Bij Broekhuis vindt u altijd nieuwe auto’s en occasions. Wij hebben een breed aanbod aan nieuwe auto’s en occasions die altijd scherp geprijsd zijn. Als officieel dealer van 13 automerken kunnen wij u altijd de auto bieden die het beste bij u past.

Welke Broekhuis auto past bij u?

Een auto kopen hoeft niet alleen noodzakelijk te zijn, maar kan ook leuk en uitdagend zijn. Daarom zoeken we graag samen met u naar de nieuwe auto of occasion die bij u past. We geven eerlijk en passend advies zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij kunnen we u ook adviseren over de mogelijkheden waarop u een auto kunt kopen.

Waarom een Broekhuis auto kopen?

Al onze medewerkers hebben maar één doelstelling: alles voor een enthousiaste klant. Daarom zullen zij er alles aan doen om de perfecte nieuwe auto of occasion voor u te vinden. Staat uw droomauto niet bij de vestiging die u bezoekt, dan houdt de zoektocht zeker niet op. Binnen ons grote netwerk zullen wij er dan alles op alles zetten om uw nieuwe auto of Broekhuis occasion te vinden. Een auto kopen bij Broekhuis biedt u dan ook de volgende voordelen:
 
  • Vestigingen door heel Nederland
  • Altijd advies op maat
  • Gratis taxatie/inruilvoorstel voor uw huidige auto

Een nieuw auto kopen bij Broekhuis

Doordat wij officieel dealer zijn van dertien automerken is ons aanbod aan nieuwe auto’s ruim en divers. Dankzij het officiële dealerschap kunnen wij de nieuwe auto compleet verzorgd afleveren en daarna het juiste onderhoud verzorgen zodat u recht heeft op de garantie die u ontvangt bij aflevering.

Voeren wij onderhoud & reparatie voor u uit, dan kunt u bij sommige merken zelfs aanspraak maken op verlengde pechhulp en extra garantie na de standaard fabrieksgarantie.

Een Broekhuis occasion vinden

Naar welke tweedehands auto u ook zoekt, bij Broekhuis vindt u de occasion die bij u past. Wanneer u een occasion bij Broekhuis koopt, weet u altijd zeker dat deze grondig geïnspecteerd is door onze technici. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de occasion technisch in orde is.

Betreft de occasion één van de dertien merken waarvan wij officieel dealer zijn? Dan kunnen wij u passend onderhoud en reparatie bieden volgens fabrieksvoorschriften. Hierdoor blijft uw auto langer in topconditie.

Een Broekhuis auto private leasen

Wilt u een nieuwe auto rijden zonder uw spaargeld aan te breken? Voor een vast bedrag per maand rijdt u de nieuwste auto zonder omkijken naar onderhoud, reparatie, verzekering en belastingzaken. Dit regelen wij allemaal voor u, zodat u enkel nog hoeft te tanken. Kortom, onbezorgd rijden gegarandeerd met private leasen bij Broekhuis.

Zakelijk leasen bij Broekhuis Lease

Zoekt u passende mobiliteit voor uw organisatie? Bij Broekhuis Lease kunt u op diverse manieren zakelijk leasen. Als universele leasemaatschappij opereren wij merkonafhankelijk en bieden hierdoor alle mogelijke vormen van zakelijke lease een wagenparkbeheer aan. We adviseren u graag.

Een auto huren bij Broekhuis Autoverhuur

Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk en persoonlijk. Bij Broekhuis Autoverhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van een auto voor een dag, een week of zelfs langer. Flexibele mobiliteit was nog nooit zo persoonlijk.

Vind de Broekhuis auto die bij u past en begin met onbezorgd genieten!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1