Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
114 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden met het onderhouden van mijn auto"

"Al jarenlang tevreden klant van broekhuis hengelo"

22-11-2022 | Suzanne , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie en altijd een goede service. "

"Goede service."

22-11-2022 | EvdB , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne ervaring "

"Onze eerste auto bij Broekhuis. Goed kunnen inruilen, meegedacht met ons. Duidelijke afspraken gemaakt, die ook nagekomen zijn. Communicatie snel en fijn. Aflevering netjes. Erg blij met onze nieuwe tweedehands auto."

15-11-2022 | L, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vervelend dat Peugeot geen coulanceregeling trof voor de motorschade aan mijn Peugeot 308. "

"De motorschade was dusdanig dat inruil de enige optie was. Door Broekhuis Hengelo daarin uitstekend begeleid en geholpen. Niets dan complimenten. Minder tevreden over Broekhuis Epe waar ik via Broekhuis Hengelo mijn auto kocht. verkoper leek nauwelijks geinteresseerd en meldde niet de beperkte schade aan de auto die ik op het oog had. Door druilerig donker weer was die schade (met name diepe krassen infotainmentscherm) niet/nauwelijks zichtbaar. Na de proefrit niemand aanwezig. Heb de sleutel na lang wachten maar op de toonbank gelegd. Broekhuis Hengelo zat met de schade duidelijk in de maag en heeft mij uiteindelijk een goed voorstel gedaan waarvoor hulde!"

15-11-2022 | Eric, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals altijd: nakomen wat beloofd wordt en transparante communicatie"

"Al jaren klant bij Broekhuis Hengelo, en elke keer maken ze het weer waar. Grappig genoeg krijg je bijna het gevoel alsof je bij de dorpsgarage van vroeger bent. Persoonlijke aanpak, benaderbare mensen, goede communicatie, en afspraak is afspraak."

09-11-2022 | A, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super klantvriendelijk en snelle afhandeling"

"Afspraak via site gemaakt. Ging snel en makkelijk. Na aankomst bij de garage super klantvriendelijk geholpen. Werd keurig gebeld met prijsopgave en of het akkoord was. Bij ophalen bleek de auto ook nog eens gewassen. Zeer te reden."

02-11-2022 | Anita, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige communicatie"

"Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden"

02-11-2022 | Henri, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service"

"Prima geholpen door de verkoopster. Een fijne en betrouwbare garage!"

01-11-2022 | Jos, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes, eerlijk en correct bedrijf."

"Broekhuis Hengelo is een prettig bedrijf in de omgang. Je wordt er vriendelijk ontvangen en behandeld. Ook belangrijk, ze zijn eerlijk richting de klant. As er tijdens een onderhoudsbeurt onverhoopt toch wat mis blijkt te zijn, wordt je keurig gebeld en wordt gevraagd of je akkoord gaat met de verdere afhandeling. Wat ook opvalt is hoe schoon en opgeruimd het er altijd is. Zowel in de showroom, maar zeker ook in de werkplaats. Kortom, ik ben als Peugeotrijder zeer tevreden met Broekhuis Hengelo."

18-10-2022 | Gerjan Lentfert, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer deskundig en prettig"

"Zeer deskundig en prettig.. alles wordt goed overlegd en toegelicht."

17-10-2022 | Marthijn Kroeze, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk"

"Gesprekken die wij gevoerd hebben waren duidelijk, eerlijk gemeend, en niet opdringerig."

06-10-2022 | Joop, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige garage met prima dienstverlening!"

"Mijn ervaring bij Broekhuis Hengelo omschrijf ik als zeer prettig. Vanaf het eerste moment van telefonische contact tot en met de aflevering van de auto heb ik alles heel prettig ervaren. De gemaakte afspraken zijn heel netjes nagekomen."

05-10-2022 | Ties, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Het is daar altijd goed geregeld."

"NVT"

04-10-2022 | Arend, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en Correct "

"Vriendelijke benadering bij binnenkomst en bij het uitzoeken van een auto. Correcte afhandeling bij ophalen. Nette en verzorgde showroom."

28-09-2022 | Sietse, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klanttevredenheid ten top"

"Sinds 1997 ben ik klant van Broekhuis Hengelo ( voorheen Nijkrake) toen ik een nieuwe 406 kocht en ben daar al die jaren zeer tevreden over zowel verkopers, monteurs als receptie. Er wordt niet moeilijk gedaan als je eens even een praatje gaat maken met de monteur die met je auto aan het werk is. Sommigen ken ik al vanaf mijn eerste aankoop. zeer deskundige monteurs die je precies vertellen waar dat irritante rammeltje vandaan komt terwijl je zou verwachten dat het heel ergens anders vandaan kwam. Je weet ook vooraf bijna exact de te betalen kosten"

20-09-2022 | Henk , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage met deskundige en vriendelijke medewerkers."

"Voor een grote beurt werd mijn Peugeot 's morgens thuis opgehaald en 's middags ook weer thuis afgeleverd. Alles wat moest gebeuren werd tevoren duidelijk telefonisch doorgenomen en afgesproken, inclusief bijbehorende prijsafspraken. Auto kan "er weer tegen". Een dikke 10 voor deze garage."

05-09-2022 | W.P., | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super fijne, klantgerichte garage!"

"We zijn gestrand in Frankrijk met pech, met vervangend vervoer thuisgekomen. Eenmaal thuis kregen we geheel gratis een leenauto mee. Onze 3008 kwam een week later terug bij de garage. De reparatie bleek eenvoudig maar hoe fijn dat ze zelfs buiten de officiële garantie om alle werkzaamheden en kosten voor hun rekeningen namen. Inmiddels rijd de 3008 weer als een zonnetje en zitten we na een dure vakantie niet met onvoorziene kosten. Chapeau !!! Alle credits naar Broekhuis Hengelo en in het bijzonder Florian en de monteurs."

30-08-2022 | Vincent, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verkoopster vakkundig, professioneel, behulpzaam en representatief voor de vestiging in Hengelo ov "

"Zeer positief kom in de toekomst zeker terug voor onderhoud."

16-08-2022 | Jeroen, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"fantastisch bedrijf"

"zeer goede verkoper"

16-08-2022 | willie, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ben super tevreden"

"Afspraken worden nagekomen. Er wordt moeite voor je gedaan je bent er niet alleen een autonummer. Het gevoel is goed."

09-08-2022 | Angela , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Had een afspraak tijdens de boeren blokkades de A50 A1 heb uren lang in de file gestaan! had de garage van te voren al gebeld. ben 1 ,5 uur eerder van huis gegaan dan gepland, doch kwam toch nog 1.5 uur te laat voor mijn afspraak. Geen gemor, zij hebben de grote beurt gedaan. Op de terugweg hetzelfde probleem, was Laat thuis! maar het fijne was dat ik geen nieuwe afspraak hoefde te maken voor deze beurt."

05-08-2022 | Thed, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"altijd correct"

"altijd correct"

01-08-2022 | Jacqueline Oude Lansink, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen"

"Fijne auto bedrijf met top personeel."

01-08-2022 | Amber, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne garage "

"Wij zijn heel fijn geholpen door Naomi bij Broekhuis Hengelo tijdens de aankoop van onze Peugeot 208. Ze heeft alles perfect voor ons geregeld. Dank je wel Naomi!"

27-07-2022 | Marloes, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen en mooie inruilprijs!"

"Al langer wilden wij de overstap maken naar een kleinere zuiniger auto. De Peugeot Partner Tepee voorzien van alle luxe en in de zomer omgebouwd tot mini-camper was geweldig tijdens onze trekvakanties maar ook een superauto voor een klusser. Nu (tijdelijk) verder met de Peugeot 208 uit 2018. Ons doel: uiteindelijk een stap naar een EV."

26-07-2022 | Frans, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"volgens afspraak onderhoudsbeurt uitgevoerd."

14-07-2022 | andre, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en zeer klantvriendelijk. "

"Vriendelijk en prettig aangehoord en geholpen met duidelijke uitleg op een respectvolle, klantvriendelijk wijze."

11-07-2022 | Angelique, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke en goede service"

"Frank is een zeer vriendelijke verkoper die ons uitstekend heeft geholpen om onder lastige omstandigheden zo snel mogelijk onze nieuwe auto rijklaar geleverd te krijgen."

05-07-2022 | Martien, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Goed geholpen ,nette zaak , auto goed afgeleverd"

05-07-2022 | Johan, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"Zowel aanmelding van het onderhoud, de communicatie tijdens, en het afhandelen na de tijd prima verlopen."

28-06-2022 | Rein, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed contact, en meedenkend personeel"

"Na een eerste gesprek en kleine APK in het voorjaar was afgelopen woensdag mijn auto aan de jaar beurt toe. Eerst alles en extra’s doorgesproken; later werd nog tussentijds door Mick Heuten gebeld over eventuele extra zaken en goed kortgesloten. Na de aflevering rijd mijn voertuig weer als een zonnetje, spint als een poesje…. Bedankt voor de service en tot de volgende keer!"

28-06-2022 | Ernst-Jan, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Goed geholpen, prettige service, met vertrouwen hier een auto aangeschaft!"

14-06-2022 | Marjolein, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima gedaan. Ik schrok wel van de kosten"

"Prima gedaan maar ik schrok wel van de hoge kosten"

09-06-2022 | Henri, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen en super auto"

"Na eerste contact niet zo tevreden. Maar daarna is alles tot tevredenheid opgelost. Ik heb een super auto en rijdt Voortreffelijk. Zijn ook altijd bereidt om te helpen als ik weer iets niet weet, van de zovele knopjes."

09-06-2022 | Herma, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen"

"Ben tevreden."

08-06-2022 | Mirthe, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, vriendelijke medewerkers en een mooie showroom !"

"Prima service, vriendelijke medewerkers en een mooie showroom !"

07-06-2022 | M, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service, goede uitleg later toen de inspectie beurt klaar was. "

"Wij zijn meer dan tevreden. Kregen een auto mee omdat controle wat langer zou duren ."

07-06-2022 | Robert, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correcte aflevering "

"Goed ontvangst ( ook zonder afspraak) Verkoopster Naomi is op de hoogte van de extra werkzaamheden aan mijn inruil auto. Verkoopster Naomi is oplossingsgericht in gesprek en wil graag voor beide partijen een goede deal afsluiten. Bij aflevering heeft ze dat ook wel waargemaakt. Correcte aflevering, nieuwe banden, mooi setje winterbanden op aluminium velgen enz enz. Top !"

01-06-2022 | Reinier, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed geholpen."

"Afspraak om 10.15 uur. Broekhuis Hengelo belde of ik de auto eerder kon brengen. Huurauto kosteloos ter beschikking. Mijn auto weer op tijd gereed. Hulde."

01-06-2022 | Lambert, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles weer top in orde na deze beurt "

"Auto was al een tijdje niet meer nagelopen. Er kwamen een aantal dingen aan het licht tijdens de onderhoudsbeurt. Hierover is netjes contact opgenomen en prijzen en opties doorgesproken voor akkoord en uitvoer. Uiteindelijk alles netjes afgehandeld"

30-05-2022 | Robert, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren