Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
100 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Goede en duidelijke communicatie"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto is bij Broekhuis Peugeot Almelo in goede handen."

"Ik ben content met de wijze waarop het onderhoud aan mijn auto is uitgevoerd. Het was eenvoudig om een door mij gewenste afspraak te maken en deze werd ook netjes nagekomen. Er is op de dag van het onderhoud telefonisch overleg geweest over de uit te voeren werkzaamheden en de daaruit voortvloeiende kosten."

05-08-2022 | H. W. G. Bevers, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Servicegericht "

"Heb recentelijk een mooie Opel Mokka 2021 automaat aangeschaft. Het eerste contact voelde goed en daarna nog snelle updates omtrent mijn bod ook daar was er geen discussie wat wel en niet kon. Een auto aangeschaft waarop ik trots kan zijn. DANK. Klantvriendelijkheid geweldig!"

05-08-2022 | Jaouad, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes!"

"Vriendelijk en netjes geholpen!"

01-08-2022 | Demi Meijer, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goed geholpen, leen auto mee gekregen ivm met langere reparatie"

01-08-2022 | Miranda , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Goede, heldere communicatie en duidelijke prijsopgave ter akkoord voor uitvoering van het werk. Breng- en haalservice is ideaal. Erg vriendelijke werknemers."

25-07-2022 | JW, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van prijsopgave tot aflevering TOP"

"Auto online gevonden via duidelijke site van Broekhuis. Prettig contact gehad met de verkoper via telefoon en app waardoor we er snel uit waren. Auto is een week later al keurig thuis afgeleverd door door een vlotte verkoper/bezorger met duidelijk kennis van zaken en veel enthousiasme."

25-07-2022 | Ronald, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk geholpen "

"Een goede uitleg van de auto die we hebben gekocht we zijn zeer tevreden"

18-07-2022 | Gerard, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden"

"de airco is onder garantie perfect gerepareerd"

13-07-2022 | Hans, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon zoals ik van Peugeot gewend ben"

"Rijd al 30 jaar Peugeot, nog steeds de zelfde top ervaring!"

12-07-2022 | Johan , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Vriendelijk..auto weer mooi klaar..blij mee..tevreden over alles"

05-07-2022 | Manon hendriks, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super!"

"De enige reden waarom ik (altijd) een Broekhuis - auto heb/rijdt, is de jarenlange goede ervaring die ik heb met hun service en kwaliteit!"

01-07-2022 | L. Gorel, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed, gedegen, klantvriendelijk"

"Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke offerte voor aanvang van de reparatie"

27-06-2022 | Carolein, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle vriendelijke duidelijke service."

"Grote beurt incl. Aantal vooraf aangegeven te controleren punten. Leenauto ter beschikking. Alles behandeld, tussendoor telefonisch geinformeerd. Ter informatie een duidelijk overzicht in PDF formaat waarin alle uitgevoerde checks staan weergegeven. Zeer tevreden alles dezelfde dag geregeld."

22-06-2022 | Michael, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service goed"

"Perfecte service!"

13-06-2022 | Laurens , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer slechte ervaring."

"Van onze peugeot partner is de vijfde versnelling vervangen om dat deze trilde bij bepaalde toeren. Nu heeft hij bijgeluiden ( het geluid van hard achteruit rijden). Er wordt gezegd dat er te lang mee doorgereden is , terwijl ik voor de reparatie deze geluiden niet had. En nu? Ja hier kunnen wij niets aan doen, misschien een nieuwe / gereviseerde bak eronder? ( € 1500 a €2000 ). Het is gewoon een peugeot kwaal, internet staat er vol mee. Het gaat om een Peugeot partner van 2016 met 110000 op de teller ( diesel uitvoering )"

13-06-2022 | Theo, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Weites, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Inmiddels hebben wij, per mail, contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Almelo

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een dealer die de belofte waar maakt!"

"Mijn auto Peugeot 3008 prima onderhouden schoon en uitstekend afgeleverd."

06-06-2022 | Ulco, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Service"

"Wij waren als gezin op zoek naar een elektrische auto en hadden ons oog laten vallen op de Peugeot e2008, door de iets langere levertijden van sommige nieuwe modellen waren wij wat huiverig om een geheel nieuwe te bestellen zodoende werd het een jong gebruikte en deze stond bij Broekhuis Almelo een eindje uit de buurt aangezien wij uit de randstad komen maar achteraf gezien een heel makkelijk te rijden ritje. Ik had vooraf contact gezocht met Broekhuis of de auto nog op voorraad was en of hij verder geen bijzonderheden had zoals import of schade etc, en werd hierover vriendelijk te woord gestaan door verkoper Martijn waarna wij een proefrit in hebben gepland. Bij ontvangst voor de proefrit werden wij vriendelijk ontvangen met een kop koffie en voor onze kids stond er fruit en een voetbaltafel waarmee zij zich konden vermaken zodat wij even rustig de auto konden doornemen en toen werden wij ook verrast met een routekaart van een kleine 40 minuten waarbij alle soorten weg even aan bod kwamen en wij de auto echt even konden leren kennen qua gedrag aangezien wij niet uit de buurt kwamen en totaal de wegen niet konden, simpel maar erg behulpzaam! Na de proefrit hebben wij nog even rustig gezeten met de verkoper en in totaal ongedwongen sfeer het financiële gedeelte doorgenomen van de in te ruilen auto en hierop een eerlijke offerte gekregen. De auto hebben wij gekocht en deze stond 2 weken later bij de aflevering te glimmen alsof ie nog geen dag oud was en werd er ook goed de tijd genomen om bepaalde aspecten van het menu uit te leggen en werd mijn telefoon gekoppeld en krijg ik een heldere uitleg over het laden en het stekkeren."

06-06-2022 | Dennis, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Al het onderhoud naar volle tevredenheid uitgevoerd en hier en daar nog een stapje verder! Goede ervaring, sinds jaren."

06-06-2022 | Harold, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geregeld "

"Alles volgens afspraak offerte wordt gestuurd en na akkoord wordt de reparatie of onderhoud met toestemming uit gevoerd. Je krijgt netjes bericht dat de auto klaar is en bij de receptie wordt alles nog een keer besproken. Dit alles is heel klant vriendelijk en professioneel mijn dank hiervoor. M.v.g Harrie Bok"

06-06-2022 | Harrie Bok, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en duidelijk"

"Na afspraak met dealer over olievervangen werd mij mede gedeeld dat voor iets meer onze auto een volledige check kon krijgen. Laten doen en verrast wat ze checkten en wat puntjes van aandacht waren. Super en fijn dat dit mogelijk was. Blij dat dit mogelijk was"

05-06-2022 | Michel, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en zeer goed geholpen! "

"Op afstand zeer goed geholpen! Komen afspraken na en heel blij met de auto die ze gratis zijn komen afleveren."

03-06-2022 | Rodin, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik voelde me serieus genomen !!"

"Als vrouw zijnde word je niet altijd serieus genomen zeker als het gaat om auto's. Bij Broekhuis ben heel erg vriendelijk en goed behandeld. En bovendien een mooie auto die naar wens rijklaar is gemaakt. Toppers!"

24-05-2022 | Fatima , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Goed met een maar"

"Beurt goed uitgevoerd echter kosten voor leen auto onterecht doorbelast. Door een fout van Peugeot een week lang een leen auto moeten gebruiken echter zelf moeten opdraaien voor de kosten hiervan. Broekhuis erkent dat ze de kosten van de leen auto niet kunnen claimen bij Peugeot en daarom maar bij de klant neerleggen. Slechte zaak. Voorgelegd bij rechtsbijstand, wordt vervolgd."

24-05-2022 | Gebo ICT, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt voor uw beoordeling. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om de opmerkingen te bespreken. Met vriendelijke groet, Broekhuis Almelo

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch"

"Alles is volledig naar wens verlopen. Zeer tevreden met de auto."

23-05-2022 | Bert, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Snelle service, duidelijk, goede afstemming en duidelijke formulieren mee waarop staat water allemaal is gedaan."

23-05-2022 | Remco, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg fijne persoonlijke service"

"Paar weken geleden een Peugeot 5008 gekocht bij Broekhuis in Almelo. Hier op een zeer vriendelijke wijze geholpen door Martijn."

23-05-2022 | Stefan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Uitstekend"

"Auto naar garage Voor apk en jaarbeurt kreeg vooraf een mail wat er aan de auto gebeuren moest. Deze werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd nogmaals een 10"

19-05-2022 | Henk, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onze ervaring met Broekhuis is uitstekend"

"We zijn prima geholpen door Martijn"

18-05-2022 | Henri, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Zeer snel en goed geholpen en de prijs werd doorgegeven voordat er iets gedaan werd aan de auto!!!"

17-05-2022 | Jos, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geholpen"

"Ik weet uit het verleden dat mijn auto in goede handen is. En dat er netjes een prijsopgave volgt voordat de reparatie gedaan wordt."

10-05-2022 | Petra, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Zeer goeie ervaring aan de receptie als de monteurs werd nog even geholpen door de verkoper Gert Jan met het instellen van de navigatie zeer tevreden"

09-05-2022 | Jan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed overleg mogelijk op basis van wederzijds vertrouwen"

"Planning digitaal werkt goed. Heb de auto weggebracht voor een periodieke beurt. Was verbaasd dat ik eerst nog een offerte kreeg. Deze was uitgesplitst wat de periodieke beurt ging kosten, en er stond een deel van wat wenselijk was om toeblaften doen. Ik vind dit een goed systeem, zo oom je niet voor verrassingen te staan."

05-05-2022 | J, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en Correct!"

"Uiterst tevreden en áltijd klantvriendelijk! Afspraken worden in goed overleg gedaan en uitgevoerd!"

29-04-2022 | Marcel, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima, alleen de prijs viel wat tegen"

"alles gaat zoals is afgesproken. veel aandacht voor details. prettige en vooral joviale ontvangst."

25-04-2022 | Hendrik, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Super tevreden en altijd heel klantvriendelijk, afspraken worden in goed overleg gedaan."

21-04-2022 | Krystle, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en correct "

"Ze luisteren goed, nemen dat mee in hun onderzoek en communiceren dat uitgebreid met de financiële kosten."

18-04-2022 | Jan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en heldere afspraken "

"Vooraf duidelijkheid en dus geen verassingen. Auto is volgens afspraak netjes voorzien van zijn onderhoud. Prima geregeld en kom zeker terug."

12-04-2022 | Andre , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, servicegericht en vakkundig"

"Vriendelijk, servicegericht en vakkundig"

12-04-2022 | Ben, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Helaas teleurstellend"

"Correcte en vriendelijke behandeling aan de balie. Ben er ook van overtuigd dat de beurt goed is uitgevoerd. Waar ik mij echter zeer aan stoor is dat de beurt van een Peugeot geleid wordt door Peugeot zelf. Er wordt na 4 jaar b.v. Automatisch er vanuit gegaan dat de bougies verwisseld moeten worden, en dat remvloeistof verwisseld moet worden. Ook ieder jaar het interieur filter verwisselen, terwijl er tussen beide beurten de auto slechts 8000 kilometer heeft gereden. Er wordt geen beurt gedaan om te kijken of het nodig is om iets te vervangen maar omdat het standaard is. Met als gevolg een toren hoge rekening. Tevens het effect van de Peugeot assistance kaart beN je bijna verplicht om ieder jaar een beurt tegeven, terwijl mijn auto aangaf dat ik nog 16.000 km kon rijden voordat een beurt nodig was. Als klap op de vuurpijl kreeg ik van de verkoper van de garage ongevraagd, naar aanleiding van een bezoek van een aantal weken geleden, opeens een nieuw bod op een andere auto waar wij naar hadden gekeken. Onder het mom van de hoge rekening van de beurt. Ik kon nu de bewuste auto voor 3000 € goedkoper krijgen. Is dit uit coulance of ben ik enkele weken geleden belazerd. Want had ik toen toegehapt had ik genoemd bedrag dus teveel betaald, zo voelt het tenminste. Tot slot kwam ik er achter dat de nieuwe banden die geplaatst zijn voor veel minder geld te verkrijgen zijn, de uitleg hiervoor was dat op internet alles goedkoper is en dat er ook een marge wordt berekend. Die was 70 € per band. Dit alles heeft mij doen besluiten om afscheid te nemen van de Peugeot garage, waar ik toch de laatste 15 jaar 4 auto’s heb gekocht, Ik ga een garage zoeken waar ik voor een eerlijkere prijs mijn auto in onderhoud kan doen. Tot slot het verzoek om toch vooral de garage met een 9of een 10 te beoordelen, want dan maak je kans op een elektrische fiets. Te triest voor woorden. Met vriendelijke groet, A van den Ham."

11-04-2022 | Arnold van den Ham, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer van den Ham, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en een positief gesprek gehad. Indien wij in de toekomst u van dienst kunnen zijn, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Almelo

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren