Bij Broekhuis vindt u altijd nieuwe auto’s en occasions. Wij hebben een breed aanbod aan nieuwe auto’s en occasions die altijd scherp geprijsd zijn. Als officieel dealer van 18 automerken kunnen wij u altijd de auto bieden die het beste bij u past.

Welke Broekhuis auto past bij u?

Een auto kopen hoeft niet alleen noodzakelijk te zijn, maar kan ook leuk en uitdagend zijn. Daarom zoeken we graag samen met u naar de nieuwe auto of occasion die bij u past. We geven eerlijk en passend advies zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij kunnen we u ook adviseren over de mogelijkheden waarop u een auto kunt kopen.

Waarom een Broekhuis auto kopen?

Al onze medewerkers hebben maar één doelstelling: alles voor een enthousiaste klant. Daarom zullen zij er alles aan doen om de perfecte nieuwe auto of occasion voor u te vinden. Staat uw droomauto niet bij de vestiging die u bezoekt, dan houdt de zoektocht zeker niet op. Binnen ons grote netwerk zullen wij er dan alles op alles zetten om uw nieuwe auto of Broekhuis occasion te vinden. Een auto kopen bij Broekhuis biedt u dan ook de volgende voordelen:
 
  • Vestigingen door heel Nederland
  • Altijd advies op maat
  • Gratis taxatie/inruilvoorstel voor uw huidige auto

Een nieuwe auto kopen bij Broekhuis

Doordat wij officieel dealer zijn van 18 automerken is ons aanbod aan nieuwe auto’s ruim en divers. Dankzij het officiële dealerschap kunnen wij de nieuwe auto compleet verzorgd afleveren en daarna het juiste onderhoud verzorgen zodat u recht heeft op de garantie die u ontvangt bij aflevering.

Voeren wij onderhoud & reparatie voor u uit, dan kunt u bij sommige merken zelfs aanspraak maken op verlengde pechhulp en extra garantie na de standaard fabrieksgarantie.

Een Broekhuis occasion vinden

Naar welke tweedehands auto u ook zoekt, bij Broekhuis vindt u de occasion die bij u past. Wanneer u een occasion bij Broekhuis koopt, weet u altijd zeker dat deze grondig geïnspecteerd is door onze technici. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de occasion technisch in orde is.

Betreft de occasion één van de 18 merken waarvan wij officieel dealer zijn? Dan kunnen wij u passend onderhoud en reparatie bieden volgens fabrieksvoorschriften. Hierdoor blijft uw auto langer in topconditie.

Ruim assortiment auto's

Bij Broekhuis hebben we een ruim aanbod aan verschillende soorten auto's, van kleine- tot grote auto's en van exclusieve auto's tot gezinsauto's. Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie.

Een Broekhuis auto private leasen

Wilt u een nieuwe auto rijden zonder uw spaargeld aan te breken? Voor een vast bedrag per maand rijdt u de nieuwste auto zonder omkijken naar onderhoud, reparatie, verzekering en belastingzaken. Dit regelen wij allemaal voor u, zodat u enkel nog hoeft te tanken. Kortom, onbezorgd rijden gegarandeerd met private leasen bij Broekhuis.

Zakelijk leasen bij Broekhuis Lease

Zoekt u passende mobiliteit voor uw organisatie? Bij Broekhuis Lease kunt u op diverse manieren zakelijk leasen. Als universele leasemaatschappij opereren wij merkonafhankelijk en bieden hierdoor alle mogelijke vormen van zakelijke lease een wagenparkbeheer aan. We adviseren u graag.

Een auto huren bij Broekhuis Autoverhuur

Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk en persoonlijk. Bij Broekhuis Autoverhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van een auto voor een dag, een week of zelfs langer. Flexibele mobiliteit was nog nooit zo persoonlijk.

Schadeherstel

Schade aan uw auto of bedrijfswagen? Bij Broekhuis Autoschade snappen wij dat u dit het liefst zo snel, zo voordelig en zo vakkundig mogelijk hersteld wilt hebben. U kunt bij één van onze 15 autoschadeherstelbedrijven terecht voor de reparatie van grote en complexe schades, tot kleine en voornamelijk cosmetische schades. Onze vakkundige technici kijken samen met u naar de schade en zullen een indicatie geven van het herstelproces; hoe lang de reparatie zal gaan duren, wat de te verwachten kosten zijn en wat zij voor u kunnen betekenen in de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Onderhoud & Reparatie

Niets vervelender dan een auto die niet start. Met regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u dit soort verrassingen. Bovendien zorgt goed onderhoud voor optimale prestaties, rijdt u veilig op de weg en voorkomt u onnodig dure reparaties. En moet er onverhoopt toch iets gerepareerd worden? Dan bent u bij Broekhuis in professionele handen. Bij Broekhuis kunt u rekenen op officieel merkonderhoud, een eerlijk advies, heldere afspraken en een duidelijke kostenindicatie voorafgaand aan de werkzaamheden. Onze technici zijn specialistisch opgeleid, werken volgens de officiële fabrieksvoorschriften en met de nieuwste technieken. Eventueel meerwerk verrichten we in overleg, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Meer over onderhoud

 

Verzekeringen & Financieringen

Uiteraard wilt u dat uw auto en de inzittenden goed verzekerd zijn tegen schade. Wat u wel of niet wilt verzekeren, hangt af van uw wensen en behoeften. De professionals van Broekhuis Verzekeringen denken met u mee en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden met bijbehorende scherpe premies en duidelijke voorwaarden.

Omdat we alles onder één dak hebben op het gebied van mobiliteit (van onderhoud, lease, financiering tot schadeherstel), kunnen we onnodige kosten voor u voorkomen, de kwaliteit waarborgen en de prijzen van onze verzekeringen lekker scherp houden. 
U kunt als klant van Broekhuis altijd rekenen op een eerlijk advies en uitstekende service. Dus wat er ook gebeurt; met een verzekering van Broekhuis Goed Verzekerd bent u hoe-dan-ook gegarandeerd goed verzekerd.

Het kopen van een nieuwe auto betekent een flinke investering. Daarom kunt u uw auto via Broekhuis ook laten financieren. Hierdoor is de auto direct uw eigendom en middels termijnbetalingen wordt een geschikte betalingsregeling getroffen. Onze verkoopadviseurs rekenen het graag voor u uit!

Laadpalen & Accessoires

Steeds meer autobezitters stappen over op elektrisch rijden. Wanneer men overgaat tot de aanschaf van een volledig elektrische auto, volgt vaak een tweede vraag: willen we een eigen laadpaal aan huis en wat zijn de voorwaarden plus kosten? Thuis opladen is sowieso goedkoper dan aan de laadpaal, vanwege het (vrijwel altijd) lagere tarief. Broekhuis werkt samen met 50five, die als specialist alles afweet van laadpalen en de bijbehorende mogelijkheden en keuzes.

Ook voor accessoires kunt u bij Broekhuis terecht. Het is verstandig om uw auto in een zo goed mogelijke staat te houden. De auto wordt beter beschermd met bijvoorbeeld het gebruik van onderhoudsproducten. Zoekt u andere (noodzakelijke) gemakken zoals het toevoegen van een trekhaak op uw auto of een dakkoffer en fietsendrager? Loop dan binnen bij één van onze vestigingen. We staan altijd voor u klaar!

Vind de Broekhuis auto die bij u past en begin met onbezorgd genieten!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1