Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,5 gemiddeld
56 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk en persoonlijk"

"Zeer klantvriendelijk en persoonlijk Hier kom ik zeker terug!"

2022-01-25 | Marga Vermeij | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen ."

"Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen met de aanschaf van onze ze nieuwe auto."

2022-01-19 | Henk | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal prima verlopen. "

"Ik kwam met de vraag voor een andere auto en ben prima geholpen van receptie tot verkoop. Ik hoop nog lang rij plezier te hebben van de nieuwe aankoop"

2022-01-19 | Jeroen | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klant vriendelijk"

"Goede service, klantvriendelijkheid, altijd in voor een praatje"

2022-01-11 | Edwin | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede en snelle service"

"onderhoudsbeurt goed en snel uitgevoerd. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk."

2022-01-10 | derk | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Uitstekend geholpen tot nu toe , de rest zal ook wel goed gaan"

"Zie kort commentaar in eerste zin"

2022-01-10 | M.G.J | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk en ervaren personeel"

"Je krijgt eerlijke antwoorden en ze behandelen je met respect. Enorm tevreden"

2022-01-04 | Peter | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super geregeld weer."

"Fijn dat m'n auto gewassen en gestofzuigd klaar staat."

2022-01-04 | Margreet Valstar | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben al jaren met mijn bedrijf en privé bij Broekhuis en ik ben super tevreden!"

"Altijd nette service en meedenken dat is 1 van de sterke punten van Broekhuis Peugeot almelo."

2021-12-29 | Frank | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service"

"Uiterstst correcte garage, houden zich goed aan de gemaakte afspraken."

2021-12-27 | Erik | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon tevreden"

"Wat moet ik aan toevoegen, gewoon tevreden"

2021-12-23 | Marianne | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vriendelijk geholpen"

"Bij de aankoop van mij auto gastvrij, vriendelijk en netjes geholpen. En alles is volgens de afspraken geregeld en gedaan. Service uitstekend geregeld."

2021-12-21 | Willem | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed werk altijd behulpzaam "

"Prima bedrijf"

2021-12-20 | Laurens | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Vlotte afhandeling."

2021-12-16 | San | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Grote klantvriendelijkheid!"

"Er was geen leenfiets tot mijn beschikking. Het was geen moeite om mij naar huis te brengen. Toen de auto klaar was, brachten ze hem thuis. Klasse!!!"

2021-12-13 | Y. | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heele fijne mensen "

"Ze waren heel snel en alert"

2021-11-30 | Erdal | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Redelijk tevreden."

"Hoewel ik tevreden ben heb ik toch twee punten die volgens mij beter kunnen. Het eerste punt is dat de verkoper mij bij de aankoop van de auto vroeg om de overeenkomst te tekenen voordat ik de proefrit had gemaakt. Ik vind het beter als dit na de proefrit wordt gevraagd. Het twee punt is dat ik er na een week achter kwam dat ik de bijrijdersstoel niet lager kan zetten. Tijdens de proefrit is mij dit niet opgevallen omdat ik zelf reed. Omdat ik bijna twee meter ben is dit een klein nadeel. Ik heb hiervoor altijd auto's gehad waarbij je de bijrijdersstoel wel lager kon zetten."

2021-11-29 | Hans de Jong | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend geholpen!!"

"Plezierig en uiterst klantvriendelijke benadering. Ook rekening gehouden met de corona maatregelen."

2021-11-25 | Willem | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een leuke auto voor een mooie prijs, garage dichtbij en vriendelijk en deskundige medewerkers."

"Vriendelijk ontvangen en naar tevredenheid een mooie auto gekocht. Goede service en heel attend dat er na een paar dagen gebeld wordt hoe de auto bevalt."

2021-11-18 | Annette | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Heel slecht"

"Offerte gekregen voor een onderhoudsbeurt voor een Peugeot 5008 van 2 jaar oud. Was 1377 euro (inclusief 4 all-weather banden (750 euro)). Dat was mij veels teveel en ik heb besloten om de auto weer op te halen zonder onderhoudsbeurt te laten doen. Toen moest ik 50 euro betalen voor de offerte. Eigenijk voel ik me genaaid door garage Broekhuis. Een offerte laten betalen is toch niet de bedoeling van een offerte. Je wilt weten waar je aan toe bent van te voren. Uiteindelijk besloten om een onderhoudsbeurt te laten doen van 239 euro, dan hoefde ik de 50 euro niet te betalen. Wat een sof zo'n garage."

2021-11-17 | Jan Jakob | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt voor uw beoordeling. Uw opmerkingen hebben wij intern en met u reeds besproken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Almelo

10

Daarom ben ik enthousiast

"helemaal tevreden"

"aan de balie goed geholpen ,duidelijke uitleg wat er moet gebeuren aan de auto"

2021-11-10 | Henry Vrielink | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"goed"

2021-11-09 | wim meckelenkamp | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Een goede service en meedenken met de klant!"

2021-11-09 | Josien Aveskamp | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service waar je op kunt bouwen en vertrouwen "

"Erg prettig geholpen en ook duidelijke. Het voelde heel vertrouwd hoe men omging met mij als nieuwe klant. Duidelijk voor ogen gekregen wat er mankeerde aan mijn auto en goed kunnen aangeven wat wenselijk was"

2021-11-08 | Nathalie | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk, meedenkend en vriendelijk! "

"Zeker een aanrader!"

2021-11-08 | Kimberley | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"top"

"mijn auto had een apk en onderhoudsbeurt nodig prima gemaakt het rijdweer als nieuw helemaal top 5 sterren"

2021-11-03 | hans | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Hans, Goed om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis en fijn dat uw auto weer als nieuw rijdt. We wensen u veel veilige kilometers toe en hopelijk tot ziens bij Broekhuis! Een vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Almelo

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles is uitstekend geregeld in goed wederzijds vertrouwen."

"Nieuwe Peugeot 2008 via internet gevonden en gekocht na telefonisch contact met verkoper, Martijn Pierik. Ongezien. En ongezien is oude Peugeot 2008 aan Broekhuis Almelo verkocht. Van beide kanten was er goed vertrouwen dat er geen knollen voor citroenen zouden worden verkocht. Auto is thuis afgeleverd door Sebastiaan. Super uitleg over de auto gekregen. Al met al een mooie deal."

2021-11-02 | Johannes C. | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Johannes, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Peugeot 2008. Tot ziens bij Broekhuis! Een vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Almelo

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig behandeld"

"Netjes behandeld. Prima uitleg. Vriendelijk personeel."

2021-11-01 | Erwin Velthuis | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima afspraken gemaakt"

"Nette schone auto terug gekregen."

2021-11-01 | Irene | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima afhandeling"

"Prima afhandeling van onderhoudsbeurt."

2021-10-28 | Henk | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies"

"We kregen goed advies bij de aankoop van onze ' nieuwe ' peugeot. Alles werd duidelijk uitgelegd. Fijne verkoper"

2021-10-27 | Theodora | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service"

"Contact over de nieuwe bestelde werkbus verliep vlot en werd tussentijds goed op de hoogte gehouden."

2021-10-26 | Stephan | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Goede en snelle service Auto was zelfs mooi schoongemaakt Ga zo door"

2021-10-26 | Rene | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voortreffelijke service!"

"Het samenwerken met Broekhuis Almelo vond ik erg prettig. Ik kreeg via de telefoon al meteen een goed gevoel bij Broekhuis waar ik van begin tot eind ontzettend goed ben geholpen door Hardy bij de aanschaf van mijn e-208. Ze houden zich aan wat ze zeggen, zijn betrokken, de info die je geeft onthouden ze, zelfs mijn navigatie naar huis werd ingevoerd tijdens de instructie. Alleen maar lof en een aanrader!"

2021-10-25 | Geerten | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Met een goed gevoel mijn auto ingeruild."

"Altijd toch wel weer een dingetje…onderhandelen over de inruilwaarde. Ik moet eerlijk zeggen dat verliep prima. Eerst per mail en daarna op de locatie van Broekhuis in Almelo. In prima sfeer tot een overeenkomst gekomen tot tevredenheid van beide partijen. Wat mij opviel was de gemoedelijke sfeer en de klantgerichtheid binnen het bedrijf. Top…!!! De 3008 kon binnen een week worden opgehaald. Oplevering was op een prettige wijze en de uitleg over de auto was uitstekend. Ook leuk om even voorgesteld te worden aan de heren van de receptie. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Klein puntje van kritiek, de binnenkant van de auto vertoonde wat gebruikersporen. Dit had wel wat beter gereinigd kunnen worden. Al met al een tevreden klant."

2021-10-23 | Jan-Willem | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden!!!"

"Fijn geholpen"

2021-10-20 | Yusuf | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Goede informatie vooraf!! Juiste analyse van de problemen welke wij hadden met ons Peugeot boxer. Je bent gewoon beter af bij een dealer!!"

2021-10-14 | Erik Graumans | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Super tevreden, zeer behulpzaam en klantvriendelijk"

"Zie bovenstaande."

2021-10-11 | Maurice | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijken corekt"

"komt afspraken na"

2021-10-06 | eeftink | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer te verden over het geheel volgens mij kan dit beter."

"wat moet er nu nog aan veranderen Iedereen is vriendelijk zo als het hoort men weet waarover men praat. Krijg de auto terug wen was ook nog eens gewassen DANK VOOR DE GOEDE SERVICE"

2021-10-05 | D,H.B.Tressel | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren