de verkoop een beetje arrogant, jij niet dan is er wel een andere. Hij heeft geluk dat er niet veel in de markt zit anders was ik weggegaan."

23-08-2022 | Martin Scheperman, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Scheperman, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij geprobeerd contact met u op te nemen. Dit is ons tot op heden nog niet gelukt. Wilt u contact met ons opnemen via: 0318-648800 of ede@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Ede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage met no nonsens mentaliteit."

"Door te doen wat nodig is, niet meer of minder.!!"

23-08-2022 | Eef Rieswijk, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Ede is al ruim 20 jaar mijn garage en dat zal het altijd blijven!"

"Uitstekende garage met vriendelijke correcte medewerkers voor wie geen dienst te veel is!. Prima voorlichting bij servicebeurten en onderhoud tegen zeer redelijke prijzen.Er is eigenlijk helemaal niets op dit bedrijf aan te merken!."

22-08-2022 | J.J.Busser, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Perfecte reparatie en apk "

"Vriendelijke mensen"

16-08-2022 | Chris , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies, kundig geholpen, beveel Broekhuis Ede aan bij iedereen."

"Zie hierboven"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren top"

"Prima garage"

15-08-2022 | Berry, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service en communicatie"

"Mijn auto langs gebracht voor jaarlijks onderhoud. De garage neemt iedere keer contact op wanneer er iets vervangen moet worden, hierbij geven ze goed aan hoeveel het gaat kosten. Wanneer je zegt dat je iets niet wil, of iets zelf zal doen accepteren ze dat zonder opdringerig te zijn."

10-08-2022 | Robert, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en begripvol"

"Vlot een zeer nette deal gekregen met inruilen, weinig heen en weer babbelen om tot elkaar te komen. De auto zou eigenlijk na het weekend klaar zijn om wat schade te herstellen, maar omdat we op vakantie gingen kregen we m toch mee en konden bij een eigen schadebedrijf de schade laten herstellen. Dat is inmiddels gelukt en ook weer zonder probleem afgehandeld. Zeer tevreden met de gang van zaken!"

05-08-2022 | Rien, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrokken, nauwkeurig en vriendelijk. "

"Goede service, vriendelijke personeel. Namen rustig de tijd voor uitleg mbt advies. Denken mee, werken nauwkeurig en laten verslag na van het onderhoud en gedane reparatie. Erg prettige ervaring."

01-08-2022 | K Otte, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Wij worden al jaren lang altijd zó super geholpen in een geweldig sfeertje! Keurig, Kundig! Klantvriendelijk! 3 vette K 's"

26-07-2022 | Jan, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Keurig netjes een overzicht met foto's wat ze met de auto hebben gedaan. Enig puntje van aandacht, als de auto van binnen wordt uitgezogen neem dan ook ff de zittingen mee."

25-07-2022 | Remco Van den Ende, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren