Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
13 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Topbedrijf. Zeer correct en onze auto is prima hersteld"

"Afspraken zijn aangehouden. 100% service. Prima herstel. Topbedrijf."

16-11-2022 | Henk, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Afspraak gemaakt voor schadeherstel. Vantevoren te horen gekregen hoe lang dat zou duren. Prettig en deskundig te woord gestaan. Na ophalen auto bleek schade perfect te zijn hersteld en de auto van binnen en buiten te zijn gewassen en schoongemaakt. Kortom perfect geholpen."

06-11-2022 | Gordon, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto weer als nieuw"

"Verrassend in prijs en kwaliteit"

24-07-2022 | Guus , | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Kleine parkeerschades links en rechts en herstel/spuiten achterbumper, alles hersteld in de afgesproken tijd en voor de overeengekomen prijs."

21-05-2022 | Tammo, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en kwalitatief een prima afhandeling"

"Jullie hebben snel en adequaat een offerte gemaakt en een snelle herstelling was het gevolg."

13-05-2022 | Ad, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Redelijk goed. "

"Plaatwerk goed gerepareerd. Radar kon niet gekalibreerd worden wegens het niet in huis hebben van de juiste apparatuur. Een minpunt."

12-05-2022 | Dhr. W. de Groot. , | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord geweldig."

"De voorkant van mijn auto had krassen. Deze zijn vakkundig weggewerkt, het autodeel. gespoten. Bovendien is de auto showroom clean afgeleverd. Ook de prijs, van tevoren afgesproken, viel mij mee."

30-04-2022 | Arno, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Portierdeuk uitgedrukt"

"Ondanks deuk op lastige plek op bestuurdersportier prima gerepareerd en nauwelijks iets meet te zien. Bedankt Celso!"

15-04-2022 | Reinier , | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden "

"Goedemorgen, ik ben erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, het ziet er goed uit, en bovendien vindt ik de prijs goedkoop"

24-01-2022 | Otto, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk personeel en goede adequate communicatie over de reparatie "

"Vriendelijke service. Goede communicatie en de auto perfect afgeleverd."

12-01-2022 | Ton Duijn, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto brengen en halen in 1 dag (sluitwerk)"

"Mooi gespoten, vervangend vervoer geregeld en auto mooi uitgezogen en gewassen"

07-01-2022 | Jos, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service "

"Mijn auto opgehaald na schade reparatie, is de auto helemaal schoon van binnen en buiten, super bedrijf"

22-12-2021 | R.Deering , | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en persoonlijk."

"Niets meer uiterlijk van de schade te zien. Keuze vervangende auto/ elektr .fiets."

05-12-2021 | Har Huijbers, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren