Toenemende Europese eisen, elektrificatie en zaken als connectiviteit maken dat voertuigen steeds geavanceerder zijn. Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres voor kennis en kunde op het gebied van de software van uw auto.

Software-updates uitvoeren

Om u nu en in de toekomst onbezorgde mobiliteit te bieden, volgen onze medewerkers continu opleidingen en cursussen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en kwaliteitseisen. Hiervan profiteert u, doordat wij software-updates vanuit de fabriek tijdens het onderhoud vaak kosteloos kunnen uitvoeren. Dankzij deze updates blijft uw auto zo veilig, zuinig én schoon mogelijk functioneren, wat weer bijdraagt aan een positief effect op het gebruik en levensduur van uw auto.

Software-update

Navigatie-update

Het wegennet verandert continu, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Rotondes worden aangelegd, nieuwe wegen worden toegevoegd aan het wegennet en routes worden herzien. Kortom, voor een onbezorgde reis is het cruciaal om uw infotainmentsysteem inclusief navigatie up-to-date te houden.

Per model kan het infotainmentsysteem verschillen. Daarom adviseren onze service adviseurs u graag over uw systeem inclusief navigatie.

Software in elektrische voertuigen

De complexiteit van software in elektrische voertuigen vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden van onze technici. Zo veranderen werkzaamheden als onderhoud plegen aan een voertuig naar bijvoorbeeld het repareren van de batterij van elektromotoren. Dit vraagt onder andere kennis en vaardigheden op het gebied van ICT en elektrotechniek.

Gezien de snelheid waarmee de techniek zich ontwikkelt, volgen onze technici regelmatig cursussen en opleidingen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo bent u verzekerd van deskundige technici die aan uw auto werken.

Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres voor specialistische software-updates!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1