Bent u al clubsponsor?

Is het clubhuis toe aan een lik verf? Zitten de tennisnetten inmiddels vol gaten? Of is het kunstgras écht toe aan vervanging? Met de Broekhuis Clubbonus helpen we verenigingen een handje om hun doelen sneller te bereiken!

Van voetbal tot korfbal, van tennis tot schaatsen, van zwemmen tot hockey; bij Broekhuis brengen we mensen graag in beweging. Helemaal als het om de jeugd gaat. Daarom sponsoren we veel clubs in Nederland. Samen met u! Want bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto of camper, of bij het afsluiten van een leasecontract, gaat € 150 rechtstreeks naar de club! Bij aankoop van een fiets is dit € 75. Ook bij het laten uitvoeren van schadeherstel of onderhoud ontvangt uw club een mooie bonus. Als iedereen meedoet, kan dat dus uiteindelijk flink oplopen. De enige voorwaarde is dat u verenigingslid of ouder/verzorger bent van een jeugdlid.

Uw club ontvangt:

  • € 150 bij de aanschaf van een auto of camper of bij het afsluiten van een leasecontract
  • € 75 bij aanschaf van een fiets met een factuurbedrag hoger dan € 1.000
  • € 25 bij schadeherstel met een schadebedrag hoger dan € 500
  • € 15 bij onderhoud met een factuurbedrag hoger dan € 100

Is uw club aangesloten bij de Broekhuis Clubbonus en heeft u één van bovenstaande acties uitgevoerd, meldt u zich dan aan via onderstaande button!

Doet uw club nog niet mee? Meld 'm aan!

Inmiddels maken ruim 100 verenigingen en clubs gebruik van de Broekhuis Clubbonus! Uw club of vereniging ook aanmelden voor de Broekhuis Clubbonus? Klik dan hier

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1