Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
123 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel met een empathische betrokkenheid. "

"De gehele Broekhuis organisatie heeft ons professioneel geadviseerd en geholpen. De verkoper heeft ons deskundig uitleg gegeven van mogelijke opties, uitgaande van onze wensen. Ook de aflevering van de auto was professioneel georganiseerd waarbij ruim de tijd werd genomen voor uitleg en werking van bepaalde opties. De kleine attentie die we hebben ontvangen is zeer gewaardeerd."

24-11-2022 | Paul, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service"

"Alleen jammer dat de app nog niet werkt"

22-11-2022 | Daniëlle, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Service van Broekhuis is geweldig Vooral de haal-en brengservice van de auto is geweldig. Een aanrader"

22-11-2022 | Hans, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst correcte aflevering en uitleg."

"Sinds 1992 is dit mijn 8e Broekhuis Volvo. Ik weet dus niet beter en ik wil niet anders. Jarenlange betrouwbare relatie. Staan altijd voor je klaar, vriendelijk, deskundig en klantgericht."

21-11-2022 | Hend van der Horst, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer prima gedaan."

"Na afspraak voor servicebeurt offerte ontvangen. Op afspraakdatum is de auto in de vroege ochtend overeenkomstig afspraak bij mij thuis opgehaald. Beurt uitgevoerd overeenkomstig offerte. Over benodigd meerwerk (remblokken en ruitewisserbladen) keurig overlegd. Ook daarvoor toestemming gegeven. In de middag is de auto weer bij mij thuis afgeleverd. Met de winterbanden gemonteerd en de apk-keuring uitgevoerd. Auto was gewassen en gestofzuigd. Mijn auto kan er weer even tegen"

17-11-2022 | Willem van der Wal, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bij Broekhuis Volvo Harderwijk is alles uitstekend geregeld."

"Na onderhoudsbeurt en wielwissel alles weer super in orde."

17-11-2022 | Peter, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en helder!"

"Zie boven"

16-11-2022 | Klaas Pieter Blok, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Wij hebben onze (bijna) nieuwe XC 60 gekocht bij Broekhuis in Harderwijk door bemiddeling van Rob Hartman. Wij hebben het contact met Rob als zeer prettig ervaren, vakkundig, innemend, luisterend maar wel zakelijk. Hij denkt mee en komt de gemaakte afspraken voor meer dan 100% na. Rob is een uitstekende vertegenwoordiger van het bedrijf Broekhuis"

15-11-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke, maar strenge verkoper"

"Auto op tijd geleverd. Helaas zeer weinig inruil voor de oude auto en weinig onderhandelings mogelijkheden over extra's zoals omruil naar kleinere wielmaat. We hebben al met al veel meer geld voor de nieuwe auto betaald dan we hadden verwacht. Oude bestuurders profielen waren niet verwijderd en de tweede (oranje) sleutel is niet aan een ander profiel te koppelen dan profiel 3, dat weer niet te wijzigen is. Niet echt slim van Volvo. Gele hesjes en Ehbo set niet aanwezig. Worden nagestuurd."

14-11-2022 | Peter Lustenhouwer, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"van A tot Z uitstekend"

"ontvangst was hartelijk. nemen goed de tijd voor informatie te delen. auto in ontvangst nemen uitgebreide uitleg. kortom: je voelt je gelijk thuis bij Broekhuis."

10-11-2022 | R, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en goede service"

"De 1e onderhoudsbeurt van mijn XC60 is naar tevredenheid uitgevoerd waarbij ik een persoonlijke behandeling heb gekregen. Ook de gratis ophaal service wordt zeer door mij op prijs gesteld. De enige opmerking die ik zou willen maken is dat bij mijn vraag naar de conditie van mijn banden eerst werd aangegeven dat mijn winterbanden waren gemonteerd maar die heb ik niet. Daarna werd er gezegd dat de conditie van mijn banden prima in orde is. Waar ik mijn twijfels aan heb. Ik kreeg de indruk dat dit antwoord te snel werd gegeven."

08-11-2022 | Van de Loo , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis maakt zijn uitstekende reputatie meer dan waar."

"Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto en de inruil van mijn oude auto ben ik uitermate deskundig en in een ontspannen sfeer geholpen door de medewerker Rob Hartman. Ook voor de aflevering en de nazorg (na enkele dagen werd ik gebeld hoe de nieuwe auto beviel) heb ik niets dan lof."

07-11-2022 | Oscar, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Onderhoudsbeurt"

"Online een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt en daarna uitstekend geholpen. Geen verrassingen achteraf."

04-11-2022 | Gerard, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel"

"Vriendelijk, maar prijzig"

25-10-2022 | Peter, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"UItstekende ervaring"

"Ik heb een uistekende ervaring bij de aankoop van mijn Volvo CX 60. Raymond Knoppert geeft op een professionele en rustige manier, uitleg wat de mogelijkheden zijn bij de aankoop m.b.t. de inruil van mijn auto. Ook de levering is prima verlopen."

13-10-2022 | Theo , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Constante service en kwaliteit !"

"Constante service en kwaliteit !"

11-10-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Als vanouds!"

"Ben al 25 jaar klant en moet de eerste slechte ervaring nog meemaken. De red carpet service zorgt er voor dat werkplaatsbezoek probleemloos verloopt. Ik hoef immers mijn stoel niet uit. Zolang Volvo auto’s naar mijn smaak blijft maken en Broekhuis dealer blijft, blijf ik klant."

11-10-2022 | Joost, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige dealer"

"Ik ben uitermate prettig en professioneel ontvangen, door zeer "menselijke" medewerkers van Broekhuis Harderwijk, wat uiteindelijk dus ook heeft geresulteerd in de aanschaf van een Volvo Cx60."

04-10-2022 | Constant , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch ontvangen en begeleid naar nieuwe aankoop van v60"

"Goed geholpen en voorgelicht tijdens aankoop nieuwe auto"

03-10-2022 | Rene Ammerlaan, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk deal gesloten"

"Goed gevoel overgehouden van het kopen van mijn auto."

28-09-2022 | Henk Jan, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage waar je keurig te woord wordt gestaan en goed wordt geadviseerd."

"In Harderwijk mijn 1e nwe Volvo XC40 gekocht, na jarenlang VW Passat te hebben gereden, ben door de verkoper keurig geholpen, qua offerte en uitleg van de auto met de diverse mogelijkheden en optie's, dit heeft mij doen besluiten om Volvo te kopen. Na de koop ben ik netjes op de hoogte gehouden van de levertijd. Bij de aflevering ook een prima uitleg gehad van de auto."

27-09-2022 | Jan, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. "

"Van werkplaats tot verkoop, directie die aanspreekbaar is en de servicebalie, allemaal mensen die de klant centraal stellen."

22-09-2022 | John Heinen, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"bijzonder goed"

"duidelijkheid vooraf, indien nodig tijdens onderhoud, en altijd een mooie Volvo weer terug gewassen."

21-09-2022 | Richard, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"Gewoon goed en dat geeft een zorgeloos gevoel"

19-09-2022 | Rob Kooi, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, incl ophalen en brengen"

"."

19-09-2022 | Jaap, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes om de auto thuis af te leveren"

"De ontvangst en afhandeling is allervriendelijkst. Ook de aandacht, uitleg en tijd bij aflevering van de auto is prima. Wel viel het op dat bij bestelling bij een fietsendrager dat we niet werden geattendeerd op de aanbieding die Volvo tijdelijk hierop gaf. De verkoper ging uit van het bedrag van de officiële Volvo website. Dit was in eerste instantie zelfs 100 euro hoger bij broekhuis Harderwijk dan in Groningen en meer dan 250 euro ten opzichte van het bedrag dat op grote posters in de showroom in Harderwijk aangaf. Jammer een gemiste kans, want dit gaf ons achteraf helaas niet zo’n goed gevoel."

12-09-2022 | Harry, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd volgens afspraak en in orde."

"Zie boven"

12-09-2022 | Elizabeth, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geregeld en volgens afspraak afgehandeld "

"snelle en correcte service binnen vastgestelde tijd afgewerkt onder genot van kopje koffie in prettige Volvo ambiance."

30-08-2022 | Walther, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend! "

"Al 32 jaar houdt Broekhuis mij mobiel en dat doen zij goed en meedenkend met als resultaat dat ik nimmer enige storing heb gehad tijdens mijn vele ritten! Dank dus en ga zo door!"

29-08-2022 | Frans, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Maakt van een klant een fan."

"Vanaf eerste contact en aankomst tot aan vertrek wordt je als klant gewaardeerd, wordt naar je geluisterd en krijg je terugkoppeling. Dat geeft vertrouwen. Heel persoonlijk en gemeend. Daar wordt een trouwe Volvo rijder blij van."

29-08-2022 | Nico, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige, laagdrempelige dealer die afspraken nakomt"

"Onlangs prettig een occasion Volvo V90 gekocht bij Broekhuis Volvo Harderwijk. Verkoper Rob heeft ons erg goed geholpen, zonder gladde verkooppraat of ingewikkelde onderhandelingen. Wat mij betreft een no-nonsense dealer waar de 'gewone' man ook goed terecht kan voor de aanschaf van een jonge occasion. En ik weet dat hij een drukbezet man is, maar vraag zeker eens naar Rob;)."

17-08-2022 | Ramon, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig"

"ik zou nergens anders heen willen"

16-08-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk "

"Ervaren vakkundige medewerkers."

16-08-2022 | Aart J.D.Haverkamp, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud volgens afspraak prima uitgevoerd. "

"Auto onderhoud volgens vooraf gemelde specificaties uitgevoerd en netjes gewassen en gezogen weer thuisbezorgd."

16-08-2022 | Jaap, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Uitstekend"

10-08-2022 | J.C, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en duidelijke communicatie"

"En tijdens wachten is er een goede werkplek waar je gebruik van kan maken."

03-08-2022 | Hugo, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed"

"zeer goed"

02-08-2022 | john , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede uitstekende service"

"Tijdens een service- en controlebeurt van mijn auto, door kunnen werken dankzij een snelle WiFi verbinding. Zoals vanouds prima alles voor elkaar!"

02-08-2022 | Eddy van Dam, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk keurige aflevering auto"

"In al die 18 jaar geen enkele negatieve ervaring gehad met het bedrijf."

02-08-2022 | Gré , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"Een professioneel bedrijf dat snel reageert en duidelijk is. Tussendoor een probleempje oplossen wordt net zo serieus gedaan als een onderhoudsbeurt. Het uiteindelijke bedrag onder aan de streep van de factuur zorgt ervoor dat het geen 5 sterren zijn geworden. Voor deze prijs mag je namelijk wel wat verwachten."

01-08-2022 | Ben, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren