Jeep occasions bij Broekhuis

Bent u op zoek naar een gebruikte Jeep Renegade, Compass, Wrangler of Cherokee? Welk model u ook kiest; een tweedehands Jeep van Broekhuis betekent rijden zonder zorgen. We kennen de complete historie en álle tweedehands auto’s worden vooraf grondig gecheckt door onze ervaren technici.

Benieuwd wat voor u de perfecte Jeep is? Bijvoorbeeld de populaire Renegade, of de imposante Wrangler met alle denkbare opties? Kijk dan rustig rond in onze Jeep occasions aanbod en maak vervolgens eenvoudig een afspraak voor een proefrit, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Jeep occasions

Uw officiële Jeep dealer

Wist u dat Broekhuis officieel Jeep dealer is? Koopt u dus bij ons een tweedehands Jeep, dan weet u zeker dat de auto betrouwbaar is, wat de onderhoudshistorie is, en of er eventuele aandachtspunten zijn. Een prettige gedachte wanneer u straks de weg op rijdt!

Onze monteurs kennen uw auto van binnen en van buiten, dus zoekt u passend onderhoud voor uw gebruikte Jeep? Dan kunt u in onze werkplaats terecht voor officieel dealeronderhoud. Een extra voordeel hiervan is dat u dan - bij een jongere occasion - bepaalde garanties behoudt.

De Broekhuis garantie op Jeep occasions

Wanneer u een occasion bij Broekhuis koopt, weet u altijd zeker dat deze een grondige inspectie heeft gehad en dat u altijd garantie en een gedegen advies krijgt. Daarnaast kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen uit drie verschillende Broekhuis afleverpakketten.

Ontdek het aanbod Jeep occasions

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1