Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Service zoals je niet vaak meer ziet!"

"Echt een heel fijn "kooptraject" ervaren van een Volvo bij deze Opel Dealer. De verkoper is fijn, geinteresseerd, niet opdringerig en neemt de juiste tijd voor het geheel. Ook de juiste follow-up na eerste gesprekken en tekenen koopcontract met adequate en snelle reacties. Zelf ooit in de automotive gewerkt en dat kwam ik toen al niet veel tegen en in deze tijden is het vaak helemaal een kwestie van "dozen schuiven". Nu nog even afwachten hoe het verder zal gaan met de auto en "after sale service" mochten er zich problemen voordoen maar ook daar heb ik wel vertrouwen door het eerdere 'traject'. Overigens was de verkoper Joram (zal achternaam achterwege laten)."

17-08-2022 | Michel, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tot nu toe zeer positief "

"Pas een occasion gekocht, zeer goed bijgestaan door Julian, reageert snel op vragen via WhatsApp. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met broekhuizen."

16-08-2022 | TON, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed met ervaren verkoper "

"alleen mis ik nog een instructie boekje in het hollands geschreven van de citroen c3 aircross die wij bij jullie gekocht hebben, is beloofd !!"

13-08-2022 | theo plakmeijer, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen en van een nieuwe auto voorzien"

"Keurige overzichtelijke website.Auto (Mokka e) was in eerste instantie reeds verkocht maar twee weken later kreeg ik van Joran een telefoontje dat de auto weer beschikbaar was.Erg attent en verder een prima verkoop traject doorlopen met een fijne service.Erg goed gegaan!"

08-08-2022 | Henny, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Matige ervaring"

"Hartelijk ontvangen met koffie. Na het uitvoeren van een Opel-check voorafgaand aan de zomerbeurt, heb ik een up-date ontvangen over de geadviseerde uit te voeren werkzaamheden. Ik ging overal mee akkoord, want ten slotte wil je tijdens de vakantie geen problemen. Helaas een nieuwe Opel-accu was niet op voorraad, overigens ook niet leverbaar door Opel. Ik heb gevraagd of het mogelijk was een alternatief te plaatsen. Uiteindelijk is een Bosch-accu geplaatst. Ook werd geadviseerd om de batterij van de sleutel te vervangen. Vandaag (ca. 4 weken later) is deze wederom vervangen, want ik kreeg een melding. Ik zal nooit weten of de overige werkzaamheden wel zijn uitgevoerd!"

30-07-2022 | Martin Melenhorst, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf, vriendelijke mensen, staan altijd voor mij klaar."

"Je wordt er vriendelijk geholpen."

25-07-2022 | Jannie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"heldere afspraken en goed onderhoud"

"duidelijke afspraken over de onderhoudsbeurt"

22-07-2022 | c.l. Bosch, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"in één woord geweldig"

"Medewerkers bij de receptie altijd vriendelijk en je wordt uitstekend geholpen. De leen E-bike stond al klaar, wat fijn. De auto volgens afspraak een onderhoudsbeurt gekregen. En altijd in overleg, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij het ophalen staat een schoon gepoetste auto klaar, wat een service. Zeer tevreden"

20-07-2022 | Ron, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik vind jullie garage plus personen grote klasse zeer tevreden "

"Ik ben zeer tevreden"

19-07-2022 | Evert jan , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en contact"

"Prima service en contact."

19-07-2022 | Sharona, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend."

"Mijn auto wordt goed behandeld tijdens een onderhoudsbeurt. Bekwame vakmensen."

19-07-2022 | Joop, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima klantenservice"

"Prima geholpen"

19-07-2022 | Henriette, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige koop van begin tot eind "

"Op afspraak Een ontspannen gesprek met interesse Duidelijke uitleg over de auto en mogelijkheid tot proefrit Ivm tijdelijke drukte goed overgenomen door een collega Met een uiteindelijk goede koop van onze gewilde auto"

14-07-2022 | Robbie , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service"

"Duidelijke afspraken gemaakt en goede communicatie. Vertrouwen waard."

13-07-2022 | Arie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden"

"De uitvoering van de grote beurt ,is naar tevredenheid gedaan ook de toelichting over het eventuele reparatie is prima. Alles gelijk uitgevoerd."

12-07-2022 | johan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ze helpen je graag"

"geven advies over de verkoop en aankoop van je nieuwe auto ik ben erg blij met onze nieuwe auto opel Mokka e ik ze een dikke 10"

12-07-2022 | JK Dupon, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt en apk. Men houdt rekening met de wensen van de klant. Vooraf wordt inzicht gegeven in de kosten."

11-07-2022 | Jaap, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Snelle en professionele service, alle afspraken worden netjes nagekomen. Ik adviseer dit bedrijf ten zeerste :)"

06-07-2022 | Anna Akondo-Szczesna, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Auto was gewassen, en reed weer heerlijk soepel na de beurt. Een mooie controlelijst van de controlepunten. Prima gedaan."

05-07-2022 | Johan Van Wier, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden"

"Werkzaamheden prima uitgevoerd en intact omtrent werkzaamheden die moesten gebeuren was duidelijk."

05-07-2022 | Jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, vriendelijke medewerkers"

"Ik ben al jaren klant bij Broekhuis Opel Zwolle en dat bevalt mij goed. Goede service, transparant over hun prijzen en wat ze doen en ook de medewerkers zijn heel vriendelijk."

04-07-2022 | Amber, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Onze ervaring is erg goed. Fijn betrokken personeel . Afspraken worden nagekomen. Een klein minpunt: de totale prijs was hoger dan de prijs op de website. Een totaal alles inclusief zou transparanter zijn."

04-07-2022 | Jeannette , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Zeer teveden"

29-06-2022 | Hans, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gedaan wat beloofd is"

"Vriendelijk geholpena"

27-06-2022 | H de Boer, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service volgens het boekje!"

"Jaarlijkse beurt naar tevredenheid uitgevoerd. Door heldere communicatie geen verassingen."

23-06-2022 | Jan Postma, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super vriendelijk, deskundig, alle tijd, etc.tijdens aankoop Opel Adam. "

"Chapeau!"

21-06-2022 | Inez, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed"

"Vriendelijke medewerkers en goed geholpen."

21-06-2022 | Ingrid , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen "

"Broekhuis Opel Zwolle heeft mij erg goed geholpen bij het kopen van mijn eerste auto!"

21-06-2022 | Romee, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"5"

"Vriendelijkheid! Goede services!! Ze zeggen wat ze doen! Er word netjes gebeld als Er Hoge Koster zijn!"

20-06-2022 | Dick, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"prima"

16-06-2022 | marjo zwerus, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Nette behandeling en goed afgehandeld"

"Net behandeling en korrect afgehandeld"

14-06-2022 | Rene, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"De aflevering was goed"

14-06-2022 | Willem, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service, komt afspraken zeker na, doet extra !!!"

"Zeer goede service, afspraken worden na gekomen, sterker nog service voor het beetje extra geweldig, Yoram en team bedankt."

13-06-2022 | Harry, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik krijg geleverd wat ik verwacht"

"Ik krijg geleverd wat ik verwacht Tegen een acceptabele prijs Door vriendelijk personeel"

09-06-2022 | Hendrik, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Gratis elektrische leenfiets, telefonisch afstemmen over de bevindingen en advies daarover, prettige communicatie."

03-06-2022 | Herma Edelijn, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede aflevering, behulpzaam en eerlijk. "

"Ik heb het als prettig ervaren, de auto was netjes en alles klopte. De verkoper heeft alles netjes afgehandeld, was vriendelijk en eerlijk over bepaalde zaken."

02-06-2022 | Lambertus, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals altijd tevreden"

"zoals altijd tevreden"

30-05-2022 | H, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Jaarbeurt prima afgehandeld met goede tussentijdse terugkoppeling."

"De kosten vielen me niet mee: 1480 euro, o.a. vanwege de 10-jaarse inspectie, banden en een bobine. Dit is meer dan 2 maal zoveel als alle vorige beurten. Maar ja, een 10 jaar oude hybride van klasse mag wat kosten."

23-05-2022 | Frans, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service "

"Dit bedrijf is om aan te raden werd zeer goed geholpen overal mee"

23-05-2022 | Henk visscher , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top "

"Vorige week een mooie golf gti gekocht. Netjes en behulpzaam te woord gestaan door verkoper Dennis Mouse. Alle afspraken die ik gemaakt heb met Dennis zijn netjes nagekomen. En ze hebben de vw golf top afgeleverd. Kortom een goede en betrouwbare garage."

23-05-2022 | Arjan de heer, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren