Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,5 gemiddeld
56 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Dit keer onderhoud"

"Top"

2022-01-26 | Bertus | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende dealer met interesse voor de klant"

"Grote beurt laten doen inclusief APK. Hebben de hele tijd gewacht in de showroom waar verschillende verkopers een langer of korter praatje met ons maakten. Voor een reparatie (op kosten van Opel) werd een afspraak gemaakt waarbij een medewerker onze auto ophaalt en na de reparatie weer terugbrengt naar onze woonplaats. Iedereen erg vriendelijk en geinteresseerd. Onze auto na afloop van de beurt van binnen en van buiten schoon afgeleverd. Fantastisch!"

2022-01-25 | Nico | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd,helemaal prima. Top garage!"

"De APK keuring en de grote beurt zijn weer tot in de puntjes verzorgd en in goed overleg over wat nog wel even uitgesteld kan worden. Ik ben al jaren een Broekhuis fan en dat blijf ik ook."

2022-01-25 | Herman | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Afspraak, wachten aldaar prima voor elkaar. Wordt goed op de hoogte gehouden tussentijds."

2022-01-25 | Albert | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Afspraken worden nagekomen "

"Vanaf de proefrit t/m de koop van de Opel Astra touring stationwagon is de service optimaal geweest: vanuit Zwolle werd de auto gebracht naar Hengelo door een aardige chauffeur. Ruim de tijd genomen om met auto te rijden en bekijken. Na overeenstemming hebben bereikt over de prijs en mijn wensen, is de auto netjes op tijd bezorgd door dezelfde chauffeur. Daarna nog door het bedrijf gebeld of alles naar wens was. Keurig!! Erg tevreden."

2022-01-25 | Geert | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Meedenkend"

"Gewoon fijn dat de verkoop en beleid meedenkt tot het komen van een deal…."

2022-01-17 | Jan | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Vriendelijke mensen. Luisteren naar de klant en denken mee en houden je op de hoogte."

2022-01-15 | Alex Dijk | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"correcte afhandeling"

"Prima geholpen, afspraken allemaal nagekomen."

2022-01-13 | Willem Nije | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima ontvangst. Duidelijk uitleg mbt de te verrichten werkzaamheden. In de gelegenheid gesteld worden om vragen te stellen. Online reserveren uitstekend."

2022-01-12 | Henk | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Verkoper van Broekhuis was kundig, geduldig en service gericht."

"De Opel verkoper zocht anderhalf jaar geleden al contact met ons. En vroegen of we voornemens waren de auto in te ruilen. Via de site hebben we een Opel Astra gekocht welke Broekhuis Zwolle van een andere vestiging liet komen. We hebben ook een bod gekregen op onze Opel Insignia waar we tevreden mee zijn. De verkoper was geduldig en kundig in zijn adviezen. Voor het eerst 2 keer na elkaar een auto gekocht bij hetzelfde bedrijf."

2022-01-11 | John | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"een geweldig fijn bedrijf afspraak is afspraak en dat geeft een goed gevoel. "

"Klant vriendelijke receptie. Afspraken die je maakt voor een onderhoudsbeurt worden echt nageleefd en komt er iets wat niet was voorzien wordt je daar direct van op de hoogte gebracht en afgehandeld. En kan je ter plaatse beslissen of het wel of niet gedaan moet worden. De koffie staat gereed in de showroom en je voelt je er echt thuis."

2022-01-11 | E. Augustinus | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen met de aankoop van auto"

"heb diverse keren telefonisch contact gehad en dat ging erg goed. De auto is zelfs voor de deur afgeleverd, perfect afgehandeld"

2022-01-05 | peter crans | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Auto van internet gekocht, zonder te kijken. Een beetje naïef misschien !!!! Achterna , had ik beter daar heen kunnen gaan, Om de auto te inspecteren, krassen in het Dashboard ,niet vermeld en slecht te zien op de foto s En achterbanden van bouwjaar ,2016 auto is van 2017 Profiel diepte is nog toegestaan, Houd wel in ,volgende beurt ,nieuwe banden"

2021-12-31 | Harry | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wederom keurig geholpen"

"Onderhoud van een auto lijkt altijd sneu geld, maar toch breng ik mijn auto altijd met plezier naar Broekhuis. Als ik de auto weer op haal is het toch alsof ik een nieuwe auto mee krijg. Prima service, eerlijk verhaal en goede monteurs."

2021-12-27 | Martin | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk bedrijf met goede service."

"Broekhuis Zwolle biedt goede service en het contact is steeds weer vriendelijk."

2021-12-27 | Henk | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Zeer klantgericht. Soepel in het maken van een afspraak. Auto werd ook keurig schoon weer afgeleverd"

2021-12-22 | Frits Martens | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Opel Zwolle onderhoudt mijn auto volgens verwachting."

"Onderhoudsbeurt en zomer/winter bandenwissel netjes en correct uitgevoerd. Duidelijke checklist. Goede communicatie."

2021-12-22 | A.A. | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Op een erg prettige manier een mooie auto gekocht"

"Vriendelijk personeel, je voelde dat er tijd voor je was. Proefrit gemaakt, de auto stond netjes klaar. Daarna een prettig gesprek met de medewerker (Robert) en er was ruimte voor een beetje onderhandelen. Altijd prettig. Na ruim een week de auto opgehaald. Zag er spik en span uit. Fijne service en het straalt vertrouwen uit."

2021-12-22 | Maureen Vriesema | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bijzonder prettig, garage waar je je direct thuis voelt"

"Je ziet direct bij binnenkomst, daar hebben zijn de boel goed voor elkaar! Opgeruimd, helder, niet opdringerig, goede sfeer. Wij hadden ook het geluk dat Akshay Mahabir onze verkoper was; prima figuur, luistert, weet snel waar je voor komt, kun je afspraken mee maken, belt snel terug, en we zijn snel tot een goede deal gekomen. En ook een compliment voor de monteurs, auto staat bij ons in de straat trots (als nieuw!) te shinen!"

2021-12-20 | henk | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Spontane aflevering van auto"

"Komt afspraak na zoals afgesproken"

2021-12-15 | Hj Brouwer | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Jarenlang al een betrouwbare garage"

"Al tientallen jaren zijn onze auto's voor de periodieke beurten in deze Zwolse garage goed onderhouden. Hierdoor hadden wij onderweg zelden tussendoor problemen. De jaarbeurten van nu bevallen ook."

2021-12-14 | Leen | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk professionele service van hoog niveau"

"Wij voelen ons altijd welkom bij deze vestiging van Broekhuis, en we worden altijd door ervaren en vriendelijke medewerkers te woord gestaan die weten waar ze het over hebben. Zei zorgen ervoor dat onze auto’s altijd de juiste service krijgen die nodig is."

2021-12-08 | Richard | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn Opel Astra (1996) rijdt weer soepel"

"Snel, correct, gastvrij, betrouwbaar en heel vriendelijk."

2021-12-07 | ELL Mohede | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, Prettige ontvangst."

"1"

2021-12-06 | Ger | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"10"

"10"

2021-12-01 | Rob | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles was gewoon perfect geregeld."

"Ik had mijn auto naar Broekhuis gebracht en hadden alles goed besproken. Ik werd later op de dag gebeld en er waren toch nog een paar dingetjes wat niet goed was aan de auto. Alles werd gewoon goed besproken en ze gaan niet gelijk dingen vervangen voor dat er overleg is geweest. Ik ben daarom ook goed te spreken over Broekhuis ."

2021-11-30 | W. Noordman | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"superb"

"this is another sentence"

2021-11-22 | nigel | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn contact, blij met koop"

"Een nette 2e hands auto helemaal naar mijn zin! Geen verkooptrucs en vriendelijk geholpen. Was al klant, blijf ook klant!"

2021-11-18 | MW | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Opel loopt weer als een naaimachine en snel geholpen"

2021-11-15 | Geertje | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden klant"

"Afspraak maken was eenvoudig. Alles werd duidelijk gemaakt en in order gebracht. Jammer dat de apk niet was uitgevoerd. Dit is later hersteld."

2021-11-01 | Harry | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"ik ben goed behandeld en mijn auto is ook goed behandeld"

2021-10-26 | jan kroes | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"mankeert niks aan!"

"ik heb niets toe te voegen aan de bovenstaande zin; daar mankeert niets aan"

2021-10-25 | C A Bos | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geregeld!"

"Goede communicatie, goede service en de auto rijdt weer als vanouds!"

2021-10-25 | Jarno | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed contact en een prettige service!"

"Contact kwam online tot stand en we zijn voortreffelijk geadviseerd en geholpen door Dennis Mous!"

2021-10-20 | Jacob en Willy Faber | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Aardige verkoper en goede inruilprijs voor mijn auto."

"Goede ervaring qua aankoop en inruilprijs voor mijn eigen auto."

2021-10-20 | Marcel | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" mijn ervaring met vertegenwoordigers en iedereen er omheen is geweldig !"

"Vriendelijk en correct zijn alle medewerkers op de werk vloer bij Broekhuis Opel in Zwolle !"

2021-10-19 | Gerda Lourens | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn prettig en goed begeleid bij het kopen van een auto."

"Er is goed geluisterd naar onze wensen bij het zoeken naar een auto die bij ons past. Keurig afgeleverd met duidelijke uitleg. Hartelijk dank."

2021-10-19 | Fam. A Scheer van der | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal prima"

"We zijn goed geholpen."

2021-10-19 | Harrie | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede kennismaking met private lease "

"Op zoek naar een nieuwe auto (private lease) ben ik bij Opel Broekhuis in Zwolle terecht gekomen. Online heb ik een leuke Opel Corsa gezien, samengesteld en het contactformulier ingevuld. Tijdens het gesprek in de showroom heb ik alle vragen over de mogelijkheden kunnen doorspreken met de adviseur. EN natuurlijk hebben we ook een proefrit mogen maken met de Corsa. Aangezien ik nog nooit een nieuwe auto gekocht heb en nog noit gebruik gemaakt heb van private lease vond ik het erg fijn dat ik alle tijd kreeg om al mijn vragen hierover te kunnen stellen. Inmiddels heb ik mijn Corsa nu een week en ik ben dik tevreden!"

2021-10-19 | Arthur | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden "

"Zeer tevreden, denken goed met de klant mee."

2021-10-13 | Diana | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren