Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
19 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Hartelijk ontvangst, gastvrij, vriendelijk en zakelijk. Afspraken zijn nagekomen. Uitstekend vakwerk en een prettige verrassing: een schone auto van buiten en van binnen."

11-11-2022 | Gonard, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verrassend meer service geleverd dan afgesproken"

"Schade is hersteld als nieuw. Rekening zoals gesproken. Sneller klaar dan verwacht. Auto gewassen en gezogen opgeleverd. Kan niet beter toch? Bedankt!"

05-09-2022 | Leo, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen, auto weer terug als nieuw!"

"Vlot geholpen, auto netjes schoon en keurig verzorgd. Leenauto ook uitstekend, definitief aan te bevelen!"

15-07-2022 | Johannes, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en volgens afpraak"

"Reparatie is keurig uitgevoerd en de auto is na afloop gewassen."

25-05-2022 | Nico, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden "

"Prima geholpen en het is goed en mooi gedaan"

20-05-2022 | Catherine , | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Ik had een paar krassen op de auto en die hebben ze met spotrepair bij gewerkt en je ziet er niets meer van en er is ook geen kleurverschil"

17-05-2022 | Kor, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verzorgd en schoon afgeleverd "

"Gewoon goed en vlot geregeld. Helemaal tevreden."

12-05-2022 | Wessel , | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig, duidelijk en snelle service "

"Schade uitstekend hersteld en vlotte afhandeling. Goede vervangende auto en duidelijke communicatie lijnen"

16-04-2022 | Di, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Schade goed hersteld "

"Schade en aan mijn voertuig mooi hersteld door Eric! Vervangende auto en service was top."

31-03-2022 | Ruben , | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"De werkzaamheden zijn conform afspraak afgehandeld"

26-03-2022 | J.h.Dijkema, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over resultaat en de reparatie snel uitgevoerd"

"Kapotte achterruit hersteld en beschadigingen super snel gerepareerd. Zeer tevreden."

14-02-2022 | J., | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend en goede service"

"Ik werd zeer goed geholpen en de stormschade aan mijn auto is goed hersteld"

11-02-2022 | Bert, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"Uitstekende klantenservice, luisterend oor, prima schadeherstel in korst mogelijke tijd. Mijn complimenten!!"

01-02-2022 | Josephine, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch!!"

"Na een aanrijding met een ree in het bos is mijn auto weer volledig en fantastisch hersteld. Ik kreeg een prima leenauto mee, die ik keurig afgetankt weer heb ingeleverd. Mijn eigen auto is ook helemaal schoongemaakt van binnen en van buiten! Waarschijnlijk het aller belangrijkste om in deze review te melden is dat ik enorm plezierige persoonlijke service heb gekregen door de medewerkers van Broekhuis Assen. Hartelijk dank voor deze topservice."

31-01-2022 | Ad-Jan , | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden over herstelwerkzaamheden "

"Vriendelijk en goed geholpen. De nieuwe bumper werd sneller dan verwacht gemonteerd. De auto is zelfs schoongemaakt en ook nog een paar kleine checks gedaan! Erg tevreden dus!"

18-01-2022 | Marinus, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top ! Super klant veie smekeling "

"Azad ! Dank je wel"

12-01-2022 | Barbera, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer positieve ervaring"

"Vriendelijke medewerkster, schade snel en netjes hersteld. Goede leenauto. Afspraak maken verliep goed en accuraat."

06-01-2022 | Daphne, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en oplossingen"

"Door het onderlinge overleg en afstemmen binnen Broekhuis (Meppel en Assen) heeft het ons twee ritjes gescheelt (Meppel/Assen). Scheelde ons tijd en bracht ons gemak. De vriendelijkheid, de service, de oplossing en de vlotte afhandeling maken dat we zeer tevreden zijn!"

19-12-2021 | Robert, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Niet duur. Auto super netjes herstelt en ook is de auto keurig gewassen, van binnen schoongemaakt en de ruitensproeiervloeistof bijgevuld. En dat allemaal na een spot repair op een bumper."

07-10-2021 | SeatFR, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren