Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
51 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen door Jordy"

"Goede service - komt afspraken goed na. Afhalen van auto verliep niet vlekkeloos maar dat heeft Jordy klasse hersteld en daar gaat het om !"

21-11-2022 | Bas, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en prettig geadviseerd door Jelmer. "

"Goed geadviseerd met het kopen van onze elektrische Volvo XC 40. We zijn geholpen met de problemen van het plaatsen van de laadpaal met het bedrijf die door Volvo was gekozen hiervoor. De ervaringen met dit bedrijf waren minder. Alles is goed uitgelegd bij het afleveren van de auto, daar werd alle tijd voor genomen geen haast. Al en al een prettige ervaring met Broekhuis, Hoogeveen."

04-11-2022 | Aly, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"POSITIEF in hoofdletters!"

"Keurige afhandeling van de koop en verkoop!"

31-10-2022 | Joop, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service zoals je van Volvo mag verwachten"

"Prima service zoals je van Volvo mag verwachten!"

18-10-2022 | Ron, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en klantvriendelijk"

"....."

17-10-2022 | Roelf&Francien Hoving-Appeldoorn, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Klantvriendelijk en goede service"

20-09-2022 | Joh, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, deskundig en doortastend "

"Vriendelijke ontvangst. Deskundig advies en doortastend."

07-09-2022 | Harm, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig contact!"

"Voelde geen druk, alle vragen konden gesteld worden,ik voelde zorgzaamheid om een goede deal te maken zodat de klant weer jaren met de auto vooruit kan en veilig de weg op gaat. Dat kost dan natuurlijk ook iets !!! Leuk om een attentie te krijgen maar misschien hebben vrouwen liever een mooi bouket bloemen."

01-09-2022 | Ank, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk en meedenkend "

"Wij hebben hier met heel veel plezier een auto gekocht. Bedankt Jordy"

01-09-2022 | Peter, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verwachtingen zijn overtroffen"

"Erg goed geholpen door dhr. Bezema. Dacht goed mee in de mogelijkheden die er voor ons budget waren. Uiteindelijk een hele fijne auto gekocht. Aflevering was zeer goed en netjes. Kortom; een aanrader!"

25-08-2022 | Daphne, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn"

"Goede en snelle service met zeer vriendelijk personeel dat iedere vraag netjes antwoord."

20-07-2022 | Sylvia , | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer behulpzaam receptie personeel"

"Doordat mijn auto niet op het juiste tijdstip gereed was snel vervangend vervoer geregeld."

05-07-2022 | Peter Stratingh, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Elke keer opnieuw een keurige ontvangst"

"De beurt werd conform afspraak prima uitgevoerd. Perfect!!!"

05-07-2022 | E.Doeve, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd een prettige relatie."

"Vriendelijk, behulpzaam. Gewoon een fijne garage."

04-07-2022 | Johan, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service klantvriendelijk door Jelmer"

"Top"

02-07-2022 | H, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima eerste service beurt, alleen jammer dat manco’s van een nieuw aangeschafte auto op de factuur staan"

27-06-2022 | Jan, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een eerlijk verhaal en zeer prettige deal."

"Onze XC40 recharge 2021 gekocht bij Broekhuis in Hoogeveen. Eigenlijk wisten we al wel wat wij graag wilden, volledig elektrisch rijden in een mooie XC40. Afweging was een nieuwe bestellen of een nog uit voorraad. Deze mooie XC40 P8 stond te koop in Hoogeveen en telefonisch al eigenlijk de deal kunnen sluiten. Contact gehad met Jordy. Zij gingen mee in een eerlijk verhaal mbt inruil onze xc70. We kregen een heel mooi voorstel en omdat we al jaren klant zijn bij Broekhuis, kregen we een heel redelijk voorstel. Dus geen koehandel, maar direct goed voorstel en condities op een heel prettige manier. Hier houden we van, als jarenlange klant, goed en respectvol behandeld en direct zaken kunnen doen. Bedankt vd prettige samenwerking en afhandeling, week later rijden we elektrisch en dat bevalt heel goed. Met vr. Groet Jos en Tanja"

20-06-2022 | Jos, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Al vele jaren een zeer goede ervaring "

"De jaren lange ervaring met service is altijd prima, nooit onverwachte verassingen. Ook het leveren van een nieuwe S60 ging heel plezierig. Niets dan lof."

16-06-2022 | C. G. de Graaf, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"uitermate prettig"

"In verband met een defect aan mijn Volvo op de autoweg bij Hoogeveen moest ik zo snel mogelijk naar een Volvo garage. Ik werd meteen vriendelijk te woord gestaan en binnen no time stond mijn auto in de werkplaats. Er moest een onderdeel worden vervangen zodat ik niet door kon rijden. Geen probleem, er werd snel voor een andere auto gezorgd door de uitermate correcte receptionist/manager."

14-06-2022 | hugo, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer positief "

"Vertrouwd en goede service."

29-05-2022 | Rob, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service tegen een goede prijs. "

"Prima service met goede opvolg service door de monteur!"

24-05-2022 | Jan, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Aflevering was top , zeer goede uitleg gekregen over de Volvo XC40"

23-05-2022 | Rob, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Prima service"

02-05-2022 | Arend Swart, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima betrouwbare Volvo garage"

"Auto voor jaarlijks onderhoud en bandenwissel gebracht na telefonische afspraak. Service vlot en prima uitgevoerd en volgens afspraak afgehandeld. In showroom was koffie beschikbaar."

13-04-2022 | Henk Fokken, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Hybride systeem van mijn V60 werkt niet na werkplaatsbezoek"

"Na de beurt, apk en wat andere zaken die ineens nodig bleken heeft mijn vrouw enige dagen in de V60 gereden en zij meldde mij dat de hybride stand niet werkte zoals deze werkte sinds onze aanschaf van de auto. Al was de auto volledig opgeladen, ging de auto direct over op brandstof. Dit is nooit het geval geweest. Na telefonisch contact zou dit aan de aircopomp (airco is bij beurt schoongemaakt) kunnen liggen, maar dit moest onderzocht worden. Afspraak gemaakt om auto te brengen en aangezien onduidelijk was hoe lang het onderzoek zou duren, zou ik een leenauto ter vervanging krijgen. Bij brengen auto was leenauto niet geregeld en werd mijn vrouw meegedeeld dat dit niet was afgesproken. Na drie kwartier heb ik sms gekregen dat auto klaarstond. Bij het ophalen werd een rekening (€36,36) voor vervangend vervoer meegegeven. De rek. geeft aan dat er geen foutcodes aanwezig zijn, maar de instelling van de standkachel stond verkeerd, waardoor de brandstof motor wordt gestart. Aangezien mijn vrouw en ik niets doen met de standkachel (want wij hebben besloten deze ivm brandstofverbruik niet te gebruiken) en wij ook helemaal niet weten waar dit is in te stellen, kan ik slechts concluderen dat tijdens de beurt/apk/andere werkzaamheden er iemand aan de standkachel instelling heeft gezeten. Samengevat: 1) voor beurt werkte hybride uitstekend 2) na beurt werkte hybride niet meer zoals gewend 3) schuld wordt bij klant gelegd 4) afspraak over vervangende auto wordt aan mijn vrouw uitgelegd als niet zo gemaakt, dus wederom wordt klant niet serieus genomen. 5) rekening voor vervangende auto ontvangen waar vooraf geen enkele afspraak over is gemaakt. Na een enkele dag ben ik n.a.v. deze review gebeld door een medewerker van Broekhuis. Hij heeft mijn verhaal aangehoord en afgesproken de rekening te crediteren. Hij hield echter vol dat Broekhuis het menu item m.b.t. de standkachel niet heeft aangepast, wat m.i. incorrect is. Mijn advies: bevestig afspraken per mail."

11-04-2022 | André, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Meedenkend, flexibel en zeer klantgericht."

22-03-2022 | J. V., | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een prima Volvo dealer"

"De auto weggebracht voor z'n jaarlijkse onderhoudsbeurt. Hartelijke ontvangst aan de balie door een vriendelijke mevrouw. Prima overleg / communicatie met de monteur. Gezellig kunnen zitten in de wachtruimte met een kop koffie en een autotijdschrift. Tussendoor nog even contact gehad met de monteur. De auto was is een mum van tijd klaar naar volle tevredenheid. Natuurlijk ook weer gewassen. Ben Lovink"

18-03-2022 | Ben, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service en persoonlijke benadering."

"Het omruilen van onze dealeronderhouden VOLVO voor een mooie VOLVO BOVAG occasion ging vlekkeloos en met een gunstige tegenwaarde van onze auto."

11-03-2022 | Frank, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Niets toe te voegen"

"Niets toe te voegen"

07-03-2022 | Dick, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed behandeld"

"Uitstekend"

21-02-2022 | Tjeerd, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top begeleiding bij selectie en aankoop Volvo xc40!"

"NielsJanssens van Broekhuis Hoogeveen begeleide ons uitstekend bij de selectie van onze eerste Volvo xc40. We kregen een prima bedrag terug voor onze inruilauto. Na een week belde hij nog even of alles goed was afgerond en of de auto aan de verwachtingen voldeed. Alles bij elkaar echt topservice!"

16-02-2022 | Ward Groffioen, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Een professionele garage "

"Een keurige garage. De receptie is open en transparant. Vriendelijke behandeling."

29-01-2022 | Willem , | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en vriendelijk personeel"

"Auto voor onderhoudsbeurt gebracht. Vooraf prijsopgaaf op basis van standaard werkzaamheden. Kon wachten tot de auto klaar was (ruim 1,5 uur). Koffie en zithoek aanwezig. Heldere en duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden."

25-01-2022 | Han, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima aankoop ervaring"

"Na een proefrit in een demo V90 in Hoogeveen bleek dit niet “mijn” auto te zijn. Wel hybride, maar geen plug in. Verkoopadviseur Jordy Bezema heeft vervolgens in de algehele Broekhuis voorraad een prachtige V90 voor mij gevonden, welke ik ongezien heb gekocht. Deze week afgeleverd en geheel aan de verwachtingen voldaan!"

19-01-2022 | Henk, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een dealer die de hoge verwachtingen waar maakt"

"Het gehele proces tot en met de levering van de auto stemt tot grote tevredenheid. Het opvolgen van vragen of updates over de levering werden adequaat (en soms in eigen tijd) door dhr J. Bezema afgehandeld. Voor de aflevering werd veel tijd genomen om de werking van de vele systemen uit te leggen. Al met al een prettige dealer, waarvoor het de moeite waard is om een stuk te rijden."

19-01-2022 | Swanny, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"kundig, vriendelijk en adrem"

"Ik kwam bij Broekhuis Hoogeveen om een proefrit te maken in een Volvo V60 Recharge. Na het gesprek en een proefrit in de voor mij vertrouwde V90 diesel heb ik voor die betrouwbare koets gekozen. Broekhuis Purmerend waar ik m'n A3 cabrio gekocht heb en nu in Hoogeveen de V90 kan ik alleen maar zeggen dat Broekhuis het aanbevelen waard is."

11-01-2022 | Perry, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima bedrijf"

"Afspraak is afspraak. Goede service."

11-01-2022 | Jan Hagedoorn, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service"

"Eenvoudig afspraak te maken. Er wordt rekening mee gehouden dat je wilt wachten totdat de auto klaar is. Goede uitleg en afhandeling van de onderhoudsbeurt."

03-01-2022 | Gerrit, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd super!!"

"Alweer de vierde auto uit deze stal. Alles liep op rolletjes en de auto voldoet weer volledig. Al het personeel super bereidwillig en deskundig."

22-12-2021 | J. , | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, vriendelijk personeel, warm bedrijf"

"Wij ervaren Broekhuis als een prima bedrijf. We bespreken wat er moet gebeuren, ze zijn direct transparant over de kosten en als er meer gebeuren moet dan nemen ze eerst contact op. Leenauto staat in overleg altijd gereed en deze zijn altijd netjes."

22-12-2021 | Marriele , | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren