- x 25.07.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband Ford

Ford Bronco: De legende is teruggekeerd

Sinds de introductie van de eerste generatie Bronco in 1966 in de VS vertegenwoordigt de Bronco voor Ford de ultieme keuze op het gebied van vrijheid, plezier en outdoor-mogelijkheden. In 2020 introduceerde Ford de nieuwe Bronco na een afwezigheid van 25 jaar. De nieuwe Bronco blijft trouw aan het oorspronkelijke DNA en introduceert tegelijkertijd nieuwe, innovatieve functies voor optimale prestaties in het terrein. Nu wordt de Bronco in Europa aangeboden in beperkte oplage voor échte outdoor-liefhebbers.

Het avontuur zelf inkleuren

De nieuwe Bronco is standaard al klaar voor vele uitdagingen. Voor persoonlijk wensen is er nog een ruime keuze aan accessoires die snel en eenvoudig te monteren zijn aan handige steunen met speciale Bronco-bouten.
Extra verlichtingssystemen, zoals een op het dak gemonteerde lichtbalk en spots op de A-stijl, kunnen worden bevestigd aan speciale steunen. Kamperen met de Bronco? Dan is te kiezen uit een achtertent, daktent of zijluifel voor ultieme vrijheid onderweg. Andere opties zijn stoelhoezen van sterk en afwasbaar neopreen en speciale dragers voor het dak en de achterklep, waarmee ski’s, fietsen of dakkoffers zijn mee te nemen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1