Bekende Broekhuis ambassadeurs

Talentontwikkeling gebeurt op verschillende niveaus. Op grote hoogte vinden we de topsporters van vandaag: mensen die elke dag wijden aan het behalen van hun volgende sportdoelstelling. Broekhuis steunt verschillende topsporters om hun doelen te behalen. We stellen ze graag voor.

Esmee Kosterman

In 2022 stond autocoureur Esmee Kosterman op het podium van de Ford Fiesta Sprint Cup. En hoge ambities heeft zij nog steeds. Om haar doelen te kunnen halen, vond ze een perfecte sponsor in Broekhuis: “Ik ben erg blij met Broekhuis als sponsor! Inmiddels heb ik al veel enthousiaste medewerkers ontmoet, waarmee ik de komende tijd leuke dingen ga ondernemen. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar, met als doel natuurlijk de titel in het Nederlands Kampioenschap binnenslepen. En dat samen met Broekhuis!”

Els Visser

“Als professioneel triatleet wil ik graag veilig en comfortabel mijn bestemming bereiken. Broekhuis ondersteunt mij hierin met een gepersonaliseerde auto en staat daarnaast altijd klaar om service van hoge kwaliteit te bieden. Het is mooi om te zien hoe een familiebedrijf mij als trotse Nederlandse ondersteunt in het najagen van mijn sportdromen.”

Tristan Olij

Tristan is een fulltime professioneel triatleet. Hij begon op zijn 17e met triathlon en is nu 24 jaar oud. “In 2019 is mijn professionele carrière gestart en werd ik 13e op de halve Ironman, een triathlon-klassieker. Door hard te trainen ging mijn niveau omhoog: tijdens de halve Ironman in 2022 werd ik 6e en op het NK Triathlon werd ik 2e! Dit was mijn doorbraak als lange afstand atleet.” Zijn ambities zijn groot; wereldkampioen worden en tot de absolute wereldtop behoren. Hiervoor traint hij om te winnen. Eerste worden tijdens Ironman Hawaii in 2023 is zijn ultieme droom!

Tim de Vries

Handbiker Tim de Vries heeft één doel voor ogen: “Ik ga voor goud tijdens de Paralympische Spelen in Parijs 2024.” Zijn doel is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Nadat hij als trampolinespringer zijn been verloor, bleek hij talent te hebben voor handbiken. Binnen no-time behoorde hij tot de wereldtop en werd hij 3 keer wereldkampioen. “Dankzij Broekhuis kan ik mij professioneel voorbereiden op de Paralympische Spelen van Parijs.”

Michiel de Wilde

Michiel de Wilde wist eigenlijk niet zo goed wat hij wilde: “Sommigen ontdekken hun talenten al vroeg. Ik daarentegen pas op mijn 18e. Ik verhuisde naar Amsterdam om aan de universiteit te studeren. Maar daar lag mijn talent niet.” Gelukkig is de 30-jarige Michiel een échte doorzetter en behoort hij inmiddels tot een van de beste de triatleten van Nederland. “Hard én veel trainen is waar het bij langeafstandstriathlon om draait. Daar ligt mijn talent!”.

Allinq Continental Cyclingteam

Samen met zestien jongens rijden en strijden de wielrenners van Allinq Continental Cyclingteam voor de winst van de Internationale Wielerunie. Deze Nederlandse wielerploeg vindt haar oorsprong op de Veluwe en ze hebben ook dit seizoen weer een paar mooie titels binnengehaald. Wat een prachtig team om te mogen aanmoedigen en sponsoren!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1