Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
38 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen"

"Persoonlijke aandacht en advies"

15-08-2022 | Harry Janssens, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"onwijs prettig geholpen door jordy"

"jordy is een goeie verkoper geen gepush dat werkt toch niet voor ons we hebben een goed gesprek gehad en de koop rond gemaakt tot ieders tevredenheid klasse jordy. en wat rijd de fiesta lekker groetjes nol en reinie"

12-08-2022 | nol schabbing, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig contact met verkoper."

"Prettig contact met verkoper. En nu maar hopen dat we lang plezier van de auto zullen hebben."

03-08-2022 | J, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, professioneel, goede omgang klanten"

"zie boven"

02-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige Service!!"

"Heb mijn Ford Fiesta naar Ford Broekhuis Hoogeveen gebracht voor een 2 jaar of 30000 kilometer beurt. De afspraak was snel gemaakt en we werden vriendelijk en kundig ontvangen. Nadat de auto klaar was kregen we een sms bericht dat we hem op konden halen. Tot onze verrassing was onze auto gewassen en ook van binnen gereinigd. Geweldige service. Uiteraard komen we weer voor de volgende beurt / APK."

19-07-2022 | Dirk, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig!"

"Super geholpen door Jordy. Een goed bod voor onze 'oude liefde' en bij aflevering van onze 'nieuwe vlam' een perfecte service. 1000 excuses voor het eruit liggen van RDW, maar perfect opgelost. Tweede aankoop bij Broekhuis, we zijn fan."

22-06-2022 | Haiko en Marja, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, zeer betrouwbaar"

"Zeer prettig en oplossing gericht."

18-06-2022 | Rob, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend garagebedrijf"

"De proefrit en bezorging van de auto aan huis vond ik erg klantvriendelijk. Ook de duidelijke communicatie rondom de aankoop van de auto was erg prettig."

08-06-2022 | Bert, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Hele prettige ervaring"

"Keurige ontvangst. Top geholpen. Goed voorstel/deal. Zeer tevreden over nieuwe auto. Kortom een hele prettige ervaring. Zeker aan te raden."

24-05-2022 | Hotze, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn, goed en vakkundig geholpen bij de aankoop van onze eerste Ford!"

"Fijn, goed en vakkundig geholpen bij de aankoop van onze eerste Ford!"

10-05-2022 | Alex, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Super goede service!"

09-05-2022 | Jan Woertink, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en snelle service"

"Broekhuis Hoogeveen is een vriendelijk en behulpzame vestiging die alles voor de klant doet."

07-05-2022 | Gerrit, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"op zich prima met hier en daar een kanttekening"

"We hebben nu bijna een jaar de Mondeo prima auto niks mis mee recentelijk nu een beurt gehad en ook prima, maar wat ik echt niet begrijp is het volgende; de opbouw van de factuur: zeer ondoorzichtig niet echt een specificatie, "alleen een beurt gehad" en dan staat er ergens oliefilter 1.00 , filterelement 1.00 , total 5w20 4,30. voor de consument niet echt sprankelend en de beurt zelf ???? wat is er gedaan, dit verhaal. deze opheldering kunnen jullie standaard bij een factuur plaatsen, mijn vragen zouden kunnen zijn: zijn de remmen ok ?, is olie vervangen ?? dit laatste moet ik dan begrijpen uit bovenstaand 4,30 total 5W20, enfin enz enz koelsysteem antivries, ik zeg maar wat. Zijn de banden nog OK ? hoeveel mm ?? kortom voor u als bedrijf zo logisch als maar wat, en lekker kort door de bocht, voor de consument wat minder. dit is in mijn ervaring het eerste autobedrijf met dit soort facturatie- toelichting ( niet dus)"

03-05-2022 | Jaap, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wordt al 15 jaar prima geholpen. "

"Altijd vriendelijk en behulpzaam"

03-05-2022 | Stien Westhof, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden"

"Na lang zoeken hebben we eindelijk de juiste bestelauto gevonden bij Broekhuis Ford Hoogeveen. Vriendelijke mensen, gevoel was goed dus de deal was eigenlijk snel gesloten. De auto is netjes volgens afspraak en met een volle tank aan huis afgeleverd."

21-03-2022 | Djeffry Schellekens, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik word altijd uitstekend geholpen."

"Ze zijn klantvriendelijk."

15-03-2022 | Janet Huisjes, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en professioneel zakendoen"

"Een gastvrije ontvangst, een belangstellende houding, geen bla bla verhaal. En ook later nog een behulpzame, zeer klantvriendelijke benadering."

24-02-2022 | Peter, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Oriënterend komen kijken en 3.5 uur later als trots eigenaar van een nette occasion vertrokken. De week daar op onze nieuwe auto opgehaald en alles zoals besproken de auto netjes schoon en met een grote beurt afgeleverd gekregen. Omdat wij nog nooit eerder een Ford in bezit hebben gehad een duidelijke uitleg gehad over alle knopjes en daarna rijden maar. Top service! Onze grote dank aan Rolf! En Broekhuis Hoogeveen."

23-02-2022 | Roberto, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"auto gekocht en auto ingeleverd "

"goede en geduldige uitleg, service rondom proefritjes plannen, en keuze/aanschaf kuga phev. net een dag in gebruik en bijzonder blij mee. inruil ook prima, evenals een paar specifieke wensen die ingewilligd zijn."

18-02-2022 | JR, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Een dag voor geplande afspraak een reminders via een SMS bericht, nadat de auto gereed was weer een SMS bericht dat de auto gereed stond om te kunnen worden afgehaald. De auto was vuil bij binnenkomst en ik kon hem gewassen weer ophalen top service."

16-02-2022 | Alex, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Op goede wijze de zaken betreffende de aankoop afgehandeld."

"Een positieve ervaring. Aanbiedingen in gebruikte automobilen inzichtelijk op de site geplaatst."

28-01-2022 | Hendrik, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitvoering conform afspraak.!"

"Zeer tevreden over de communicatie en service voor een onderhoudsbeurt en apk."

25-01-2022 | A., | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Na een lange, hele lange tijd van denken welke auto ik wilde kopen een potentiële kandidaat gevonden. Helaas was die auto niet meer beschikbaar. Ik heb mijn wensen en grenzen met de verkoopadviseur besproken en de adviseur kwam met een goed voorstel. Op de dag van de levering heeft de verkoopadviseur de tijd genomen om de (meeste) functies van de auto in te stellen en uit te leggen. Voor, tijdens en na de aankoop heb ik het gevoel gehad dat de verkoopadviseur er voor mij was en niet puur om een auto te verkopen."

20-01-2022 | Rob, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"precies wat we zoeken, eerlijk en transparant! "

"Rolf Slotman heeft ons enorm goed geholpen naar onze wensen! Geen gladde praatjes maar een goed gevoel, eerlijk gesprek, goed advies, eerlijke prijs voor inruil en aankoop. Wij vonden het contact met deze vestiging erg fijn! Bedankt Martin en Martino"

19-01-2022 | Martino, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service"

"Goed geholpen"

11-01-2022 | R.W. Jongman, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Al jaren kom ik bij Broekhuis te Hoogeveen; en in het bijzonder bij Niels Janssens. Niels helpt mij altijd keurig; zo ook deze keer. Maar ook de andere mensen in de showroom en aan de receptie helpen me keurig. Ze verkopen mooie auto's die ze een paar jaar later ook weer inruilen."

03-01-2022 | Bert, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima verlopen volgens afspraak."

"Snel en correct geholpen met een nieuwe auto. Mails en telefoontjes werden snel en correct beantwoord. Ophalen van de auto ook prima geregeld."

30-12-2021 | Martijn, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede fijne mensen aan de balie , en ook de monteurs"

"Elk jaar wordt mijn auto nagekeken en als er wat mee is wordt direct contact met mij gemaakt .dat vind ik heel goed. de auto wordt netjes weer afgeleverd en schoon gemaakt . Super."

28-12-2021 | jan scheper, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles in 1 keer goed opgelost"

"Prima ga zo door"

27-12-2021 | Harry , | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer service gericht en adequate professionele afhandeling."

"Zowel de aankoop als de aftersales service (er waren wat kleine issues) zijn zeer prettig verlopen. Prettig in de omgang, zeer vriendelijk, vakkundig en snel."

01-12-2021 | Gerlof, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen en geadviseerd."

"Wij zijn -sinds kort- nieuwe klant bij Ford Broekhuis Hoogeveen. Onze ervaringen zijn positief. Iedereen is bereid om mee te denken en om te gaan voor de beste oplossing voor de klant. Hierdoor konden we snel tot zaken komen met als resultaat een mooie auto, waarmee we de komende jaren vooruit kunnen. Het feit dat deze auto bij een collega-broekhuis-ford-garage moest worden gehaald was geen enkele belemmering en werd snel geregeld. Al met al zijn we tevreden en we hopen -en gaan er ook vanuit- dat dit serviceniveau de komende jaren gehandhaafd en stabiel blijft."

30-11-2021 | Martinus, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel positieve ervaring."

"Wij zijn op een hele fijne manier benaderd door verkoper Jordy en door jullie stage loper."

18-10-2021 | HENK Koekoek, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Lekker snel vlot en geen gezeur, fijne garage en vlotte afhandeling !"

11-10-2021 | Wietse, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima vriendelijk"

"Prima"

06-10-2021 | Freddy , | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Online een afspraak gemaakt. Tijdens de werkzaamheden op de hoogte gehouden van werkzaamheden en kosten. Zeer tevreden."

04-10-2021 | Henk Echten, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"weinig uitleg over techniek van de auto"

"n.v.t."

21-09-2021 | fred kieviet, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig"

"wij hebben een auto inggeruild hebben als zeer fijn ervaaren correct en klantvriendelijk en kwamen de afspraaken na"

12-09-2021 | jw loef, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Reparatie auto"

"kocht een 2 de hands Ford Fiesta vrijdag opgehaald zou goed zijn maar bleek nog wat niet goed te zijn dit werd zeer goed opgelost en koster loos terwijl dat wij een 50%50 garantie hebben"

10-09-2021 | Micke de Wolde, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren