Broekhuis helpt en beweegt mensen!

Onze focus ligt op ontwikkeling van talenten en mensen fysiek in beweging brengen. Dit ondersteunen wij door goede doelen sportverenigingen te sponsoren. Sponsoring biedt ons de mogelijkheid de klant bij ons merk te betrekken en om duurzame relaties op te bouwen met de gemeenschappen waarin we actief zijn. Broekhuis reserveert daarom jaarlijks een deel van de winst voor Broekhuis Helpt.  

Sportsponsoring

Broekhuis ziet sportsponsoring als een belangrijk instrument om mensen in beweging te brengen. Broekhuis draagt daarom sportverenigingen in het verzorgingsgebied een warm hart toe en richt zich hierbij met name op de jeugd. U kunt uw sportvereniging aanmelden voor de Broekhuis Clubbonus!

Sportsponsoring

Goede doelen sponsoren

Broekhuis Helpt ondersteunt goede doelen en lokale initiatieven rondom de thema’s talentontwikkeling en mensen in beweging brengen. Dat vinden we leuk en belangrijk!  
Sponsoraanvraag indienen

Sponsoraanvraag indienen

Dagelijks krijgen wij nieuwe sponsoraanvragen binnen. Daarom moeten wij kiezen welke goede doelen we kunnen steunen. Wij hanteren hierin de volgende richtlijnen:

  • Het gaat om een bijdrage voor een project dat zich inzet voor talentontwikkeling en / of mensen in beweging brengen
  • Het betreft een project binnen het verzorgingsgebied van de Broekhuis Groep
  • Alleen medewerkers én relaties van de Broekhuis Groep kunnen een aanvraag indienen

Help helpen!

Broekhuis Helpt ondersteunt al geruime tijd, in samenwerking met Stichting Red een Kind, kansarme jongeren in Kenia door ze op te leiden tot (auto)monteur en ze te helpen bij het vinden van een baan.

Helpt u mee?

Helpt u ons mee om kansarme jongeren in Kenia op te leiden tot (auto)monteurs en te ondersteunen bij het vinden van een baan? U kunt doneren, door een bijdrage over te maken naar:

  • Naam: Broekhuis Holding BV
  • Rekeningnummer: NL 49 ABNA 0497 0297 15
  • Onderwerp: ‘Broekhuis Helpt’
Help helpen!
Met Broekhuis Helpt ondersteunen wij sportverenigingen en goede doelen om maatschappelijk in verbinding te staan!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons tel:[dwh:Telefoon] Bekijk klantenservice pagina
1